inşallah canım ya senin kilon benim ideal kilom canım......nasıl verdin sen canımmm
ben de çayı şekersiz içerim ama kahveyi içemiyorum
hım işiniz bu güzelmiş
saol hayatım
kaynana mı vay vay vay
benim 2 tane oğlum var bakalım ben o günleri görebilecekmiyim
nerelerdesin hayatım
listeyi gördün mü
ben belki olamayabilirim kilo bildirimi akşamdan yada yarın sabah erkenden yaparmısınız
Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
Evet bugun de aynısı oldu. Aksam için çorba ictim sabah kahvaltı sadece süt.
Ya yemek yemek için seçenek yok mesela sabah kahvaltıda sadece poaça var öğlen yemekleri de hep dışardan yemek zorunda kalıyorum o da fazla kalorili oluyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım.
durumun zormuş canım anlıyorum seni akşam güzel olmuş ama sabah süt yetmez ki, ben de bazen öğlenleri dışarıda yemek zorunda kalıyorum kek fln yiyorum hiç istemediğim halde
Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
selam kızlar ben geldim ben geldim..nasılsınız nasıl geçiyor gününüz?
Evet dominos belki olabilir ama ben öğrenciyim ve buralar da öyle salata söyleyebileceğim bir yerler yok maalesef.canım öğlenleri dışarıdan salata söyleyebilirsin her güne değişik mesela,balıklı,tavuklu,hellimli, yanında küçük light yoğurt yada ayran. balıklı salata gününde soda içebilirsin.sabahları poaça yerine bulabilirsen sokak simiti yiyebilirsindominosun güzel ev yapımı domates çorbası da var arada salata yerine öğlende tercih edebilirsin
Ama kek falan yiyince de vicdanım rahat olmuyor.durumun zormuş canım anlıyorum seni akşam güzel olmuş ama sabah süt yetmez ki, ben de bazen öğlenleri dışarıda yemek zorunda kalıyorum kek fln yiyorum hiç istemediğim halde
kahvesiz olmuyor,bayadır içemeyince iyice anladım
bende tchibo dan kahve makinesi almıştım hem pratik hem güzel oluyor kendime espresso yapıyorum.tek sorun 3 kesme şeker kullanıyor olmam kahvedenormalde çayı her şeyi 0 şekerle kullanırım tatlandırıcı vb. şeyler de kullanmam sevmem.amann bitanecik içilir
ben beğendim menünü
kahveye bende bağımlı oldum pekkkk
Amaniiiiiin ben sana nasıl yetişçem rakibeeeem Kesin DUKAN amca yapıcam ben ya
Burdayııım ,en son başarını ayakta alkışlamıştım rakibeeem
tamam çok kıskandım AMA gün itibariyle yerli malımız sona erdiiii
Gidişim susukun olmuştuuuu amaaaaa dönüşüm muhteşeeeem olacaaakkk
Evet dominos belki olabilir ama ben öğrenciyim ve buralar da öyle salata söyleyebileceğim bir yerler yok maalesef.HTML:
kızlar ben bugun çok rahatsızım yediklerimi hiç saymayayım sünizitim var ondan mı artık başım dönüyo gözlerim kayıyomuş gibi oluyo ama yine yorum yapmaya çalıştım sizlere 2gün zaten giremedim bide bugun girmemezlik yapmayım dedim(
kadriyecim sanada çoookkk geçmş olsun diş ağrısı nedir bilirim doktora gitmeyi hiç sevmem hele o dişçinin cııızz diye ses çıkaran aleti varyaaa oyyy benm ömrümü yiyo iğneden korkmuyorum ama o aletten nefret ediyorummmm(((
içilir tabi canım tüm günümm kahveyle geçiyo bnm nerdeyse:)))ama şekersiz içiyorum beeenncanımcım sende denesene şekeri azaltmayı mesela 3değilde 2.5atsan sonra ona alışınca 2atsan yavaş yavaaş azaltsan zaten bianda bırakılmıyo ben 5senedir kullanmıyorum şimdi herşeyin tadını alıyomuşum gibi o zmn sanki şekerli şerbet içiyomuşum diyorum ama tabi bu önerim sana uygunsa:)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?