KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ!!!
Ben öğlenciyim ve 11:30 da okula gidiyorum,bir spor salonu üyeliğim var bu aralar çok uyuduğumu düşünüyorum (8-9 saat)Bence 7 saat yeterli
ACABA sabah kalkıp spora mı gitsem akşama yemeğimi evimde yemiş oluyorum böylece ama saat 7 de yimek zorunda kalıyorum,ama metabolizmanda sabahtan hızlanıyo,
YOKSA;akşam spor salonuna mı gitsem ama bu sefer de sallıyorum okul çıkışı çok yorgunum falan filan yemeğide okulda geçiştiriyorum salon çıkışı 10 gibi falan bi meyve yiyiyorum
HANGİSİNDE daha SAĞLIKLI kilo verebilirim acaba artık Sağlıklı yaşamın hayatım olmasını istiyorum Kilo al Kilo ver nereye kadar devam edicek böyle
Bilgilerinizi paylaşırsanız çoook mutlu olurum
kızlar lütfen bana yardımcı olurmusunuzz!!!
Ben öğlenciyim ve 11:30 da okula gidiyorum,bir spor salonu üyeliğim var bu aralar çok uyuduğumu düşünüyorum (8-9 saat)bence 7 saat yeterli
acaba sabah kalkıp spora mı gitsem akşama yemeğimi evimde yemiş oluyorum böylece ama saat 7 de yimek zorunda kalıyorum,ama metabolizmanda sabahtan hızlanıyo,
yoksa;akşam spor salonuna mı gitsem ama bu sefer de sallıyorum okul çıkışı çok yorgunum falan filan yemeğide okulda geçiştiriyorum salon çıkışı 10 gibi falan bi meyve yiyiyorum
hangisinde daha sağlıklı kilo verebilirim acaba artık sağlıklı yaşamın hayatım olmasını istiyorum kilo al kilo ver nereye kadar devam edicek böyle
offf canım ya bende kilo verememekten bayılmış durumdayım artık sinirlerim bozuldu birkaçgünlük bi kür deniycem bende metabolizman bi dalgalansın yahuuuu
merhaba
dün yediklerimi yazıyım
demir hapım(son7)
sabah (7.30)
ballı limonlu elma sirkeli tarçınlı ılık suyum
1haşlanmış yumurta
1domates,biber,dere otu
3 zeytin
biraz lor peyniri (spor yapanlara özellikle tavsiye ederim,kas gelişimi için gerekli)
1 ince dilim kepekli ekmek
1 kupa bitki çayı
ara öğün yaptımmı hatırlamıyorum:441 mandalina yemiş olabilirim )
öğlen(1.30)
1 tabak az salçalı az yağlı az tuzlu lor peynirli makarna
ara öğün(15.00) sütlü az şekerli kahveeeee
akşam(6.30)
1 tabak pırasa
2 y.kaşığı yoğurt
ara öğün(22.00)
1 mandalina,çeyrek nar,yarım çay bardağı süt
(mandalina ve nar zorunluluktan dı;mandalinayı oğluma soydum yemedi sonra diğerine ye dedim yemedi eşime uzattım yok dedi, bekledi 10dk mandalina, ben yedim ziyan olmasın diyenar da eşim yerken zorla gel dedi oysaki ben uslu uslu dersimi çalışıyodum:26: )
an itibariyle 60.6 yaşasınnnnnnn gidiyor kilolar
eloisee( 56.0 /56.3/-0.3 / % )
pinibo( 55.5/56/-0.5/%)
kadis( 76.7 /76.8 /-0,1/%-0,13 )
umutlayasasen (69/69/)
nice15 ( 62.2 / 62.3/ -0.1/ % )
ceylin3566 (61.3///%)
kaplumbag (67.1 / // %)
Kizlar listemiz bu
canım valla öyle çokda dkkat etmiyorum aslındaooooooooooooooooo rakibim hayırlı olsun
sevindim canım ya tebrik ederim
ben hala 62 lerde sen 60 ooo çok iyi ya
artık sen benle rekebetede girmezsin bende ilerleme olmadığı için :26:
canım ya sen neler yiyorsun anlat hele işin sırrını
pinibo( 55.5/56/-0.5/%)
umutlayasasen (69/69/)
ceylin3566 (61.3///%)
kaplumbag (67.1 / // %)
Kizlar listemiz bu
birşey diyimmi ben bu listeden hiçbirşey anlamıyorum
KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ!!!
Ben öğlenciyim ve 11:30 da okula gidiyorum,bir spor salonu üyeliğim var bu aralar çok uyuduğumu düşünüyorum (8-9 saat)Bence 7 saat yeterli
ACABA sabah kalkıp spora mı gitsem akşama yemeğimi evimde yemiş oluyorum böylece ama saat 7 de yimek zorunda kalıyorum,ama metabolizmanda sabahtan hızlanıyo,
YOKSA;akşam spor salonuna mı gitsem ama bu sefer de sallıyorum okul çıkışı çok yorgunum falan filan yemeğide okulda geçiştiriyorum salon çıkışı 10 gibi falan bi meyve yiyiyorum
HANGİSİNDE daha SAĞLIKLI kilo verebilirim acaba artık Sağlıklı yaşamın hayatım olmasını istiyorum Kilo al Kilo ver nereye kadar devam edicek böyle
DÜNKÜ MENÜMÜ DE YAZAYIM
SABAH:
1dilim tamtahıllı ekmek
1dilim peynir
zeytin yağlı domates
zeytin
ÖĞLE:
1kepekli galeta
1üçgen peynir
3-5 sarma
2mandalina
AKŞAM:
bulgup pilavı
az tavuksote
ayran
elma
pinibo( 55.5/56/-0.5/%)
umutlayasasen (69/69/)
ceylin3566 (61.3/60.6/0.7/%)
kaplumbag (67.1 / // %)
burcu bildirim yapti mi goren varmi belki gozumden kacmiştir
canım valla öyle çokda dkkat etmiyorum aslında
bu hafta akşam 6dan sonra hiçbirsey yemedim sanırım oyüzden verdim bu kadar
sabah kahvaltm 5 tane form bisküvi şekersiz çay form çay
öğle işyerinde ne çıkarsa onu yedim birde br kaç gün mekik çekmiştim
bu haftaki gaz bana çok iyi geldi hafta ya almazsam
bugün yemekte kemalpaşa tatlısı vardı bi tane yedim diğerni arkadaşa verdim tuttum yani kendimi yemedim
...
almazsın canım bu gazla sen gelecek haftayıda çıkarırsın aradan
akşam 6 dan sonra yememişsin o çok hoş
ama ben 7 de evde oluyorum yaaaa:26::26::26:
bende 8 de evde oluyorum ama bu hafta hep işyerinde birşeyler atıştırıp gittim eve allahtan kocişkomda hiç yemek istemedi bu hafta yediğindede ben oturmadım
bu hafta öyle dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?