Mısafirlerimi yolluyacagim bu gece cok yorucu ve bol kacamakliydi malesef.
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su yarım dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça yanında az beyaz peynir ve çay
öğlen : 2 lahmacun ve ayran (ama çok acıkmıştım ve onu yedikten sonra 1-2 saat yürüdüm)
akşam : 1 tabak menemen ve yanına biraz peynir ve zeytin
ara : irmik helvasıyla kesme dondurma yiyeceğim
tabi bol su içiyorum ve helvayı yedikten sonra leslie yapmak istiyorum
yarın sınavım var ders çalışacağıma oturdum forum okuyorum nolcak benim halim
neysem
sabah(08.00)
ballı tarçınlı elma sirkeli limonlu ılık su
1 kupa bitki çayı,tarçın çubuklu
1 ince dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
domates,dere otu,sivri biber,marul
1y.k lor peyniri (spor yapanlara mutlaka öneririm)
ara(11.00)
az şekerli sütlü kahve
öğlen(14.00)
lor peynirli yağsız tuzsuz salata(yemek yemeği unutmuştum salata yapim bari dedim)
ara(16.00)
yarım nar
1y.kaşığı yoğurt
akşam(18.00)
yumurtalı ıspanak
yarım tabak az yağlı az tuzlu makarna
(19.00)bide kaçamağım oldubenim oğlanlar çiğ köfte almış 1 lavaşla biyajcıkında köfte yedim:26::18:
ara(10.30) 1 mandalina,1 y.k yoğurt(meyvelerin yanında mutlaka 1kaşık yoğurt ya da yarım çay bardağı süt için)
ders çalıştığım için uykum açılsın diye yeşil çay içtim
vee bol bol su... dünden beri spora gidemedim ders çalışıcam diyepazartesi artık
uykusuz yorgun fenayım anlayacağınız
sabah rejim sınırlarını çok zorlamayan ama sıkı bir kahvaltı yaptım 9.30 gibi o beni saat 5 e kadar tuttu.
5 te akşam yemeğimi yedim,arada bir şey yemeye içmeye vaktim olmadı sınavım 2 den 4 e kadardı.
akşam yemeğim saat 17.00 de (dışarda yedim mecburen)
2 parça ızgara et,4 tane ızgara köfte(1dilim ızgara domates,1 sivri biberle)
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su (içecek içmedim başka)
gece ders çalışıcam ara ara yeşil çay,1 meyve,1 bardak süt içerim
ve bol su
ben derse görüşürüz canlarım ,arada laf yetiştiririm
:126:
genel olarak özenli ve dengeli bir menu olmuş Ayşecim, kaçamağın da masum bence ki yarın ben de aynı kaçamaktan yapmayı düşünüyorum
ve yine geldiiim :)
MENÜM:
SABAAAAH:
1.5dilim tam tahıllı ekmek
biraz zeytin
biraz peynir
zeytinyağ gezdirilmiş domates
ÖĞLE:
1kepekli galeta
1üçgen peynir
1mandalina
birazcık fındık(çook halsizim ben enerji versin istiyorum
meyve suyu taze sıkılmış
AKŞAM:
tavuklu arpa şehriye salatası (sallamasyon salatam:)))
sütlü tatlı
biraz kuru üzüm
dikkat et kendinee dinlen bence ve basarılar insallah iyi gider sınavların
beste istanbulda nerde yiyorsun cigköfteyi..ali usta var eminönünde biliyormusun favorim o benim o nedenle sordum
ben de fikrimi söyliyim
tatlıses çiğ köfte çok başarılı bence,susuz yapıyolar insanın dişine yapışmıyo bide çok özenli temiz her şeyleri + çiğköfte kiloda yapmıyor bol yeşillikli falan..ayy iyiki yemişim
helal sertifikada almış güvenle yiyorum
reklam gibim mi oldu ne:) tamamen kendi düşüncelerim ibo abi bana prim vermiyor
Ayşe'cim canım seni burada gördüğüme çok sevindim =) biz iyiyiz ya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ? inşallah 2013 hepimize iyi gelir...
tatlısesi bilmem ben ama ali usta amele yeri gibi ama süper yapıyoo adamm ya istanbulda sadece..sen nerde yasıyordun
canım çok iyiyim, herşey yolunda..yani iyi olacak..son zamanlarda eşimin bel fıtığı, oğlumun yeni başlayan oyun grubu, annemin uzakta olması sebebiyle spora gidememem, seyahat derken çok yoğun geçti, yeni yeni kendime gelebiliyorum..
kilomda da pek değişiklik yok..ama doktor eşimin belinden dolayı diyet verdi, açıkçası benim için bundan sonra herşey daha kolay olacak gibi görünüyor, zira karşımda abur cubur, tatlı yiyen biri kalmadı
Naz, Melike yoklar mı artık? Kadriyecim kaptan sen mi oldun? Sizler neler yapıyorsunuz?
Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?