canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerimmmm..
menünde harika görünüyor akşamı hafif geçirmeyi unutma yarın cumaaa
çok faydalıymış ama her gün aynı saatte içmen gerekiyormuş tv de bir doktor anlatmıştı zayıflatma etkisi gösteriyo kabızlığa iyi geliyo mide problemlerine iyi geliyo sabah aç karnına içiyorum ben içtikten yarım saat sonra kahvaltı ediyorum inanki fazla bir sey yiyemiyorum acaba her öğün yapsak nasıl olur sonuçta sütle kendim yapıyorum hazır almıyorumarkadaşlar kefir nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl???
nelere iyi geliyor :44:
tesekkürler tatlımbu haliyle menun gayet güzel görünüyor
Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pastayaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (
Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
kızlar ben bugun çok rahatsızım yediklerimi hiç saymayayım sünizitim var ondan mı artık başım dönüyo gözlerim kayıyomuş gibi oluyo ama yine yorum yapmaya çalıştım sizlere 2gün zaten giremedim bide bugun girmemezlik yapmayım dedim(
kadriyecim sanada çoookkk geçmş olsun diş ağrısı nedir bilirim doktora gitmeyi hiç sevmem hele o dişçinin cııızz diye ses çıkaran aleti varyaaa oyyy benm ömrümü yiyo iğneden korkmuyorum ama o aletten nefret ediyorummmm(((
benim de iki oğlum var kızım yoktu gelinim kızım olcak
Allah hayırlısıyla evlatlarımızın mürvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah,her şeyin hayırlısını versin rabbim
içilir tabi canım tüm günümm kahveyle geçiyo bnm nerdeyse:)))ama şekersiz içiyorum beeenncanımcım sende denesene şekeri azaltmayı mesela 3değilde 2.5atsan sonra ona alışınca 2atsan yavaş yavaaş azaltsan zaten bianda bırakılmıyo ben 5senedir kullanmıyorum şimdi herşeyin tadını alıyomuşum gibi o zmn sanki şekerli şerbet içiyomuşum diyorum ama tabi bu önerim sana uygunsa:)):)
kızlar ben bugun çok rahatsızım yediklerimi hiç saymayayım sünizitim var ondan mı artık başım dönüyo gözlerim kayıyomuş gibi oluyo ama yine yorum yapmaya çalıştım sizlere 2gün zaten giremedim bide bugun girmemezlik yapmayım dedim(
kadriyecim sanada çoookkk geçmş olsun diş ağrısı nedir bilirim doktora gitmeyi hiç sevmem hele o dişçinin cııızz diye ses çıkaran aleti varyaaa oyyy benm ömrümü yiyo iğneden korkmuyorum ama o aletten nefret ediyorummmm(((
Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pastayaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim tam buğday ekmeğinden tost üzerine az krem peynir ve salça yanına 1 kupa kuşburnulu ballı ıhlamur
ara : 1 kivi
öğlen : 1 kepçe ıspanak biraz yoğurt 1 dilim dalyan köfte ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara : yarım muz ve 1 mandalina
ara : 1 kupa ıhlamur ve 2 ceviz
akşam : 1 su bardağı ölçüden haşlanmış kepekli makarna, 1,5 dilim dalyan köfte ve 2 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur içeceğim yine
bol su
canım ben şekeri hayatımdan çıkaralı en az 25 sene olmuştur:) biz ailece şekerli çay vb. şeyler içemiyoruz:) sadece kahveyi şekersiz içemiyorum,kahverengi şeker kullanıyorum şekilli olanlardan alıyorum ,onlar normal şekerin yarısı kadar ondan 3 tane atıyorum onu da azaltıcam inşallah bugün ablamla kahve keyfi yapmışımmmmm aman amannn
herkese iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum
yarın umarım kilo verebiliriz çok endişeliyimm bakalım ne olacak sonuç yemek yemesem mi acaba ya akşam:44::44::44::44::26:
Selam arkadaslar bugün. Tartıldım 77.7 sen 76 .5 inmişim oleyyy menümü yazayım yaaa birde kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bana biri göstersin lütfen bulamadım
Sabah
Aç karnına 1 bardak kefir
Kepek ekmek arası tost
Ara
5 badem
Öğle
1tabak yumurtalı pazı kavurması yoğurt 1 ufak dilim kep. Ekm
Ara
2adet Mısır patlağı (eti form)
Akşam
Daha düşünmedim bakacağım akşama yazarım
günaydın bayanlar nasılsınız
düne göre hafifleyen bir diş ağrım var
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin
bugün tartıldım ben 76.8
çok sevindim yılbaşı faiasıı üstümden atmışım yani
ama ben bu akşam ititbariyle izne ayrılacağım kısa bir tatil diyelim
cuma sabah telden bağlanıp yada öğleden sonra kilo bildirimini bildirmeye çalışacağım
ama yine de oldu ki saat 4 olmuş ve ben gelememiş olursam
2.TAKIMDAN AKREP ARKADAŞIMIZA DURUMU BİLDİRİN
O GELİP LİSTEYLE İLGİLENİR
bunu atlamayın oldu mu kızlar
hatta şu an itibariyle bu hafta listede olacak arkadaşlar kilolarını paylaşabilirler.
günaydın hayırlı cumalar ;
bugün büyük gün inşallah gitmiştir kilolarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?