- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
şükürler olsunki anniciğimin yemekleri yaradı :)
68.4 olduuuuum:)
sağlıklı beslenme işe yaradı sanırım kızlar 600gr da olsa gitti ya ohhhhh :)))
yine kimsecikler yok
of offfff
kilo bildirimimi yapıyım bari bende
geçen hafta :96.4
kilo bildirimim : 94.6
fark :1.8
spor : 200dk
kadriyecim hadi canım liste seni bekliyor yapmayın böyle nolur
Merhaba kızlar çok mutlu oldum bugun tartıya çıkınca :))
hemen kilo bildirimimi yapayım
gecen hafta: 75.1
bu hafta : 73.8
Yani 1.3 kg vermişim :))
Canım aslında çok da ağır yememissin belki şişkinlik falan vardır ondan kendini kilo almış gibi hissediyor olabilirsin:44:
Canim ya ama gitme sanmıyorum su an aramızda öyle birinin olduğunu ve bence bu durum çok istisnadir ama gene de senin kararın
kimsecikler yok
nolur küsmeyin topiğe inanın çok üzülüyorum
bir kaç gündür kendimi iyi hissetmiyordum çarpıntımda vardı bugün doktora gittim.
çok şükür sonuçlar falan iyi çıktı bunları sizle paylaşmak istemiştim ama hiç kimse burada değil
sağol canım benim bu hafta gerçekten çok kararlıyım kilo vereceğim allahın izniyle
hem beyne o mesajı yolladım kilo vereceğim diye
hafta sonuda bozmayacagım bu hafta
canım yapma ama böyle kendine haksızlık etme
olur böyle şeyle arada
ama bu son olsun bugünde itibaren düzene gir yazık etme verdiğin bunca emeğebiraz emeğe saygı canım
bu hafta birinci olacagız inşallah sende kilo vererek katkıda bulun takımımıza tamammı canım
beynine mesajı yolla kilo almadım hatta verdim diye ve yeme artık eski düzenine geri dönn lütfen
benim geldiğim zamanlarda da pek kimse olmuyor malesef Ayşecim bir de yorumlarımız çok azaldı menulerimi paylaşıyorum elimden geldiğince yorum da yapıyorum menu paylaşanlara ama eskisi gibi özenli değiliz bu konuda sanki, ki ben yorum ve eleştirilerin çok önemli olduğunu düşünüyorum
maşallah canım zaten sen bu düşüncedeyken kilo vermemen mucize olur diye düşünüyorum istemek ve niyet çok önemli
merhaba kızlar...
üzülerek yazıyorumki ben o gün yazılanlardan sonra buradan ayrılma kararı aldım zaten 2 gündür gelmeme nedenimde buydu..
hepinizden degil fakat bestecim senden beni anlayacagını düsünüyorum cünkü karsımızda bir bayan varmıs gibi aylarca diyet egzersiz beslenme konusunda tonlarca bilgiye sahip bir sahısla muhabbet ettik..güvenim sarsıldı siteye dair..
kendinize dikkat edinn mutlu kalın...
bu hale gelene kadar herkes gibi ben de çok çaba gösterdim ve şu tatilde birazını boşa çıkardım malesef ama şimdi kafamı toparladım dünden beri baya dikkat ediyorum hatta şuan canım kola içmek istiyor ama su içiyorum :) okul başladıktan sonra daha da iyi olucak inşallah ve zaman ayırıp yorum yaptığın için de sağol canım :)
evet canım çok haklısın günde 5 mesaj yazma kuralı vardı yorum yapmak gerekiyordu vede hepimiz yorum yapıyorduk sohbet oluyordu ama bu günlerde menüsünü yazan çokda geçmişi okumuyor ve çıkıyor
yorum ve eleştiri olmazsa burda olmamızında bir mantığı kalmıyor bence canım :26:
toparlnalım bence artyık yoksa dağılmanın eşiğindeyiz malesef çok az kişi kaldık
neyse artık tatil bitti sayılır zaten sende kafanı toparlamışsın
hepimiz insanız malesef oluyor böyle kamçamaklr
önemli olan çabuk toparlamak
tabiki zaman ayırp yorum yapacagım canım benim
destek olmazsak ne olur halimiz öye değilmi
aynen canım insanız işte hep aynı çizgide ilerleyemiyoruz malesef, toparladım çok şükür :) tabi sizlerin desteği de çok önemli burada birbirimiz için varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?