günaydın rakibem hayırlı cumalar
malesef benim kilo gitmemeiş ya hatta gelmiş 100gram
üzülme tatlım yavaş yavaş gidecek
canım bence sen o mamaları bırakmalısın sağlıklı beslenemediğin içnde veremiyor olabilirsin,
hem spor yapıyorsun hem veremıyorsun tabi birde benım gıbı kabızlık problemı var
limonlu tarcınlı kürü denedinmi
Günaydın Kızlaaar
Dün çok rahatsızdım giremedim kafamı kaldıramadım
Kilo bi tık ilerlememiş yine 69 da saplanıp kalmış ibre
Tartı mı bozuk ne
canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım
seviyorum hepinizi
evet inanıyorum
zaten kaynana oluyorumgelinime'ayy bu şişkomu kaynanan kız ıyy'demelerini istemiyorum
canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım
kabuk tarçını yarını bir bardak suda kaynatıyorum
kaynattığım suyun yarım çay bardağına tarçınlı sudan koyuyorum yarım lmonu sıkıyorum içine sabah aç karnına birda akşam yatarken içiyorum.
form bisküvininde etkisi olduğunu düşünüyorum. tabi spor yapsam dahada süper olacak ama blyorsun hem vaktim yok hemde utanarak söylüyorum üşeniyorum spor yapmaya
...
günaydınlarrrrrrrrr
kızlar malesef 100 gr almışım yaaaa
geçen hafta: 62.2
bu hafta: 62.3
üzgünüm dostalarım üzgünüm üzgün
Canım bi başlasan gerisi geliyor inan hiç bırakmıyosun sporu AMA başlayabilmek tabiiii işkenceeee:13:
bende karar verdim az uyuyup sabah spora gidicem sürekli uyku modundayım
depresyonum mu var neeee
daha ne kadar erken kalkabilirimki sabah 6 30 da kalkıyorum zombi gibi koştur koştur hazırlan servise yetiş
işe gel otur akşam 18 30 da kalk eve git işte yaptığım hareket belli yemeğe çık brde günde 5 defa wc ye çık okadar
evdede yemek yap çocukla ilgilen 11 gibi yat bukadar hareket işte
selam kızlar ben de regl oldum bu hafta ve şuan elimde bir çay kaşığı nutella varkiloma gelince geçen hafta 56 idim bu hafta 56,3 görünüyorum şişlikten olsa gerek
kızlar evde degildim bgn ancak girebiliyorum..menümü utancımdan yazmak istemiyorum kahvaltıan sonra iyiyima ama aksam cozuttummregl oldum bende o nedenle az önce hala cikolata yiyordum valla
kızlar ben bugun çok rahatsızım yediklerimi hiç saymayayım sünizitim var ondan mı artık başım dönüyo gözlerim kayıyomuş gibi oluyo ama yine yorum yapmaya çalıştım sizlere 2gün zaten giremedim bide bugun girmemezlik yapmayım dedim(
kadriyecim sanada çoookkk geçmş olsun diş ağrısı nedir bilirim doktora gitmeyi hiç sevmem hele o dişçinin cııızz diye ses çıkaran aleti varyaaa oyyy benm ömrümü yiyo iğneden korkmuyorum ama o aletten nefret ediyorummmm(((
TEŞEKKÜRLER CANIM BENİMama bu hafta sen beni geçtin gör bakkk ben kilo bile almış olablrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?