Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

maşallah canım bu ara menulerin ne kadar özenli

menun gayet güzel canım özellikle benim son günlerdeki menulerimle karşılaştırılırsa ama susamlı çubukla muz bir ara için fazla olmuş sadece

canım sağolasın evet bencede susamlı çubukla muz fazla oldu :26::26::26:
canım sende toparlan hemen bu hafta mutlaka kilo verelim takım olarak

günaydınnnn kızlar dünkü menüm
sabah:1 muz yedim
ara:biraz fıstık yedim
öğle:1 portakal 1 elma
ara:biraz fıstık
akşam:1 tabak kuru fasülye, 1-2 kaşık pilav ,birazda patates salatası
spor:sabah akşam işe gelip giderken 1 saat yürüdüm,
akşamda 4 mil leslie yaptım.
gün içinde 2,5 litre su

günaydın kızlar, birkaç günlük menulerimi paylaşacağım şimdi siz de görün benim ne kadar boşladığımı motive olmaya ihtiyacım var kızın bana biraz hak ediyorum !

pazartesi

sabah : 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, yanına zeytin peynir ve çay
öğlen : 1 parça balık arkasından 1 tabak ketçap ve mayonezli spagetti
ara : 1 bardak kola ve canga
ara : 2 kemalpaşa
ara : 1 tadelle
akşam : 1 tabak kereviz yemeği 6-7 tane top acı biberlerden ve 1 dilim köy ekmeği
ara : 1 kemalpaşa

salı

sabah : 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz yeşil zeytin ve peynir ve çay
öğlen : 4 dilim zeytinli kaşarlı simit ve 1 dilim patatesli börek, 1 bardak çay
ara : 1,5 peynirli börek
ara : 1 bardak zero kola 1 mini brownie
akşam : çay eşliğinde ailecek peynirli börekleri bitirdik gündüz hastanede olduğumuz için yemek yapamadık akşam için bana da 3 börek düştü yanına biraz zeytinle beraber
ara : 1 kaymaklı kemalpaşa tatlısı

çarşamba

sabah : aç karna 1 bardak su, 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği arkasından 1 dilim daha kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanına yeşil zeytin peynir nutella ve çay
ara : 1 küçük elma
öğlen : taze soğanlı omlet, acı biber ve salça ve 1 koca dilim köy ekmeği
ara : 1 bardak zero kola ve küçük canga
akşam : 1 tabak fırında beşamel soslu brokoli ekmeksiz
ara : misafirliğe gittik o yüzden 3 bardak çay, yarım dilim portakallı kek, 2 kaşık makarna salatası, 1 bardak fanta ve çerez

işte böyle kızlar of of malesef yani, tatile incecik girdim resmen kilo aldım tartılmaya ne hacet kalınlaştım bunu o kadar iyi farkediyorum ki dün gece ne giyicem diye düşünürken bile tedirgindim giydiklerim üzerime olmucak diye, hem korkuyorum kilo almaktan hem de yememe engel olamıyorum bu tatil mahvetti bana ya evde olmak yaramıyor bunu bir kez daha anladım...

meyve ağırlıklı ve hafif bir menu olmuş canım özellikle kaçamak olmaması ve sporun harika

canım yapma ama böyle kendine haksızlık etme
olur böyle şeyle arada
ama bu son olsun bugünde itibaren düzene gir yazık etme verdiğin bunca emeğe biraz emeğe saygı canım
bu hafta birinci olacagız inşallah sende kilo vererek katkıda bulun takımımıza tamammı canım
beynine mesajı yolla kilo almadım hatta verdim diye ve yeme artık eski düzenine geri dönn lütfen

merhaba kızlar...
üzülerek yazıyorumki ben o gün yazılanlardan sonra buradan ayrılma kararı aldım zaten 2 gündür gelmeme nedenimde buydu..
hepinizden degil fakat bestecim senden beni anlayacagını düsünüyorum cünkü karsımızda bir bayan varmıs gibi aylarca diyet egzersiz beslenme konusunda tonlarca bilgiye sahip bir sahısla muhabbet ettik..güvenim sarsıldı siteye dair..
kendinize dikkat edinn mutlu kalın...

Canım aslında çok da ağır yememissin belki şişkinlik falan vardır ondan kendini kilo almış gibi hissediyor olabilirsin:44:

canım kararına saygı duyuyorum,ama nacizane fikrim kalman yönünde çünkü zaten burası herkeze açık yani üye olsun olmasın her yazdığımızı isteyen okuyabiliyor .sizin durumunuz benden farklı gerçi,siz dediğin gibi aylarca sohbet ettiniz o şahısla ben bunu yaşamadığım için sizin gözünüzle göremiyorum olayı .ben grubumuzun her şeye inat ayakta kalmasını çok istiyorum.aşamayacağımız hiç bir şey olmamalı.istersen bir müddet izinli ol sonrasında tekrar düşün ve kararını ver.kararın hangi yönde olursa olsun desteklerim

kimsecikler yok
nolur küsmeyin topiğe inanın çok üzülüyorum

bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum çarpıntımda vardı bugün doktora gittim.
çok şükür sonuçlar falan iyi çıktı bunları sizle paylaşmak istemiştim ama hiç kimse burada değil

Kızlar yaaa şu Naz olayında şoka girdim beeeen
Ya bide resim falan koymuş
Ne sinir bozucu bişeydir bu ya

canım yapma ya bizi kandıran biri için değmez bence gitmememlisin
biz burada bie aile gibi olduk binde bir böyle bir olayla karşılaştık oda olacak sanal alem
tamam bende kızdım ama naparsın kendimiz için buradayız ilk başta
bazılarının hataları buradan ayrılmana sebep olmamalı sende emek verdin buraya
ve daha zayıflamak için yolun var ve bırakmamalısın
hem biz sensiz ne yapacagız
bir daha düşün bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…