• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın

midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç

bugün iyiyim çok şükür tabi midem bulanınca bişey yiyemedim
düm öğle düzeldim bir dilim ekmek biraz peynir birz zeytin yedim
öğleden sonra 1 haşlanmış patates yedim
akşam 1 tabak nohut yemeği biraz pilav biraz turşu kavurma
spor yok hiç halim yoktu 2,5 litre su

kızlar ben de yediklerimi yazayım

sabah
1 yumurta (yağsız tavada)
domates
salatalık
1 dilim peynir
2 dilim keten tohumlu ekmek

ara
1 kuru incir
1 ceviz
10 adet kellogs domatesli kekikli bisküvi (10 tanesi 66 kaloriymiş)

öğlen
4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak light süt

ara
2 dilim bademli sütlü çikolata

akşam
1 tabak etli kuru fasülye
1 dilim keten tohumlu ekmek
salata (yağsız)

gece
2 küçük dilim naneli çikolata

canım çok güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum

MENÜÜM:56:
SABAH:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
5zeytin
domat :)

ÖĞLE:
1albeni(hastayım dedim arkadaşım moral olsun diye almış:))
yoğurt
4etiform mısırlı

AKŞAM:
2etiform mısırlı
yoğurt
1avuç leblebi muz
sütlü nescafe

SPOR:Saoalnda 70dak.kardio 500 cal.

canım zaten kuş kadar yemişsin albenide nazarı olsun eee sporda var maşallah :1:

işte dünümün gülmecesi:)
Dün sabah erken uyanamadım :(akşama kesin spor salonuna gidicem dedim ve çantamı hazırlamaya başladım :)sonra akşam eve dönerken birden halsiz yorgun olduğumu anladım (YALAN)ve gitmemeye karar verdim :(sonra spor salonunun alışveriş merkezinden birşeyler alıp çıkayım diye yine salona doğru yöneldim salona baktım çıktım geriye döndüm salonun içine girdiö yooook halsizi dedim çıktım :)soyunma odasına girdiiiiim yok yok bugün spor yapmıycam dediiiiim ve aklıma burası geldi haydi Sude dedim eğer spor yapmazsan akşama spor YOK yazıcaksın ve tekrar salona girip spor yaptııııım :52::52:Seviyorum burayııııı:52:şu spor düzenimi bi oturtsam offfff offff hem çalışıp hem spor hem düzenli beslenmeeee :51::51::51:

kızlar dün doktora gittim
bacağımdaki sorun geçmedi çünkü..
üstelik dün sabah kalktığımda diğer dizim de acıyordu.
doktor dedi ki birinde kas ezilmesi -sol bacağımda ödem olmuş- dizimde ise menisküs zedelenmesi :50:
bir hafta spor yasak, dinlenmem gerekiyor.
hızlı tempo yürüyüşü, dizlerime ağırlık veren herşeyi yasak etti. Bisiklet kullan, dizlerine daha az yüklenir, aynı kaloriyi yakarsın dedi.
Pilates falan yapabileceğim, sorun yokmuş.
bu hafta spor olmadığı için, daha dikkatli beslenip, bol sıvı tüketmem lazım..
yarın akşam şehir dışına gidiyorum, orada nasıl dikkat edeceğim bakalım...

canım çok geçmiş olsun dikket et kendine

günaydın kızlar ben dün hastaydım o yüzden işe gitmedim ve burayada gelemedim kusura bakmayın

midemi üşütmüşüm de midem bulanıyordu ve malesef isalde vardı gece uyuyamadım hiç

geçmiş olsun canım önce sağlık

Dün sabah erken uyanamadım :(akşama kesin spor salonuna gidicem dedim ve çantamı hazırlamaya başladım :)sonra akşam eve dönerken birden halsiz yorgun olduğumu anladım (YALAN)ve gitmemeye karar verdim :(sonra spor salonunun alışveriş merkezinden birşeyler alıp çıkayım diye yine salona doğru yöneldim salona baktım çıktım geriye döndüm salonun içine girdiö yooook halsizi dedim çıktım :)soyunma odasına girdiiiiim yok yok bugün spor yapmıycam dediiiiim ve aklıma burası geldi haydi Sude dedim eğer spor yapmazsan akşama spor YOK yazıcaksın ve tekrar salona girip spor yaptııııım :52::52:Seviyorum burayııııı:52:şu spor düzenimi bi oturtsam offfff offff hem çalışıp hem spor hem düzenli beslenmeeee :51::51::51:

