Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kizlar evime donuyorum dun gece misafirlerim de gitti simdi temizlik zamani disimin eski agrisida kalmadi cok sukur.

iyi akşamlar

çok şükür sınavlar bitti 10 gün kadar rahat nefes alırım artıksonra şubat sınavına çalışılcak

bugünki yediklerimi yazıyım 2 gündür yemek düzenim yok malesef

sabah 9.30
çay
beyaz peynir
domates
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
bal
2 dilim kepekli ekmek
biraz yeşillik

kibrit kutusu kadar kadayıf eşimin yüzünden ya pis dayanamadığımı bile bile almış gelmiş inat yapıyo sanki uyus

saat 12 de az şekerli sütlü kahve sınavda uyumayayım diye

akşam saat 17.00

ızgara köfte,ayran,1 dilim tam buğday ekmeği

dondurmali irmik tatlısı hem regl hem sınav stresi gün sonunda kendimi ödüllendiriyim dedim ay rahatsız etti keşke yemeseydim

sabaha kadar bir şey yemem heralde daha:44:

yarından itibaren düzenli spor ve beslenmem devreye girecek,pazar günkü bursa ziyareti için koşuşturmak tan zaten pek bir şey yiyemem:79:

bu cuma listeye giriyormuyuz biz de? giriyorsak kilo bildirimini sabah mı yapmamız gerekiyor biri yardımcı olursa sevinirim

sinavlar bitmis sevindim canim duzenli bi diyet ve sporun seni bekledigini yazmissin bende sendenim canim.bursa ziyareti nedir merak ettim canim.ve bu hafta listedesiniz bildirimleri cuma sabah tartilip yapiyoruz aysecigim.en gec 2 de bildirim yaparsaniz memnun olurum.gun ici bildirim yapamayacaklar persembe aksami bildirirlerse sevinirim.

merhaba canım iyi hadi çok sevindim ağrının geçmesine:))temizlik içinde allah kolaylık versinnn:)))

Saol hayatim ne kotu bir agri bu Rabbim tum hastalara acil sifa versin.temizlikte tam bir fiyasko oldu diyebilirim.anca kiyafetleri bavuldan cikar yika ser bununla ugrastim yani.artik kalani yarina hatta bir gune

çok şükür bitti teşekkür ederim
bursa' ya müstakbel gelinimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,hayırlısıyla Allah nasip ederse kısa zamanda da isteme söz olur her halde
bu haftayı da hediye bakmakla, koşuşturmakla geçiririm sanırım ama bu işler sporuma ve rejimime engel olmayacak:89:
kilo bildirimimi yaparım heyecanlandım bak şimdi :81:

günaydın kızlar
hafta sonu geldimi bütün haftanın açığını kapatıyoruz sanırım.
dun sabah kahvaltı iki dilim ekmek ve kızartmayla bozdum sanırım
arada bisküvi yedim
akşam çorba ve makarna salata
cuma ve cumartesi hamur işlerini utandığım için yazmıyorum bile

Kizlar ben de diyet namina bisey kalmadi bu hafta menu paylasmadim cunku yuzum yoktu ama yarin itibariyle duzenli beslenip 25 ocakta 75 olmak istiyorum.

canım bencede artık önümüze yeni hedefler koyup ilerlemeliyiz
bende 25 ocakta 59 olmak istiyorum hatta 58 inşallah

günaydın canımmmm
aynen ben
utanıyorum bende haklısın valla hafta sonuda işe gelsek böyle olmaz heralde az yeriz
evde cozutuyorum çok fena herşey elimin altında olunca
neyse toparlayalım artık cumaya kadar nasıl olacaksa 4 günde

ooo o zaman geçmiş olsun sınavlar bitmiş spor için allah kolaylık versin canım çok azimlisin maşallah sen hepimizi geçersin bu iradeyle

Günaydıııın kızlaaar:)
hafta sonu hiç uğrayamadım misafirlerim vardııı
Ufsss tam bi kabustu
Hadi orta köye gidelim kumpir yiyelim,
beyoğlunda bilmemne yitelim,
hadi bilmemnerenin bilmemnesinden tadalım(((((((((((((((((((((((((((
Bide karedeşimin doğumgünü geldiiii inanın tartılmaya korkuyoruuuum
Tek tesselllim halkoyunları kursuna gitim 4 saat bol bolda yürüdüm okadar((
Oda yedikleriminin onda biri gittiyse ne mutlu bana

Son düzenleme:
kızlar ben bugün itibari ile DUKAN diyetine başlıyorum
Geçen bu diyeti yaptığımda haftada 3kg vermiştim umarım bu seferde güzel sonuçlar alırım
Benim anladığım kadarıyla Dukan diyeti;
Dört aşamalı gerçekleşiyor,
ilk aşaması kilo ya göre 3 gün ile 6-7 gün arası değişiyor,
Ben 3 gün yapıcakmışım öyle çıktı kilo cetvelinde,
3gün boyunca sadece protein ile beslenicem
tavuk
süt ürünleri
peynir
yoğurt
yağlı kırmızı et dışı tüm proteinler ve hergün 1 çk yulaf kepeği tüketicem
Şimdilik bukadar daha sonra sonraki aşamalarını da anlatırım isterseniz
Tabiki bildiğim kadarıyla:)

günaydın canım benim
haftasonu eşittir yemek
ya acaba hafta sonu oruçmu tutsak
yine yürümüşsün bari canım üzülme hiç

hadi canı hayırlı olsun bakalım işe daha önce yapmışsın ne güzel vermşsinde umarım bu defada işe yarar birinci olursun tatlım

Canımcım hem hafta sonu hem sınav ertesi hemde reg dönemine göre bence SÜPER bi menü:)Spora başlamana çok sevindim tatlım spor konusunda birbirimize destek olalım hepimiz de az az da olsa spor yapalım sağlıkla zayıflayalıııım:)))

eve te tatlım tam da öyle Cuma bir tartılıyorum pazartesiye kadar hoooooop rejim falan uçuyosonra pazartesi deli gibi tutuşuyorum çok yedim de çok yedim diye

ooo tatlı telaşlar
Rabbim utandırmasın inşallah
heyecanlan canımcım çünkü siizn sayneizde biz bu hafta birinci olacağız
bende yerimde saysam yine yeter
perşembeden bu yana bir bufolo sürüsü yedim çünkü:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…