Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tebrikler kilo veren arkadaşlar umarım devamı arta arta gelir hep eksilerde olursunuz.
kadis sende umarım son kez artılarda olursun bir daha olmaz...

Hoş buldum.. ve tekrar tebrikler!
Bilinçli bir paylaşım daha..
Hem bilinçli hem de psikolojik yöntem kullanılmış.. Bravo, ne diyeyim bunca güzelliğin sonrasında..?

hoşgeldin püsküütcüm gelişin şerefine hedefim 55.5 buda demek oluyor ki 1.1 kilo vercem inşallah bu hafta 55 i görmek için elimden geleni yapcam kısa sürede sağlıklı bir şekilde mezun olcam inşallah zaten senden şüphem yok verdiğin kilolara bakılırsa bizimle birlikte iken fazlası ile verirsin inşallah

bugünkü menüm kızlar
sabah kepekli ekmeğe kaşar domatesli tost tek şekerli çay
öglen yarım kase şehriye çorba tavuk döner iki parça domates biber patates kızartma ayran iki dilim baklava
akşam yoğurtlu çorba

2 lt su 1 saat tempolu yürüyüş
cumanın şerefine bikaç top da dondurma olabilir miiii

merhaba püsküt hoşgeldin sefalar getirdinnn
umarım beklediğinden dahada fazla kilo verirsin

sağol kaptanım eğer kaçamaklarım olursa uyar kız kaptanımsın etim senin kemiğim senin
20 hazirana kadar bana kaçamak yok 57 olacagım allahın izniyle
hergün çekeceğim mekiğimi
sorunum zaten göbek onuda mekikle yok edeceğim

Hoşgeldin püsküüt
Güzel bir hafta olsun hepimiz için

Kaptancım 1 haftada nasıl 1.3 kg aldın ???
Geçen haftalarda lapa yapıyorum demiştin.Lapa sonrası dikkat etmedin mi acaba ?
Yani genelde regl dönemlerinde ödem nedeni ile bu kadar alınır,sanırım seninde vucudun ödem topladı :44:
Ya da bu hafta diyet yapmadın

Hmmm biliyorsunuz annemlerden yeni döndüm.Orada kilo veremediğim için bu hafta kendimi cezalandırdım.Hiç çikolata tarzı şekerli şeyler yemedim.Zaten havalar iyice ısındığı için canımda bir şey yemek istemiyor.Özellikle de akşamları erken yemek kilo vermemde çok etkili oluyor.Bu sabah regl olmuş olmama rağmen 1.1 kg vermiş olmak beni çok mutlu etti.
Spor yapamıyorum ama oğlumun peşinde koşturup duruyorum.Her gün en az 1 saat park gezimiz oluyor.

Bu hafta çok hırslıyım çünkü hamilelik öncesi kıyafetlerime girmeye çook azz kalmışşşş

ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ben ya
geçtin canım beni harikasın
öpüyorum seniii

yarışalım mııı hııı

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum
liste paylaşımında aranıza yeni katılan duygubaby adlı arkadaşın dikkatımı cekti
maşallah canım bir haftada 4.5 kilo nasıl verdin sok diyet felan mı uguladın ?
ben diyetisyen kontrolünde kilo veriyorum hergün muntazaman spor salonuna gidiyorum diyet listemin disina asla ve asla çıkmıyorum
ağzıma lokma almıyorm listenin dışında ve akşamları 1 saat yürüyüş yapıyorum kendimi yırtıyorum bir haftada 1.5 kiloyu zor veriyorum
yaklaşık 3 ay olucak diyeti başlayalı 17 kilo verdim hayretler içerisindeyim bir haftada 4.5 kilo nasıl verilir diye

sakinnnnn yeme ogle yemeginde yemissinn zatennn...verdigin kilolari almak yokkkk

Canim 2 haftada verdim zaten ben düğünden sonra 9 kilo almıştım 2 ayda. Çalışmak stres mezuniyet telasesinde gitti geçen sene bende diyetisyene giderken iki ayda 3 kilo vermiştim. Neler yaptığımı önceki sayfalardan okuyabilirsiniz.

şimdi oldun canım 2 haftada olabilir bende görünce gözlerime inanamdım nasıl olur felan dedim

hoş geldin guruba sağlıklı ve iyi kilo vermeler diliyorum

Menumu erkenden yazayimda baska birsey yemeyeyim...

Sabah yarim paket form buskuvi

ara turk kahvesi sut

ogle yogurt 3 kasik bi lokma ekmek

ara aktivia ve yarim kepekli galete

aksam yagsiz kepekli ekmekle yapilmis tost ve domates...

Kuru uzum ve cevizi ara ogun olarak yiyecegim yatmadan bitki cayimi icerim birde...

Bir saat tempolu yuruyus
Su 2 litreyi biraz gecebildim...

Kizlar 4. Takim cok guzel bi odul ceza uygulamasi yapiyor cok hosuma gitti bakmanizi tavsiye ederim...

15 dakika yattim dinlendim biraz yuruyuse cikayim ben. Eee tavuk bile yata yata buyurmus ben kuculmek istiyorum

Bugünki menüm
Sabah:1 poaca 2 zeytin 2 dilim peynir domates salatalık
Öğlen: yarım simit 4 kayısı
Akşam: 4 tane dondurulmuş adana köfte 2 kaşık makarna salata

Tüm gün valiz hazırladım aşağı.yukarı.kosturdum

Her hafta misafiri olduğum takımın analizini yapıyorum, biliyorsunuzdur..
Analiz son 2 aylık dönemi kapsıyor. (303.etap - 311.etap)
311. etap bildirim listesini baz alıyorum ve o listede olan üyelerin 303. etapta veya yoksa en yakın etapta kaç kilo olduklarına bakıyorum.
Doğal olarak yeni yarışmacılar bu analiz kapsamında olmuyorlar.

Gönül isterdi ki daha güzel bir analiz çıksın.. Ama olmadı maalesef.. :26:

Mesajlara yarın bakacağım..
Mönümü de yarın paylaşacağım..

Yukarıdaki analizden yola çıkarak; sondan 4 sırada yer alan arkadaşlarımın mönülerine, takımınızda olduğum bu hafta elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım. Bu dört kişi; kadis, umutlayasasen, nice15 ve newlife35

Tek satır yazıp geçmediğim ve mönüleri dikkatlice incelediğim için zaman problemi nedeniyle sondan 4 arkadaşımı seçmek mantıklı geldi. Yoksa herkese yorum yapmaya kalkınca zaten baştan savma oluyor ki hiç sevmediğim şey..

Hatam olursa şimdiden affola..

Yarın görüşmek üzere, iyi geceler..

menüm
sabah peynir 3 zeytin domates salatalık 1 tatlı kaşığı reçel 2 bardak tek şekerli çay
öğle 1.5 dilim kabaklı döndürme 1 dilim karpuz 1 tane domates
akşam 1 kase mercimek çorbası 3 parça kızarmış tavuk kanadı 3 kaşık börülce salatası
5 6 çilek 5 6 kiraz
40 gr antep fıstıklı bitter çikolata yedim mensim dayanamadım ((
1.5 lt su
1 saat yürüyüş
20 dk hareket

Canim akşam meyve miktarın biranda fazla olmus. Cikolatada olmasaydı iyi olurdu spor ve su iyi kabaklı dondurmede neyin nesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…