oww tatlı ağırlıklı bir menu olmuş
ben de çayı şekersiz içerim ama kahveyi içemiyorumkahvesiz olmuyor,bayadır içemeyince iyice anladım
bende tchibo dan kahve makinesi almıştım hem pratik hem güzel oluyor kendime espresso yapıyorum.tek sorun 3 kesme şeker kullanıyor olmam kahvedenormalde çayı her şeyi 0 şekerle kullanırım tatlandırıcı vb. şeyler de kullanmam sevmem.amann bitanecik içilir
hım işiniz bu güzelmişaa ne güzel inşallah yine ekersiniz
evet tüm listem organik sertifikalı gıdalar.sadece tarçın organik değil onunda organiği yok yada ben bilmiyorum.kendim de zaten organikçi yim(eğitim olarak değil iş olarak aile şirketimizde organik ürün üretip satıyoruz) o sebeple sebze meyve kuru gıda süt ürünleri tavuk vb. yani aklınıza gelecek her şeyi bulabildiğim kadarıyla organik tüketmeye çalışıyorum.sebzeler için organik pazarları tercih ediyorum zaten büyük marketlerin çoğunda artık bulunabiliyor
saol hayatımçok üzüldümbenim o ağrılı günlerim aklıma geldi. çok geçmiş olun tekrar cnm
kaynana mı vay vay vayseviyorum hepinizi
evet inanıyorum
zaten kaynana oluyorumgelinime'ayy bu şişkomu kaynanan kız ıyy'demelerini istemiyorum
nerelerdesin hayatımselam kızlar ben geldim ben geldim..nasılsınız nasıl geçiyor gününüz?
ben de çayı şekersiz içerim ama kahveyi içemiyorum
hım işiniz bu güzelmiş
saol hayatım
kaynana mı vay vay vay
benim 2 tane oğlum var bakalım ben o günleri görebilecekmiyim
nerelerdesin hayatım
listeyi gördün mü
ben belki olamayabilirim kilo bildirimi akşamdan yada yarın sabah erkenden yaparmısınız
rakibimmm canımmm sen nerelerdesin yaa..
merak ediyordum şimdi gördüm beğenmişsin yine kaybolmuşsun canım yoğunmusun yoksa kaç gündür yoksun???
canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerimmmm..Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
buralardayım canım da biraz yoğunum ondan girip çıkıyorum hemen
benimi merak ediyorsun kilomumu
...
yaa ben sabahtan yapamam bildirimi ancak 1 gibi yazabilirim
zayıflamışımdır inşallah bende haftaya listede olurum
inşallah hep beraber en iyiye:13:biz de seni seviyoruz Ayşe'cim :) hep birlikte başarıcaz bu işi ben takımımız sayesinde ilk kez hedeflediğim kiloya yaklaştım daha önceleri hep kiloluydum...insan rahatlıyor mutlu oluyor bunları sen de hissedeceksin bizimle ama sabırla ve azimle...
teşekkür ederimmmkolay gelsin canımmmm
bizlerde seni seviyoruz canımmmm
hayırlı olsunnnn
buralardayım canım da biraz yoğunum ondan girip çıkıyorum hemen
benimi merak ediyorsun kilomumu
...
kaynana mı vay vay vay
benim 2 tane oğlum var bakalım ben o günleri görebilecekmiyim
Evet bugun de aynısı oldu. Aksam için çorba ictim sabah kahvaltı sadece süt.Özgecim senin de dediğin gibi neredeyse hiçbir şey yememişsin akşam yemeğin çok güzel ama sabah yetersiz ve öğlen yok
arkadaşlar kefir nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl???
nelere iyi geliyor :44:
Evet bugun de aynısı oldu. Aksam için çorba ictim sabah kahvaltı sadece süt.
Ya yemek yemek için seçenek yok mesela sabah kahvaltıda sadece poaça var öğlen yemekleri de hep dışardan yemek zorunda kalıyorum o da fazla kalorili oluyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım.
ben bir ara içiyordum tadı güzel köy ayranı gibi ama ben beğenmiştim çoğu şeye iyi geliyor hazımsızlığa kabızlığa felan
benim de iki oğlum var kızım yoktu gelinim kızım olcak
Allah hayırlısıyla evlatlarımızın mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah,her şeyin hayırlısını versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?