Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye

59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam

canımm çok sevindim ya tebrikler ya ne güzel ya imrendim sana çok bende istiyorum ya
ne büyük mutluluk ya canım

spor geyet güzel sen bu spor işini baya düzene koydun canım alkışlıyorum seni
bu hafta görümcemler var spor yapamıyorum maleef
sadeca işe gelip dgiderken yürüyorum o kadar 1 saat terlemiyorum tabii ama yinede harekety harekettir değilmi ama?*

iyi canım benim sen nasılsın
gözün aydın tek ders halledersin artık
cannım aynen benim de öyle regl olunca kilo vermek duruyor ama napalım haftaya inşallah

Insallah tatlim olur bebegim.ama pat diye hemem kalamayabilıyosun tarih ayarlarken bunuda hesaba kat.

inşallah tatlım biliyorum hemen olmuyormuş bakalı nasip artık zayıflamadn olmaz değilmi ama mecburen bekleyeceğim nisanı ancak o zaman a kadar zayıflayabilirim

bende üzülüp duruyordum kımse sevincimi paylaşmıyor dıye
tatlım nasıl mutluyum 59u gördugum ıcın anlatamam çok buyuk haz yaaaaa
evet baya ciddiye alıyorum sporu hırs yaptım vericem kg dıye balına gıbı görmekten kurtulacagım kendımı Allahım 55 olduğumu düşündükçe deliriyorum
inş sende geliceksin beraber göreceğiz o günleri tatlım

kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye

59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam

ayy süpersin tatlım çok tebrik ediyorummm

inşallah tüm topikçe o kiloyu görürüz aminn..
ben en son 50 leri evlenmeden önce görmüştümmmm
hedefimi 60 belirlemiştim vazgeçiyorummm
banane işte bende 50 istiyoyumm aytıkınnnn

inşallah tatlım hepimiz görelim 50leri
sendeki azimle görürsün valla canım ben güveniyorum sana kaynanacım

tekrar selam şekerler dünkü menümüde yazayım

sabah ballı elma sirkeli limonlu ılık su

kahvaltıda

çok az kaşar peynir
3 zeytin
1tatlı kaşığı kadar pekmez
biraz hamur işi abartmadan mecburen yedim

spora gittim 70dk
eve geldiğimde ara öğün yaptım
7 fındık,1 kupa yeşil çay

öğlen de
ton balıklı salata

arada

1 armut,yarım çay bardağı ayran

akşam

1 tabak kara lahana yemeği
yoğurt
biraz mısır ekmeği

gece arada 1 portakal

süper menü süper spor tebrik ediyorum

paylaşmazmıyız canım benim ya sevindi bende
çok mutlu oldum inanırmısın rakibim olduğun halde
bende görürüm o günleri inşallah ya canım

allahım be ne sabır böyle maşallah hem yemeklere karşı hem spora karşı tebrikl edyorum alkışlıyorum
çok beğendim darısı böyle menülerle böyle sporlarla benim başıma :26::26::26:

meraba kızlar ! dünkü menumu paylaşarak başlıyorum sonra geçmişe doğru yol alıyorum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz yeşil zeytin ve beyaz peynir yedim bir de çay
ara : 1 lokmalık brownie (dışarıdaydım çok acıkmayayım diye yanıma almıştım yedim)
öğlen : epey gezdikten sonra eve geldiğimizde çok açtık annem ben kardeşim kendimize tavuk döner yaptık ve 1 bardak ayran
ara : tabi ekmekler fazla geldiği için birer bardak zero kola içtik
eritmek için leslie ile 1 mil yürüdük ardından
akşam : 1 kase çorba yanına yarım dilim tam buğday ekmeği, arkasından 1 kepçe bulgur pilavı ve yoğurt
ara : 3-4 çatal kabak tatlısı
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay

bu yaşam enerjine ve azmine hayranım canım ya maşallah sana :) oğullarınla böyle örnek bir ilişkin olması da süper

dün abarttığım için bugün kendime ceza vereceğim su leblebi ve meyve ile akşamı edeceğim allahın izniyle :26::26::26:

canım leblemi ve meyve den ziyade çorba ve salata ya da sebze ile gününü geçirsen daha iyi olur bence, kendini birdenbire bu kadar kısıtlarsan iyi olmaz bence

benim dünkü menumde de yarım ekmek vardı senin biraz üst üste gelmiş hamur işleri gibi canım ama telafi edeceksin üzülme bol sıvı al

evet gerçekten çok zevkli oluyor çocuklarla gezmek, vakit geçirmek bide çok özlüyorum onu zaten, tabi sürekli bitmeyen oyun alanına gitme istekleri de oluyor ama olsun çok şekerler spora yazılman iyi olur bence de canım eşin çocuklara bakarsa rahat gider gelirsin

canım eğer kilo vermek istiyorsan bu psikolojinin üstesinden gelmelisin, bu ara benim de iştahım çok acık seni anlıyorum ve regl zamanları iştah artışı normal aslında ama en kısa sürede tekrardan dikkat etmeye başlarsın umarım yoksa kilo alıp daha da mutsuz olabilirsin

canım neredeyse hiçbir şey yememişsin hafif bir menu olmuş güzel ama sabah cok yetersiz bence nasıl idare ettin bir şey yemeden ben duramazdım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…