Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anca gelebildim .arkadasa listeye bakmasi icin mesaj yazdim ama gelememis sanirim.neyse baska arkadas eklemis saolsun.

herkese iyi akşamlar

kimsecikler yok bugün.ben de çıkıyorum

kaçamaksız hafta sonları diliyorummm

öpüldünüzzzz

teşekkür ederim canım benim bencede bu haftayı silelimm:)))ayrıca o alet benimde suratımı çok fena buruşturuyo :27.

canım bence sabah sporunu yap akşamda azda olsa yemeğini ye hatta meyveni bile geç saatte bırakma ki yatarken midende bişey kalmasın bence dene bi:)))

canım bırakacagım mamaları ama daha bitmedi o kadar para verdim bitene kadar gidecek artık ya aslında düzenli mama yesem gider belki ama ben hafta sonu normla besleniyorum o yüzden pek faydasını göremiyorum malesef

canım benim bi tanıdığım o mamalarla 2ayda mı ne 10 11 kilo vermişti

canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım

canım bende tarçınlı yoğurtlu falan bişey yapıyomda bi adam akıllı yiyemedim sonra da tartılamadım ki size desem işe yaradı yada yaramadı diyee((aslında denesek hep beraberde bir haftacık..

Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pasta yaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (

o zmn kendine hemen ceza ver tatlım 10 15dakika spor yap metebolizman azcık hız kazansın ya da mekik falan çek en azından vicdan rahatlatırr:))))

ohhh ablanızla keyfinizede bayıldım acaba benim kardeşim büyücekte bizde abla kız kardeş yapıcakmıyız böyle şeyleerrr:))ayy çok özendim şuan size:)))

selam kızlar ben geldim nasılsınız? ama acayip yoruldum hala kendime gelemiyorum...

ve yine geldiiim :)
MENÜM:
SABAAAAH:
1.5dilim tam tahıllı ekmek
biraz zeytin
biraz peynir
zeytinyağ gezdirilmiş domates
ÖĞLE:
1kepekli galeta
1üçgen peynir
1mandalina
birazcık fındık(çook halsizim ben enerji versin istiyorum
meyve suyu taze sıkılmış
AKŞAM:
tavuklu arpa şehriye salatası (sallamasyon salatam:)))
sütlü tatlı
biraz kuru üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…