Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın rakibem hayırlı cumalar

malesef benim kilo gitmemeiş ya hatta gelmiş 100gram

üzülme tatlım yavaş yavaş gidecek
canım bence sen o mamaları bırakmalısın sağlıklı beslenemediğin içnde veremiyor olabilirsin,
hem spor yapıyorsun hem veremıyorsun tabi birde benım gıbı kabızlık problemı var
limonlu tarcınlı kürü denedinmi

Günaydın Kızlaaar
Dün çok rahatsızdım giremedim kafamı kaldıramadım
Kilo bi tık ilerlememiş yine 69 da saplanıp kalmış ibre
Tartı mı bozuk ne

canım bırakacagım mamaları ama daha bitmedi o kadar para verdim bitene kadar gidecek artık ya aslında düzenli mama yesem gider belki ama ben hafta sonu normla besleniyorum o yüzden pek faydasını göremiyorum malesef

canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım

Günaydın Kızlaaar
Dün çok rahatsızdım giremedim kafamı kaldıramadım
Kilo bi tık ilerlememiş yine 69 da saplanıp kalmış ibre
Tartı mı bozuk ne

günaydın canım çooook geçmiş olsun

kiloyuda dert etme haftaya artık napalım
bende 100 gr almışım bile çıplak tartıl canım ..:44:

canım tarçınlı kürü denemedim nasıl yapılıyordu bir daha anlat sana bir deneyeyim bakalım

kabuk tarçını yarını bir bardak suda kaynatıyorum
kaynattığım suyun yarım çay bardağına tarçınlı sudan koyuyorum yarım lmonu sıkıyorum içine sabah aç karnına birda akşam yatarken içiyorum.
form bisküvininde etkisi olduğunu düşünüyorum. tabi spor yapsam dahada süper olacak ama blyorsun hem vaktim yok hemde utanarak söylüyorum üşeniyorum spor yapmaya
...

offf canım ya bende kilo verememekten bayılmış durumdayım artık sinirlerim bozuldu birkaçgünlük bi kür deniycem bende metabolizman bi dalgalansın yahuuuu

Canım bi başlasan gerisi geliyor inan hiç bırakmıyosun sporu AMA başlayabilmek tabiiii işkenceeee:13:
bende karar verdim az uyuyup sabah spora gidicem sürekli uyku modundayım
depresyonum mu var neeee

günaydınlarrrrrrrrr

kızlar malesef 100 gr almışım yaaaa

geçen hafta: 62.2

bu hafta: 62.3

üzgünüm dostalarım üzgünüm üzgün

ah canım ya bendeeee
yaktı bu yılbaşı bizi yaktı ya
bir gramcık bile gitmezmi yahuuu
olsun Guzum pes etmek yok haftaya kesin vericez gerekirse spor salonunda sabahlıycaaaaaz ama vericez

Canım bi başlasan gerisi geliyor inan hiç bırakmıyosun sporu AMA başlayabilmek tabiiii işkenceeee:13:
bende karar verdim az uyuyup sabah spora gidicem sürekli uyku modundayım
depresyonum mu var neeee

daha ne kadar erken kalkabilirimki sabah 6 30 da kalkıyorum zombi gibi koştur koştur hazırlan servise yetiş
işe gel otur akşam 18 30 da kalk eve git işte yaptığım hareket belli yemeğe çık brde günde 5 defa wc ye çık okadar
evdede yemek yap çocukla ilgilen 11 gibi yat bukadar hareket işte

of kızlar ya okadar ağırım ki bugün sanki bacaklarım taş olmuş kaldıramıyorum ellerim boğum boğum ne oldu anlamadım senki bi patlıycam ya çoooooook uyudum ondan mı oldu acaba

offf canım benim senin spora vaktin yokmuşş ya
zaten koşuşturman hiç bitmiyo vakit ayırmanda çoooook bi zor gibi gözüküyo
ben öğlenciyim 11 gibi çıkıyorum evden gerçi okulda çoook yoruluyorum ama sabah uyanamıyorum buaralar karar verdim 7de kalkıp bir daha da uyumak YOOOOk YOK YOK

selam kızlar ben de regl oldum bu hafta ve şuan elimde bir çay kaşığı nutella var kiloma gelince geçen hafta 56 idim bu hafta 56,3 görünüyorum şişlikten olsa gerek

kızlar evde degildim bgn ancak girebiliyorum..menümü utancımdan yazmak istemiyorum kahvaltıan sonra iyiyima ama aksam cozuttumm regl oldum bende o nedenle az önce hala cikolata yiyordum valla

Kızlaaar neler oluyor yaaaİnannın bende çikolata denizinde boğulmak istiyorum buaralar regl dönemim yaklaşıyor sanırım ama tutamıyorum kendimiiii
Hep bu yılbaşının yüzünden bi dağıttım yılbaşında bir daha toparlayabilene aşk olsuuun

Offff rakibeciiim çok geçmiş olsuuuuun
ama bu hafta bende de b kopukluk oldu bu haftayı toptan silmek lazım sanırsam
ufff o aleti düşünmek bile suratımı buruşturmaya yetiyooo Allah yardım etsin canım hele o sesi yok mu sesi ıyk

DÜNKÜ MENÜMÜ DE YAZAYIM
SABAH:
1dilim tamtahıllı ekmek
1dilim peynir
zeytin yağlı domates
zeytin
ÖĞLE:
1kepekli galeta
1üçgen peynir
3-5 sarma
2mandalina
AKŞAM:
bulgup pilavı
az tavuksote
ayran
elma

KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZZ!!!
Ben öğlenciyim ve 11:30 da okula gidiyorum,bir spor salonu üyeliğim var bu aralar çok uyuduğumu düşünüyorum (8-9 saat)Bence 7 saat yeterli
ACABA sabah kalkıp spora mı gitsem akşama yemeğimi evimde yemiş oluyorum böylece ama saat 7 de yimek zorunda kalıyorum,ama metabolizmanda sabahtan hızlanıyo,
YOKSA;akşam spor salonuna mı gitsem ama bu sefer de sallıyorum okul çıkışı çok yorgunum falan filan yemeğide okulda geçiştiriyorum salon çıkışı 10 gibi falan bi meyve yiyiyorum
HANGİSİNDE daha SAĞLIKLI kilo verebilirim acaba artık Sağlıklı yaşamın hayatım olmasını istiyorum Kilo al Kilo ver nereye kadar devam edicek böyle
Bilgilerinizi paylaşırsanız çoook mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…