- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
kızlar dünkü yediklermi de yazayım
sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
1 elma
1 çay kaşığı tarçın
ara
yok
öğlen
sebzeli biftek (misafirlerim dışarıda yemek istedi, bir restoranın diyet mönüsünden söyledim, bu yemek 255 kaloriymiş,nefisti)
su
ara
yok
akşam
3 kaşık dolusu patates salatası
1 dilim cevizli tarçınlı kek
şekersiz çay
gece
yok
dışarıda hafif tempolu epey yürüyüş yaptık misafirlerimizle..ama ciddi spor yapmadım, pazartesi başlayacağım sanırım..
bol sıvı tükettim..
caım çiğ köfte zararlı birşey değil..
5-6 kaşık dolusu kısır, 7-8 mercimek köftesi, aynı miktarda çiğköfte...bunlar bir bardak ayran ve salatayla beraber güzel bir öğün..
ben diyetisyene giderken çok tüketmiştim, çok memnunundum..
içlerinde bulguri mercimek gibi yararlı baklagiller var..
selam kızlar
dün menü paylaşamadım çünkü eve 6 gibi geldim ve direk yatağa attım kendimi baya bi yorulmuşumbide sabah kalktım
şöyle özetliyim yediklerimi:
sabah.1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli ekmek,3 zeytin,1 dilim peynir ve 1 domates.
saat 11 gibi arada.2 bardak şekersiz çay yanında 3 kurabiye( tarçınlı,portakallı)
saat 3 gibi,1 adet minik muz
gün içinde acıkmadım eve gelincede yemedim canım istemedi bi güzel uyumuşum
spor olarakta bol bol yürüyüş diyebiliriz
ve sabah aç kalkmadm o ilginç geldiee hiç birşey yememişsin:))
şu Karatay Diyeti'ni bir araştıracağım...kuzenim 7 kilo verdi 2 ayda..üstelik pazar günleri diyet uygulamadığı halde..çevremde okuyup araştıran, çok mantıklı bulan insanlar var..ben de dün birkaç videosunu izledim, söyledikleri bana çok mantıklı geldi..
aranızda uygulayan ya da fazla bilgisi olan var mı..:44:
yorumlarını beğendimDELİ GİBİ YOĞUN VE KAÇAMAKLI İKİ GÜNLÜK MENÜMÜYAZAYIM YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM YARINDA YORUMYAPICAAAM
CUMARTESİ
SABAH:
1ÇUBUK KRAKER
1ÜÇGEN PEYNİR
ELMA
ÖĞLE:
YARIM PK.ÇUCUKKRAKER
AZ LEBLEBİ
2ÇİLEK
MCDONALD DAN ÇİKOLATA SOSLU DONDURMA
AKŞAM:
1KASE TARHANA
TAVUKLU MAKARNA
SALATA
AZ KURU ÜZÜM
spor:2SAAT DUR DURAKSIZ EŞOFMANIM SIRILSIKLAM OLANA KADAR HALK OYUNLARI
45DAK YÜRÜYÜŞ
SAÇIMA YAPTIĞIM ZEYTİNYAĞLI SARIMSAK MASKESİ DOLABA DÖKÜLMÜŞ((TEMİZLİK
PAZAR:
SABAH:
KARDEŞİM GELDİ AÇIK BÜFE KAHVALTI((
BÖREK,KURABİYE,PATATES KIZARTMASI HEPSİNDEN AZ AZ AMA NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA YEDİM((
AÇIKBÜFE HERŞEYDEN NEFRET EDİYORUUUUUUM
GÖZÜM DOYMUYO GÖZÜÜÜÜÜM
ÖĞLE:
1ÇİKOLATALI GOFRET (SIPA KARDEŞİİİİİM
AKŞAM:
YARIM ETLİ PİDE
SAAT 5TE YEDİM
SPOR:
3SAAT KARDEŞİME PASTA BÖREK YAPIP YOLLADIM (KENDİSİ ASKERDE:)
SPOR SALONUNDA 2 SAAAAAT TAM 1000 KALORİ HARCADIM
HALASİNİRİM GEÇMEDİKENDİME EVDE TEMİZLİK YAPTIM
BUKADAR YEMEYE CEZA İŞTE ŞİMDİDE AYAKLARIM ZONKLUYOR RESMEN
ŞİMDİ:1BARDAK SÜT,2KURU KAYISI
Günaydın güzeller;
Evimde pc olmadığı için pazar günleri aranızda olamıyorum.
İki günlük listemi yazıp geçmişi şöle bi okuyayım.
Cumartesi sabah;
1 simit , 1 üçgen peynir bol bol çay
öğlen;patlıcanlı patatesli yemek bi porsiyon , iki dilim kadar ekmek , akşam ir bardak ağız(doğumdan sonraki ilk süt ve bayılırım) ve bi parça ekmek
pazar sabah;
salatalık , domates,peynir yumurta zeytin bi dilim ekmek ve bol çay
öğlen 2 kabak dolma bi parça ekmek ve yoğurt
8 10 fındık , 2 3 ısırık gözleme , bir kaç kaşıkta çok az şekerli sütlaç la günü kapattım. bu arada 3 gündür sabah ve akşamları ballı sirkeli su içiyorum.
Bide kızlar nerdeyse nerdeyse 2 ay olacak hala regl olmadım. Can çekişiyorum resmen ve acayip şişim....
günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde
bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık
ve sabah aç kalkmadm o ilginç geldi
kahvaltıyı sağlam edince ben zaten akşama kadar acıkmıyorum,kurabiyede yiyince hiç acıkmadım
akşamda aç hissetseydim mutlaka yerdim bişeyler
Selam kızlar nasılsınız?
Internete girmeye imkanım olunca hemen buraya uğramak istedim..umarım diyetleriniz istediğiniz gibi gidiyordur ve hedef kilolarınıza ulaşırsınız biran önce :) beni soracak olursanız yoğunluktan dolayı sporu biraz aksattım ama sonuçlarını da görmüyor değilim dün gayret ettim 1 mil yürüdüm birazdan da 3 mil yürüyeceğim...kilo nolarak da 56,5 oldum sizden ayrılmak yaramadı yani bana 1-1,5 kilo da olsa aldım malesef ama en kısa sürede tekrar dengeyi yakalayacağımı umuyorum...herkese sevgilerle
keşke hep tokluk hissi olsa ne güzel olurdu yaa... yada yesem yesem yaramasa hiçç ahhh...
Kuzuna geçmiş olsun arkadaşım. Sen yedim desende çok hareket etmişsin. Bide yiyip hareket etmeyenler var:26:günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde
bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık
Ben bayılırım ağıza. Böyle tabak tabak içebilirim yada yiyebilirim. Yediklerim aslında az ama kalorili şeyler. o yüzden sanırım ara öğün fazla yok...ağız çok faydalıymış ben sevmem ama:)) ara öğün kullanmamışsın galiba,??
keşke hep tokluk hissi olsa ne güzel olurdu yaa... yada yesem yesem yaramasa hiçç ahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?