Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok sağlıklı beslenmişsin:) afiyet olsun..

bulguru çok tüketiyorum bende çiğ köfte için diyet falan tanımam ... ayyy olsada yesek...

ee hiç birşey yememişsin:))

Bir ara 2 hafta kadar karatay uyguladım...Müthiş güzel ve doyurucu bir diyet ama benim gibi kaçamak yapmayı seven biri için uygulanabilecek bir program değil...
Ben de kitabı var karatayın,anlattığı şeyler çok mantıklı...İnan 3 öğün yiyordum sadece ama tıka basa doyup hiç acıkmıyordum.
Karatayda her türlü unlu karbonhidrattan uzak durman gerekiyor.Pirinç pilavı yasak ama bulgur pilavından arada tüketebiliyorsun.
Her türlü şekerli gıda yasak.Meyvede buna dahil.Eğer çok meyve yenmek isteniyorsa bunu sabah kahvaltıda en şekersiz olanından tercih etmen gerekiyor.
Mesela 1 günümün örnek menüsü şöyle idi

kahvaltı : yumurta salatası (yumurta,maydanoz,taze soğan,z.yağı-limon ve baharat ile yapılıyor),yanında istediğim kadar beyaz peynir,1 çay bardağı fındık/ceviz veya badem,2 kuru kayısı,1 bardak süt

Bu kahvaltının üzerine en az 4 saat beklemen gerekiyor.Ben 5 saat bekleyip öğlen yemeğini yiyordum.Öğlen yemeğindede istediğin kadar protein.Mesela bol kıymalı karnıbahar yemeği pişiriyordum.Üzerine yoğurt döküp iyice doyana kadar yiyordum.

Yine en az 4 saat beklemen gerekiyor bu menünün üzerine.Ben 6 saat bekleyip akşam yemeğini yiyordum.
Akşamları genelde karatay balık yenmesini tavsiye ediyor.Özellikle somon balığını öneriyor.
Ben de büyük bir kase salata yanına istediğim kadar somon balığını tavada yağsız (istersen yağ ekleyebilirsin)kızartıp yiyordum.Yediğim salata bol yağlı limonlu.Diyetteki gibi kuru kuru olmuyor anlayacağın :)))
Tabi her akşam balık yemen şart değil.Karataya uygun menülerle istediğini yiyebiliyorsun...

Bu günün üzerine en az yarım saatte spor yaparsan kilo vermen kaçınılmaz oluyor.
Dediğim gibi ben çok severek uygulamıştım ama ben kaçamaksız yapamadığım için bıraktım geri.Ben yasaklar olunca diyet yapamıyorum maalesef.Canımın istediğini o an yer sonrasında ise kendimi sıkılayıp kilo vermeye devam etmeyi tercih ediyorum.

Selam kızlar nasılsınız?

Internete girmeye imkanım olunca hemen buraya uğramak istedim..umarım diyetleriniz istediğiniz gibi gidiyordur ve hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce :) beni soracak olursanız yoğunluktan dolayı sporu biraz aksattım ama sonuçlarını da görmüyor değilim dün gayret ettim 1 mil yürüdüm birazdan da 3 mil yürüyeceğim...kilo nolarak da 56,5 oldum sizden ayrılmak yaramadı yani bana 1-1,5 kilo da olsa aldım malesef ama en kısa sürede tekrar dengeyi yakalayacağımı umuyorum...herkese sevgilerle

DELİ GİBİ YOĞUN VE KAÇAMAKLI İKİ GÜNLÜK MENÜMÜYAZAYIM YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM YARINDA YORUMYAPICAAAM
CUMARTESİ
SABAH:
1ÇUBUK KRAKER
1ÜÇGEN PEYNİR
ELMA

ÖĞLE:
YARIM PK.ÇUCUKKRAKER
AZ LEBLEBİ
2ÇİLEK
MCDONALD DAN ÇİKOLATA SOSLU DONDURMA

AKŞAM:
1KASE TARHANA
TAVUKLU MAKARNA
SALATA
AZ KURU ÜZÜM

spor:2SAAT DUR DURAKSIZ EŞOFMANIM SIRILSIKLAM OLANA KADAR HALK OYUNLARI
45DAK YÜRÜYÜŞ
SAÇIMA YAPTIĞIM ZEYTİNYAĞLI SARIMSAK MASKESİ DOLABA DÖKÜLMÜŞ ((TEMİZLİK

PAZAR:
SABAH:
KARDEŞİM GELDİ AÇIK BÜFE KAHVALTI((
BÖREK,KURABİYE,PATATES KIZARTMASI HEPSİNDEN AZ AZ AMA NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA YEDİM((
AÇIKBÜFE HERŞEYDEN NEFRET EDİYORUUUUUUM
GÖZÜM DOYMUYO GÖZÜÜÜÜÜM

