çok sevindimmmmm hoşgeldin tekrardan
hoşbuşldum ablam
hani kahvaltıı
yemeyin şu bisküvileri
öğlen güzel
akşam yemeğide yok ay bide kek yemişş
su güzel o hareektliliğide spordan sayarız
ama minnacıktı ablam kek yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindimmmmm hoşgeldin tekrardan
hoşbuşldum ablam
hani kahvaltıı
yemeyin şu bisküvileri
öğlen güzel
akşam yemeğide yok ay bide kek yemişş
su güzel o hareektliliğide spordan sayarız
ata29, senin boyun kaç canım kilomuz aynı gibi
acaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere
afiyet olsunyemek saatlerimiz aynı bende gidiyorum şimdi
![]()
Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden!:18:
Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir.
Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından.
Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...![]()
ben gördüm
müthiş güzel bir duyguuuuuuuu![]()
merhabalar kardeş takımımız
az kalorili ve de keyifli bir gün diliyorum hepinize![]()
Slm kızlar. İş yerimde sorunlar nedeniyle dün giremedim hiç. Kusuruma bakmayın. Yarından sonra da evin tadilatı başlıyor bana güç kuvvet sabır dileyin.
Sizler ne alemdesiniz bakalım. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum .
tatlım menüleri bütün olarak gün sonunda liste olarak yazıyoruzbugün öğle yemeğinde ki menüm
1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase sebze çorbası
3-4 kaşık nohut yemeği
günlük olarak en az 2 litre karbonatlı su![]()
kalori hesabı yapmak her zaman işe yarar canımvalla ben planlıyorum ki ipin ucunu kaçırmayayım diyekalori hesabı yapıyorum bir de o da çok etkili oluyor yediklerimi sabah bakıyorum belli bi kaloriyi geçersem değiştiriyorum onu
akşamları kendini tutmak mesele en çok dondurma istiyor canım bu aralar acaip
magnum falan yiyeceğime yarım kiloluklardan aldım iki kaşık yiycem canım çok isterse
![]()
işte olay bu canımbenim öyle ahım şahım diyet listem yoktu aslında 6 dan sonra hiç bir şekilde yemek yemedim sabah 1 kase gevrek yedim 15 gün boyunca ve bir süre ara verdim bünyem alışmasın diye suyumu hiç eksik etmedim şimdilerde karbonatlı su içiyorum bakalım faydasını görecek miyim öğle vakti istediğimi yiyorum doyana kadar akşam sadece 1 tabak yiyorum aç kalmıyorum hiç aç kalarak yaptılarımdan fayda görmedim çünkü yemekten en az 1 saat kadar sonra 40 dk boyunca plates yapıyorum netten ebru şallının videolarını açıp birde haftada 2 gün 12-16 dk kadar kolbastı oynuyorum bu kadar şimdilerde boş verdim bu takım sayesinde kalanıda vermek istiyorum hayırlısıyla![]()
derhal yeşil çayımı elime almalıyımmmmsımdı mıs gıbı yesıl cayımı ıcıyorum...ıcıne de bır tutam adacayı attım ve de 2 tane karanfıl...
hadi kolay gelsin sanaarkadaslar ben okula gıdecem bırazdan...hazırlanıyorum...
ordan da dershaneye gececem...
aksam 8 gıbı evde olurum ıns...
yanıma erık alıyorum yıne...
gorusmek dılegı ıle...
yiğenine geçmiş olsunAni alınmış bir karar ile yarın 5 günlük bir tatile çıkacaktık ama yiğenim su çiçeği çıkarınca yattı bizim iş
Aslında iyi de oldu..Zaten annemlere geldiğim için motivasyonum düştü,bir de tatile gitseydim zor toparlardım.Ramazana 1.5 ay var ve ben bu süre zarfında en az 5 kg vermiş olmak istiyorum.
Pazar günü evime dönüyorum ve tekrar bir düzen kuracağım bakalım.![]()
Kııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden!:18:
Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir.
Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından.
ne demek ablacım baş üstünearkadaşlar geçen hafta başka takımlarda gördüğüm ve çok hoşuma giden bir uygulamayı kaptanımız da uygun görürse bizim takımımızada uygulamak istiyorumgeçen hafta bahsetmiştim sanırım gözden kaçırdı
şöyle açıklıyım;
hafta içerisinde abartı bi şekilde menülerinde kaçamak olanlar ve cuma günü kilo bildirimimizde kilo veremeyip kilo alanları ibreti alem için diğer takımlara yollayıp,kaçamak yaparak yada kilo veremeyip kilo alarak çok kötü bir şey yaptığını itiraf etmesini isticem,hem kendi aklı başına gelir hemde diğer takımada örnek olur
ona göre herkez şöyle bi silkilensin bakalım![]()
dünkü menüm
sabah: 5 eti form şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt
ara: yok
akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek
su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu
merhabalar kardeş takımımız
az kalorili ve de keyifli bir gün diliyorum hepinize![]()
hep böyle olacak inşallahhhBugün takımın maşallahı var cıvıl cıvıl... Aman nazar değmesin inşallah....
ama minnacıktı ablam kek yaaa![]()
harika bir menü ayşecim
balığada bayılırımmm
çikolata demek hımm al sana![]()
ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26:![]()
Canim grubum en fazla yiyen ve istikrarli kilo veren elemaniyim sporsuz zayiflamak zorr... Yasam seklimi degistiedim bulasik yikarken bile muzik acik surekli dans ediyorum ustelik evde cocukla oynamak bile faydali... havalarin bi anda isinmasi sana kotu oldu aksamlari cikilavilir yuruyuse...
Allah yardimcin olsn... Anne olmak guzel ama zordur heralde...
ilk günüm grupta bugünkü menümü yazayım bende
sabah;
iki üç dilim domates ve salatalık beyaz peynirli kepek ekmeğine sandwich, tek şekerli kupa çay
öglen;
karnıyarık çok küçük üç tane(son kaldı yemezsem atacam artık)bir dilim kepek ekmek domates salatalık
akşam;zeytinyağlı taze fasulye bir dilim kepek ekmek yoğurt
her akşam bir saat yürüyüş yapıyorum ayrıca 2-2,5 lt su
Yeni gelenler
1.bocum 60.2 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
2. hrnsnr 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
3.tipitak 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
4. sewil087 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
5. ata29 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
6. duygubaby 311.nolu etapta aramıza katılacak kilo ikiye bölünecek
yeni gelip listede adı olmayan var mııı
ve başlangıç kilolarınızı bu listeyi alıntılayarak isminiizn karşısına yazar mısınızzzz
canım yeşil çay istedi bak şimdi
hemen bende içeyim sağol hatırlatma oldu
ya ben Türk kahvesini tek başımayken pek içmem...biri geldiyse ya da birine gittiysem içerim, çünkü benim için Türk kahvesi yarenlik ister:)
arkadaşımla kahve içince -bu arada kahveyi yazmadım çünkü ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim- yanında ikram edilen çikolataya hayır demedim, diyemedim :/
sen bir de bu sabah yediklerimi bilsen, kahvaltıda bu şehrin en güzel pastalarını yapan -abartmıyorum- pastanesinin sahipleri vardı :26:![]()
yeşil çayı poşet mi içiyorsunuz yoksa aktardan aldığınızı mı ben de içmeyi düşünüyorumda poşet olanın etkisi nasıl acaba![]()
benim değişiyor..
ama en çok Lipton Naneli Piramit Yeşil Çay var, o favorim..yurtdışına kim giderse bana naneli yeşil çay getirir, o derece
bir de güvenilir bir aktarımız var, kimi zaman oradan alıyorum..
evdekiler bitince Moni'nin önerdiği Çaykur Zümrüt Yeşil Çay var, onu alacağım..