Gunaydin Kolay gelsin canım basarılar Sınavları'nda bizde seni öptük :)slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim nöbetten cıktım her zamanki gibi...hafataya cumartesi sınavları bitirdimmi rahatım insallah...
kadriyecim ben hafataya cumartesiye kadar esnek girsem sorun olmaz dimi cuma kilomu bildirim zaten ama sadece hergün 5 mesajım olmasa olurmu cünkü bilgisayara bir oturdummu saatlerce kalkmıyorum basından o nedenle...
öpüyorum sizleri mutlu pazarlarr
Gunaydin canım :) ne kadar güzel bu kadar mutlu olman ama merak ettik bak mutluluğun sebebini :))Gunaydinlar nasilsiniz ben pek mutlu ue pek yogunum yarin yazarim size opt kizlar
slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim nöbetten cıktım her zamanki gibi...hafataya cumartesi sınavları bitirdimmi rahatım insallah...
kadriyecim ben hafataya cumartesiye kadar esnek girsem sorun olmaz dimi cuma kilomu bildirim zaten ama sadece hergün 5 mesajım olmasa olurmu cünkü bilgisayara bir oturdummu saatlerce kalkmıyorum basından o nedenle...
öpüyorum sizleri mutlu pazarlarr
Gunaydin canım :) ne kadar güzel bu kadar mutlu olman ama merak ettik bak mutluluğun sebebini :))
slm bu takımlara nasıl gırılıyor vermek istediğim baya kılo var tek başına olmuyor birazda bu şekilde denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım sabah kuşu geldi yine en erken ben geliyorum sanırım
hafta sonur fazla kaçırmadığıma inanıyorum
pazar sabah: kahvaltı 3 dilim ekmek Allah ne verdiyse yedim ama az yedim (sonra temizliğe koyuldum
ara: ayran detoksunu yapmıştım 1 kase ondan yedim
akşam: 2 dilim börek yedim 5 kestane 3 çiğköfte
spor yapamadım zaten cumartesi fazlasıyla yapmıştım 3 mil leslie yaptım 100 bel çalıştırmıstım
günaydın rakibem nasılsın bakalım bugün ayran detoksu nasıl bişey anlatıver bana bakayım
spor da son hız devam maşallah
günaydın kızçeler nasılsınız bakalım sabah kuşu geldi yine en erken ben geliyorum sanırım
hafta sonur fazla kaçırmadığıma inanıyorum
pazar sabah: kahvaltı 3 dilim ekmek Allah ne verdiyse yedim ama az yedim (sonra temizliğe koyuldum
ara: ayran detoksunu yapmıştım 1 kase ondan yedim
akşam: 2 dilim börek yedim 5 kestane 3 çiğköfte
spor yapamadım zaten cumartesi fazlasıyla yapmıştım 3 mil leslie yaptım 100 bel çalıştırmıstım
günaydın canlar naber???
benim hafta sonu iyi geçti çok kaçırmadım çok şükür bugün sımsıkı sarıldım diyetime artık vazgeçmek yok
günaydın tatlım
ayran detoksunu tam teşekküllü yapmadm ama içine kattıklarımı söyleyim
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek
bunları haşladım süzdüm içine pul biber nane koydum ve kefirle karıştırım
normalde yoğurtla yapılıyor ve içine nohut ve salatalıkta katılıyor evde salatalık olmadığından katamadım nohutuda üşendiğimden haşlamadım
evet cumartesi costuk kız kardeşimle 45 dk leslie yaptık tuttum müsait oldukça yaparım artık
günyadın bayanlar
mesailer biiz bekler
evde işler bizi bekler
bayan olmak ne zor ama ne güzel değil miiiiiii
öpüyorum hepinizi
vay vay pek sevindim caım tam gaz devam darısı bana
ama bu hafta imkansız en iyi sen anlarsı ben
kız kardeşim teyzemler annemler pek bi kalabalığızzzzzzzzzz
günyadın bayanlar
mesailer biiz bekler
evde işler bizi bekler
bayan olmak ne zor ama ne güzel değil miiiiiii
öpüyorum hepinizi
yaptın demek nasıl oldu sonuç
haftaya bende yapayım canım
aynen öyleedoğru dedin tatlım bayan olmak çok zor
hele birde çalışan bayan ve anne olmak dahada zor
iyi sen misafirsi yani ordacanım gözün aydın
benimde bu hafta görümcemler geldi 1 haftalığına
işte olduğum için yemem tabii onlar kayınvalimdemlerde kalıyorlar bende akşamları gidiyorum birlikteyiz ama diyetimi bırakmayacagım
kardeşim geldiğinde bıraktım 1 kilo aldım
aman canım dikkat et sende sonra üzülüyorsunnnn
ayen bende pek memnuummmmmgünaydın canımmm
aynen bizi o kadar çok şey bekliyorki
bayan olmak çok zor ama çok keyifli yavrum be iyiki bayanım zorluklarına rağmen
valla daha iki defa yedim faydası olur inşallah
selam canlarım
yorgun kaynana geldi
çok şükür hayırlısıyla atlattık,bir de 15 gün sonraki sınavları atlatsam rahat nefes alıcam
kendime 2 gün tatil verdim
yarın dan itibaren spora gidilecek yenilenlere dikkat edilecek
rejim de 2 gündür aksıyor ama telafi edemeyeceğim kadar değil,zaten aç susuz bir hafta geçirmiştim üstünede yorgunluk vücudum anca kendine geliyor
midem de küçülmüş istesemde abartamıyorum yediklerimi
dün regl de oldum yani dinlenmeseydim sonumu bilemiyorum
kocaman öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?