Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

AAAA kimsecikler menüsünü yazmamış hafta sonu diye gruptan yapılan kaçamak diyettende yapılan kaçamak oluyor en azından bende:))

bana nazar boncuğu takın alkışlayın birşeyler yapın en az kaçamak yaptığım gün bugün:)) kendimle gurur duydum:))

güne sütle başladım 1 bardak

sabah ve öğle haşlanmış patates toplam 2 adet patatesi üzerine yoğurt döküp yedim

ara türk kahvesi , meyveli yoğurt , çilek bir adet, bir dilim kaşar, çeyrek portakal...

akşam yarım lahmacun , iki çatal künefe zorla yedirdiler..

ara sütlü kahve şekersiz

sabah 11 akşam 6 arası temizlik, ütü çok az oturdum( akşam yarım saat yürüyüş, yarım saat bovling, yarım saat dans:)))

3.5 lt su ve 4 bardak 9 lu bitki çayı...

Gunaydin kizlar cocuklar erken kalkinca mecbur bizde ayaktayiz.tam yuruyus vakti ama oglumu birakip cikamam ki.asil guzel haber kilo vermisim.dunku yorgunluktan sanirim bu hafta bunu koruyabilmeyi hatta vermeye devam edebilmeyi cok isterim.bugun sanirim aksama yemekli misafirim var ama ben cok yorgunum ya.

3 hafta dolu musun bu da guzelmis.o kadar alismisiz ki bu tempoya bi kac gun bos kalinca kimi cagirsak acaba diye dusunuyoruz.

O zaman yardimci olarak adini yazdiriyorum ablacim.grup adina ne yapmak istiyorsan özgursun.tum uyeler neler yapilabilir grubumuza ne eksik.fikirlerimizi paylasalim mi

Hayırlı pazarlar
Kızlar ben şuan şehirdışında annemlerdeyim.2 hafta burda kalacağım.
Neyse ki annemlerin tartısı ile benimki aynı marka olduğu için kilom evdeki ile aynı çıktı.
Bu sabah itibari ile kilom 73.6.
Yarın haftada 3 gün için spor salonuna yazılacağım.2 hafta 2 haftadır değil mi :))
Neyse 1 kase sütlü nestfit eşliğinde size dün ki menümü yazayım.

sabah 07.00:
-1 bardak cafe crown

kahvaltı 11.30 :
-1 patatesli poğaça
-1 dilim pastırma
-1 dilim peynir
-dmates-salatalık

ara : yok çünkü kahvaltı geç yapıldı

öğlen 16.00:
-ızgara et (yoldaydık)
-bol salata
-1 fırt kola
(ekmek veya pilav yok)

ara : 1 avuç antep fıstığı

akşam 21.00)
-1 yeşil elma
-1 muz

Hava çok güzelll ve benimde çok yürüyesim var ama öğleden sonrası için sözleştik babamla.
Oğluş için güzel bir açık alan parkına gideceğiz bakalım
Yorgun olunca yemekli misafirde hiç çekilmiyor dimi

O zaman yardimci olarak adini yazdiriyorum ablacim.grup adina ne yapmak istiyorsan özgursun.tum uyeler neler yapilabilir grubumuza ne eksik.fikirlerimizi paylasalim mi

kadis ben bir eksiklik görmüyorum grubta ama belki kaptanın işini kolaylaştırmak adına cuma günü hesaplamalarını öğrenip bildirim yaparken bu hesaba göre yapabiliriz.
Kaptanda göz ucu ile kontrol edip hemen listeyi hazırlayabilir...

-2 patatesi hafta sonu olduğu için göz ardı ediyorum :18:
-1 arada hem kahve hem meyve hem meyveli yoğurt ve kaşar peynirini nasıl sığdırdın
-zorla yiyeceksen hiç yemee,yediğin iki çatalda olsa isteyerek ve "nasıl olsa veririm"düşüncesi ile tadını alarak ye
-bovlingi ve ütüyü spordan saymıyorum ama dans güzel olmuş
-hele içtiğin su ve bitki çaylarına maaşallah diyorum.Ben o kadar içsem tuvaletin önünden bir yere ayrılamazdım herhalde

güzelll bir menüü

Herkese günaydın ve deeee boool bereketli , mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimize......

