Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bence de bu kadar motive olmuşken misafirler yüzünce diyetini bırakmamalısın canım zaten sen de kalmıyorlarmış akşam onların yanındayken de çok bir şeyler yemezsin olur biter

hadi hayırlı olsun sözünüz canım benim, kendine tatil vermen iyi olmuş az yorulmadın bu telaşe içinde, ben eminim ki sen sınavlarını da başarılı bir şekilde atlatacaksın =)

teşekkür ederim bitanem
aminn inşallah.küçülsün şu midelerde yaza farkedilir biçimde ince girelim

inşallah canım inşallah

bu tempoyla giderseniz o da olacak inşallah şekerler =) zaten bir anda gidiyor kilolar anlamadan aynaya baktığınızda değişiminizi görüyorsunuz ve inanılmaz mutlu oluyorsunuz

ben iyiyim canım sen nasılsın :) aynen bir tatil rehaveti çökmedi değil, insan evine gelince yapıcakları da bitmiyormuş, dün küçük yeğenimi alışverişe çıkardık yengemle tüm gün gezdim ona çok güzel şeyler aldık mont, çizme, toka vs ama artık yavaştan diyetime dönmeye başlasam iyi olacak diye hissediyorum daha doğrusu duygularım tehlikeli sularda yüzdüğümü söylüyor

günaydın canım ben varım ehehe nasılsın? menun de sporun da çok iyi maşallah

günaydın canım, öğle haricinde menun çok iyi bence canım bu arada ben de leblemi mandalina ikilisini çok severim

menün güzel olmuş tatlım
leslieye sayende alıştım inş devam edebilirim ama sanki daha ağır hareketler yapmam gerekiyor gibi geliyor neyse bakalım bu hafta kg farkedecekmi

ben de dünkü menumu paylaşayım

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 tane lokum biraz peynir, yeşil zeytin, krem peynir salça ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
öğlen : tavukburger menu (içecek ayran)
ara : 1,5 bardak şekersiz acılı şalgam suyu
ara : 2 avuç çekirdek
akşam : 1 kepçe pırasa, yarım kepçe pilav ve az et yahnisinden
ara : çay ve biraz un helvası

bol su

menün güzel olmuş tatlım
leslieye sayende alıştım inş devam edebilirim ama sanki daha ağır hareketler yapmam gerekiyor gibi geliyor neyse bakalım bu hafta kg farkedecekmi

leslie işe yarıyor canım ben de allmost arkadasımız sayesinde keşfetmiştim hatta bir süredir yapamıyorum yoğun tempodan dolayı kilom aynı gibi ama sanki almışım gibi geliyor yani leslie bu açıdan çok iyi çok ağır bir spor değil belki ama heryerini çalıştırıyor ve ter attırıyor

valla tatlım bende azmettim ve başladım spora inş verebilirim leslie zevkli yapabilirsin

bu azim çok güzel ve önemli, ben leslie uzun süredir yapıyorum zaten canım ama bu ara biraz uzak kaldım sadece ama telafi edicem inşallah, bu şekilde devam edersen vereceğine inanıyorum ben canım spor cok fayda sağlıyor

menün güzel tatlım çok ağır değil burger dışında ama insan dayanamıyorki dışarı çıkınca
ayy un helvası canım cekti

menün güzel tatlım çok ağır değil burger dışında ama insan dayanamıyorki dışarı çıkınca
ayy un helvası canım cekti

aynen canım bir de başka pek seçenek yoktu heryerde benzer şeyler bir de vaktimiz de yoktu çok ve açtım baya sonrasında o kadar cok gezdim ki yakmışımdır diye tahmin ediyorum...boşver ya ne yapacaksın un helvasını hiç çekmesin canın ben bittiği için çok memnunum yemesi güzel ama yiyince de çok iyi hissetmiyorum doğrusu

tatlım leslieyle 56 yı görürmüyüm bende hergün yapıyormuydun

nasıl yani hepsini yedin bitirdinmi bana bırakmadınmı

zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bazen çocuklarımın uzun süre ufaklık hallerinde kalmalarını istediğim olmuşdur, tabi küçüklüklerinde bi büyüseler diye baktığımızdan o hallerini kaçırabiliyoruz.tartıyla tanışması iyi bişey canımcım kilosunun değerini anlar bilir ve dengeli beslenip bizim gibi yırtınmaz kilo vericem diye

hadi hayırlı olsun sözünüz canım benim, kendine tatil vermen iyi olmuş az yorulmadın bu telaşe içinde, ben eminim ki sen sınavlarını da başarılı bir şekilde atlatacaksın =)

tatlım çok teşekkür ederim

ayy inşallah

bakıyorum kızımada gercekten 4 yasına nasıl geldi anlamadım bebeklik hallerini hatırlamaz oldum ahhh vicdansız zaman nasılda geçiyorsun acımadan

ya kızlar bişey söylicem
benim çalıştığım şirkete gelen bayanlar var sinir oluyorum onlara çok zayıflar
bir tanesi var çok seviyorum bayanı ama çokda gıcık oluyorum kadın gecen sene benden daha kgluydu şimdi 52 ye düşmüş delircem ya hiçbirşey yapmadım diyor bide sinir oldum

bence de bu kadar motive olmuşken misafirler yüzünce diyetini bırakmamalısın canım zaten sen de kalmıyorlarmış akşam onların yanındayken de çok bir şeyler yemezsin olur biter

aynen canım zaten geçen hafta kız kardeşim var diye ipin ucunu kaçırdım bu hafta toparlama haftam ne olursa olsun bozmayacağım sonra üzülen ben oluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…