Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bende tarçınlı yoğurtlu falan bişey yapıyomda bi adam akıllı yiyemedim sonra da tartılamadım ki size desem işe yaradı yada yaramadı diyee((aslında denesek hep beraberde bir haftacık..

bende karar verdim bu hafta dukan yapıcam ne varsa da bi deniycam bu ne ya canım çıkıyo spor yapıcam diye tık mık yoook ya(((ben tatile zayıf gitmek istiyoruuuum ama ya(

ben yarın karbonhidrat diyeti yapıcam gel başlayalımm:)))2haftada 5yada 6 kilo vermiştim şimdi yine bi öyle sihre ihtiyacım varrr:))

tatlım bende dukan amcayla 3günde 3 kilo verip bir daha da almamıştım AMA o üç gün ruh gibi gezmiştim şimdi yine bi dukan amcaya dönücem paartesi salı çarşamba bakalım DUKAN amcada olmadı valllla üç kilo baklava alıyım da oturup yiyiyiyim tekbaşıma

yarın sınavım var ders çalışacağıma oturdum forum okuyorum nolcak benim halim
neysem

sabah(08.00)

ballı tarçınlı elma sirkeli limonlu ılık su

1 kupa bitki çayı,tarçın çubuklu
1 ince dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates,dere otu,sivri biber,marul
1y.k lor peyniri (spor yapanlara mutlaka öneririm)

ara(11.00)

az şekerli sütlü kahve

öğlen(14.00)
lor peynirli yağsız tuzsuz salata(yemek yemeği unutmuştum salata yapim bari dedim)

ara(16.00)
yarım nar
1y.kaşığı yoğurt

akşam(18.00)

yumurtalı ıspanak
yarım tabak az yağlı az tuzlu makarna

(19.00)bide kaçamağım oldu benim oğlanlar çiğ köfte almış 1 lavaşla biyajcıkında köfte yedim:26::18:

ara(10.30) 1 mandalina,1 y.k yoğurt(meyvelerin yanında mutlaka 1kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt için)

ders çalıştığım için uykum açılsın diye yeşil çay içtim

vee bol bol su... dünden beri spora gidemedim ders çalışıcam diye pazartesi artık

anaaammgözlerim parladı bir anda 3günde 3kiloyu duyunca nasıl yapıcaz şu dukan amcayı beni azıcık bilgilendirir msn?

canım menün gayet iyi az ve sık yemişsin yarınk sınavında da başarılarrr

maşşallaaahh canım tü tütütütüü azaltmışsın herşeyiii meyve kuru üzüm fındık falanda olmazsa aç gezmişssin

kızlar selam!
dilerim herkes iyidir!
yeni yılınızı kutlamak istedim 2013 hepinize iyi gelsin!
sevgiler

canım bencede sabah gitsen spora cok daha iyi senin için..

merhaba kızlar nöbetteyim yoktum aksam o nedenle...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerse üzülmeyinn başarıcazzz

su sallamasyon salata dikkatimi cekmedi degil..merk ettim nasıl bisiykiii

Saol canim seninde kutlu olsun

Kadisim dün liste ile ilgilenmemi istemişsin ama dün öğleden sonra giremedim hiç..Şimdi geldim gördüm, umarım listeniz hazırlanmıştır çok üzüldüm kusura bakma canım..
Paylaşıma uğramadan sana açıklama yapmak istedim şekercik..

Böyle durumlarda bana daha erkenden haber verirsen ben olmasam bile kaptan yardımcımı yada müsait olan kızlardan birini nöbetçi bırakırdım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…