Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BU LİNKTE anlatımı var canım
menün şimdilik iyi ama akşamı hafif geçir canım [/QUOTE]

canım kilo cetveli için tesekkürler
arkadaşlar kefir nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl???

nelere iyi geliyor :44:
çok faydalıymış ama her gün aynı saatte içmen gerekiyormuş tv de bir doktor anlatmıştı zayıflatma etkisi gösteriyo kabızlığa iyi geliyo mide problemlerine iyi geliyo sabah aç karnına içiyorum ben içtikten yarım saat sonra kahvaltı ediyorum inanki fazla bir sey yiyemiyorum acaba her öğün yapsak nasıl olur sonuçta sütle kendim yapıyorum hazır almıyorum
bu haliyle menun gayet güzel görünüyor
tesekkürler tatlım
Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pasta yaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (

offff bende yemeği sanki fazla kaçırdım şimdi pişman oldum aslında yemekte 2 kasık piav ve 1 adet sinitsel yedim fazla değil ama 1 avuç kadar fındık badem yedim bir bitselerde bende kurtulsam

akşamoldu ama ben akşam üzeri açıkası sapıttım 1 avuç kadar fındık yedim 2 mısır patlağı daha yedim sonra yemekte 2 kaşık pilav 1 büyük şinitzel şu an çok kötü midem ağrıyoooo çok pişmanımmmmvalla bir daha yapmıcammm

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et dinlen biraz...

Aynen canim bende yavas yavas biraktim 3 kup atiyodum sonra 2 sonra 1 bir iki hafta tatlandirici kullandim sonra biraktim 2008den bu yana kullanmiyorum ve cayin tadi harikaymis

Saol hayatim ama bu aciyi 3 gundur cekiyorum yarim sa.t katlanirim o sese olup biter

selam kızlar ben de regl oldum bu hafta ve şuan elimde bir çay kaşığı nutella var kiloma gelince geçen hafta 56 idim bu hafta 56,3 görünüyorum şişlikten olsa gerek

Son düzenleme:
kızlar evde degildim bgn ancak girebiliyorum..menümü utancımdan yazmak istemiyorum kahvaltıan sonra iyiyima ama aksam cozuttumm regl oldum bende o nedenle az önce hala cikolata yiyordum valla

gecmis olsun canım dikkat et kendine..

ıhlamurr yeşilcaydan cook daha güzel yaa vazgecemiyorum bende hiç.kepekli makarnayı bende denemk istiyorum alayım birara

kardeşle herseyin keyfi baskadır .bende kahvede sekeri azda olsa arıyorum normalde seker tüketmem ama.

menüü güzel o mısır patlagını bende seviyorum.

diş agrının gecmesinee sevindim canım.ama sen 'arveles' bunu dene bence agrın kalmıcak her türlü agrıya birebir ve düsük doz bir tablet daha iyi yani..

günaydınlarrrrrrrrr

kızlar malesef 100 gr almışım yaaaa

geçen hafta: 62.2

bu hafta: 62.3

üzgünüm dostalarım üzgünüm üzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…