Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım çok az değilmi yediklerin? daha sağlıklı beslenmelisin ben 2 gündür halsizlik ve keyifsizlik yaşıyorum ve diyete bağladım bunu ki arada kaçamaklar da yaptığım halde bu haldeysem bilemiyorum yani canımcım.doktora gidip vitamin değerlerime falan baktırmayı düşünüyorum,kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım da allah korusun

İlk baslar da ben de çok halsiz oluyordum ama alıştı artık vücudum galiba midem de küçüldü yani hiç acıkmıyorum. :44:

Iyi geceler kızlar ugramadan yatamadim.cok yorgunum isler tavan yapti.yemek yemeye bile vakit bulamadim.cok optum sizi gonlum sizinle bi gecmise bakayim

canım gerçekten sabrına hayranım tebrik ediyorum

dünkü menüm
sabah:mamamı yedim
ara:1 paket susamlı çubuk 1 muz
öğle:3 tane bisküvi 1 bardak çay, 1 lokum
ara:1 elma
akşam:1 kase ezogelin çorbası, 5 tane çok küçük biber dolması, yoğurt ve salata
1 bardak beşi bir yerde çay
2 litre su içtim gün içinde
spor:akşam iş çıkışı yarım saat yürüdüm,akşam 4 mil leslie yaptım

canımcım akşam iyide öğlen bir şey yememişsin çok az geldi bana gün içinde yediklerin

dünümü de yazıyım

sabah kahvaltıda

1 bardak adaçayı
1 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin
biraz lor peyniri
dere otu

arada 2 ceviz,6 fındık 1 kaşık yoğurt

biraz uyudum hasizliğim ve çarpıntım vardı

öğlen
bir tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

sonra dışarı çıktım spora gitmedim kendimi iyi hissetmiyorum 2 gündür bugün daha iyiyim
3 -4 saat avm de yürüdüm sonra market alışverişimi yapıp eve döndüm.

arada 1 portakal yedim
1 kaşık yoğurtla

akşam
bir tabak makarna(az zeytinyağlı ve domates püreli az tuzlu)
2 parça tavuk(yağsız derisiz göğüs biftek)
2 kaşık yoğurt

gün içinde bol su

canımcım akşam iyide öğlen bir şey yememişsin çok az geldi bana gün içinde yediklerin

canım bende kaçırdım diye öğle yemek yemedim çubuk bisküvi lokum yedim o yüzden vicdan azabı duydum yemek yemedimmm
akşamda fazla yedim galiba sabah bir tartıldım 100 gr almışım çok üzüldüm o kadarda spor yaptım

canım ne güzel bir diyet menüsü bu böyle
spor yok ama zaten avm de yürümüşsün 2 saat yeter artar bile
bence makarna yarım tabak olmalıydı nacizane fikrim :26:

canim nasıl leslie ise yariyor mu sence ?

canim nasıl leslie ise yariyor mu sence ?

canım çok işe yarıyor ama düzenli yapıldığı taktirde tabiki ben bir ara çok sıkı yapıyordum baya incelmiştim
başlayacaksın ama asla bitirmeyeceksin düzenli olarak devam canım
slim and 6 pack var oda harika göbek varsa

canım ne güzel bir diyet menüsü bu böyle
spor yok ama zaten avm de yürümüşsün 2 saat yeter artar bile
bence makarna yarım tabak olmalıydı nacizane fikrim :26:

spor yapamadığım için ,hiç halim de yokken gittim avm ye yürüyüş yapıp açılayım diye.
evet canımcım makarnanın fazla olduğunun farkındayım bayadır yememiştim bile bile yedim 7 gibi ve sonra hiç bir şey yemedim sadece su içtim yatana kadar

kızlar iyi akşamlar diliyorum sizlere
kaçamaksız bir gündü akşamda kaçamaksız geçer umarım
hepinize kaçamaksız akşamlarrr

selam kızlar uzun bir aradan sonra meraba diyorum size, epeydir kafayı toparlayıp ne yediklerime dikkat edebildim ne de buraya gelebildim, ama en çok da Naz diye bildiğimiz kişinin açıklamalarına şaşırdım

menun gayet güzel canım özellikle benim son günlerdeki menulerimle karşılaştırılırsa ama susamlı çubukla muz bir ara için fazla olmuş sadece

menun iyi görünüyor canım

canım bir simiti iki öğünde yemen çok hoş, menun de gayet iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…