kapısına kadar git girme olurmu git sen nefsıne uyma benım gibi

canım hiç üzme kendini bugün dengeleyebilirsin daha cumaya var
az ye bugün ve çok spor yap mühim olan denge
tabiki yiyeceksin tabi 1,5 tabak fazla ama sen diyeti bırakıncada mantı yemeyecekmisin elbette yiyeceksin
o yüzden soru yapma spor yap ve bol bol su iç
teşekkür ederim rakibem desteklerin için bugün ceza verdim kahvaltı yapmadım süt ve yumurta yedim sadece öğlende sadece çorba düşünüyorm tabiki o pis boğazma dur diyebilirsem

geçmiş olsun tatlım:))

Sozde sabah erken kalktim spor yapayim diye sporun uzerine yarim simiti happur huppur goturdum bende zayiflarsam sisman kimse kalmaz:-)

geçmiş olsun canım önce sağlık

kapısına kadar git girme olurmu git sen nefsıne uyma benım gibi

teşekkür ederim rakibem desteklerin için bugün ceza verdim kahvaltı yapmadım süt ve yumurta yedim sadece öğlende sadece çorba düşünüyorm tabiki o pis boğazma dur diyebilirsem

dur dersin dersin yazı düşün incecik kıyafetleri düşün ve göbeğini düşün:1::1::1:

selam kızlar

işte idolüm benim utanmazım ben yaaa okadar söylüyorum ama hiç uygulama yok kına beni zaten bu gidişle ben takımdan atılırım
pis ceylin tü sana,millet üfür üfür dolanırken sen kenardan izler iç çekersin artıkın:4:

günaydın herkese
benim için dün kara gündü
:27::37::27:
tüüüü kaka bana yerken utanmadın yazarken nasılda utanıyorsun kendime ceza vermem lazım
sabah gayet iyi başlamıştı
sabah:7 gibi light süt
9 gibi tost ve çay

ara: 2 form bisküvi yeşil çay

öğle: fırın patates köfte yarım prosiyon çorba cacık ve bir dilim kepek ekmek

ara: biberiye çayı
işyerindeki arkadaşım yanıma bir tabakla geldi dedim kızzzz bu ne kaynanası yapmış yapmaz olasıca
bir dilim ıspanaklı börek ve bir kurabiye
ben akıllı şimdi bunları yedim akşama birşey yemeyim diye 6da yarım elma yedim güya eve gidince salata yicektim sadece bababaa sen
gittim anama kızı almaya bizim gelinde orda ablacım ablacım hoşgeldin dedi bize kızcaksın ama biz bugün mantı yaptık dedi neeeeeeeeeeeeee dedim ben gidiyorum eve yememem lazım arkadan annem çıktı elinde terlik
ahh anne olmak böyle birşey işte gözlerin çukura düştü bir deri bir kemik kaldın başladı saymaya sen beni çok üzüyonda felan filan neyse kıramadım annemi ama aklımda mantıda zaten :1:
biz yozgatlıyız ya birde güzel yapar annem oturdum 1 bucuk tabak yedim sonradan cok afedersınız ohaaaa dedim kendime daha yıcem heeee tabikide yemedimmm işte böyle
spor olarak eğer sayarsanız 90 karın hareketi 120 bel ve kol hareketleri ve artı olarak 15 dk yürüyüş tabi bunları mantıyı yemeden önce yapmıştım onuda hesaba katarsak benım mantılar hopppp kg oldu
şimdi beni takımdan atabilirsiniz :27:
ohh hatun götürmüş mantılarıııı bende istiyorummm bananeee:52::1:
dur senide kınıyım (ben yiyemedim ya:1: )dayak atmak varken takımdan niye atalım aa cık cık:1::22::57:

sabah
domates
salatalık
1 dilim peynir

ara
1 kuru incir
1 ceviz

öğlen
4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak light süt

ara

akşam
salata (yağsız)

gece
gayet iyi görünüyor:34:

yoğun bir günün sonunda günün hesabını yazacağım:))

güne kır kahvaltısıyla başladık çiçekler arasında:)) hamarat arkadaşlarım oldukça zor zayıflarım

2 tane sigara böreği peynir zeytin yumurta poaça(poaçayı sabahtan akşama kadar parça parça yedim her tenefüs bir parça)