Aramıza hoşgeldin

Güne güzel başlamışın ama pek öyle devam etmemiş
Neyse benim tanıdığım ayşe abla yarın toparlanıp cumaya süper kilo vermiş olur
Bu arada çiğ köfte çok mu kalorili ?..Benimde kaç gündür canım istiyor da

bal-kaymak,kola ve kek sana bütün gün enerji vermiştir temizlik için.
Neyse haftasonu olduğu için ufak kaçamaklar göz ardı edilebilir.
Temizlikte kolaylıklar diliyorum.

spor ile günü biraz kurtarmışın evet
neyse yarından itibaren daha düzenli menüler bekliyoruz
Bak bir de şöyle düşün,diyete uygun beslenseydin ve bu kadar hareket etmiş olsaydın sabit kalmak yerine kilo vermiş olurdunn

gözleme cısss
makarna miktarını bilemediğim için yorum yok.
akşam abartılı olmamış ama yediğin saate bağlı tabi
3-5 bisküvi ise ekstra cısssssss

eşim de diyor ki "ne yapacaksın, asosyal mi olacaksın?" diyor bana sanırım haklı..
bugün yine misafirliğe gidiyorum..
artık az yemeye bakacağım ..

ayşe ablacım sana nazar mı değdirdik biz yoksa yeni menün mü böyle (akşam için) sende sebze yemeği olurdu genelde:))

caım çiğ köfte zararlı birşey değil..
5-6 kaşık dolusu kısır, 7-8 mercimek köftesi, aynı miktarda çiğköfte...bunlar bir bardak ayran ve salatayla beraber güzel bir öğün..
ben diyetisyene giderken çok tüketmiştim, çok memnunundum..
içlerinde bulguri mercimek gibi yararlı baklagiller var..

canım bu pek diyet falan olmamış, yanlış anlama beni

keşke akşam o "tava büyüklüğündeki" lavaşı yemeseydin..tava kaç santimlikti bu arada

tebrik ederim canım!
işte bak bu iyi ruh haliyle devam et!

ben de patates yedim dün ya..
aslında sabah ve öğlen harika beslendim..
aslında gün boyunca çok kötü değildi ya misafire rağmen..:44:

günaydın canımmm
ben de erken kalktım ama oğlum uyanmadığı için çıkamadım dışarıya..
bugün de bacağımı dinlendireceğim yarın yavaş yavaş spora başlamam lazım, çok yorulunca ağrıyor ama gün içinde çok sıkıntı çıkarmamaya başladı..bir de spor yapınca hissettiğim o duyguyu özledim ben

bal-kaymak,kola ve kek sana bütün gün enerji vermiştir temizlik için.
Neyse haftasonu olduğu için ufak kaçamaklar göz ardı edilebilir.
Temizlikte kolaylıklar diliyorum.

ya keki kendim yaptım sadece bir çay bardağı zeytinyağı koydum o sorun değil ama..
asıl pide beni mahvetti evde heryer darmadağındı, yemek yapmadık, pide söyledik kolay olsun diye ama o kadar unutmuşum ki bu kadar ekmek tüketmeyi, midem bulandı
ben sanırım ekmek olayını bırakmak istiyorum kızlar ya..
şu Karatay Diyeti'ni bir araştıracağım...kuzenim 7 kilo verdi 2 ayda..üstelik pazar günleri diyet uygulamadığı halde..çevremde okuyup araştıran, çok mantıklı bulan insanlar var..ben de dün birkaç videosunu izledim, söyledikleri bana çok mantıklı geldi..
aranızda uygulayan ya da fazla bilgisi olan var mı..:44:

kızlar dünkü yediklermi de yazayım

sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
1 elma
1 çay kaşığı tarçın

ara
yok

öğlen
sebzeli biftek (misafirlerim dışarıda yemek istedi, bir restoranın diyet mönüsünden söyledim, bu yemek 255 kaloriymiş,nefisti)
su

ara
yok

akşam
3 kaşık dolusu patates salatası
1 dilim cevizli tarçınlı kek
şekersiz çay

gece
yok

dışarıda hafif tempolu epey yürüyüş yaptık misafirlerimizle..ama ciddi spor yapmadım, pazartesi başlayacağım sanırım..
bol sıvı tükettim..

tamam kadriyecim elimden geleni yaparım

ayşenin de dediği gibi zararlı değil ama öğlen de tercih edilmesi daha iyi olur ve ben lavaş da yemiştim yenında tabii o olmamalıydı

selam kızlar
dün menü paylaşamadım çünkü eve 6 gibi geldim ve direk yatağa attım kendimi baya bi yorulmuşum bide sabah kalktım
şöyle özetliyim yediklerimi:

sabah.1 haşlanmış yumurta,1 dilim kepekli ekmek,3 zeytin,1 dilim peynir ve 1 domates.

saat 11 gibi arada.2 bardak şekersiz çay yanında 3 kurabiye( tarçınlı,portakallı)

saat 3 gibi,1 adet minik muz

gün içinde acıkmadım eve gelincede yemedim canım istemedi bi güzel uyumuşum
spor olarakta bol bol yürüyüş diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…