Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

yarın umarım kilo verebiliriz çok endişeliyimm bakalım ne olacak sonuç yemek yemesem mi acaba ya akşam:44::44::44::44::26:

inşallah canım ya senin kilon benim ideal kilom canım......nasıl verdin sen canımmm

geçen sene bahar aylarında verdim çoğunu yediğim miktarı azaltmamın çok faydası oldu, bir de ara öğün yapıp çok acımıyorum...tabi bir de tatlıyı dozunda yemeye çalışıyorum bunlarla beraber spor yaparak verdim kilolarımı canım...

tabi gördüm canım listeyi beğenmiştim de ellerine sağlık, ben her hafta perşembeden yapıyorum zaten çünkü cumaları giremiyorum hatırlattığın için de teşekkür ederim

bu haliyle menun gayet güzel görünüyor

durumun zormuş canım anlıyorum seni akşam güzel olmuş ama sabah süt yetmez ki, ben de bazen öğlenleri dışarıda yemek zorunda kalıyorum kek fln yiyorum hiç istemediğim halde

durumun zormuş canım anlıyorum seni akşam güzel olmuş ama sabah süt yetmez ki, ben de bazen öğlenleri dışarıda yemek zorunda kalıyorum kek fln yiyorum hiç istemediğim halde

benim hedefimde 52 acaba 56 yı görebilecekmiyim diye düşünür oldum veremiyorum ah eski günlerim ah

maşallah canım çok iyi gidiyonn

HTML:
Evet dominos belki olabilir ama ben öğrenciyim ve buralar da öyle salata söyleyebileceğim bir yerler yok maalesef.

Ama kek falan yiyince de vicdanım rahat olmuyor.

içilir tabi canım tüm günümm kahveyle geçiyo bnm nerdeyse:)))ama şekersiz içiyorum beeenn canımcım sende denesene şekeri azaltmayı mesela 3değilde 2.5atsan sonra ona alışınca 2atsan yavaş yavaaş azaltsan zaten bianda bırakılmıyo ben 5senedir kullanmıyorum şimdi herşeyin tadını alıyomuşum gibi o zmn sanki şekerli şerbet içiyomuşum diyorum ama tabi bu önerim sana uygunsa:)):)

Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pasta yaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (

TEŞEKKÜRLER CANIM BENİM ama bu hafta sen beni geçtin gör bakkk ben kilo bile almış olablrm

kızlar ben bugun çok rahatsızım yediklerimi hiç saymayayım sünizitim var ondan mı artık başım dönüyo gözlerim kayıyomuş gibi oluyo ama yine yorum yapmaya çalıştım sizlere 2gün zaten giremedim bide bugun girmemezlik yapmayım dedim(
kadriyecim sanada çoookkk geçmş olsun diş ağrısı nedir bilirim doktora gitmeyi hiç sevmem hele o dişçinin cııızz diye ses çıkaran aleti varyaaa oyyy benm ömrümü yiyo iğneden korkmuyorum ama o aletten nefret ediyorummmm(((

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim tam buğday ekmeğinden tost üzerine az krem peynir ve salça yanına 1 kupa kuşburnulu ballı ıhlamur
ara : 1 kivi
öğlen : 1 kepçe ıspanak biraz yoğurt 1 dilim dalyan köfte ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara : yarım muz ve 1 mandalina
ara : 1 kupa ıhlamur ve 2 ceviz
akşam : 1 su bardağı ölçüden haşlanmış kepekli makarna, 1,5 dilim dalyan köfte ve 2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur içeceğim yine

bol su

HTML:
Evet dominos belki olabilir ama ben öğrenciyim ve buralar da öyle salata söyleyebileceğim bir yerler yok maalesef.

burger king ve mc donalds ın da salataları var umarım sizin oralarda vardır:44:

çok geçmiş olsun canım ya,acil şifalar
tansiyonun düşmüş olabilir bi baktır istersen

canım ben şekeri hayatımdan çıkaralı en az 25 sene olmuştur:) biz ailece şekerli çay vb. şeyler içemiyoruz:) sadece kahveyi şekersiz içemiyorum,kahverengi şeker kullanıyorum şekilli olanlardan alıyorum ,onlar normal şekerin yarısı kadar ondan 3 tane atıyorum onu da azaltıcam inşallah bugün ablamla kahve keyfi yapmışımmmmm aman amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…