takım dereceleri
1. duygubaby (82.7 /78,2/2,25/%2,72) süpersin canım süperrr
2. turuncu ( 72,5 /71,4 /1,1 / %1,52 ) aman aman aman tebrikler
3. sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) tebriklerrr
Kilo alanlar
1. kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) of of of bu nasıl bir artış
kilo verenler neler yaptığınızı kısaca paylaşabilir misisniz lüpppennn
hoşgeldin püsküüt...
umarım güzel bi hafta geçirirsin bizlerle.300 gr az biz seni _ 600 yollıcaz inşallah...
Hoş buldum.. ve tekrar tebrikler!Teşekkür ederim kaptanim. Biliyorsunuz ben yeni katıldım arkadaşlar ve tamda final zamanında. Finallerden cok diyet yapmaya özen gösterdim bu arada mezun olucaz diyearkaslarin toplanmalarinda kaçamak yapmamak içın kendimi zor tuttu. Cafelerde sade soda içtim herkescikler tatlı dondurma.ve bol kalorili kahvelerini yudumlarken. Izgara koftemi pilav yerine salatayla servis etmelerini rica ettim arkadaşım mantı yerken. Dayanılmaz olunca iki tanecikleri taddim. Tadinca devamının geleceği şeyleri tadmadim bile dondurma başta olmak üzere çikolata kahve hiç icmedim hemde final haftamda hep 5 kilo alırken ilk defa kilo verdim. Spor yapamadımpek biliyorsunuz arada kosturmalarim oldu. Karbonatli.suya başladım.düzenli icemedim hakeza bitki çaylarını da öyle. Kabızlık problemim var ekmek yemedigim günlerde de pek çıkamıyorum ve adetim cok geçti duba gibiyim dusun kilo verdiğim hiç belli olmuyor. Bakalim eşim yada annem fark edecek mi? Abur cubur ve ekmeği azaltinca oluyor. Uno denge light ekmeği ne zaman yemeye başlasam az ekmek yiyorum. Dilimi tok tutuyor. Geçen sene medicanaya diyetisyene gittim 2 ay verdiğim paralara yanıyorum. Küs gibi yiyip 3 kilo felan anca vermiştim. Bende en iyi kendimizi biz biliyoruz bunu kesfettikten.sonra kilo vermek zor değil ama dün karşıdan metrobusle geldiğimde fruttare aradım cok şükür kalmamıştı.markette. tatlı isteğimi akşam yiyeceğim aktivia hayali ile bastirdim. Birde bura olmasaydı çoktan bırakmıştım buraya yazacağımı düşünunce daha iyi motive oldum. Sürekli aynalara baktım. Cikintilarima kıvrım demekten vazgeçip sevimsiz görmeye başladım. Elbiselerin yakışmıyor diyip iki haftadır kot üzerine trenckot giyip çıkıyorum. Kendimi kivrimlarimla kilolarimla güzel hissedip yakıştı dememek içın. Sonra istediğimi giyemedigimi hatırlatıyorum. Bulduğumu değil beğendiğimi.giymem almam birinin üzerinde görünce sadece hoş denetim bende alıp giyicem diyorum kendime. Sonra 1 hafta önce mezuniyet içın aldigim etek gömlek içın annemle 2 gün disari çıktığımız düz lacivert etek.bulamadığımız zamanı hatırlatıyorum kendime öyle iste. Birde burdaki telkinlerden sonra meyve yerkende sinir koydum adetle yemeye dikkat ediyorum. Hedefim 65 ama umarim o kiloya düşmeden hamile kalırım çünkü o kadar beklemek istemiyorum. Biraz zayiflayip hamileliğimi de su an giydiklerimle tamamlamak istiyorum.
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim bu hafta evime geçiyorum umarim yemegi kendim pisirirkende kilo verme bizim bu şekilde devam eder.
