Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada bir geziyorum bir geziyoruuuuum:)
İzmir kazan ben kepçe:)
yağmur çamur soğuuuuuz vız gelir bana:)

kızlar ben 10 gün yıllık izne çıkıyorum buralarda olamıcam kg bildirimi yapamayabilirim.arada belki gireblirim inşsallah tatilde kg almam gerçi evde olucam temizlik felan uğraşıcam ama inş fazla yemem

İnşalllah canımcım izinler cıss ya ben aldım başımı gidiyorumvalla çok abarttım napçam bilmem

Canımcııım tatilde olduğumuz pek bi belli ohhh hiç öğün atlanmamışşş

Ayşeciiiiiiiiiiiim canım ayakta alkışlıyorum seniharikasın

Tebrik ederim Pınarcım inşallah son bütünüde verir rahatlarsın tatlııım:)
Tartıya gelince umarım üzmez seni tatlıım

canım benim sporunu okadaaaar çok beğendimki inan kör oldum kandil simidini görmedim canım

ah canım ya kızım ismini bile hazırlıyor kardesım olcak dıyor oyuncaklarını kardesıne saklıyor ama nafile yok benım adam istemiyor hiç istemiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum

kızlaaaaaar çok tatlısınız siz ama:)Rabbim hayırlısı ile evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşalllaaah

oy oy oyyyy
çeneelr açılmış internetim yokkene ne çok şey kaçırmışım ama
amaaa hepiciğini okudum yorumlarınızın baya bi kaynatılmıııış
Güzel kısçeleer valla gezıyım gezıyımda boğazımdahiç boş durmıyı be napiciiiim

MENÜM:
SABAH:
1dilim kepekli yufka böreği
peynir
zeytin
yumurta
kuru domatiiis hııııım:)

ÖĞLE:
1elma
mecimek yemeği
acucuuuuuuk lokum misafire ikram banada tabi(

AKŞAM:
az et sote
az makarna
5-6sarma
booooooooooool salata
ayva

Kızlar gunaydin :) bu hafta adet dönemime geldi aldım diye korkuyordum ki almamışim :) çok mutlu oldum tartıya çıkınca. 75.1 çıktım arkadaslar. Cook fazla degil ama bu hafta için çok iyi bence.

C
Canm güzelmiş menün bol suyunu da içiyorsan sorun yok :)

Ama tut boğazını yoksa verdigin kilolar geri gelirler aman dikkat :)

günaydın kızlar eeeevvveeeettt kilomu açıklıyorum üzülerek
geçen hafta:62.5
bu hafta :62.8
olan oldu yine tabi kaçırdım çünkü bu hafta
adet olacagım onunda şişkinliği var işite sonuç

valla süper olmus senin için..bu arada iiyi tatiller..

hoşgeldin Pınarcıım :) seninle konuşmayalı uzun zaman oluyor, sınavlarının iyi geçmesine sevindim son bir taneyi de halledersin, ben de işte takılıyorum tatilin tadını çıkarıyorum

oohh en güzeli tabiki cıkar tatilin tadını..beste senin memleket neresiydi suan nerdesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…