Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

GÜNAYDIN GÜZELLER...
UMARIM HEPİNİZ İYİSiNİZDİR.
bEN NASILIMM
İŞ YERİNDE WC SIKINTILIYDI ,TADİLAT YAPILDI GİREMİYORUZ VE BEN KIVRANIYORUM. NETCEM BİLMEM.
DİYET NASIL GİDİYOR,,,, BİLMEM NE İYİ NE KÖTÜ...
BURDAN KOPUNCA , PAYLAŞIM OLMAYINCA BENİMDE DEVRELER KOPUYOR.

ÖLE İŞTE......

canım evde pilates ya da herhangi bir egzersiz yapma şansın yok mu..
ya da dizi izlediğin bir zaman..dizi izleyeceğin zaman oturmak yerine 30/45 dk bantta yürüyerek izleyebilirsin

İnan çok istiyorum hareket etmeyi ama başaramıyorum maalesef...Mesela dün oğlum 9.45de uyudu.Evi toparla vs derken saat 10 oldu.
Yarım saat eşimle oturup bir kahve içtim ve yorgunluktan 10.30da kendimi yatağa attım.Eşim 11 de gelmiş yatmaya ama duymamışım bile.
Oğlumun uyku saatini biraz daha öne çekmeye çalışıyorum.O erken yatarsa daha fazla zamanım olur..
Tatile gitmek bebeklerin düzenini alt üst ediyor.Tabi benimde...

Kekin büyüklüğünü bilemiyorum ama hedefini yakalamış sayılırsın.O yüzden afiyet olsun diyorum ama yarın dikkatt :))

MENÜM
SABAH:
2Dilim ekmek
yumurta
1avuç lor
maydanoz

ARA:yarım pk.msırlı form

ÖĞLE:
köfteli kepek sandviç
ayran
2elma
ARAopkek

AKŞAM:
2tavuk but
2lokum

SPOR:
90 dak.cardio

Popkek ve lokum diyete uygun olmasa da cardio ile yaktığını düşünüyorum.

Hoşgeldin ...İşlerinde kolaylıklar diliyorum.Umarım yoğunluktan aklına yemek yemek gelmez ve kilo vermeye devam edersin :))

Gunaydin kiz kardesim geldi cok mutluyum kahualtida costum gerı kalan gunleri dusunemiyorum ya

Hoşgelmiş sefalar getirmiş...
Nacizane bir tavsiyede bulunayım.Ben sevdiklerimle uzun uzun sofrada muhabbet etmeye bayılırım.Eminim sende kardeşinle sofrada zaman geçirmeyi seversin..Bu sürede istemsiz olarak bir şeyler yemek ister insan,işte bu hakkını hep kalorisi az şeylerden yana kullan..
Mesela kahvaltıda yeşillik-domates salatalık,akşam yemeklerinde salata vs gibi...
Cumaya az kaldı...

Canım ben elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum ama çok az zamanım oluyor (
Daha çok paylaşımda bulunmak isterim ama oğlan uyuyunca hangi işe koşturacağımı şaşırıyorum valla :)

Ben dahil geçen hafta cuma kilo almış olan arkadaşların bu cumaya kilo vermiş olmalarını umut ediyorummmm.
Yoksa hem kendime hem size fena ceza keseceğimm

Kızlar bugün çarşambaaa...Kaçamak yapmayalım lütfennn

Bu arada senin verilecek 26,benim verilecek 16 kilom var iken bu kadar çabuk devreleri koparmayalım lütfen
Geçen sene bu zamanlar yeni doğum yapmıştım ve yazlık kıyafetlerimi hiç giyemedim.Bu yaz artık çatı katında giyilmeyi bekleyen kıyafetlerimi giymek istiyorum..
Üstelik kendime ceza verdim ve kilo verene kadar yeni hiç bir şey almıyorum.O yüzden bu kiloları vermek şart !!!

kesinlikle haklısın. Silkelenip kendime geliyorum o zaman.gerçi çok abartmıyorum ama işte öle...

wc sıkıntısı şişkinlik yapıyor...

kesin ne olur cezaaa ceza kesilmezse ben kendime gelemiyorum...

burada bir misafir mi esintisi hissediyorum:))

hoşgeldin cnm...

hoşgeldin canım... on günden önce regl olmak pek normal değil gibi:))

hoşgeldin cnm...
hoşbuldum canım

kesin ne olur cezaaa ceza kesilmezse ben kendime gelemiyorum...
ya bende 10 gün buraya ara verince diyet miyet kalmadı birde uzun zamandır görüşmediğim arkadas ve eşi cok zayıflamıssın yeter bu kadar felan dıyınce gaza geldım sanırım dıyetı unuttum ne bulduysam yedim ama bugunden itibaren tekrar sizinle diyet moduna giriyorum

sakın onlara inanmaaaa zayıflamışsın olsanda kilo sabitlemek için dewam etmek zorundasın yoksa çok çabuk alırsın örnek ben işte:))

Canım evet, ben de oğlunun uyku saatlerinden bahsedecektim..
Eğer saat en geç 20.30'da yatırmış olursan sana epey zaman kalır..
Keke gelince, küçük bir kareydi, hani şu dankekler var ya, onun karesi kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…