günaydın canım,
hımmmi hayırlı olsu senin için..
dilerim kilona eksi olarak yansır bu yeni değişim
kolay gelsin, işlerin rast gitsin
canım evde pilates ya da herhangi bir egzersiz yapma şansın yok mu..
ya da dizi izlediğin bir zaman..dizi izleyeceğin zaman oturmak yerine 30/45 dk bantta yürüyerek izleyebilirsin
kızlar selam
bugünkü icraatım biraz kötü oldu, annemlerle beraberdim tüm gün..
ama sabahtan beri sürekli hareket halindeyim, bahar temizliğimiz epey az kaldı ama ben de bittim..
sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
3 kaşık kırmızı meyveli mısır gevreği
1 kaşık yulaf ezmesi
ara
yok
öğlen
1 tabak kısır (5-6 kaşık dolusu)
1 küçük dilim pırasalı börek
1 dilim havuçlu tarçınlı kek (ben yaptım 1 çay bardağı yağ ile)
ara
yok
akşam
1 tabak kısır
yarım dilim kek
gece
tabii ki yemeyeceğim
MENÜM
SABAH:
2Dilim ekmek
yumurta
1avuç lor
maydanoz
ARA:yarım pk.msırlı form
ÖĞLE:
köfteli kepek sandviç
ayran
2elma
ARAopkek
AKŞAM:
2tavuk but
2lokum
SPOR:
90 dak.cardio
günaydın kızlar
tekrar aranızdayım ama eskisi kadar aktif mesaj yazamayabilirim.
işimle alakalı bazı değişiklikler oldu ve yoğunlaştım ama geçici bir süre 4 ay kadaruzun dimi
yönetici sekreteri doğum iznine çıktı işleri benim üstüme kaldı anlıcanız
sıkıntıdan kgmu alırım verırmıyım bılmıyorum 3 patronla nasıl başa cıkacagım birde kendi işlerimde var yanı fazladan iş yuklendı omuzlarıma Allah yardımcım olsun diyorum dua edin bana eziyetsiz geçsin 4 ay
Gunaydin kiz kardesim geldi cok mutluyum kahualtida costum gerı kalan gunleri dusunemiyorum ya
GÜNAYDIN GÜZELLER...
UMARIM HEPİNİZ İYİSiNİZDİR.
bEN NASILIMM
İŞ YERİNDE WC SIKINTILIYDI ,TADİLAT YAPILDI GİREMİYORUZ VE BEN KIVRANIYORUM. NETCEM BİLMEM.
DİYET NASIL GİDİYOR,,,, BİLMEM NE İYİ NE KÖTÜ...
BURDAN KOPUNCA , PAYLAŞIM OLMAYINCA BENİMDE DEVRELER KOPUYOR.
ÖLE İŞTE......
GÜNAYDIN GÜZELLER...
bEN NASILIMM
İŞ YERİNDE WC SIKINTILIYDI ,TADİLAT YAPILDI GİREMİYORUZ VE BEN KIVRANIYORUM. NETCEM BİLMEM.
ÖLE İŞTE......
bu arada senin verilecek 26,benim verilecek 16 kilom var iken bu kadar çabuk devreleri koparmayalım lütfen
Geçen sene bu zamanlar yeni doğum yapmıştım ve yazlık kıyafetlerimi hiç giyemedim.bu yaz artık çatı katında giyilmeyi bekleyen kıyafetlerimi giymek istiyorum..
üstelik kendime ceza verdim ve kilo verene kadar yeni hiç bir şey almıyorum.o yüzden bu kiloları vermek şart !!!
Gunaydin kiz kardesim geldi cok mutluyum kahualtida costum gerı kalan gunleri dusunemiyorum ya
GÜNAYDIN GÜZELLER...
bEN NASILIMM
ÖLE İŞTE......
Ben dahil geçen hafta cuma kilo almış olan arkadaşların bu cumaya kilo vermiş olmalarını umut ediyorummmm.
