bu hafta yediklerime dikkat edecegim kesinlikle baska turlu olmayacak.benim sikintim aksamlari yiyip yatmak ya ac yatacagim yada yatmayacagim erken ama bu yorgunlukla cok zor.yarinda mesaim var pazar gunumde temizlikle gececek.ptesi yine ayni tempo
Kızlar gunaydin hemen size suan önünde ki kahvaltı menümü yazayım :))
1 domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 sigara böreği 1 ince dilim ekmek :)
ctesi çalışıyorum ve işlerim hala yogun
ayyy bana fenalıklar geldi
dün yine yemek yeyip yattım ama sonra geri kalktım
evim mutfağım beni bekler biraz tmizlik falan
uğraştım durdum
slaı günü annemler gelecek rahatlayacağım biraz
en azından ev işlerimi yemeğğime bakar canım anacığımmmm
ben bu gün itibariyle dikkat edeyim dedim
öğlen komşu çağırdı kebap
akşam arkadaş çağırdı ne var bilmiorum ama büyük ihtimal kebap
adana da olup kebap yememk imkansız yaaaaa
ama pazar günü sözüm söz kızlarrrrrr
tatlım kolabugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir salça ve biraz nutella sürdüm, yanında biraz patates kızartması, peynir, zeytin ve çay
ara : bir avuç leblebi
öğlen : 3 kepçe kadar kısır yanına 1 bardak ayran
ara : 1 bardak zero kola
akşam : 3 parça fırında soslu tavuktan yanına 2 kepçe kadar pilav malesef
ara : babacım profiterol almış biraz yiyeceğim
bol su ve yeşil çay içeceğim
Eve yeni geldim.misafirlikte yemekten sonra resmen bayildim yorgunluktan ya.
Yarin temizlik yapacagim ama gozumde buyuyor malesef.
Tebrikler canım çok güzel spor yapmışsıngünaydın kızlar :) herkese mutlu haftasonları... ben de dünkü gibi sabahtan sporumu yaptım, 1 mil yürüdüm sonra, arka kol, karın ve bacak kaslarımı çalıştırdım yupii
Evet canım bu hafta daha iyiyiz gecen haftalara görekızlar 5. olmuşuz bu güzel bence
benim kilo almış olmam olumsuz etkiledi özür dilerim
belki haftaya 2 kilo gider belli mi olurrrrrr
Ya o sigara böreği beni çok cezbediyor ama dayanmak zorundayım bir de ben yurtta kalıyorum hani evdeki gibi önüm de tabakta Bir sürü durmuyor kaç tane alırsan o kadr kısacası alirkn kendini tuttuktan sonra gerisi kolay oluyorsigara böreğinde biir taneyle kalman irade örneği canım :) umarım günün devamı da iyi geçmiştir
Ah bu sınavlar Allah hepimize kolaylık versin valla canımı okudu bu sınavlar benim bitmedi gitti.bugün bende çok yoruldum hem zihnen hem bedenen 4 sınavım vardı 3 ü neyse de biri resmen üniversite sınavı gibiydi o kadar uzun metinler yoruma da dayalı değildi bitirdi beni resmen
yarında en zor 4 dersten sınavım var inşallah bugünkü gibi uzun uzun metinler olmaz da azcık beynim dinlenir gözlerim kapanıyo resmen erken kalkıp biraz daha çalışmam lazım
kadriyecim sana da Allah kolaylık versin canım,yorma kendini çok fazla olduğu kadar yap.iyi geceler...
Ah bu sınavlar Allah hepimize kolaylık versin valla canımı okudu bu sınavlar benim bitmedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?