ayy tatlım ya dün bizim gelinin kıyafetlerini deniyorum sinir oldum ya girmeedim içine geçen sene daha zayıfmışım valla banada zayıflamam mucize gibi geliyor deli olcam kollarım bacaklarım kendimi balina gibi hissediyorum ya
meraba kızlar ! dünkü menumu paylaşarak başlıyorum sonra geçmişe doğru yol alıyorum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz yeşil zeytin ve beyaz peynir yedim bir de çay
ara : 1 lokmalık brownie (dışarıdaydım çok acıkmayayım diye yanıma almıştım yedim)
öğlen :epey gezdikten sonra eve geldiğimizde çok açtık annem ben kardeşim kendimize tavuk döner yaptık ve 1 bardak ayran
ara : tabi ekmekler fazla geldiği için birer bardak zero kola içtik
eritmek için leslie ile 1 mil yürüdük ardından
akşam : 1 kase çorba yanına yarım dilim tam buğday ekmeği, arkasından 1 kepçe bulgur pilavı ve yoğurt
ara : 3-4 çatal kabak tatlısı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
canım leblemi ve meyve den ziyade çorba ve salata ya da sebze ile gününü geçirsen daha iyi olur bence, kendini birdenbire bu kadar kısıtlarsan iyi olmaz bence
tatlım menü ağır değil leslie süper
çubuk tarçını nasıl yapıyorsun bende deneyim
:) canım benim eşimde daha istemiyor ama ben ikne etmeye çalışıyorum oğlumuz daha küçük diyor 4 yaşında diğeri olana kadar 5 olur daha ne olsun
hergün söylüyorum bekle biraz dedi bende nisan bilemedin mayıs dedim daha beklemem dedim kardeş önemli
ikne edersin sen çocuğuda doldur kardeşin olsunmu diye
benim arkadaşım da düşünmüyordu oğlu ağlamış kardeş istiyoru diye şimdi karar verdi yapacak eşide madem çocuk istiyor yapalım bari demiş
ya çok haklısın bende aynen öyle düşünüyorum benimde kız kardeşimle aramda 5 yaş var çok ideal iyi anlaşıyoruz arkdaşım gibi
yapalım inşallah zayıflayalımda arkadaşımda (ceylin) kocasını ikna etsin birlikte hamilelik geçirelim inşallah
sen negüzel ya büyütüp evlendiriyorsun biz daha 2 yi yapalım diye düşünüyoruz ooooo darısı başmıza artık
slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim büte çalısıp duruyorum..1e düstü bütünleme sayım hocam sagolsun sınırdaydı 1 dersim halledivermiş kendiliğinden gecirmisss öyle olanlarııı...yaa bu hafta tartıda olumsuzluk kokusu var bende tam cuma günü regl günüme denk geliyorrr şiştim kaldım galiba...
kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye
59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam
günaydın kızlar yine en erken ben geldim sanırım
dünkü menümü paylaşayım
sabah: 1 simit şekersiz çay
ara: 2 bardak yeşil çay
öğle: 1 kepçe çorba 8 kaşık türlü cacık 5 kaşık erişte 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 küçük kandil simidi
akşam: 5 kaşık bamya 5 lahana sarma
9 gibi 1 portakal ve 1 dilim elma
spor: 60 mekik 120 bel ve 45 dk leslie
2 lt su
tekrar selam şekerler dünkü menümüde yazayım
sabah ballı elma sirkeli limonlu ılık su
kahvaltıda
çok az kaşar peynir
3 zeytin
1tatlı kaşığı kadar pekmez
biraz hamur işi abartmadan mecburen yedim
spora gittim 70dk
eve geldiğimde ara öğün yaptım
7 fındık,1 kupa yeşil çay
öğlen de
ton balıklı salata
arada
1 armut,yarım çay bardağı ayran
akşam
1 tabak kara lahana yemeği
yoğurt
biraz mısır ekmeği
gece arada 1 portakal
valla canım alıştım kahvaltı böyle iyi gibicanım neredeyse hiçbir şey yememişsinhafif bir menu olmuş güzel ama sabah cok yetersiz bence nasıl idare ettin bir şey yemeden ben duramazdım gibime geliyor
benim bir akrabamın da bir kızı vardı eşi istemiyordu adam tutturmuş tek çocuk olsun işte onu en iyi şekilde yatiştirmeye çalışıyorlardı ama kız çok kardeş istemeye başlamış sonra annesi yaptı ikinciyi şimdi çok memnunlar o da kız oldu ve dünya tatlısı çok akıllı bişey maşallah kardeş önemli gerçekten ya biz de iki kardeşiz
meraba kızlar ! dünkü menumu paylaşarak başlıyorum sonra geçmişe doğru yol alıyorum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz yeşil zeytin ve beyaz peynir yedim bir de çay
ara : 1 lokmalık brownie (dışarıdaydım çok acıkmayayım diye yanıma almıştım yedim)
öğlen :epey gezdikten sonra eve geldiğimizde çok açtık annem ben kardeşim kendimize tavuk döner yaptık ve 1 bardak ayran
ara : tabi ekmekler fazla geldiği için birer bardak zero kola içtik
eritmek için leslie ile 1 mil yürüdük ardından
akşam : 1 kase çorba yanına yarım dilim tam buğday ekmeği, arkasından 1 kepçe bulgur pilavı ve yoğurt
ara : 3-4 çatal kabak tatlısı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
kızlar ben 10 gün yıllık izne çıkıyorum buralarda olamıcam kg bildirimi yapamayabilirim.arada belki gireblirim inşsallah tatilde kg almam gerçi evde olucam temizlik felan uğraşıcam ama inş fazla yemem
ooo canım demek yıllık izin ha çok iyi sana iyi tatiller canım benim
sakın kilo alma hazır 59 oldun tamamamı?
belki sen gelene kadar bende zayıflarımmmm çok öpüyorum canımmm
inşallah tatlım geldiğimde 59da görmek istiyorum seni bende seni öpüyorum iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum iyi kg vermeler arkdaşlar
kızlar ben 10 gün yıllık izne çıkıyorum buralarda olamıcam kg bildirimi yapamayabilirim.arada belki gireblirim inşsallah tatilde kg almam gerçi evde olucam temizlik felan uğraşıcam ama inş fazla yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?