Yoksa hem kendime hem size fena ceza keseceğimm
Kızlar bugün çarşambaaa...Kaçamak yapmayalım lütfennn
canım yemekten sonra o keki yemeseydin artık..meyve yok mu evde
kızlar selam
bugünkü icraatım biraz kötü oldu, annemlerle beraberdim tüm gün..
ama sabahtan beri sürekli hareket halindeyim, bahar temizliğimiz epey az kaldı ama ben de bittim..
sabah
2 kutu prebiotik yoğurt
1 dilim ananas
3 kaşık kırmızı meyveli mısır gevreği
1 kaşık yulaf ezmesi
ara
yok
öğlen
1 tabak kısır (5-6 kaşık dolusu)
1 küçük dilim pırasalı börek
1 dilim havuçlu tarçınlı kek (ben yaptım 1 çay bardağı yağ ile)
ara
yok
akşam
1 tabak kısır
yarım dilim kek
gece
tabii ki yemeyeceğim
MENÜM
SABAH:
2Dilim ekmek
yumurta
1avuç lor
maydanoz
ARA:yarım pk.msırlı form
ÖĞLE:
köfteli kepek sandviç
ayran
2elma
ARAopkek
AKŞAM:
2tavuk but
2lokum
SPOR:
90 dak.cardio
günaydın kızlar
tekrar aranızdayım ama eskisi kadar aktif mesaj yazamayabilirim.
işimle alakalı bazı değişiklikler oldu ve yoğunlaştım ama geçici bir süre 4 ay kadaruzun dimi
yönetici sekreteri doğum iznine çıktı işleri benim üstüme kaldı anlıcanız
sıkıntıdan kgmu alırım verırmıyım bılmıyorum 3 patronla nasıl başa cıkacagım birde kendi işlerimde var yanı fazladan iş yuklendı omuzlarıma Allah yardımcım olsun diyorum dua edin bana eziyetsiz geçsin 4 ay
selam kızlaaaaar ,
herkesi çok özledim yahuuu:)
Biliyorsunuz geçen hafta izmirdeydim orada internetim yoktu İstanbula geldim modemim bozuldu dün alacaktım hala olmamış bu akşam alıcam(
kızlar izmire gidince hava değişimi aşırı gerginlik baharında etkisiyle daha on gün olmadan bir daha regl oldum
ve bu regl dehşet iştah açtı can sıkıntısıyla okadar yiyiyorum ki adeta ağzımdaki lokma bitmeden öbürünü tıkıştırıyorumbuda benim zaafım işte can sıkıntımı yemek yiyerek hafifletiyorum sanki
Neyseki aşırııı bir kaçamağım olmadı sadece pazar günü bir kare çikolata ve yarım kiloluk bir dondurma bitirdimsonrasında yürüdüüüüm yürüdüm ama boş tabi biliyorum farkındayım sıkıntı aanında kendime yapılabilecek en büyük kötülüğü yapıyorum ama engel olamıyorum kendime tartıya çıkmayada korkuyorum reglim elim ayağım karnım davul gibi umarım düzene giricem ama hatta girdim bile dün ve bugün sabah erkenden 90 ar dak. spor yaptım salonda kaçamakta yapmamaya çalışıyorum ama aklım hep yemekte
hoşbuldum canımhoşgeldin cnm...
ya bende 10 gün buraya ara verince diyet miyet kalmadı birde uzun zamandır görüşmediğim arkadas ve eşi cok zayıflamıssın yeter bu kadar felan dıyınce gaza geldım sanırım dıyetı unuttum ne bulduysam yedim ama bugunden itibaren tekrar sizinle diyet moduna giriyorumkesin ne olur cezaaa ceza kesilmezse ben kendime gelemiyorum...
hoşbuldum canım
ya bende 10 gün buraya ara verince diyet miyet kalmadı birde uzun zamandır görüşmediğim arkadas ve eşi cok zayıflamıssın yeter bu kadar felan dıyınce gaza geldım sanırım dıyetı unuttum ne bulduysam yedim ama bugunden itibaren tekrar sizinle diyet moduna giriyorum
İnan çok istiyorum hareket etmeyi ama başaramıyorum maalesef...Mesela dün oğlum 9.45de uyudu.Evi toparla vs derken saat 10 oldu.
Yarım saat eşimle oturup bir kahve içtim ve yorgunluktan 10.30da kendimi yatağa attım.Eşim 11 de gelmiş yatmaya ama duymamışım bile.
Oğlumun uyku saatini biraz daha öne çekmeye çalışıyorum.O erken yatarsa daha fazla zamanım olur..
Tatile gitmek bebeklerin düzenini alt üst ediyor.Tabi benimde...
Kekin büyüklüğünü bilemiyorum ama hedefini yakalamış sayılırsın.O yüzden afiyet olsun diyorum ama yarın dikkatt :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?