Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aa ne güzel inşallah yine ekersiniz

evet tüm listem organik sertifikalı gıdalar.sadece tarçın organik değil onunda organiği yok yada ben bilmiyorum.kendim de zaten organikçi yim(eğitim olarak değil iş olarak aile şirketimizde organik ürün üretip satıyoruz) o sebeple sebze meyve kuru gıda süt ürünleri tavuk vb. yani aklınıza gelecek her şeyi bulabildiğim kadarıyla organik tüketmeye çalışıyorum.sebzeler için organik pazarları tercih ediyorum zaten büyük marketlerin çoğunda artık bulunabiliyor

seviyorum hepinizi
evet inanıyorum
zaten kaynana oluyorum gelinime'ayy bu şişkomu kaynanan kız ıyy'demelerini istemiyorum

eloisee( 56.0 // / % )
pinibo( 55.5///%)
kadis( 76.7 /76.8 /-0,1/%-0,13 )
umutlayasasen (69///)
nice15 ( 62.2 / / / % )
ceylin3566 (61.3///%)
kaplumbag (67.1 / // %)

kızlar listenin son hali buuuuuuuuuuuu

ben de kahvaltıdan sonra yani şimdi tartıldım 78 idim 77.4 olmuşum kızlar:)

işler ve dersler beni bekler..kendinize ciciş bakın

selam kızlar ben geldim ben geldim..nasılsınız nasıl geçiyor gününüz?

canım sabah vaktim olmuyor zaten hemen pratik onu yapıyorum,öğlede işte oldugum için onu yiyorum dışardan yemektense daha iyi diye.akşam evde yiyorum ama elimin altında yemekler olunca dayanamıyorum mama yiyesim gelmiyor...aslında ideali sabah akşam yemekmiş ama öğle para vermek istemiyorum yemege canım ya.zaten mama için çok para ödedim.neyse az kaldı bitecek bir daha almayacagım nasılsa az yemek gerektiğini öğrendim sayenizde:26:

seviyorum hepinizi
evet inanıyorum
zaten kaynana oluyorum gelinime'ayy bu şişkomu kaynanan kız ıyy'demelerini istemiyorum

biz de seni seviyoruz Ayşe'cim :) hep birlikte başarıcaz bu işi ben takımımız sayesinde ilk kez hedeflediğim kiloya yaklaştım daha önceleri hep kiloluydum...insan rahatlıyor mutlu oluyor bunları sen de hissedeceksin bizimle ama sabırla ve azimle...

ah canım benim ya işimiz zor binbir çeşit insanla uğraşıyoruz çocuklar da sabır işi seni çok iyi anlıyorum ama işte boşluğa düşüp yersek olan bize olur moralimiz bozulsa da bunu yememize yansıtmayalım ki sen de buna karar vermişsin zaten söz de vermişsin kendine :)

ah be Sudecim makarnayla patatesten birini tercih etseydin keşke hele de o çikolatalar eyvah eyvah

Özgecim senin de dediğin gibi neredeyse hiçbir şey yememişsin akşam yemeğin çok güzel ama sabah yetersiz ve öğlen yok

çok geçmiş olsun canım

oww tatlı ağırlıklı bir menu olmuş

selam canım hoşgeldinnn,tartıdan önce son gün iyi geçirmye çalışacagım umarım kaçamak yapmam...sen nasılsınn?

hoşbuldum canım :) iyiyim ben de idare ediyorum yarın haftanın son günü bunu düşününce daha iyi oluyorum ben de aynı canım kaçamak yapmayacağız inanıyorum

rakibimmm canımmm sen nerelerdesin yaa..
merak ediyordum şimdi gördüm beğenmişsin yine kaybolmuşsun canım yoğunmusun yoksa kaç gündür yoksun???

hoşbuldum canım :) iyiyim ben de idare ediyorum yarın haftanın son günü bunu düşününce daha iyi oluyorum ben de aynı canım kaçamak yapmayacağız inanıyorum

inşallah canım ya senin kilon benim ideal kilom canım......nasıl verdin sen canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…