Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yaa evet börek fazla degilki hem zaten ders calısırkende erir gider o..ben bitirdim sınavı darısı sanaa

bgn menüm
sabah:2 dilim ekmek krem peynir birazda recel 2 bardak cay
öğlen :1 kase mercimek corba
ara: yarım portakal+1 tane kurabiye
akşam:1 kepce nohut ve 6 kasık pilav
2 litre su tükettim

Merhaba kizlar nasilsiniz.ben bitigim islerim yogunlukta hat safhaya ulasti.kiz kardesimde gîtti pek agladim cokda uykum var.

Guzel bi gun gecirmissin ne guzel.bugunlerde havalar pek guzel yandik biz montlarla.

Ayse ablacigim arada kacamaklar olur sikma tatli canini.burayi da birakma.ben gunduz gelemem artik isler pek yogun aksamlari ugrarim yorgunluktan uyuyup kalmazsam takim sizlere emanet

Kızlar uğrayamadim 2 gündür sormayın basıma neler geldi. Valla bıktım bu okul işlerinden bütün derslerden geçtim ama genede ortalamam tutmuyor hocalara yalvar falan hiç bi ise yaramadı bütlere girecem ders çalışıyorum sürekli çok stresliyim bi yandan da hasta oldum boğazım falan çok kötü dua edin ve 1 gün daha idare edin beni lütfen

canım çok geçmiş olsun
sınavlarındada başarılar yavrum allah kolaylık versin

günaydınnnnnnn menümü yazayım
sabah:mamamı yedim
ara:biraz fıstık, 1 elma
öğle:mamamı yedim, 1 bardak çay
ara:1 portakal, biraz fıstık
akşam:1 tabak karnıbahar yoğurtlu, salata
sabah işe gelirken akşam iş çıkışı yürüdüm toplam 1 saat
leslie yapamadım reglim de karnım ağrıyordu yattım sürekli
2.5 litre su içtim

kızlar bugün tartıldım veee 62.0 çıktım
dün tartılmıştım 62.8 idim
:44:dün yediklerime dikkat ettim ve sonuç 800gr gitmiş çok mutluyummmmmm

Merhaba kizlar nasilsiniz.ben bitigim islerim yogunlukta hat safhaya ulasti.kiz kardesimde gîtti pek agladim cokda uykum var.

canım benim kolay gelsin,kardeşinlede allah kavuştursun

Ayse ablacigim arada kacamaklar olur sikma tatli canini.burayi da birakma.ben gunduz gelemem artik isler pek yogun aksamlari ugrarim yorgunluktan uyuyup kalmazsam takim sizlere emanet
aynen tatlım kaçamaksız olmuyor zaten burayı merak etme canımcım bize emanet sen işlerini hallet çok da yorma kendini

ah canım ya çok üzüldüm neyse üzme kendini inşallah bütlerin çok iyi geçer

günaydın tatlım
çok güzel bir menü canım regliyken yapma leslie zaten yürüyosun sabah akşam

kızlar bugün tartıldım veee 62.0 çıktım
dün tartılmıştım 62.8 idim
:44:dün yediklerime dikkat ettim ve sonuç 800gr gitmiş çok mutluyummmmmm

canım tebrik ederim çok sevindim

Evet kızlar bugun ki menümü yazayım sabah kahvaltıda bir simit aldım yarısını sabah yarısını öğlen yedim aralarda bol su aksam yemeğine ise domates çorbası arkasından çayımı ictim biraz sonra yoğurt ve 1 tane ceviz yiyeceğim. Umarım hepinizin günleri güzel geciyordur ve diyetleri iyi gidiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…