- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
Merhaba..
Herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben de pazar günü abartanlardan oldum maalesef...
Listemi paylaşmasam olur dimi
Şuan tamamen cuma gününe odaklandım.Hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
Spor salonu işi de suya düştü.Gitmek istediğim yerler hep 1 aylık fiyat veriyorlar.2 hafta için o kadar para ödemek istemiyorum.
Anlıyacağınız bebek arabası ile yürüyüşlere devam edeceğim
geçmiş olsun kuzuna tatlım,benim çocukluğumun hastalığı her hafta bi arpacığım mutlaka olurduteşekkür ederim canım inşallah geçer kızımın gözünde arpacık cıktı 4 aydır gecmedı ilaçda kullandım ama geçmedi bakalım bu doktor ne dıcek en kötü ihtimal mecbur aldırıcaz artık
erimiştir dimi tatlım heee kendımı öyle teselli edeyim bari
anladım canımcımAyşeciiiim cumartesi okulda kursum var ya tost alıcam yada en hafifi çubuk başka bi imkanım yok evden hazırlayıp götüremiyorum
Sabah erkenden çıktığım için okuldaki kursumdan hemen halkoyunları kursuma geçiyorum oradada ya dürüm yiycem yada yanımda olanıyanı cumartesi kabus oluyor mecburen
Spora gelince:
çok sinirlendim kendime 1000cal. olmadan çıkmıycam dedim
15dak bisiklet 130cal.
30dak.6 hızda yürüyüş:150cal
epliptik bisiklet 35dak.:440
yine bisikletimsi bi aalet adını bilmiyorum 35 dak:370
son 10dak soğuma bisiklet :98
Yaklaşık 1000etti sanırım :)))
canım benim kadeşim enrji içeceğinden birkaç yudum içirdi onunda etkisiyle mi anlamadım ama inan hiiiiç sıkılmadan kaldımzaten benim tek derdim salona girmek gitmsem çıkasım gelmiyorda iş evden çıkıp salona gidebilmekte
ama bugün gidemedim salona gece kabustan hiiiiç uyuyamadım onun etkisi mi yoksa sporun mu bilmiyorum ama çoook bitkinim
günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde
bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık
Bir ara 2 hafta kadar karatay uyguladım...Müthiş güzel ve doyurucu bir diyet ama benim gibi kaçamak yapmayı seven biri için uygulanabilecek bir program değil...
Ben de kitabı var karatayın,anlattığı şeyler çok mantıklı...İnan 3 öğün yiyordum sadece ama tıka basa doyup hiç acıkmıyordum.
Karatayda her türlü unlu karbonhidrattan uzak durman gerekiyor.Pirinç pilavı yasak ama bulgur pilavından arada tüketebiliyorsun.
Her türlü şekerli gıda yasak.Meyvede buna dahil.Eğer çok meyve yenmek isteniyorsa bunu sabah kahvaltıda en şekersiz olanından tercih etmen gerekiyor.
Mesela 1 günümün örnek menüsü şöyle idi
kahvaltı : yumurta salatası (yumurta,maydanoz,taze soğan,z.yağı-limon ve baharat ile yapılıyor),yanında istediğim kadar beyaz peynir,1 çay bardağı fındık/ceviz veya badem,2 kuru kayısı,1 bardak süt
Bu kahvaltının üzerine en az 4 saat beklemen gerekiyor.Ben 5 saat bekleyip öğlen yemeğini yiyordum.Öğlen yemeğindede istediğin kadar protein.Mesela bol kıymalı karnıbahar yemeği pişiriyordum.Üzerine yoğurt döküp iyice doyana kadar yiyordum.
Yine en az 4 saat beklemen gerekiyor bu menünün üzerine.Ben 6 saat bekleyip akşam yemeğini yiyordum.
Akşamları genelde karatay balık yenmesini tavsiye ediyor.Özellikle somon balığını öneriyor.
Ben de büyük bir kase salata yanına istediğim kadar somon balığını tavada yağsız (istersen yağ ekleyebilirsin)kızartıp yiyordum.Yediğim salata bol yağlı limonlu.Diyetteki gibi kuru kuru olmuyor anlayacağın :)))
Tabi her akşam balık yemen şart değil.Karataya uygun menülerle istediğini yiyebiliyorsun...
Bu günün üzerine en az yarım saatte spor yaparsan kilo vermen kaçınılmaz oluyor.
Dediğim gibi ben çok severek uygulamıştım ama ben kaçamaksız yapamadığım için bıraktım geri.Ben yasaklar olunca diyet yapamıyorum maalesef.Canımın istediğini o an yer sonrasında ise kendimi sıkılayıp kilo vermeye devam etmeyi tercih ediyorum.
