valla herkes çok azimli ama ayşe abla sende çok iyisin hiç değilse ilk 5 desin:)
selam kısçeleeer
bugün itibariyle annimin yanına İZMİRe gidiyoruuuum:)))canlarım İZMİRde internet yok telden girebilirim ama çok yorum yapama çünkü telden int.e girmek ızdıraaap((ne yapayım ben şimdi hergün menümü yazıp yapabildiğim kadar yorum yapayım mı yoksam iki hafta izinli mi olayıııım ???
Çoooook mutluyum çoooook bu gece evimde uyuycaaaaaaaaaaaaaaaaam çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuum:))
selam kısçeleeer
bugün itibariyle annimin yanına İZMİRe gidiyoruuuum:)))canlarım İZMİRde internet yok telden girebilirim ama çok yorum yapama çünkü telden int.e girmek ızdıraaap((ne yapayım ben şimdi hergün menümü yazıp yapabildiğim kadar yorum yapayım mı yoksam iki hafta izinli mi olayıııım ???
Çoooook mutluyum çoooook bu gece evimde uyuycaaaaaaaaaaaaaaaaam çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuum:))
Canim arada girersin izinli olma bence .evine gitmene sevindim.gece kizkardesim geldi pek sevincli ve mutluyum bende.
sağol canım ya
hem bu grubumuzda hemde 90 kilo grubumda hem kiloda hemde sporda 1.olunca,bari gruplar arasındada ilk 3 de olsaydım,4 olmak üzdü beni
selam kısçeleeer
GÜNAYDIN herkese sanırım yine en erkenci benim
dünkü menümü paylaşayım
sabah:5 form şekersiz çay
ara : yeşil çay
öğle: piyaz çorba tavuk pilav ve ayran
akşam: 7 kaşık sulu küçük köfte 4 kaşık patates püresi
kızımın kreş karnesi için pasta kestik ince 1 dilim ve 2 çiğköfte
yatmadan önce dayanamayıp çikolata yedim
spor: 60 mekik 60 bel 80 sağ bacak 80 sol bacak ve 50 kol çalıştırdım leslie yapamadım
2.5 lt suyumu içtim
bakalım hafta sonu nasıl olcak elimden geldiğince tutacağım kendimi
canlarım ben çıkıyorum herkese iyi haftasonları diliyorum çok öpüldünüzzzz
kızlar bugün son sınavım çok heycanlı önemli sınavlardan biri bana şans dileyin
ah tatlım ya öğlende akşamda makarna yemişsin bence makarna ve pilavı kesmeden veremicez kglarımızı
kızlar yine sabitim ya((
Ya neden gitmiyo bu kilolar eleştirin beni(((
Yiyiyorum gitmiyo,yemiyorum gitmiyo(
Deli gibi spor yapıyorum aynı,bütün hafta oturuyorum aynı((
dünkü menüm
sabah: k fleks şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle:çorba kızartma makarna yoğurt ve ince bir dilim ekmek
akşam: büyük kase tavuk çorbası 7 sarma 1 dilim ayva ve 1 dilim portakal
spor: 60 mekik 180 bel kası 150 kol ve 20 dk leslie
25 lt su
Çok şükr çok iyi gecti canım sınavım :)inşallah iyi geçmiştir sınavın tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?