Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sınavların bitmiş Ayşe'cim geçmiş olsun, kendini ödüllendirerek iyi yapmışsın pazar günkü Bursa ziyaretiniz de iyi geçmiştir inşallah :)

offf kızlar sabahleyin mis gibi kahvaltımı yaptım tamda dukan usulü acıcık,
Sonra okula kendime tavuk sote yaptım yanına da yoğurt koydum kararlıydım bugün ;(
Sonra İstanbula yağan kardan nasibimi aldım karton poşete koymuştum tappırlarımı poşet karda yırtılmış tapırlarda doğal larak yemeklerimde gitmişşşş
ay şaka gibi ya ne ara yere düştüler hiçde haberim olmadı ya ne bi ses duydum ne bişey sanırım otobüste düştüleeer
Benim DUKAN AMCa da yalan olduuu

Ay gitti guzelim tapirlar desene tuh dukani da bosver hayatim dengeli beslen

tüh yazık olmuş yiyeceklerine canım bence de dengeli beslen Kadişe katılıyorum :)

oy oy oy canım bu nasıl bi talihsizlik ama olsun yılmak yokkk

menüm:
SABAH:
2dilim dukan ekmeğim(yulaflı kepekli keten tohumlu ekmek kendim yaptım
1yumurta
1dim peynir

ÖĞLE:
2küçük dolma
4kaşık makarna salatası
azıcık fındık
(mevsimsel mi bilmiyorum ama buaralar çoook halsizim ben
AKŞAM
Biraz piliç köfte
yoğurt
kabak tatlısı(bağırsak çalıştırmak için şekersiz tatlandırıcıyla az cevizli)
az kuru üzüm

ideal kilom 60kızlaarrr:)))

menun gayet güzel olmuş canım afiyet olsun :)

Selam arkadaşlar nasılsınız :)hafta sonu hiç giremedim int bir sorun var şu an da cepten giriyorum liste yazamıyorum çünkü yüz karası olur bugün çok berbat geçirdim yaaaa yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olmasını diliyorum yaaa birde canlarım ben şu kilo cetvelinde başarısız oluyorum hepsini yapıyorum yapıştırıyorum ama olmuyor karar verdim beceriksizim

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir zeytin çay ve ceviz
öğlen : 1 tabak tavuklu pilav
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
akşam : pazılı peynirli kol böreği :18:
ara : 1 sade soda

Borek ...miktari neydi bilmiyorum ama gunduz hafif gecmis

Bende bugun degistireyim dedim yapamadim.yarin detayli bir inceler cözum bulursam yazarim canim sana.

benimki dogruuu

dukan yapcam derken saklama kaplarından oldun yani neyse saglık olsunn.

menü dukanın dagılmasına bakarak güzel gitmis bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…