Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar
kimsecikler yok yine
dün den itibaren kaçamaksız günler başlıcak derken misafirlerim geldi tabi o kaçamaksız gün başlayamadı

dünkü menülerim

sabah ballı limonlu sirkeli ılık su

kahvaltı

ada çayı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
çok az kaşar peynir
maydonoz dere otu

sonra spora gittim
arada 7 fındık

öğlende salata yemeği düşünüyordum eltimden telefon geldi sana geliyoruz diye
apar topar patates salatası yaptım çok da güzel olmuştu az yağlı az tuzlu
su böreği aldırdım,poğaça ve tatlı :18: evde malzeme bulundurmuyorum artık yapmıyım diye aniden olunca hazır aldım mecburen

öğlen yemeğimde bunları yedim misafirlerimle beraber
çok da takılmıyorum aslında yediklerime çünkü dr.gürkan kubilaya giderken 16 kilo vermiştim ve her hafta listemde mutlaka 2 öğün kaçamak vardı yani kaçamak ta canımız ne isterse yiyebiliyorduk mesela;1.5 iskender yanında kaymaklı kadayıf hızımızı alamassak 1 tabak ta mantı mesela abartarak yazdım çünkü gerçekten ne istersek yememiz serbestdi
o yüzden arada ufak kaçamaklar yaptığınızda kendinizi suçlamayın hatta vücudu şaşırtmak adına bu kaçamaklar gerekliymiş,yoksa vücud bir süre sonra bakıyomuş yiyecek girişi yok vücuda hemen depolamaya başlıyormuş.eğer canım bir şey çekmişse ucundan falan mutlaka yiyorum,aksi takdirde herşeyi kısarsak daha sonra canımız daha çok ister ve abartırız.

ara yapmadım

akşam yemeğinde de patates salatası,birazda börekden falan yedim
aslında salata yapacaktım kendime yağsız tuzsuz yeşilliklerle fakat buzdolabımın lastiği bozulmuştu servis geldi dün akşam lastiği yapıp dolabı sabaha kadar açmıcaksınız dedi ve bantladı mecburen bende olanları yemek zorunda kaldım

yemekten 2 saat sonrada 1 portakal yedim.

dünü böyle atlattım bugün salata yiyip dengelicem.
spora gidemedim bugün küçük oğlan sevgilisiyle kahvaltıya gidecekmiş arabamı aldı yaya kaldım ama eliptik bisikletimle 15 dk ter atmayı düşünüyorum ve sonrada yürüyüşe çıkarım belki

Ayşecim sen en azından kaçamaksız günlere başlamaya bir karar vermişsin bu da çok önemli ben hala başlayamıyorum şimdilik malesef boş kalmak bana yaramıyor bunu bir kez daha anladım :/

Kızlar selam nasılsınız bakalım haftasonu geldi gebe çok sakin buralar. Bu hafta 6. Olmuşuz kızlar kendimizi toparlamalıyız olmaz böyle demi kadiş. Neyse arkadaşlar ben menümü yazayım sabah 2 tane sigara böreği yedim öğlen biraz peynir ve ekmek akşam ise 3-4 kaşık pilav yedim aralarda çayımı içtim.

kizlar gelemedim pek yogundum ben oldum ogleden bu saate kadar alisveristeydim.ayagima kara sular indi. diyet falan yok bende.ptesi itibariyle full time diyetteyim insallah.

günaydınlar günaydınlar günaydınlar yeni bir hafta başlıyor
umarım herkesin istediği gibi geçer yeni hafta
umarım hepimiz bu hafta kilo veririz 1. oluruz :26:
hepinizi çok öpüyorum

dünkü menüm
sabah:2 dilim gözleme, ve kahvaltılık herşeyden yedim
öğleden sonra sahile gittik oğlum bisiklet sürdü, bizde eşimle yürüyüş yaptık yavaş adımlarla
4:30 gibi 1.5 lahmacun yedim 1 kutu kola
tabi biraz dolaştık sonra
akşam :yemek yemedim 1 tabak mısır yedim sadece
spor 4 mil leslie yaptım 2 bardak 5'i bir arada çay içtim

kizlar gelemedim pek yogundum ben oldum ogleden bu saate kadar alisveristeydim.ayagima kara sular indi. diyet falan yok bende.ptesi itibariyle full time diyetteyim insallah.