ÖĞLE:
1ÇİKOLATALI GOFRET (SIPA KARDEŞİİİİİM

AKŞAM:
YARIM ETLİ PİDE
SAAT 5TE YEDİM

SPOR:
3SAAT KARDEŞİME PASTA BÖREK YAPIP YOLLADIM (KENDİSİ ASKERDE:)
SPOR SALONUNDA 2 SAAAAAT TAM 1000 KALORİ HARCADIM
HALASİNİRİM GEÇMEDİKENDİME EVDE TEMİZLİK YAPTIM
BUKADAR YEMEYE CEZA İŞTE ŞİMDİDE AYAKLARIM ZONKLUYOR RESMEN

ŞİMDİ:1BARDAK SÜT,2KURU KAYISI

Bugünlük beni affedin kızlar yorum yapamayacağııım(gözlerim kapanıyorresmen sabah erken kalkıp yarın erkenden spora gideceğim
Herkese iyi akşamlar

yorumlarını beğendim
menün zaten ortada,sabah kahvaltı çubuk kraker öğlen çubuk kraker ilginç baya.
2 saatte 1000 kalori ne yaptın o kadar merak ettim,yıllardır spor salonunda spor yapan biri olarak ağzım açık kaldı resmen
sen spor değil kendine eziyet etmişsin canımcım

kısa günün özeti...

sabah kayvaltıya davetliydim kızlar döktürmüş...

sabah patates kızartması 6-7 tane, bir haşlanmış yumurta, peynir, 8 adet zeytin , domates, menemen bi çatal sadece, yarıma yakın simit

ara türk kahvesi

öğle 3 diyet büskivi süt

akşam meyve suyu bir avuç leblebi

4 saat aralıksız temizlik yaptım. bir saat hafif tempolu yürüyüşe çıktım.

su: 3 litreyi geçtim

şuan çok açım ama yemeden uyumaya çalışacağım... kendimi bitkin hisssediyorum....
herkese iyi geceler....

Günaydın güzeller;
Evimde pc olmadığı için pazar günleri aranızda olamıyorum.
İki günlük listemi yazıp geçmişi şöle bi okuyayım.

Cumartesi sabah;
1 simit , 1 üçgen peynir bol bol çay
öğlen;patlıcanlı patatesli yemek bi porsiyon , iki dilim kadar ekmek , akşam ir bardak ağız(doğumdan sonraki ilk süt ve bayılırım) ve bi parça ekmek

pazar sabah;
salatalık , domates,peynir yumurta zeytin bi dilim ekmek ve bol çay
öğlen 2 kabak dolma bi parça ekmek ve yoğurt
8 10 fındık , 2 3 ısırık gözleme , bir kaç kaşıkta çok az şekerli sütlaç la günü kapattım. bu arada 3 gündür sabah ve akşamları ballı sirkeli su içiyorum.

Bide kızlar nerdeyse nerdeyse 2 ay olacak hala regl olmadım. Can çekişiyorum resmen ve acayip şişim....

günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde

bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık

ağız çok faydalıymış ben sevmem ama:)) ara öğün kullanmamışsın galiba,??

piknik olunca yememek elde değil haklısın... kızına geçmiş olsun canım... hiç kıyamıyorum çocuklara...

ve sabah aç kalkmadm o ilginç geldi
kahvaltıyı sağlam edince ben zaten akşama kadar acıkmıyorum,kurabiyede yiyince hiç acıkmadım
akşamda aç hissetseydim mutlaka yerdim bişeyler

keşke hep tokluk hissi olsa ne güzel olurdu yaa... yada yesem yesem yaramasa hiçç ahhh...

hoşgeldin tatlım
fazla kg almamışsın baksana hala sana yetişememişim bu arada ben ceylin3566 adımı değiştirdim
inşallah en kısa zamanda sana yetişirim

Kuzuna geçmiş olsun arkadaşım. Sen yedim desende çok hareket etmişsin. Bide yiyip hareket etmeyenler var:26:

ağız çok faydalıymış ben sevmem ama:)) ara öğün kullanmamışsın galiba,??
Ben bayılırım ağıza. Böyle tabak tabak içebilirim yada yiyebilirim. Yediklerim aslında az ama kalorili şeyler. o yüzden sanırım ara öğün fazla yok...

keşke hep tokluk hissi olsa ne güzel olurdu yaa... yada yesem yesem yaramasa hiçç ahhh...

Kardeşimle bende keşke tatlı diyeti olsa diye hayal ederiz hep ama malesef...

günaydın arkadaşlar
umarım hepimiz için güzel bir hafta olur
benim haftasonu çok kötüydü abartımda abattım malesef

Merhaba..
Herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben de pazar günü abartanlardan oldum maalesef...
Listemi paylaşmasam olur dimi

Şuan tamamen cuma gününe odaklandım.Hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
Spor salonu işi de suya düştü.Gitmek istediğim yerler hep 1 aylık fiyat veriyorlar.2 hafta için o kadar para ödemek istemiyorum.
Anlıyacağınız bebek arabası ile yürüyüşlere devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…