Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şükürler olsunki anniciğimin yemekleri yaradı :)
68.4 olduuuuum:)
sağlıklı beslenme işe yaradı sanırım kızlar 600gr da olsa gitti ya ohhhhh :)))

kadriyecim istersen pinibo yu izinli yaz bir kaç gün geleceğini sanmıyorum onun,inşallah tekrar kararını gözden geçirir ve aramıza döner

yine kimsecikler yok
of offfff
kilo bildirimimi yapıyım bari bende

geçen hafta :96.4
kilo bildirimim : 94.6

fark :1.8

spor : 200dk

kadriyecim hadi canım liste seni bekliyor yapmayın böyle nolur

tebrikler tebrikler
200 dk spor ha maşallah ablacmmm
evet kimsecikler yok malesef

bu saate kaldığım için üzgünüm

hemen kilo bildirimimi yapayım

56,2 kiloydum şimdi 57 kilo olmuşum malesef

800 gr almışım

Sude, Özg,e Ayşe ve Ebru kızlar hepiniz kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum bu hafta darısı başıma :)

yok Özgecim şişkinlikten değil reglim yeni bitti zaten, bacaklarım tombikleşti biraz bi de bel kısmı insan hissediyor zaten, ama dünden beri tekrardan dikkat etmeye başladım

benim geldiğim zamanlarda da pek kimse olmuyor malesef Ayşecim bir de yorumlarımız çok azaldı menulerimi paylaşıyorum elimden geldiğince yorum da yapıyorum menu paylaşanlara ama eskisi gibi özenli değiliz bu konuda sanki, ki ben yorum ve eleştirilerin çok önemli olduğunu düşünüyorum

sağol canım benim bu hafta gerçekten çok kararlıyım kilo vereceğim allahın izniyle
hem beyne o mesajı yolladım kilo vereceğim diye
hafta sonuda bozmayacagım bu hafta

maşallah canım zaten sen bu düşüncedeyken kilo vermemen mucize olur diye düşünüyorum istemek ve niyet çok önemli

bu hale gelene kadar herkes gibi ben de çok çaba gösterdim ve şu tatilde birazını boşa çıkardım malesef ama şimdi kafamı toparladım dünden beri baya dikkat ediyorum hatta şuan canım kola içmek istiyor ama su içiyorum :) okul başladıktan sonra daha da iyi olucak inşallah ve zaman ayırıp yorum yaptığın için de sağol canım :)

Son düzenleme:

evet canım çok haklısın günde 5 mesaj yazma kuralı vardı yorum yapmak gerekiyordu vede hepimiz yorum yapıyorduk sohbet oluyordu ama bu günlerde menüsünü yazan çokda geçmişi okumuyor ve çıkıyor
yorum ve eleştiri olmazsa burda olmamızında bir mantığı kalmıyor bence canım :26:
toparlnalım bence artyık yoksa dağılmanın eşiğindeyiz malesef çok az kişi kaldık

seni çok iyi anlıyorum canım benim de çok fazla güvenim sarsıldı hatta bazı konuşmalarımız aklıma geldikçe sinir oluyorum bir bayan arkadaşmış gibi samimi hitaplar sözler vs, sebebi ne olursa olsun bu çok yanlış bir davranış...ben kararına saygı duyuyorum Pınar herkesin kendine göre bir düşüncesi var..bir de işin ilginç yanı ne biliyormusun anneme arada bahsediyorum ben buradan ve o sürekli şey der kızım kiminle yazıştığını bilmiyorsun çok farklı şeyler çıkabilir falan ki kendisi çok realist bir insandır, ben de hep diyordum işte anne buradan kimin ne çıkarı vs olabilir birlikte kilo vermeye çalışıyoruz herkes fikirlerini paylaşıyor falan diye ama bir de üstüne şu olana bak annem haklı çıktı, hissediyor sanki anneler her şeyi

neyse artık tatil bitti sayılır zaten sende kafanı toparlamışsın
hepimiz insanız malesef oluyor böyle kamçamaklr
önemli olan çabuk toparlamak
tabiki zaman ayırp yorum yapacagım canım benim
destek olmazsak ne olur halimiz öye değilmi

kesinlikle katılıyorum sana canım biz elimizden geleni yapalım da inşallah toparlanacağız

aynen canım insanız işte hep aynı çizgide ilerleyemiyoruz malesef, toparladım çok şükür :) tabi sizlerin desteği de çok önemli burada birbirimiz için varız

dünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su 1,5 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında biraz yeşil zeytin, peynir, az patates kızartması, ceviz nutella ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay ve 1 avuç leblebi
öğle : 1 tabak makarna yanına 1 parça peynir
ara : 1 parça susamlı krokan
akşam : 1 kepçe fırında brokoli ve 3 kaşık makarna

bu arada tüm gün avm de yürüdüm

bu arada kilo veremesem de bir güzel haber vereyim bugün leslie ile 3 mil yürüdüm 45 dk çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…