canım diyet yapmamışsın ama hiç oturmamışsın dengelemiştir o kendini.
bende artık bugünden itibaren sıkı hemde sımsıkı diyetteyim

heeeeyyy 8. takım nerelerdesiniz ya buralar ıssız kaldı
haydi gelin de canlandıralım buraları

heeeeyyy 8. takım nerelerdesiniz ya buralar ıssız kaldı
haydi gelin de canlandıralım buraları

benim gün içinde devamlı pc m açık bakıyorum arada ama kimsecikler yok kaç gündür

her gün tamam bugün 0 kaçamak diyorum güne başlıyorum illa bişey oluyor arada kaçamaklar oluyor sinir oluyorum
mesela bu sabah; sabah ballı sirkeli limonlu ılık suyumu içtim yarım saat sonrada 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yulaf, yarım su bardağı light süt ve az tarçınla kahvaltımı yaptım
sonra oğlanlar uyandı börek aldı gidip bitanesi ,ay bide güzel koktu bir kaç parça yedim:26: sonrada kendime sinir oldummmmmm
dünden hiç bahsetmiyim zaten
ama 2 günü kurtaracak spor yapmaya çalıştım mesela dün ilk kez leslie 1 mille tanıştım 20 dakika çok eğlenceli geçti süper birşeymiş bu akşam geç saatlerde yaptım ki günü kurtarıyım

az öncede yine 20 dk 1 mil leslie+20 dakika da çeşitli yer hareketleri, sopa çevirme ve dumbell lerle çalıştım şimdide eliptik bisikletimle 20 dk yapıcam inşallah günü kurtarırım
leslie yi akşam da yapmayı düşünüyorum günde 2 kez alışkanlık haline getrirsem çok iyi olacak
bugün spora gitmedim dün gece uyuyamadım 2 de anca uyuyabildim sabahda halsiz kalkınca gitmedim,evde telafi ediyorum artık
öğlende salata yapıcam kendime, akşamada sebze yaparım yoğurt falan bakalım
ben bisiklete
off ders de çalışmam lazımm

canım ir parçacık börekten bişeycik olmaz merak etme sen
zaten spor olarak maşallahın var
bende leslie yapıyorum genelde çok iyi ben 4 mil olanını yapıyorum bayaa ter attırıyor
bu hafta hergün yapacagım leslieyi bakalım dikkat de ediyorum
tekrarlayacagım hergün bu hafta kilo vereceğim diye beyne mesaj yollamam lazım böylelikle

ay zaten yediğime pişman oldum midemi rahatsız etti reflü gibi yakıyor şimdide

leslie çok keyifliymiş şimdiye kadar nasıl keşfetmedim hayret
iki hafta kadar 1 milini yapıcam sonra 4 mile geçerim ufaktan alıştırayım dedim kendimi
aynen tatlım beyne o mesajı yolluyorumda dış etkenlere takılıyor
mutlaka kilo vermem lazımmm bu sefer başarmalıyım bu yıl kilo derdini hayatımdan sonsuza dek çıkarmalıyım yoksa ömrümün sonuna kadar aynı şeyler tekrarlanacak

20 dakika eliptik bisikletimide yaptım şimdi duşa sonrada salata yapıcam kendime sonradaa kahve eşliğinde derssss

evet leslie keyifli canım ben ilk duydığumda nasıl yani evde yürüyüş demiştim
ama çok iyi bişeymiş iyiki bulmuşum düzenli yapıldığı taktirde çok işe yarıyor
dış etkenlere takılmasın canım daha bu gün pazartesi
aynen tekrar tekrar yaşıyoruz aynı şeyleri malesef iradesisiz işte ama bu son kesinlikle
tanıştık burada destekle artık gidecek kilolar

20 dakika eliptik bisikletimide yaptım şimdi duşa sonrada salata yapıcam kendime sonradaa kahve eşliğinde derssss

ooooo çok iyi ya kolay gelsin vedeee afiyet olsun
ya bişey sorsam sana
ben sabah işe gelirken yarım saat yürüyorum akşamda eve giderken aynı şekilde
akşam leslie yapmaya gerek varmı sence
yoksa işe yürümem yeterlimi ne dersin????:26::26::26:

teşekkür ederim tatlım

canımcım sabah akşam yürümen harika sana yeterli dersem leslie yapmıcaksın
o yüzden leslie nide yap zaten alıştın bünyede alışkın fazlasının zararı olmaz

teşekkür ederim tatlım

canımcım sabah akşam yürümen harika sana yeterli dersem leslie yapmıcaksın
o yüzden leslie nide yap zaten alıştın bünyede alışkın fazlasının zararı olmaz

evet canım aslında haklısın
fazla sporun zararı değil faydası vardır
1 klio vereceksem 1.5 klio vermemi sağlar

bugün regl oldum karnım ağrıyor keyfim yok üşüyorum
şişkinlik var ama ben bu hafta 1 kilodan fazla vereceğim
allahın izniyle çünkü yediklerime dikkat ediyorum kaçamak yapmıyorum ve çooook spor yapıyorum

canlarım benden bu günlük bu kadar artık eve gitme vakti geldi
bu ana kadar hiç kaçamagım olmadı çok şükür
akşamıda hayırlısıyla bir atlatsam
yarın gururla yazsam yediklerimi değilmi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…