iyi akşamlar
çok şükür sınavlar bitti 10 gün kadar rahat nefes alırım artıksonra şubat sınavına çalışılcak
bugünki yediklerimi yazıyım2 gündür yemek düzenim yok malesef
sabah 9.30
çay
beyaz peynir
domates
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
bal
2 dilim kepekli ekmek
biraz yeşillik
kibrit kutusu kadar kadayıfeşimin yüzünden ya pis dayanamadığımı bile bile almış gelmiş inat yapıyo sanki uyus
saat 12 de az şekerli sütlü kahve sınavda uyumayayım diye
akşam saat 17.00
ızgara köfte,ayran,1 dilim tam buğday ekmeği
dondurmali irmik tatlısıhem regl hem sınav stresi gün sonunda kendimi ödüllendiriyim dedim ay rahatsız etti keşke yemeseydim
sabaha kadar bir şey yemem heralde daha:44:
yarından itibaren düzenli spor ve beslenmem devreye girecek,pazar günkü bursa ziyareti için koşuşturmak tan zaten pek bir şey yiyemem:79:
bu cuma listeye giriyormuyuz biz de? giriyorsak kilo bildirimini sabah mı yapmamız gerekiyor biri yardımcı olursa sevinirim
canım becerebilirsem tabiki yardımcı olurum ne demek sen olmadığında müsait olduğum her zaman canım
offf kızlar sabahleyin mis gibi kahvaltımı yaptım tamda dukan usulü acıcık,
Sonra okula kendime tavuk sote yaptım yanına da yoğurt koydum kararlıydım bugün ;(
Sonra İstanbula yağan kardan nasibimi aldım karton poşete koymuştum tappırlarımı poşet karda yırtılmış tapırlarda doğal larak yemeklerimde gitmişşşş
ay şaka gibi ya ne ara yere düştüler hiçde haberim olmadı ya ne bi ses duydum ne bişey sanırım otobüste düştüleeer
Benim DUKAN AMCa da yalan olduuu
Sonra okula kendime tavuk sote yaptım yanına da yoğurt koydum kararlıydım bugün ;(
Sonra İstanbula yağan kardan nasibimi aldım karton poşete koymuştum tappırlarımı poşet karda yırtılmış tapırlarda doğal larak yemeklerimde gitmişşşş
ay şaka gibi ya ne ara yere düştüler hiçde haberim olmadı ya ne bi ses duydum ne bişey sanırım otobüste düştüleeer
sim listesi isim güncel kilo hedef kilo
kadis kadriye 76.7 65
kaplumbag burcu 67.1
pinibo pınar 55.5 48
eloise beste 56.0
umutlayasasen sude 69.0
nice15 özlem 62.2 55
ıborant 69.0 60
doge özge 78 63
xay ayşe 103.0 60
sagem77 arzu 77.7 70
ceylin3566 60.6 52
eksikleri tamamlıyalım lütfennnn
menüm:
SABAH:
2dilim dukan ekmeğim(yulaflı kepekli keten tohumlu ekmek kendim yaptım
1yumurta
1dim peynir
ÖĞLE:
2küçük dolma
4kaşık makarna salatası
azıcık fındık
(mevsimsel mi bilmiyorum ama buaralar çoook halsizim ben
AKŞAM
Biraz piliç köfte
yoğurt
kabak tatlısı(bağırsak çalıştırmak için şekersiz tatlandırıcıyla az cevizli)
az kuru üzüm
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir zeytin çay ve ceviz
öğlen : 1 tabak tavuklu pilav
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
akşam : pazılı peynirli kol böreği :18:
ara : 1 sade soda
Bu hafta biz birinciyiz kimse bizi geçemez
Selam arkadaşlar nasılsınız :)hafta sonu hiç giremedim int bir sorun var şu an da cepten giriyorum liste yazamıyorum çünkü yüz karası olur bugün çok berbat geçirdim yaaaa yarın yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olmasını diliyorum yaaa birde canlarım ben şu kilo cetvelinde başarısız oluyorum hepsini yapıyorum yapıştırıyorum ama olmuyor karar verdim beceriksizim
sim listesi isim güncel kilo hedef kilo
kadis kadriye 76.7 65
kaplumbag burcu 67.1
pinibo pınar 55.5 48
eloise beste 56.0
umutlayasasen sude 69.0
nice15 özlem 62.2 55
ıborant 69.0 60
doge özge 78 63
xay ayşe 103.0 60
sagem77 arzu 77.7 70
ceylin3566 60.6 52
eksikleri tamamlıyalım lütfennnn
menüm:
SABAH:
2dilim dukan ekmeğim(yulaflı kepekli keten tohumlu ekmek kendim yaptım
1yumurta
1dim peynir
ÖĞLE:
2küçük dolma
4kaşık makarna salatası
azıcık fındık
(mevsimsel mi bilmiyorum ama buaralar çoook halsizim ben
AKŞAM
Biraz piliç köfte
yoğurt
kabak tatlısı(bağırsak çalıştırmak için şekersiz tatlandırıcıyla az cevizli)
az kuru üzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?