canımm alllah bağışlasın benimde 4 yaşında 1 oğlum var şimdi 2. yi düşünüyorum mayıs gibi
seneye bu aylarda olsun istiyorum allah izin verirse bakalım
zayıflasamda öyle hamile kalsam 55 le filan :26:
inşallah inşallah inşallah
Kızlar benide aranıza alın,bende yarışmaya katılmak istiyorummmmmmmmm.Dün diyete 73,5 kq ile başladım....
ah tatlım ya okadar uğraş zayıflamak için hoopp hamile kal olcak işmi sefasını sür bence biraz
canım çok haklısın ama yaş gidiyor oğlumla yaş farkı olmasın diyorum benlede öyle 30 olmadan onuda 3-4 yaşına getirebilsem diye
belki zayıflayınca canım istemez hamile kalmak naparsın eninde sonunda yapacagım
yaş gidiyormuş ya ben ne yapayım yaşın 30 ve sadece 1 tane kızım var 4 yaşında ve eşim ikinciyi düşünmüyor
ah canım ya kızım ismini bile hazırlıyor kardesım olcak dıyor oyuncaklarını kardesıne saklıyor ama nafile yok benım adam istemiyor hiç istemiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum:) canım benim eşimde daha istemiyor ama ben ikne etmeye çalışıyorum oğlumuz daha küçük diyor 4 yaşında diğeri olana kadar 5 olur daha ne olsun
hergün söylüyorum bekle biraz dedi bende nisan bilemedin mayıs dedim daha beklemem dedim kardeş önemli
ikne edersin sen çocuğuda doldur kardeşin olsunmu diye
benim arkadaşım da düşünmüyordu oğlu ağlamış kardeş istiyoru diye şimdi karar verdi yapacak eşide madem çocuk istiyor yapalım bari demiş
ah canım ya kızım ismini bile hazırlıyor kardesım olcak dıyor oyuncaklarını kardesıne saklıyor ama nafile yok benım adam istemiyor hiç istemiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum
zamanmı ne zamanı tatlım ben 30 eşim 37 yaşında nezaman ikna ederim sence :)canım allah kolaylık versin o zaman ama zamanla ikna olur bence merak etme sen
canım çok haklısın ama yaş gidiyor oğlumla yaş farkı olmasın diyorum benlede öyle 30 olmadan onuda 3-4 yaşına getirebilsem diye
belki zayıflayınca canım istemez hamile kalmak naparsın eninde sonunda yapacagım
yaş gidiyormuş ya ben ne yapayım yaşın 30 ve sadece 1 tane kızım var 4 yaşında ve eşim ikinciyi düşünmüyor
kızlar benden size abla tavsiyesi ne kadar erken doğurursanız ileride o kadar rahat edersinizhem 5 yaş ideal iki kardeş arasında daha uzun süre oldumu birlikte yapacak pek bir şey bulamazlar diye düşünüyorum sonuçta ablalık abilik gibi kavramlar daha ağır basıyor.benimde çocuklarım arasında 5 yaş var ve uçurumlar olmuyor.ayrıca annelik genç yaşlarda güzel peşlerinden koşturabilecek enerjiniz bol olur mesela benim yaşıt arkadaşlarımın hala ilkokula giden çocukları var onların o halini gördükçe ben iyiki erkenden halletmişim şu çocuk işini diyorum ben rahat rahat gezerken onlar okul da veli toplantısı peşindeler ayrıca yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlaşıyor..niye bu kadar çok doğurun dedim;topikimize minik bebişler lazım
ya çok haklısın bende aynen öyle düşünüyorum benimde kız kardeşimle aramda 5 yaş var çok ideal iyi anlaşıyoruz arkdaşım gibi
yapalım inşallah zayıflayalımda arkadaşımda (ceylin) kocasını ikna etsin birlikte hamilelik geçirelim inşallah
sen negüzel ya büyütüp evlendiriyorsun biz daha 2 yi yapalım diye düşünüyoruz ooooo darısı başmıza artık
:) canım benim eşimde daha istemiyor ama ben ikne etmeye çalışıyorum oğlumuz daha küçük diyor 4 yaşında diğeri olana kadar 5 olur daha ne olsun
hergün söylüyorum bekle biraz dedi bende nisan bilemedin mayıs dedim daha beklemem dedim kardeş önemli
ikne edersin sen çocuğuda doldur kardeşin olsunmu diye
benim arkadaşım da düşünmüyordu oğlu ağlamış kardeş istiyoru diye şimdi karar verdi yapacak eşide madem çocuk istiyor yapalım bari demiş
selam şekerler
sabah sporuma gittim nihayet kaç gündür gidememiştim artık her sabah devam
regl den sanırım kiloda veremedim arada kaçamaklar da olmuştu tabii
talihsiz bir hafta diyelim sanırım tartıda fazla çıkıcam bu hafta haliyle
şu on gün yoğun olarak sınavlarıma çalışmam lazım şunlarıda bi atlatayım da rahat nefes alıyım
kadriyecim benimde 2 oğlum var kızım yok ama inan hiç bir zaman kız evlat aramadım.ben oğullarımla arkadaş olduğumdan her yere birlikte gidebiliyoruz.seninkiler küçük olduğundan büyüdüklerin de beraber yapacak bir şey bulamayız sanıyorsun.biz alışverişe,sinemaya,tatile her yere beraber gidip eğlenebiliyoruz,küçük oğlum yelken ve snowboard yapıyor onunla her aktivitesinde neredeyse yanındayım sadece zevkler ve dünyaya bakış aynı olması yetiyor.kilolu olmasam neler yapıcam dakayak yapmayı çok istemişimdir oğlumdan heves ediyorum bi zayıflayamadım inşallah ideal kiloma ulaştığımda onu da yapıcam benim kafa dengim dediğim arkadaşım da yok onun bile eksikliğini aramıyorum
canımm alllah bağışlasın benimde 4 yaşında 1 oğlum var şimdi 2. yi düşünüyorum mayıs gibi
seneye bu aylarda olsun istiyorum allah izin verirse bakalım
zayıflasamda öyle hamile kalsam 55 le filan :26:
inşallah inşallah inşallah
kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye
59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam
slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim büte çalısıp duruyorum..1e düstü bütünleme sayım hocam sagolsun sınırdaydı 1 dersim halledivermiş kendiliğinden gecirmisss öyle olanlarııı...yaa bu hafta tartıda olumsuzluk kokusu var bende tam cuma günü regl günüme denk geliyorrr şiştim kaldım galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?