- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
o 90 tl notere veriliyomuş canım vekaletini avuakata veriyorsun ya onun için.abim avukat zaten davayı kazandığında devletten 1000 tl alıyo ona para verme dedi abimin arkadaşı diye vermicez ama normalde avukata da para veriliyo mu bilmiyorum.Hım o zaman avukatla bi konuşayım bu kadar basitse niye almayalım dimi ama
Kardeşim ev kredisi çekmişti ona da diymde 45 45 paylaşırız masrafı olmadı
Ayy bu muzrluk peşinde almadan gözü döndüçok güldüm ya
Ay ben napsam acaba 500 tlde hiç fena değil hani havadan gelen para sonuçta
Banucum sen uğraşmıyorsun dilekçeni yazıyorsun hakem heyeti hallediyoru sen başvurunu yap gerisi kolay..
eğer altın miktarınız 7500 tl yi yani borcunuzu geçiyorsa o kadarmiktar bozdurup kalan altını bozdurmayın derim ama yakın kişilerden borrç almışsınız bence durumunuzu düzeltene kadar bekleyebilirsiniz.Kizlar ya düğünde takilan bileşikleri bozduralim diyoruz yaptirdigimiz eve tasinmamiz şuan için zor görünüyor anca kira getirisi olur oda 400-500 TL gibi altin yukselmisken bozduralim dedik borç alacagimiza ama ya başka bi yere daha lazim olursa diye dusunmeden edemiyor borçlu kalmak istemiyorum ki daha duguunden kalan bi 7.500 TL borç var esimin enistesiyle abisine verelim dedik evi bitirince ödersiniz acelesi yok dediler ayy bilemedim kafam karisti
İnşallah yerine koyariz canm ya normalde Esim arkadaşlarından alacakti hatta ben alma bilezikleri bozduralim dediğimde ne gerek var diyordu 6 ay ödeme sartiyla alirim odeyemezsem öyle onlari bozdururuz diyordu ama bana bozduralimmi napalm değince arkadasindan alamadigini tahmin ediyorum bide söyle biseyde var eşimin aldiği maas onun ev kirasi faturalri parti diğer masrafları ve benim ev kiram faturalarim ve diğer giderlerin derken geriye pek bisey kalmiyor maalesef inşallah diğerlerinin yanina tekrar koymak nasip olur
canım dekont almak yeterli mi bankadan sözleşmeye falan gerek var mı
Canım krediler hep eşimin adına çekilmişti birde bütün kredilerin dekontlarını sakladımı onuda bilmiyorum ( bazıları duruyor da eksik varsa bankada geçmiş kredilerin dökümünü çıkarmaz diye tahmin ediyorum )
Yoksa dediğin gibi başvurmak yeterli olurdu ( eniştesi ama nedense bir kaç kere git gel yapmış ama neden onuda bilmiyorum )
Canim borç 7.500 arti 10-12. Bin yani 20.000 geçkin olacak zaten o 7.500 de sıkinti yok geri kalan 12.500 ödemekte sıkinti olackti arkadaşlarından alsaydi simdi 7-8 bin tutarinda altin bozdurucaz geri kalanini kendisi maasindan koyacak artikeğer altın miktarınız 7500 tl yi yani borcunuzu geçiyorsa o kadarmiktar bozdurup kalan altını bozdurmayın derim ama yakın kişilerden borrç almışsınız bence durumunuzu düzeltene kadar bekleyebilirsiniz.
kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
hosbuldum canim insallahAramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız
Hoşgeldin canm aramiza inşallah hep beraber veririzkizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
hosbuldum canim hep beraber kurtulucaz kilolardan insallah :)Hoşgeldin canm aramiza inşallah hep beraber veririz
İnşallah canm benim en yakin zamanda ulasabilirizhosbuldum canim hep beraber kurtulucaz kilolardan insallah :)
Canım çok teşekkür ederim hemen sayfanın linkini kayıt ettim akşam eşime göstereceğimkredisi ne zaman bitecek bilmiyorum ama en kısa zamanda başvurmasını söyleyeceğim
Yanılmıyorsam avukat masraflarını ödeyecek durumu olmayanlara devlet avukat tahsis ediyormuş bu durumlarda ( yani eşimin eniştesi kuruş ödemedim demişti ama olmadı ondan tam öğrenirim ilk fırsatta)
Hoşgeldin canımkizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
avukatlar ücret almadan tahsil ediyor canımkızlar bankalar çektiğiniz kredinin dosya masrafını ödüyormuş.benim dosya masrafım 2000 tl ye yakın başvuru yapanınız oldu mu nasıl bir yol izlediniz.
o altınlar durduğu sürece size batar canım. ben altınlarımı bozduğumda altın 84tl di. şimdi bakıyorumda. 2 aylık gelindim altın bozulduğunda. koluma takamadım ama şimdi içinde oturuyorum :)İnşallah yerine koyariz canm ya normalde Esim arkadaşlarından alacakti hatta ben alma bilezikleri bozduralim dediğimde ne gerek var diyordu 6 ay ödeme sartiyla alirim odeyemezsem öyle onlari bozdururuz diyordu ama bana bozduralimmi napalm değince arkadasindan alamadigini tahmin ediyorum bide söyle biseyde var eşimin aldiği maas onun ev kirasi faturalri parti diğer masrafları ve benim ev kiram faturalarim ve diğer giderlerin derken geriye pek bisey kalmiyor maalesef inşallah diğerlerinin yanina tekrar koymak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?