tabiki kadriyecim ,merak etme ben yardımcı olurum sana.saol canım inan böyle bir yardımcıya ihtiyacım var
kabul edersen seviniirm canım
yüzdeleri topluyosun kişi sayısına bölüyosun bu kadar
tatlım yanlışlık yok,şöyle izah edeyim;Evet canım hedefim 60.
Ama tabloda yanlış yok mu benimkinde.....
sağol canım
çok doğru konuşmuşsun ya kısır döngüdeyiz sürekli
ben mesela şimdi geri almasydım verdiklerimi şimdi 55 olmuştum çoktan ama işte pis boğaz
nefise yeniliyoruz
Bu programlar misfirlikler olmasa kacamak ve artilarda olmayacak galibakeske cozum yolu bulabilsek
ya bugün öyle büyük konuştum ki, sanırım duydular yarın misafir geliyor..şaka gibi..
iyi akşamlar
menüm
sabah
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 zeytin
ara
2 hurma
3 ceviz
öğlen
5 sarma
1 kaşık pilav
1 kaşık un helvası
arkadaşın mevlüdündeydim
ara
yok
akşam
6-7 tane çiğ köfte
1 lavaş
yeşillik
2 bardak şekersiz çay
ara
yok
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
30 dk
Ben geldimmesai bitti buradaim artik
tabiki kadriyecim ,merak etme ben yardımcı olurum sana.
tatlım yanlışlık yok,şöyle izah edeyim;
sen daha önce 8.takımda olduğun için,seni direk listeye aldık
ve daha önce en son ayrıldığın etap daki kilon başlangıç olarak alındı.ve şimdiki etaptan ,ayrılmış olduğun etap çıkartılarak,elde edilen sonuca da şimdiki kilon bölünüp ,kilonun % si bulundu.
ayrıldığın etap:191
ayrıldığın kilon:86,20
şimdi bulunduğumuz etap:304
şimdiki kilon:87,60
304-191= 113
87,60/113=0,77 yuvarlarsak -0,01 e denk geliyor.
iyi geceler herzamanki gibi kaçamaklı ve yoğun günün menüsünü yazayım...
güne bitki çayı yarım saat sonra sütle başladım
kahvaltı tam 3 dilim ekmek, tavada yumurta, krem peynir, reçel (Allah'tan diyetteyim, diyette olmasam ne olurdu)
ara 200 ml süt
öğle 3 kaşık maklube, patlıcan kavurması, 2 kaşık mantı (ellerimle açmıştım)
ara çilek
akşam tiramisu (yağsız, az şekerli), börek bir dilim, 2 tane havuçlu top ( tam diyetlik olmasa da çok az şekerle yapılmış)
ara az şekerli türk kahvesi
bakınca yemişte yemişim:)) yediklerimin yaklaşık ölçüleriyle hesapladım yaklaşık 1600 cal. falan iyi bakmışım kendime... tosuncuk olcam yakında...:))
kendime hep kötü demeyim güne yoğun başladım yoğun bitirdim... sabah 10.30 dan şimdiye kadar toplamda 5 saat oturmadım.
toplamda 1 saat yürüyüş, 2 buçuk saat ütü, bir saat yemek yapma, yarım saat uçurtma peşince koşma, sınıfta oturmadığım ve bloklar arası koşturduğum cabası:))
3.5 lt su
kendime eleştirim çok yemişsin, spor biraz kurtarıcın olmuş, cısları çok seviyorsun...
Herkese günaydın ve deeee boool bereketli , mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimize......
sanada günaydın tatlım bizden başka erkenci yok sanırım güzel dileklerin için sağol az kalorili günler diliyorum bende sana
günaydın kızçelerrrrrrrr
bugün daha mutluyum çünkü sabah tartıda 58.2 çıktım
tabi bunda wcye cıkmamın ve ip atlamamın çok katkısı olduğunu düşünüyorum
dünkü menümü paylaşayım
sabah: 1 kivi
9 gibi şekersiz çay vee kahvaltı hazırlayamadığım için iş yerindeki arkadaşın zeytınlı açmasını yemek zorunda kaldım
ara: yeşil çay
öğle: 1 kase çorba 4 kaşık bulgur ve ızgara tavuk gibi yağsız tatsız tuzsuz bişeydi az yedim
ara: bir avuç fındık
akşam: kocaaaaaaaaa bir kase marul salatası ve 2 ince dilim ekmek
misafirlikte cok ama cok az çiğdem yedim ve yarım elma yedim
2 lt su
spor: 60 karın 150 bel hareketi ve işyerim bugün cok yogun oldugu için belkı 10 kere 2 katın merdicenlerini inip çıkmışımdır.öğle yemekten sonra işyerinin etrafında 10 dk tempolu yürüdüm
akşamda eve giderken 15 dk yürüdüm ve yemekten sonra 100 ip taladım sabah tartıyıda görunce benden mutlusu yoktu kızlarrrrrrr
Herkese günaydın ve deeee boool bereketli , mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimize......
ayyy hiç sorma canım bir ara içimde kayısı ağacı cıkcaktı cok sıkıntılıyım bu konuda hep zorla oluyorooo ne güzel yüzkarası değilmişsin gördün mü:)) kefir, hurma, kayısı hoşafını dönüşümlü olarak kullan. 3 er günlük periyotlarla yani. birde sabah ılık su ile güne başla bu soruna çözüm olarabilir.
nazar ettinizzayşe ablacım sana nazar mı değdirdik biz yoksa yeni menün mü böyle (akşam için) sende sebze yemeği olurdu genelde:))
rica ederim canımcımBenim de evde pc olmadığı için sadece mesai saatlerinde burdayım Pazarları yokum.
İzahın için teşekkür ederim. Ben diğerleri gibi farkını alıyom bi türlü tutmuyodu
ayyy hiç sorma canım bir ara içimde kayısı ağacı cıkcaktı cok sıkıntılıyım bu konuda hep zorla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?