öğle yok

ara çilek çiğköfte

akşam pilav üstü tavuk döner yarım domates

ara 2 elmalı pasta türk kahvesi:))

bu hafta okulda harcadığım eforu spordan sayacağım. iki sınıfa birden bakıyorum bu sınıflar ayrı bloklarda. bloklar arası 200 metreden fazla en az 20 kere gidip geliyorum o yolu sınıfta hiç oturamadığımda artı oluyor.
bugün yine fazla kaçırdım bir saat spor yapmadan yatmam:))

herkese iyi geceler....
afiyet olsun ne diyimki ben sana şimdi:1:

MENÜÜM:56:
SABAH:
2dilim ekmek
yumurta
peynir
5zeytin
domat :)

ÖĞLE:
1albeni(hastayım dedim arkadaşım moral olsun diye almış:))
yoğurt
4etiform mısırlı

AKŞAM:
2etiform mısırlı
yoğurt
1avuç leblebi muz
sütlü nescafe

SPOR:Saoalnda 70dak.kardio 500 cal.
gayet güzel:34:

geçmiş olsun tatlım:16:

aferim aklına hep böyle gelelim:16:

selam kızlar

pis ceylin tü sana,millet üfür üfür dolanırken sen kenardan izler iç çekersin artıkın:4:

dur senide kınıyım (ben yiyemedim ya:1: )dayak atmak varken takımdan niye atalım aa cık cık:1::22::57:

gayet iyi görünüyor:34:

afiyet olsun ne diyimki ben sana şimdi:1:

gayet güzel:34:

geçmiş olsun tatlım:16:

aferim aklına hep böyle gelelim:16:

sağol ablacım çok sağol:34:

dur dersin dersin yazı düşün incecik kıyafetleri düşün ve göbeğini düşün:1::1::1:
öyle yaptım canım sabah ve öğeni hafif atlattım bakalım akşam nasıl olacak

selam kızlar

:37: banane onlar bana bakıp iç çeksinler ne güzel götürdüm mantıyı ohhhhhhh ayşem sen gel annem bir yapsın parmaklarını yersinnn
hak ettim ben ama dayak atın bana falaka felan iyi olur

menümü yazayım

sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, omlet, peynir, 1 zeytin
ara:kahve, 1 tane diyet bisküvi
öğle: ezogelin çorbası, etli taze fasulye, salata, 2 kemalpaşa tatlısı
ara: 2 tane diyet bisküvi
akşam: 1 tabak kuru fasulye, 1 biber dolması, 1 dilim ekmek, 1 dilim kek

Hem kek hem kemalpaşa tatlısı olmamış sankşm tatlııım:53:

iyi akşamlar:3:

menüm:56:

sabah:56:

ballı limonlu ılık su
kahvaltı:56:
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim beyaz peynir
7 zeytin
bol maydanoz
1 minik domates

ara:56:
light sütlü tatlandırıcılı kahve

1 bardak ılık zencefilli kür

öğlen:56:
tavuk
salata

1 dilim kek
10 badem
1 çay bardağı süt

akşam:56:
kereviz yemeği
salata
yoğurt

yok

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 60dk

Maşalllah Ayşeciiim:nazar:canım biz senin menülerini hiç eleştiremeyecek miyiiiiiz :1:

ah Melikecim spor yaparken kasımı zedelemişim..
menisküs zedelenmesi de diğer bacakta, o tamamen koşu bantlarından kaynaklanıyormuş..
artık koşu bandına çok fazla çıkmayı düşünmüyorum.
bir de doktor dizlere ağırlık verilmeyen sporları tavsiye etti..mesela artık step derslerine girmeyi düşünmüyorum.
bu hafta dinleneyim de, bakacağız duruma..
yeniden burada olmana çok sevindim Melikecim, dilerim herşey yolundadır..

Çok çok geçmiş olsun Ayşeciiim:(Dikkat et kendine tatlım,

Sude, baktın bu grupta fazla İzmirli var, "domat" falan yazmaya başlamışsın :9::9:
akşam çok yememişsin, salonda da çalışmışsın, albeniyi telafi eder..:34:

Evettt öyle içimden geldi :)ohhh içim rahatladı bir tek dün canım tatlı istememişti regl döneminde ne güzel tatlı canım istemiyor dedim arkadaşım çikolata aldı demek ki tatlısız regl geçmicekmiiiiişşş:52:

sabah
domates
salatalık
1 dilim peynir

ara
1 kuru incir
1 ceviz

öğlen
4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak light süt

ara

akşam
salata (yağsız)

gece

hıııım ah bu çikolata ahhhh:43::43:Haytın anlamı sanki benim için tatlı:47:tatlı sevmeyenlere okadar özeniyorum ki:47:

Back
X