Bu arada hoşgeldin Pukuut. Seninle bu haftaki kilo.verme rekorumu kırmak istiyorum :))
Merhaba 8.takımcım ve kadiscim,
Bugün itibariyle, bir hafta süreyle sizlerle olacağım..
Dilerim hep birlikte güzel paylaşımlarla, keyifli ve sağlıklı kilo veririz.
Misafircilik oyununa 5.takımda başladım. Her takımda bir hafta kaldım ve sıra şimdi sizin takımda..
5.takımda 500 gr. / 6.takımda 700 gr. / 7.takımda 400 gr. verdim.
Bugün 59,7 kiloyum. Bu hafta en az 300 gr. vereceğime söz veriyorum.
Nihai hedefime gelince.... 58
Misafircilik oyununa 5.takımda başladım. Her takımda bir hafta kaldım ve sıra şimdi sizin takımda..
ne ara yazdınız bu kadar yaaa
sizi 1 saat bırakmak yaramıyor yaaaa
afiyet olsun güzel menü
iyi yürüyüşler canım
aynen öyle bu hafta gayet düzenliydin
eğer kaçamakların olsaydı uyaracaktım fena fena
ama devam verip kurtulacan burdan bacım
ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben ya
geçtin canım beni harikasın
öpüyorum seniii
porsiyon kavramını bilmiyorum ama benim için porsiyon 4 kaşık demek
eğer öyleyse patateste sorun yok
ablam ablam
beni takım takım gezmek de paklamaz
ne yapsam acaba ya
bugün itibariyle deli gibi yürüyüş yapsam
ama yürüdüm bu hafta hep
haftaya hedefim büyük 1 kilodan fazla vereceğim
ve günlük tartılıp yazacağım
takım dereceleri
1. duygubaby (82.7 /78,2/2,25/%2,72) süpersin canım süperrr
2. turuncu ( 72,5 /71,4 /1,1 / %1,52 ) aman aman aman tebrikler
3. sewil087 (57.2/56/0,6/%1,05) tebriklerrr
Kilo alanlar
1. kadis ( 70,9 /72.2 /-1,3/ % -1,83 ) of of of bu nasıl bir artış
kilo verenler neler yaptığınızı kısaca paylaşabilir misisniz lüpppennn
ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben ya
geçtin canım beni harikasın
öpüyorum seniii
bugünkü menüm kızlar
sabah kepekli ekmeğe kaşar domatesli tost tek şekerli çay
öglen yarım kase şehriye çorba tavuk döner iki parça domates biber patates kızartma ayran iki dilim baklava
akşam yoğurtlu çorba
2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş
cumanın şerefine bikaç top da dondurma olabilir miiii
merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum
liste paylaşımında aranıza yeni katılan duygubaby adlı arkadaşın dikkatımı cekti
maşallah canım bir haftada 4.5 kilo nasıl verdinsok diyet felan mı uguladın ?
ben diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum hergün muntazaman spor salonuna gidiyorum diyet listemin disina asla ve asla çıkmıyorum
ağzıma lokma almıyorm listenin dışında ve akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum kendimi yırtıyorum bir haftada 1.5 kiloyu zor veriyorum
yaklaşık 3 ay olucak diyeti başlayalı 17 kilo verdim hayretler içerisindeyim bir haftada 4.5 kilo nasıl verilir diye
Canim 2 haftada verdim zaten ben düğünden sonra 9 kilo almıştım 2 ayda. Çalışmak stres mezuniyet telasesinde gitti geçen sene bende diyetisyene giderken iki ayda 3 kilo vermiştim. Neler yaptığımı önceki sayfalardan okuyabilirsiniz.
menüm
sabah peynir 3 zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 bardak tek şekerli çay
öğle 1.5 dilim kabaklı döndürme 1 dilim karpuz 1 tane domates
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 parça kızarmış tavuk kanadı 3 kaşık börülce salatası
5 6 çilek 5 6 kiraz
40 gr antep fıstıklı bitter çikolata yedim mensim dayanamadım((
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
20 dk hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?