Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ah tatlım ya okadar uğraş zayıflamak için hoopp hamile kal olcak işmi sefasını sür bence biraz

Kızlar benide aranıza alın,bende yarışmaya katılmak istiyorummmmmmmmm.Dün diyete 73,5 kq ile başladım....

canım hoşgeldin ama önce cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir yer var diyet grupları sekmesinde oraya yazacaksın katılmak istiyorum diye grubuna almak isteyen kapta sana yazar gel gruba diye canım

ah tatlım ya okadar uğraş zayıflamak için hoopp hamile kal olcak işmi sefasını sür bence biraz

canım çok haklısın ama yaş gidiyor oğlumla yaş farkı olmasın diyorum benlede öyle 30 olmadan onuda 3-4 yaşına getirebilsem diye
belki zayıflayınca canım istemez hamile kalmak naparsın eninde sonunda yapacagım

yaş gidiyormuş ya ben ne yapayım yaşın 30 ve sadece 1 tane kızım var 4 yaşında ve eşim ikinciyi düşünmüyor

yaş gidiyormuş ya ben ne yapayım yaşın 30 ve sadece 1 tane kızım var 4 yaşında ve eşim ikinciyi düşünmüyor

:) canım benim eşimde daha istemiyor ama ben ikne etmeye çalışıyorum oğlumuz daha küçük diyor 4 yaşında diğeri olana kadar 5 olur daha ne olsun
hergün söylüyorum bekle biraz dedi bende nisan bilemedin mayıs dedim daha beklemem dedim kardeş önemli
ikne edersin sen çocuğuda doldur kardeşin olsunmu diye
benim arkadaşım da düşünmüyordu oğlu ağlamış kardeş istiyoru diye şimdi karar verdi yapacak eşide madem çocuk istiyor yapalım bari demiş

ah canım ya kızım ismini bile hazırlıyor kardesım olcak dıyor oyuncaklarını kardesıne saklıyor ama nafile yok benım adam istemiyor hiç istemiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum

ah canım ya kızım ismini bile hazırlıyor kardesım olcak dıyor oyuncaklarını kardesıne saklıyor ama nafile yok benım adam istemiyor hiç istemiyor nasıl ikna edicem bilmiyorum

canım allah kolaylık versin o zaman ama zamanla ikna olur bence merak etme sen

kızlar benden size abla tavsiyesi ne kadar erken doğurursanız ileride o kadar rahat edersiniz hem 5 yaş ideal iki kardeş arasında daha uzun süre oldumu birlikte yapacak pek bir şey bulamazlar diye düşünüyorum sonuçta ablalık abilik gibi kavramlar daha ağır basıyor.benimde çocuklarım arasında 5 yaş var ve uçurumlar olmuyor.ayrıca annelik genç yaşlarda güzel peşlerinden koşturabilecek enerjiniz bol olur mesela benim yaşıt arkadaşlarımın hala ilkokula giden çocukları var onların o halini gördükçe ben iyiki erkenden halletmişim şu çocuk işini diyorum ben rahat rahat gezerken onlar okul da veli toplantısı peşindelerayrıca yaş ilerledikçe kilo vermek de zorlaşıyor..niye bu kadar çok doğurun dedim;topikimize minik bebişler lazım

ya çok haklısın bende aynen öyle düşünüyorum benimde kız kardeşimle aramda 5 yaş var çok ideal iyi anlaşıyoruz arkdaşım gibi
yapalım inşallah zayıflayalımda arkadaşımda (ceylin) kocasını ikna etsin birlikte hamilelik geçirelim inşallah
sen negüzel ya büyütüp evlendiriyorsun biz daha 2 yi yapalım diye düşünüyoruz ooooo darısı başmıza artık

ayy Allahmı söyletiyor sanıyor benim içim gidiyor bidaha hamılelık duygusunu yaşayamıcam bebek kokusu duyamıcam diyye nolur dua edin kocam ikna olsun
gerçi hiç söylemedim ama her sorana yok yeter 1 tane diyor çocuk konusu acıldımı rengi atıyor adamın tabi öyle yapınca benımde morallar sıfıra düşüyor

slm kızlar nasılsınız...bende iyiyim büte çalısıp duruyorum..1e düstü bütünleme sayım hocam sagolsun sınırdaydı 1 dersim halledivermiş kendiliğinden gecirmisss öyle olanlarııı...yaa bu hafta tartıda olumsuzluk kokusu var bende tam cuma günü regl günüme denk geliyorrr şiştim kaldım galiba...

Vay bu da enterasan bi yontem cocugu doldurmak yanı.calısan bayanlar 2.yi pek isterken ev hanimlari pek istemiyo nedense

darisi bana ablacigim erkek cocuk yetistirmek pek zor bakalim nasil yapacagim spora gitmisşin.ama fazla cikacagim deyip durma kilo almadim de .beyne gonderilen komutlar pek onemli.

Insallah tatlim olur bebegim.ama pat diye hemem kalamayabilıyosun tarih ayarlarken bunuda hesaba kat.

günaydın kızlar yine en erken ben geldim sanırım
dünkü menümü paylaşayım
sabah: 1 simit şekersiz çay
ara: 2 bardak yeşil çay
öğle: 1 kepçe çorba 8 kaşık türlü cacık 5 kaşık erişte 1 dilim kepek ekmek
ara: 2 küçük kandil simidi
akşam: 5 kaşık bamya 5 lahana sarma
9 gibi 1 portakal ve 1 dilim elma
spor: 60 mekik 120 bel ve 45 dk leslie
2 lt su

kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye

59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam

kızlar yarın izin alma ihtimalim var oyüzden sabah tartıldım yarın kg bildirimi yapamam diye

59.5 çıktım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay nasıl mutluyum nasıl anlatamam

Gunaydin tatlim evet erkencisin.ben bugun evdeyim.2 gun izin aldim. bende bu sabah tartildim ama fazla ciktim yarin kilo vermis olmam tek umudum.tartimida anneme goturecegim. ayrica kilo vermis olmana pek sevindim.

Ay pek sevindim tatlim gozun aydin belki sısmemissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…