Kızlar listenizi neden paylaşmadınız? Sorun varsa yardımcı olabiliriz.
eloisee( 56.0 /56.3/-0.3 / % )
pinibo( 55.5/56/-0.5/%)
kadis( 76.7 /76.8 /-0,1/%-0,13 )
umutlayasasen (69/69/)
nice15 ( 62.2 / 62.3/ -0.1/ % )
ceylin3566 (61.3/60.6/0.7/%)
kaplumbag (67.1 / // %)
burcu bildirim yapti mi goren varmi belki gozumden kacmiştir
liste bu ama galiba eksik var olmadı bu haliyle yayınlayalım artık
eloisee( 56.0 /56.3/-0.3 / % )
pinibo( 55.5/56/-0.5/%)
kadis( 76.7 /76.8 /-0,1/%-0,13 )
umutlayasasen (69/69/)
nice15 ( 62.2 / 62.3/ -0.1/ % )
ceylin3566 (61.3/60.6/0.7/%)
kaplumbag (67.1 / // %)
burcu bildirim yapti mi goren varmi belki gozumden kacmiştir
ben kilo bildirimi yapamadımmm((çok üzgünüm ama çok hastaydım çıkamadım dışarıı (
Offff rakibeciiim çok geçmiş olsuuuuun
ama bu hafta bende de b kopukluk oldu bu haftayı toptan silmek lazım sanırsam
ufff o aleti düşünmek bile suratımı buruşturmaya yetiyooo Allah yardım etsin canım hele o sesi yok mu sesi ıyk
an itibariyle 60.6 yaşasınnnnnnn gidiyor kilolar
KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ!!!
Ben öğlenciyim ve 11:30 da okula gidiyorum,bir spor salonu üyeliğim var bu aralar çok uyuduğumu düşünüyorum (8-9 saat)Bence 7 saat yeterli
ACABA sabah kalkıp spora mı gitsem akşama yemeğimi evimde yemiş oluyorum böylece ama saat 7 de yimek zorunda kalıyorum,ama metabolizmanda sabahtan hızlanıyo,
YOKSA;akşam spor salonuna mı gitsem ama bu sefer de sallıyorum okul çıkışı çok yorgunum falan filan yemeğide okulda geçiştiriyorum salon çıkışı 10 gibi falan bi meyve yiyiyorum
HANGİSİNDE daha SAĞLIKLI kilo verebilirim acaba artık Sağlıklı yaşamın hayatım olmasını istiyorum Kilo al Kilo ver nereye kadar devam edicek böyle
Bilgilerinizi paylaşırsanız çoook mutlu olurum
yok canım ya ne geçmesiiii8habire yerimde sayıyorum şooook diyet bişiler yapıp bi metabolizmama nabeeeerv demek istiyorum artık
Günaydın Kızlaaar
Dün çok rahatsızdım giremedim kafamı kaldıramadım
Kilo bi tık ilerlememiş yine 69 da saplanıp kalmış ibre
Tartı mı bozuk ne
canım bırakacagım mamaları ama daha bitmedi o kadar para verdim bitene kadar gidecek artık ya aslında düzenli mama yesem gider belki ama ben hafta sonu normla besleniyorum o yüzden pek faydasını göremiyorum malesef
canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım
günaydınlarrrrrrrrr
kızlar malesef 100 gr almışım yaaaa
geçen hafta: 62.2
bu hafta: 62.3
üzgünüm dostalarım üzgünüm üzgün
Kizlarrrrr biraz önce dayanamadım ve bir dilim pasta yedim yanına bir tane de kuru pastayaa çok keyifliydi yemesi ama su an çok üzgünüm (
canım ben şekeri hayatımdan çıkaralı en az 25 sene olmuştur:) biz ailece şekerli çay vb. şeyler içemiyoruz:) sadece kahveyi şekersiz içemiyorum,kahverengi şeker kullanıyorum şekilli olanlardan alıyorum ,onlar normal şekerin yarısı kadar ondan 3 tane atıyorum onu da azaltıcam inşallah bugün ablamla kahve keyfi yapmışımmmmm aman amannn
canım bende sünizit var onun yüzündenmiş ya başım ağrıyo ve dönüyo((
kilom 56 kızlar..
neden böyle hiç anlamadımm ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?