Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uykusuz yorgun fenayım anlayacağınız

sabah rejim sınırlarını çok zorlamayan ama sıkı bir kahvaltı yaptım 9.30 gibi o beni saat 5 e kadar tuttu.
5 te akşam yemeğimi yedim,arada bir şey yemeye içmeye vaktim olmadı sınavım 2 den 4 e kadardı.

akşam yemeğim saat 17.00 de (dışarda yedim mecburen)

2 parça ızgara et,4 tane ızgara köfte(1dilim ızgara domates,1 sivri biberle)
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su (içecek içmedim başka)

gece ders çalışıcam ara ara yeşil çay,1 meyve,1 bardak süt içerim
ve bol su

ben derse görüşürüz canlarım ,arada laf yetiştiririm

:126:

güzell olmus beste menü

genel olarak özenli ve dengeli bir menu olmuş Ayşecim, kaçamağın da masum bence ki yarın ben de aynı kaçamaktan yapmayı düşünüyorum

dikkat et kendinee dinlen bence ve basarılar insallah iyi gider sınavların

menüm
öğlen uyandım o nedenle 2 ögün yaptım
öğlen:sucuklu yumurta +2 dilim ekmek +bir parca peynir+ biraz bal+ 3 bardak cay
ara:1 elma
aksam:1 kase sehriye corbası
simdi mini kase puding yicem
2 litre su
alev alev basladı onu izlicem kızlar öptüm siziii

menunu beğendim Sude'cim afiyet olsun :)

bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve alanlar olarak da motivasyonumuzu kaybetmeyelim diyorum

beste istanbulda nerde yiyorsun cigköfteyi..ali usta var eminönünde biliyormusun favorim o benim o nedenle sordum

ben de fikrimi söyliyim

tatlıses çiğ köfte çok başarılı bence,susuz yapıyolar insanın dişine yapışmıyo bide çok özenli temiz her şeyleri + çiğköfte kiloda yapmıyor bol yeşillikli falan..ayy iyiki yemişim

helal sertifikada almış güvenle yiyorum

reklam gibim mi oldu ne:) tamamen kendi düşüncelerim ibo abi bana prim vermiyor

tatlısesi bilmem ben ama ali usta amele yeri gibi ama süper yapıyoo adamm ya istanbulda sadece..sen nerde yasıyordun

2 gündür giremiyorum kızlar baya bişeyler yazılmış:) bu arada listeye baktım da bu hafta birincilik yok gibi gözüküyor
bugünkü menümü yazayım:
sabah 1 muzlu süt + form çayı
ara: 1 ceviz 1 badem
öğlen: 4 kaşık rus salatası
ara: 2 tane kestane
akşam: yarım lahmacun
ara yok çayımı içtim sadece

Ayşe'cim canım seni burada gördüğüme çok sevindim =) biz iyiyiz ya sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ? inşallah 2013 hepimize iyi gelir...

canım çok iyiyim, herşey yolunda..yani iyi olacak..son zamanlarda eşimin bel fıtığı, oğlumun yeni başlayan oyun grubu, annemin uzakta olması sebebiyle spora gidememem, seyahat derken çok yoğun geçti, yeni yeni kendime gelebiliyorum..
kilomda da pek değişiklik yok..ama doktor eşimin belinden dolayı diyet verdi, açıkçası benim için bundan sonra herşey daha kolay olacak gibi görünüyor, zira karşımda abur cubur, tatlı yiyen biri kalmadı
Naz, Melike yoklar mı artık? Kadriyecim kaptan sen mi oldun? Sizler neler yapıyorsunuz?
Hepinizi öpüyorum

Gecmis olsun esine canim.evet kaptan ben oldum naz hic bisey demeden kayboldu bizde ona ne oldugunu merak ediyoruz.sen aramiza geri donmek istersen bekleriz canim.

Kizlar ben de diyet namina bisey kalmadi bu hafta menu paylasmadim cunku yuzum yoktu ama yarin itibariyle duzenli beslenip 25 ocakta 75 olmak istiyorum.

bayanlarrr nasılsınızzz:)))
sabah kahvaltımı söyleyim hemen
kepek ekmeği le yapılmış tost ve yeşil çay
evdekilerin inadına rejime devammmm:)):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…