Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu hafta yediklerime dikkat edecegim kesinlikle baska turlu olmayacak.benim sikintim aksamlari yiyip yatmak ya ac yatacagim yada yatmayacagim erken ama bu yorgunlukla cok zor.yarinda mesaim var pazar gunumde temizlikle gececek.ptesi yine ayni tempo

bu hafta yediklerime dikkat edecegim kesinlikle baska turlu olmayacak.benim sikintim aksamlari yiyip yatmak ya ac yatacagim yada yatmayacagim erken ama bu yorgunlukla cok zor.yarinda mesaim var pazar gunumde temizlikle gececek.ptesi yine ayni tempo

evet canım akşam yiyip yatmak kötü olmuş, yemeği kaçta yiyorsunuz eğer 6-7 gibi yeme imkanın olsa problem olmaz ama herkesin bir düzeni var tabi, sen de en uygun olanını yaparsın hafif yersin çünkü yorgunken geç saate kalmak çok zor uykusuzluk beni çok etkiler mesela...benim problemim de kaçamaklar oldu bu hafta tatlı çok yedim porsiyonları büyüttüm, ama dünden itibaren dikkat etmeye başladım

Kızlar gunaydin hemen size suan önünde ki kahvaltı menümü yazayım :))
1 domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 sigara böreği 1 ince dilim ekmek :)

günaydın kızlar :) herkese mutlu haftasonları... ben de dünkü gibi sabahtan sporumu yaptım, 1 mil yürüdüm sonra, arka kol, karın ve bacak kaslarımı çalıştırdım yupii

ctesi çalışıyorum ve işlerim hala yogun
ayyy bana fenalıklar geldi
dün yine yemek yeyip yattım ama sonra geri kalktım
evim mutfağım beni bekler biraz tmizlik falan
uğraştım durdum
slaı günü annemler gelecek rahatlayacağım biraz
en azından ev işlerimi yemeğğime bakar canım anacığımmmm

ben bu gün itibariyle dikkat edeyim dedim
öğlen komşu çağırdı kebap
akşam arkadaş çağırdı ne var bilmiorum ama büyük ihtimal kebap
adana da olup kebap yememk imkansız yaaaaa

ama pazar günü sözüm söz kızlarrrrrr

kızlar 5. olmuşuz bu güzel bence
benim kilo almış olmam olumsuz etkiledi özür dilerim
belki haftaya 2 kilo gider belli mi olurrrrrr

Kızlar gunaydin hemen size suan önünde ki kahvaltı menümü yazayım :))
1 domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 sigara böreği 1 ince dilim ekmek :)

sigara böreğinde biir taneyle kalman irade örneği canım :) umarım günün devamı da iyi geçmiştir

kebapları kendileri mi yapıyorlar yoksa ısmarlıyorlar mı? ohh ne güzel ya tvden falan izleyince insanın canı çekiyor en iyi kebapları yiyorsundur orda Kadriye ya bu haksızlık geçen biz de evde beyti yapalım dedik fena olmadı aslında...sen de yarın telafi edersin kebapları inşallah canım

bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir salça ve biraz nutella sürdüm, yanında biraz patates kızartması, peynir, zeytin ve çay
ara : bir avuç leblebi
öğlen : 3 kepçe kadar kısır yanına 1 bardak ayran
ara : 1 bardak zero kola
akşam : 3 parça fırında soslu tavuktan yanına 2 kepçe kadar pilav malesef
ara : babacım profiterol almış biraz yiyeceğim

bol su ve yeşil çay içeceğim

tatlım kola hariç beğendim listeni hatta sabahki patatesin ve geç yiyeceğin profitolün bile bana kolanın yanında masum geldi

Eve yeni geldim.misafirlikte yemekten sonra resmen bayildim yorgunluktan ya.

Yarin temizlik yapacagim ama gozumde buyuyor malesef.

bugün bende çok yoruldum hem zihnen hem bedenen 4 sınavım vardı 3 ü neyse de biri resmen üniversite sınavı gibiydi o kadar uzun metinler yoruma da dayalı değildi bitirdi beni resmen

yarında en zor 4 dersten sınavım var inşallah bugünkü gibi uzun uzun metinler olmaz da azcık beynim dinlenir gözlerim kapanıyo resmen erken kalkıp biraz daha çalışmam lazım

kadriyecim sana da Allah kolaylık versin canım,yorma kendini çok fazla olduğu kadar yap.iyi geceler...

