Amanin herkezler kaybolmus bugun.kimseler gelmemis.benim canim kardesim yarin gidiyo
kizlar gelemedim pek yogundum ben oldum ogleden bu saate kadar alisveristeydim.ayagima kara sular indi. diyet falan yok bende.ptesi itibariyle full time diyetteyim insallah.
heeeeyyy 8. takım nerelerdesiniz ya buralar ıssız kaldı
haydi gelin de canlandıralım buraları
benim gün içinde devamlı pc m açık bakıyorum arada ama kimsecikler yok kaç gündür
her gün tamam bugün 0 kaçamak diyorum güne başlıyorum illa bişey oluyor arada kaçamaklar oluyor sinir oluyorum
mesela bu sabah; sabah ballı sirkeli limonlu ılık suyumu içtim yarım saat sonrada 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık yulaf, yarım su bardağı light süt ve az tarçınla kahvaltımı yaptım
sonra oğlanlar uyandı börek aldı gidip bitanesi ,ay bide güzel koktu bir kaç parça yedim:26: sonrada kendime sinir oldummmmmm
dünden hiç bahsetmiyim zaten
ama 2 günü kurtaracak spor yapmaya çalıştım mesela dün ilk kez leslie 1 mille tanıştım 20 dakika çok eğlenceli geçti süper birşeymiş buakşam geç saatlerde yaptım ki günü kurtarıyım
az öncede yine 20 dk 1 mil leslie+20 dakika da çeşitli yer hareketleri, sopa çevirme ve dumbell lerle çalıştımşimdide eliptik bisikletimle 20 dk yapıcam inşallah günü kurtarırım
leslie yi akşam da yapmayı düşünüyorum günde 2 kez alışkanlık haline getrirsem çok iyi olacak
bugün spora gitmedim dün gece uyuyamadım 2 de anca uyuyabildim sabahda halsiz kalkınca gitmedim,evde telafi ediyorum artık
öğlende salata yapıcam kendime, akşamada sebze yaparım yoğurt falan bakalım
ben bisiklete
off ders de çalışmam lazımm
canım ir parçacık börekten bişeycik olmaz merak etme sen
zaten spor olarak maşallahın var
bende leslie yapıyorum genelde çok iyi ben 4 mil olanını yapıyorum bayaa ter attırıyor
bu hafta hergün yapacagım leslieyi bakalım dikkat de ediyorum
tekrarlayacagım hergün bu hafta kilo vereceğim diye beyne mesaj yollamam lazım böylelikle
ay zaten yediğime pişman oldum midemi rahatsız etti reflü gibi yakıyor şimdide
leslie çok keyifliymiş şimdiye kadar nasıl keşfetmedim hayret
iki hafta kadar 1 milini yapıcam sonra 4 mile geçerim ufaktan alıştırayım dedim kendimi
aynen tatlım beyne o mesajı yolluyorumda dış etkenlere takılıyor
mutlaka kilo vermem lazımmm bu sefer başarmalıyım bu yıl kilo derdini hayatımdan sonsuza dek çıkarmalıyım yoksa ömrümün sonuna kadar aynı şeyler tekrarlanacak
20 dakika eliptik bisikletimide yaptımşimdi duşa sonrada salata yapıcam kendime sonradaa kahve eşliğinde derssss
ooooo çok iyi ya kolay gelsin vedeee afiyet olsun
ya bişey sorsam sana
ben sabah işe gelirken yarım saat yürüyorum akşamda eve giderken aynı şekilde
akşam leslie yapmaya gerek varmı sence
yoksa işe yürümem yeterlimi ne dersin????:26::26::26:
teşekkür ederim tatlım
canımcım sabah akşam yürümen harikasana yeterli dersem leslie yapmıcaksın
o yüzden leslie nide yap zaten alıştın bünyede alışkın fazlasının zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?