DELİ GİBİ YOĞUN VE KAÇAMAKLI İKİ GÜNLÜK MENÜMÜYAZAYIM YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM YARINDA YORUMYAPICAAAM
CUMARTESİ
SABAH:
1ÇUBUK KRAKER
1ÜÇGEN PEYNİR
ELMA
ÖĞLE:
YARIM PK.ÇUCUKKRAKER
AZ LEBLEBİ
2ÇİLEK
MCDONALD DAN ÇİKOLATA SOSLU DONDURMA
AKŞAM:
1KASE TARHANA
TAVUKLU MAKARNA
SALATA
AZ KURU ÜZÜM
spor:2SAAT DUR DURAKSIZ EŞOFMANIM SIRILSIKLAM OLANA KADAR HALK OYUNLARI
45DAK YÜRÜYÜŞ
SAÇIMA YAPTIĞIM ZEYTİNYAĞLI SARIMSAK MASKESİ DOLABA DÖKÜLMÜŞ((TEMİZLİK
PAZAR:
SABAH:
KARDEŞİM GELDİ AÇIK BÜFE KAHVALTI((
BÖREK,KURABİYE,PATATES KIZARTMASI HEPSİNDEN AZ AZ AMA NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA YEDİM((
AÇIKBÜFE HERŞEYDEN NEFRET EDİYORUUUUUUM
GÖZÜM DOYMUYO GÖZÜÜÜÜÜM
ÖĞLE:
1ÇİKOLATALI GOFRET (SIPA KARDEŞİİİİİM
AKŞAM:
YARIM ETLİ PİDE
SAAT 5TE YEDİM
SPOR:
3SAAT KARDEŞİME PASTA BÖREK YAPIP YOLLADIM (KENDİSİ ASKERDE:)
SPOR SALONUNDA 2 SAAAAAT TAM 1000 KALORİ HARCADIM
HALASİNİRİM GEÇMEDİKENDİME EVDE TEMİZLİK YAPTIM
BUKADAR YEMEYE CEZA İŞTE ŞİMDİDE AYAKLARIM ZONKLUYOR RESMEN
ŞİMDİ:1BARDAK SÜT,2KURU KAYISI
kısa günün özeti...
sabah kayvaltıya davetliydim kızlar döktürmüş...
sabah patates kızartması 6-7 tane, bir haşlanmış yumurta, peynir, 8 adet zeytin , domates, menemen bi çatal sadece, yarıma yakın simit
ara türk kahvesi
öğle 3 diyet büskivi süt
akşam meyve suyu bir avuç leblebi
4 saat aralıksız temizlik yaptım. bir saat hafif tempolu yürüyüşe çıktım.
su: 3 litreyi geçtim
şuan çok açım ama yemeden uyumaya çalışacağım... kendimi bitkin hisssediyorum....
herkese iyi geceler....
günaydın kızlarrrr
herkese çok güzel az kalorili sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum
bu dileklerle affedilmeyi umud edıyorum
tabikide cozutuk bir hafta sonuu geçirdim yineee yediklerim arasında kek ve gözleme vardı siz düşünün nasıl cozuttuğumu
ama yaktığımı düşünüyorum deli gibi temizlik yaptım 4 saat, ütü çamaşır
pikniğe gittik ve 6 buckta en son yediğim yemek ondan sonra 2 saat yürüyüş yaptım
yani yakmışımdır heralde
bu arada yarın kızımı doktora götüreceğim için izinliyim menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmassınız artık
Merhaba..
Herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben de pazar günü abartanlardan oldum maalesef...
Listemi paylaşmasam olur dimi
Şuan tamamen cuma gününe odaklandım.Hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
Spor salonu işi de suya düştü.Gitmek istediğim yerler hep 1 aylık fiyat veriyorlar.2 hafta için o kadar para ödemek istemiyorum.
Anlıyacağınız bebek arabası ile yürüyüşlere devam edeceğim
teşekkür ederim canım inşallah geçer kızımın gözünde arpacık cıktı 4 aydır gecmedı ilaçda kullandım ama geçmedi bakalım bu doktor ne dıcek en kötü ihtimal mecbur aldırıcaz artık
erimiştir dimi tatlım heee kendımı öyle teselli edeyim bari
üzücü bir durum bu tabi ki
kaçamak yapmayı bırakmak lazım
ama grubumuzda herkez hafta sonlarını kaçamağa ayırıyor
neden acaba
Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim
canım ben 2 gündür saçmaladım..üstelik bugün pazartesi..
kendimi toparlayamıyorum..
herşey yoluna girecek ama bakalım ne zaman..
kadriyecim,minik kuzuna geçmiş olsun canımcım.Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim
Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?