Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooooo süper canım akşam bambaşka güzel bence
canım diyet arkadaşım diye bir site var oraya üye olunca yedikleini yazıyorsun kaç kalori yediğini hesaplıyor
ayrıca sporunuda yazıyorusn kaç kalori yaktığını hesaplıyor bir bak istersen işe yarıyor

Merhaba
Konuya gerekli müdahale yapıldı bugüne kadar 2-3 gündür kimsenin aklına kötü içerik butonunu kullanmak gelmemiş fakat sorumlu olarak burada ki arkadaşlarını ve siteyi göstermek biraz üzücü olmuş. Biz site yönetimi olarak veya arkadaşlarınız nasıl güveninizi kırdı merak içindeyim, lütfen bu durumlarda genelleme yapmayın. Sitede hemen hemen her şey üye olmadan okunmaktadır. Özelden yazdıklarınız da tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

evet canım maalesef cogu zaman boş oluyor buralar ben de yazamıyordum bu aralar ama artık girip yazacağım çünkü don 1 sınavım kaldı dediğin gibi yorumlar olmazsa yani destek olmazsa buraya yazmanın bir mantığı olmuyor

bu arada kilo veremesem de bir güzel haber vereyim bugün leslie ile 3 mil yürüdüm 45 dk çok mutluyum
Ah ne güzel 3 mil az degil :)
aynen istedinmi olıyor beyinde bitecek olay canım her hafta böyle olmamaız dileğiyle
Evet canım her sey kafamızın icinde sadece kilo vermek degil isteyip te basaramayacagimiz hiç bir sey yok:)
Ah o kacamaklar:) ama dediğin gibi toparlamak çok önemli hemen toparlarsın ama sen inanıyoruz Biz sana :)
O avm yürüyüşü her türlü spora bedel :))
aynen hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için
Evet canım çok haklisin :)

tebrikler tebrikler
200 dk spor ha maşallah ablacmmm
evet kimsecikler yok malesef

teşekkür ederim canımo spor haftanın ilk yarısındaydı sonrasında yapamadım bana çarpıntı olarak geri dönmüştü
pazartesi daha az daha dikkatli şekilde yeniden başlıcam

Sude, Özg,e Ayşe ve Ebru kızlar hepiniz kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum bu hafta darısı başıma :)
teşekkürler tatlım önümüzdeki hafta hepimizden gitsin o pis kilolar

evet tatlım şu olağan dışı olay yüzünden hepimiz etkilendik ister istemez inşallah atlatıp eskiye dönücez

bu arada kilo veremesem de bir güzel haber vereyim bugün leslie ile 3 mil yürüdüm 45 dk çok mutluyum

çok iyi tatlım bende 2 gün yaptım sonra sağlık sorununa takıldım ama inşallah pazartesinden itibaren günde bir kez 1 mil mutlaka yapıcam

aynen katılıyorum size..ve o telaşla aklımıza gelmemiş kötü içerik butonunu kullanmak ben takım kaptanımıza ip ban isteyelim ve kaptanımız olarak sen şikayeti bildir demiştim zaten kendisi gerekeni yapmıştı ben demeden önce.

***8. takım 295. etap***
eloisee( 56.2 /57/+800/ -1.42%)
pinibo( 55.0// izinli
kadis( 75.8 /76.8/-1/%-1,32 )
umutlayasasen (69,6/68.4/1.2/1.72%)
nice15 ( 62.8/61,5 /1,3 / %2,07 )
ceylin3566 (69,5///%)kilo bildirmedi
doge ( 75.1/73,8/1,3/%1,73)
xay (96,4/94,6/1,8/%1,87)

8. Takım Ortalaması : %

kadriyecim sen yoğun sun diye ben devamını hazırladım canım yalnız takım ortalamasının hesabı nasıl yapılıyor onu bilmiyorum

ayşe abla ceylin izinli ya kız haber vermişti gelemem diye
kilo bildirmedi yazılmasın yani önceden söyledi nasılsa

Selam kızlar ben 13. takım kaptanı Ebru. Listenin son hali buysa eğer kontrol edeceğim. Kadis gelemeyecek sanırım. Benden yardımcı olmamı istedi. Bildirimler tamamlandı mı?

***8. takım 295. etap***

eloisee( 56.2 /57/-0.8/ %-1.42)
pinibo( 55.0/0/0/%0) izinli
kadis( 75.8 /76.8/-1/%-1,32 )
umutlayasasen (69,6/68.4/1.2/%1.72)
nice15 ( 62.8/61,5 /1,3 / %2,07 )
ceylin3566 (59,5///%) İzinli
doge ( 75.1/73,8/1,3/%1,73)
xay (96,4/94,6/1,8/%1,87)

8. Takım Ortalaması : % 0.58

Kızlar listeniz yukarıdaki gibi. Ceylin'e izinli dediğiniz için izinli yazdım ayrıca sonuç listesinde geçen hafta 59,5 görünüyor kilosu onuda düzelttim. Listeye itirazı olan var mı?

Kadis'cim hoşgeldin canım. Listenin son hali yukarıdaki gibi sende kontrol et istersen. Vaktin yoksa paylaşımda paylaşabilirim.

kendimi ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanına zeytin peynir, nutella ve çay
öğlen : 1 tabak kısır 1 bardak ayran
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay 1 avuç leblebi
ara : bir muzun üçte biri
akşam : 1 parça fırında soslu tavuktan 1 kepçe pilav ve 2 çatal brokoli salatası
ara : 1 kupa sütlü kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…