Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla herkes çok azimli ama ayşe abla sende çok iyisin hiç değilse ilk 5 desin:)

sağol canım ya

hem bu grubumuzda hemde 90 kilo grubumda hem kiloda hemde sporda 1.olunca,bari gruplar arasındada ilk 3 de olsaydım,4 olmak üzdü beni

GÜNAYDIN herkese sanırım yine en erkenci benim
dünkü menümü paylaşayım
sabah:5 form şekersiz çay
ara : yeşil çay
öğle: piyaz çorba tavuk pilav ve ayran
ara : yeşil çay
akşam: 7 kaşık sulu küçük köfte 4 kaşık patates püresi
kızımın kreş karnesi için pasta kestik ince 1 dilim ve 2 çiğköfte
yatmadan önce dayanamayıp çikolata yedim
spor: 60 mekik 60 bel 80 sağ bacak 80 sol bacak ve 50 kol çalıştırdım leslie yapamadım
2.5 lt suyumu içtim
bakalım hafta sonu nasıl olcak elimden geldiğince tutacağım kendimi

selam kısçeleeer
bugün itibariyle annimin yanına İZMİRe gidiyoruuuum:)))canlarım İZMİRde internet yok telden girebilirim ama çok yorum yapama çünkü telden int.e girmek ızdıraaap((ne yapayım ben şimdi hergün menümü yazıp yapabildiğim kadar yorum yapayım mı yoksam iki hafta izinli mi olayıııım ???
Çoooook mutluyum çoooook bu gece evimde uyuycaaaaaaaaaaaaaaaaam çok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuum:))

Canim arada girersin izinli olma bence .evine gitmene sevindim.gece kizkardesim geldi pek sevincli ve mutluyum bende.

missss gibi anne kokusu geldi burnuma
ohhh izmir havasıda al canım gerçi şuan yağmur yağıyor ama izmirimin yağmuru bilem güzel

selam bayanlar nasılsınız? ben de tatil olduğum için ailemin yanına geldim çok mutluyum :) bu arada kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ben de bu hafta vereceğime inanıyorum en azından okulum olmadığı için düzenli spor yapabileceğim

slm bu takımlara nasıl gırılıyor vermek istediğim baya kılo var tek başına olmuyor birazda bu şekilde denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

gözümüz aydın canım :) İzmir de olduğuna çok sevindim

ah keşke o çikolatayı yemeseymişsin ama yine de fena sayılmaz canım sporun çok iyi

kızlar yine sabitim ya((
Ya neden gitmiyo bu kilolar eleştirin beni(((
Yiyiyorum gitmiyo,yemiyorum gitmiyo(
Deli gibi spor yapıyorum aynı,bütün hafta oturuyorum aynı((

inancını kaybetme canım gidicek elbet o kilolar daha önce nasıl verdiysen şimdi de vereceksin

öğlen kızartma az ise gayet iyi olmuş menu :)

slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim nöbetten cıktım her zamanki gibi...hafataya cumartesi sınavları bitirdimmi rahatım insallah...
kadriyecim ben hafataya cumartesiye kadar esnek girsem sorun olmaz dimi cuma kilomu bildirim zaten ama sadece hergün 5 mesajım olmasa olurmu cünkü bilgisayara bir oturdummu saatlerce kalkmıyorum basından o nedenle...
öpüyorum sizleri mutlu pazarlarr

Günaydın kızlar nasılsınlar bakalım. Dun ve bugun biraz fazla kaçırdım galiba tuvalet sorunumda car hala zaten göbeğim çıktı gene ama dikkat edeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…