Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şuan şikayet etmen mutsuz olman normal ama istekli ve umutlu olursan yapabilirsin ancak

ooooo canım tavuk döner afiyet olsun
menü iyi canım dengelemişsin zaten

canım leblemi ve meyve den ziyade çorba ve salata ya da sebze ile gününü geçirsen daha iyi olur bence, kendini birdenbire bu kadar kısıtlarsan iyi olmaz bence

haklısın canım ama ceza acımasız olsun diye öyle yaptım
aç kalda gör dedim kendime

benim bir akrabamın da bir kızı vardı eşi istemiyordu adam tutturmuş tek çocuk olsun işte onu en iyi şekilde yatiştirmeye çalışıyorlardı ama kız çok kardeş istemeye başlamış sonra annesi yaptı ikinciyi şimdi çok memnunlar o da kız oldu ve dünya tatlısı çok akıllı bişey maşallah kardeş önemli gerçekten ya biz de iki kardeşiz

yalnız konuya bu açıdan bakarsak durum vahim benim açımdan ayşenin 2 oğlu var evlendiriyor, sizin birer tane var ikinciyi düşünüyorsunuz ben daha evli bile değilim ahaha şaka bir yana Allah herkesin fönlüne göre versin inşallah siz de sağlıkla ikinci çocuklarınıza sahip olursunuz

hoşgeldin Pınarcıım :) seninle konuşmayalı uzun zaman oluyor, sınavlarının iyi geçmesine sevindim son bir taneyi de halledersin, ben de işte takılıyorum tatilin tadını çıkarıyorum

kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye

59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam

tebrikler canım çok iyi ya, bu duyguyu iyi bilirim o 60lardan kurtulup 50li rakamları görmeyi, daha da ineceksin inşallah canım

ooo menu ve spor yine harika olmuş

menun de sporun da çok iyi canım

dün akşam kızım yine tutturdu kardeş istiyorum diye bizimki ne yapcan kardeşi diyor çocuga
kız yattıktan sonra söyledim daha varmış şimdi olmazmış o görür ama kendi isticek ozmanda ben yok dicem

vazgeç canım şu koladan hatta zero koladan

kızlar ben 10 gün yıllık izne çıkıyorum buralarda olamıcam kg bildirimi yapamayabilirim.arada belki gireblirim inşsallah tatilde kg almam gerçi evde olucam temizlik felan uğraşıcam ama inş fazla yemem

kızlar ben 10 gün yıllık izne çıkıyorum buralarda olamıcam kg bildirimi yapamayabilirim.arada belki gireblirim inşsallah tatilde kg almam gerçi evde olucam temizlik felan uğraşıcam ama inş fazla yemem

ooo canım demek yıllık izin ha çok iyi sana iyi tatiller canım benim
sakın kilo alma hazır 59 oldun tamamamı?
belki sen gelene kadar bende zayıflarımmmm çok öpüyorum canımmm

ooo canım demek yıllık izin ha çok iyi sana iyi tatiller canım benim
sakın kilo alma hazır 59 oldun tamamamı?
belki sen gelene kadar bende zayıflarımmmm çok öpüyorum canımmm

inşallah tatlım geldiğimde 59da görmek istiyorum seni bende seni öpüyorum iyi akşamlar hepinizi çok seviyorum iyi kg vermeler arkdaşlar

iyi tatiller canım aman dikkat et kilo veremesende alma geldiğinde seni yine 59 ve altı görmek istiyoruz

iyi tatiller tatlim yarin bıldirim yaparsin sonra devam etmek istersen edersin ya da 2 hafta izinli yazalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…