günaydın kızlar :) herkese mutlu haftasonları... ben de dünkü gibi sabahtan sporumu yaptım, 1 mil yürüdüm sonra, arka kol, karın ve bacak kaslarımı çalıştırdım yupii
Tebrikler canım çok güzel spor yapmışsın Su spor ısını düzene sokamadım ben ya elimden geldigi kadar yapmaya çalışıyorum evde kendi kendme bişeyler ama unutuyorum genelde
kızlar 5. olmuşuz bu güzel bence
benim kilo almış olmam olumsuz etkiledi özür dilerim
belki haftaya 2 kilo gider belli mi olurrrrrr
Evet canım bu hafta daha iyiyiz gecen haftalara göre Haftaya 2 kilo bekliyoruz senden o zaman :) aynı gidiyorduk bak geçtik ben seni hadi yakalamalısın beni
sigara böreğinde biir taneyle kalman irade örneği canım :) umarım günün devamı da iyi geçmiştir
Ya o sigara böreği beni çok cezbediyor ama dayanmak zorundayım bir de ben yurtta kalıyorum hani evdeki gibi önüm de tabakta Bir sürü durmuyor kaç tane alırsan o kadr kısacası alirkn kendini tuttuktan sonra gerisi kolay oluyor

Ah bu sınavlar Allah hepimize kolaylık versin valla canımı okudu bu sınavlar benim bitmedi gitti.

Merhaba kizlar herkese iyi pazarlar Hemen bugun ki kahvaltımı yazayım 1 tane boyoz 1 tane de vişne suyu ictim ( 200 ml) daha sonra yeşil çay ictim. Öğlen yemeğini atladım bir kaç tane ceviz badem ve fıstık yedim :)
aksama ise çorba içmeyi düşünüyorum ama daha kesin degil tabiki
bi de yarın sınavım var ona çalışıyorum bugun kendimi çok zor tutuyorum valla

selamlar sevgili takımım

yine kimsecikler yok.hafta sonu normaldir gerçi
nihayet sınavlarım bitti nisana kadar rahatım sonra yine sınavlara çalışılcak

yediklerimi özetliyim
cumartesi
kahvaltım saat 8 gibi ,su böreği doyana kadar yedim,çay,3 ceviz,1 kaşık bal

ara saat 10 da;light sütlü az şekerli türk kahvesi yanında bir parça bitter çikolata e malum sınava gircektim beyin çalışsın diye

saat 2 de sınavım vardı öğle yemeği yiyemedim

akşam yemeği saat 17.30 da;bir kaç parça et(ızgara)yarım kase pilav,az patetes kızartması

ara yarım nar,1 kaşık yoğurt

sonra 2 dilim portakal,1 dilim armut(eşim yiyordu ondan aldım)

pazar

sabah kahvaltıda 8 gibi , yarım tabak yumurtalı patetes kızartması (1 yumurtayla)3 zeytin bir kaşık bal,3 ceviz.çay

ara saat 10 da light sütlü az şekerli türk kahvesi,yine bitter çikolata eşliğindebakınız yukarıdaki mazeret

yine öğle yemeği yiyemedim sınav dolayısıyle

akşam yemeği saat 17 de ; küçük oğlumla dışarda yedik sınav dönüşü,bir tabakta yani menü:soslu sebzeli piliç,salata,biraz elma dilim patetes kızartması sosla,1 tane paçanga böreği,1 soda.
1 dilim kepekli ekmek(yemeği beklerken kuru kuru yedim acıkmıştım baya geç geldi yemeklerde)

biraz sonra ara yaparım yarım nar yerim,dünkü yarım narımı yemedilerse tabii

yani özetle 2 gün hiç dikkat etmedim sporda yok haliyle gerçi beyin sporu yaptım full ders çalıştım

arada yiyip unuttuğum bir şey var mı diye düşünüyorum da aklıma gelenler bunlar:44:

belki tek avantajım öğle yemeği yememiş olmamdır.

yarından itibaren Allah nasip ederse düzenli spor ve diyete özen gösterilecek

2 günlük kahvaltıdaki börek ve patetes kızartması da tamamen benim dışımda gelişen şeyler .
ilk gün eşim erkenden börek almış gidip,bu sabahki patetes de oğlanla sınava giricez diye biz uyurken hazırlamış kahvaltıyı sağolsun haliyle diyetsiz oldu kahvaltılarım

ben dert etmedim hafta sonu kaçamaklarımı çünkü telafi ederim
zaten sınav stresi falan normal,sizlerde mazur görürsünüz artık:44:

Onbeş günlük bir tatilin ardından yeniden yuvaya dönüüüüşşş :)
Herkese Kocamannnn bir günaydın kızlarr
Çok çooook güzel bir hafta diliyorum hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…