Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

o 90 tl notere veriliyomuş canım vekaletini avuakata veriyorsun ya onun için.abim avukat zaten davayı kazandığında devletten 1000 tl alıyo ona para verme dedi abimin arkadaşı diye vermicez ama normalde avukata da para veriliyo mu bilmiyorum.

Banucum sen uğraşmıyorsun dilekçeni yazıyorsun hakem heyeti hallediyoru sen başvurunu yap gerisi kolay..

Canım krediler hep eşimin adına çekilmişti birde bütün kredilerin dekontlarını sakladımı onuda bilmiyorum ( bazıları duruyor da eksik varsa bankada geçmiş kredilerin dökümünü çıkarmaz diye tahmin ediyorum )
Yoksa dediğin gibi başvurmak yeterli olurdu ( eniştesi ama nedense bir kaç kere git gel yapmış ama neden onuda bilmiyorum )

eğer altın miktarınız 7500 tl yi yani borcunuzu geçiyorsa o kadarmiktar bozdurup kalan altını bozdurmayın derim ama yakın kişilerden borrç almışsınız bence durumunuzu düzeltene kadar bekleyebilirsiniz.

Ben başkasına borçlu kalmaktansa bozmayı yeğlerim eşin de öyle dediğine göre heralde halledemedi

canım dekont almak yeterli mi bankadan sözleşmeye falan gerek var mı

http://gundem.bugun.com.tr/kredi-dosya-masrafi-nasil-alinir-2014-haberi/1224680

http://gundem.bugun.com.tr/kredi-dosya-masrafi-nasil-alinir-2014-haberi/1224680

kızlar link attım epey ayrıntılı yazmışlar ama kredi sözleşmesini kredi çektiğiniz bankanın herhangi bir şubesinden alabilirsiniz, illaki dekont sunmanıza da gerek yok. Eşim öyle yaptı başka ildeki şubeden kredi çekmiştik oturduğumuz şehirden kredi sözleşmesini ödeme planını falan aldık başvurduk karar da çıktı tebliğini bekliyoruz.

eğer altın miktarınız 7500 tl yi yani borcunuzu geçiyorsa o kadarmiktar bozdurup kalan altını bozdurmayın derim ama yakın kişilerden borrç almışsınız bence durumunuzu düzeltene kadar bekleyebilirsiniz.
Canim borç 7.500 arti 10-12. Bin yani 20.000 geçkin olacak zaten o 7.500 de sıkinti yok geri kalan 12.500 ödemekte sıkinti olackti arkadaşlarından alsaydi simdi 7-8 bin tutarinda altin bozdurucaz geri kalanini kendisi maasindan koyacak artik

Canım çok teşekkür ederim hemen sayfanın linkini kayıt ettim akşam eşime göstereceğim kredisi ne zaman bitecek bilmiyorum ama en kısa zamanda başvurmasını söyleyeceğim

Yanılmıyorsam avukat masraflarını ödeyecek durumu olmayanlara devlet avukat tahsis ediyormuş bu durumlarda ( yani eşimin eniştesi kuruş ödemedim demişti ama olmadı ondan tam öğrenirim ilk fırsatta )

kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum

Aramıza hoşgeldin

İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedefimize ulaşırız

kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
Hoşgeldin canm aramiza inşallah hep beraber veririz

Canım avukat tutmanıza gerek yok aslında hele bir sor öğren ben de yönlendiririm elbette

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin tatlmmm

Şeyyy kızlaarrr atın beni denizlereee beennnn sabah güzelllce diyet kahvaltımı yaptmmm veee ögleden bu yana abur cubur yedim ama çok iyi geldi çok mutlu oldum bu saatten itibaren bişey yemicem söz aksamada 2 kaşık yagla pişirdiğim ıspanaktan yeyip günü kapatcam spor yaptmm 30 dk stepper

İyi akşamlar kızlar. İki gündür giremedim nasılsınız herşey yolundadır umarım
Dün eşim izinliydi güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra eşimle oğlum parka gittiler bende evi toparladım bulaşık filan. Akşamada amcam yemeğe davet etti.Annemleri kızkardeşimi ,akşam amcamlara geçtik.Çok güzel bir sofra hazırlamışlar.Abartmadan yedim ama yine de şiştim uzun zamandır az yemeğe alıştığım için :) Bugünde çarşamba günü misafirlerim var, o yüzden detay temizlikleri yaptım.Mutfaktaki herşey temizlendi :)masa pencere buzdolabı dolap sebzelik... temiz gibilerdi ama yinede elden geçsin hepsi dedim. Kapıları, Koltuk derilerini sildim.Banyomu dün detaylı temizlemiştim.E bide olmazsa olmaz yatak odasına giriştim :) çamaşır katla ütüle yerleştir derken bide ocağa nohut koydum.Artık birazcık da olsa dinlenmeyi hakettim ve oturdum :) Tabi bu arada oğlum öksürüyor onun arkasından koşturuyorum yemek yesin pekmez içsin diye.İnşaallah çok ilerlemeden geçer...

Dünkü Menüm

KAHVALTI
1.5 peynirli omlet
3 zeytin
azıcık tereyağlı bal
1 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz çay

ÖĞLE
Çorba

Akşam
Mercimek çorbası
Etli topalak köfte
2 baget tavuk
Garnitür salatası
Marul salatası
Havuç tarator
Ayran
(Biraz fazla gibi ama hepsinden azar azar yedim pirinç pilavı vardı hiç almadım tabağa

Çayın yanında revanı ve baklava vardı baktım oğlum baklavayı çok sevdi o yedi.Revaninin de yarısını yedi bana yarım dilim kaldı Allah dan :)

Bugünkü Menüm
KAHVALTI
Haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates
1 dilim ekmek

ARA
2 tane günkurusu kayısı
2 ceviz

ÖĞLE
Maalesef çikolatalı gofret(hayırlısıyla şu reglım olsun şu tatlı krizi ve sinir benden uzaklaşsın)

AKŞAM
Etli nohut yemeği
Yoğurt

Suyu hiç takip etmedim ne kadar içtim diye yaklaşık 1.5 litredir sanırım.Spor yok bugünkü tempom bana yeter

cumleten hosbulduk kizlar bende bugun neler yedim anlatayim
sabah kalktigimda once iki bardak su icerim ardindan sade kahve icerim meto hizlansin diye
kahvalti uc dort ceri domates salatalik bir yumurta uc dort zeytin bi cay kasigi peynir bir dilim cavdar
ara bir bardak greyfrt suyu
ogle bir kase corba bir dilim cavdar
ara yesil elma
aksam bol salata firinda pismis domates biber
ara yine kahve icerim
kapanis bir kase pulbiberli limonlu yogurt
bol su ve bitki cayi
sizler neler yapiyorsunuz uyguladiginiz bir diyet varmi

o altınlar durduğu sürece size batar canım. ben altınlarımı bozduğumda altın 84tl di. şimdi bakıyorumda. 2 aylık gelindim altın bozulduğunda. koluma takamadım ama şimdi içinde oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…