Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm :))

kalkınca süt

sabah karışık kızartma, haşlanmış yumurta, sucuklu yumurta, patatesli omlet, menemen peynir zeytin yani Allah ne werdiyse tatil günleri coşuyoruz kahvaltı hazırlarken:)) çoğundan tadımlık aldım göz hakkı...

öğle salamlı salçalı kepekli ekmekli

akşam sadece meyve yedim

sabah bitki çayı içtim şimdide içecem bol bol yürüyüş yaptık çok verimliydi bana göre:))

yatmadan süt içerim sütsüz olmaz bende:)) herkese iyi geceler...

Selam güzeller...
Çooooooooook güzel bir gün olsun hepinize....
Can sağlığıyla geçen her gün binlerce şükür sebebi....Her günümüze şükür olsun....(içimden geldi yanlış anlamayın)

HAdi kıprayın bi canlanın hadi bakem kakın kakın ...

Buda size günaydın

günaydın kızlar nasılsınız
dün misafirim vardı baya yoğun geçti çook yoruldum birde regl oldum karnım ağrıdı
akşam full yattım
bugünde midem ağrıyor noluyor bana böyle

kızlar günaydınnn

dün akşam uğrayamadım, son posta ütüyü de yaptım, çekmecelerim pırıl pırıl oldu

dün yediklerimi yazayım

sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
4 kaşık kırmızı meyveli mısır gevreği
1 kaşık yulaf ezmesi

ara
yok

öğlen
2 çiğ köfte (etsiz)
3 kaşık yoğurtlu semizotu
3 kaşık dolusu ciğer tava

ara
yok

akşam
2 çiğ köfte (etsiz)
3 kaşık yoğurtlu semizotu
yarım dilim tereyağlı ekmek

gece
yok

kızlar hava çok sıcak -35 dereceydi dün- ne yemek yapasım, ne de yiyesim var..
ne zamandır dünkü kadar sıvı tüketmemişimdir, yaklaşık şekersiz yeşil çay, rezene, form çayı, 5i biraradalarla birlikte 3,5 litre su içtim
bugün tüm gün dışarıda olacağım, akşam uğrarım

kızlar unutmadan, eğer seviyorsanız bu ara ananas tüketin, hem tadı güzel hem de düzenli yenildiğinde karın yağlarını yakmada yardımcı, haberiniz olsun..
bikiniye 4 (hafta) kala ben ananasa başlıyorum bugün

günaydın kızlar
işten vakit buldukça yazacağım
dünkü menüm

sabah: 1 kivi 2 kayısı
9 bucuk gibi 1 simit

ara: yok

öğle: 1 kepçe çorba 1 kepçeden az musakka 1 dilim kepek ekmek cacık ve 5 kaşık bulgur pilavı

ara: yeşil çay

akşam: 1 dilim ekmek 3 biber kızartması
az pilav salata ve sarma

misafirlikte 2 kurabiye cozutuk valla ben nasıl yiyebildim bukadar şeyi
2 ltye yakın su
120 bel hareketi ve akşama kadar çok yoğundum gece ayaklarımı hissetmiyordum

sanırım diyet moduna giremedim

günaydın canım hoşgeldin ya özledik kız nasılsın
neler yaptın

tamam canım alır başlarım sağoll

selam canım amin canım hepimiz için iyi bir gün olur inşallah

selam,geçmişi okuyamadım dün gecede menü yazamadım zaten geçen günün aynısıydı,bugün yine değişti bir süre 2 günlük menülerim olacak.dün gece eltimin gelininin kınasıydaydım çok geç geldim eve.
yoğun da ders çalışıyorum,dualarınızı bekliyorum

günaydın canım hoşgeldin ya özledik kız nasılsın
neler yaptın
Hoşbuldum tatlım işleri yoğunlaştırdım,
bakalım yerine baktıgım bayan dogum ıznınden donunce benı postalamazlarsa baya işler karıstı burda benım baktıgım yere gecensenekı stajerı gecırdıler felan fılan hayırlısı dıyeyım bakalım ben baska departman hayal ederken kısmete burası düştü
diyet felan kalmadı tabı bende bu sure ıcınde sunu farkettım ben sızınle bırlıkteyke n dıyet yapabiliyormusum
dün misafirim vardı baya yoğun geçti çook yoruldum birde regl oldum karnım ağrıdı
akşam full yattım
havalrdandır canım bendede bır yorgunluk bır uyku bıraksalar 3 gun uyusam

ayşem herzamankı gıbı menu süper abartı birşey görumuyorum tabı benım yedıklerıme bakarak

tatlım tayillerde bende kahvaltıda özellikle ayneeen böyle coşuyoruuuum :))ama öğle ve akşamın okadar hafif olmuşki bence dengelenmiiiiş:)bi de az hareket ettiysen eğer tamda harika olur ozaman tatlım

Canım benim bitip tükenen enerjimi az da olsa arttırdın inan tatlııııım:)
Herşey gönlünce olsun seniinde....Ve sayende Rabbime şükür fırsatım oldu...
Herşeye rağmen ççoooook şükür halimize:)

akşam full yattım

Canım geçmiş olsuun;sanırım bahar yorgunluğu,ani sıcakların bastırması ve regl biraz fazla geldi bünyemize

Canım ne mutlu sanaaaa :)
benimde yazlıklarımı çıkarma gerekiyor amaaa yok ya hhhhiç halim yok inan keyfimde annemi bekliyorum inan bana destek olsun diye mini mini minnacık efime bilem bahara hazırlayamadım hala
menünü çook beğendim tatlım semiz otunu hernekadar istanbulda bulamasamda bayılırııııım :)
antalyanın sıcağını çooook iyi bilirim günde 5lt su tüketmişliğim olmuşturAllah yardım etsiiiiiiin ama denizi yokmuuu o herşeye değer işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…