Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım dekont almak yeterli mi bankadan sözleşmeye falan gerek var mı
avukat için olanını anlatıyorum ben biz öyle aldık.
bankadan dekont alıyorsun. aldığın dekont içinde para talep ediyor bazısı o parayı verdiğine dairde dekont al. onlarla avukata gidiyorsun. avukatlar bu tür başvuruları belli güne topluyor. atıyorum çarşamba saat 2 de şu noterde ol diyor. gidiyorsun aynı avukata başvurmuş kişiler ortak vekalet veriyorsunuz. bankasına göre değişiyor zamanlama. finanstan hemen aldık. ama iş bankası çok oyalıyormuş.

bizim avukatımız para talep etmedi çünkü haklısınız. karşı taraf ödüyor avukat masrafını. dekontları belli bir ücret karşılığı bankalar verir. o verdiğiniz ücretide tahsil edecek avukat.

kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
hoşgeldin. ben hatice kayserideyim. 2 oğlum var ve burayı çok seviyorum

slm kızlar kardeşim neti kapattırmak için bugün bakıcam dedi. çok üzülüyorum. üzüntümden kendimi tatlıya verdim
dün eşim tarafı bizdeydi kaynım kaynanam görümcem. sabah bir girdim hamurun içine resmen akşam yatana kadar.
bugünde dünden kalanları tükettik. yani anladınız siz onu. şimdi şişemi aldım oturuyorum. lingo lingo şişeler. acayip yorgunum yaa uykum vaaarrrr

o altınlar durduğu sürece size batar canım. ben altınlarımı bozduğumda altın 84tl di. şimdi bakıyorumda. 2 aylık gelindim altın bozulduğunda. koluma takamadım ama şimdi içinde oturuyorum :)
Yani bende sadece düğünde taktim o günden beri bankada kasada duruyorlar

İyi akşamlar canlarım
Akşam yemeğimide 7 itibariyle yemiş bulunuyorumartık su çay kahve gibi sıvı şeylerle devam
Bu gece Allah nasip ederse sahura kalkıcam hafta içi günlerde tutmayı düşünüyorm regl olana kadar bakalım bugün tutamadım sütüm yumurtam bitmişti ekmek de yemeyeceğim için tutmadm acıkırım diye malum karataya uymaya çalışıyorum ucundan kıyısından

Bugün ne zamandır ara verdiğim insülin hapımı ve kan hapımı artık içmeye karar verdim her ne kada bu akşam içmeyi unutsamdasabah içmiştim ,az öncede kan hapımı içtim rengim çok soluk kansızlığım devam ediyor

Bugünkü Menüm
Kahvaltı

Ballı sirkeli limonlu ılık su
Peynir çeşitleri
zeytin
domates
fındık badem

Öğlen

Melemen
Yoğurt

Akşam

Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Peynir

Su
2.5 olcak yatana kadar
Telefonuma program indirdm su için 14 bardak içmeliymişim içtikçe sayıyı düşüyor görüyorum ekranda ve içiyorm iyi olduwater your body adı

Spor
Evin içinde 1 saatte 5000 adım attım
Yapabilirsem devam edicem
Bildiğiniz deli dana gibi dolandım

kizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
Hoşgeldin canım,inşalah hep birlikte çok güzel kilolar vericez
Ben ayşe takım kaptanıyım evliyim 44 yaşındayım 2 yetişkin oğlum birde gelinim var oğlum nişanlı,aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.
Birnci sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor canım gerçi şu an bazı kurallar askıda ama yinede oku öğren kabul et sen canım
İki hafta deneme süren var yeterli paylaşım ve azim görürsem iki hafta sonra listedesin

hıı hüpletmişin diye kızmayın -200 durumundayım bilginize...
Cuma günü tartıda görcez o cızları bakalım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugünüde şükür hasarsız atlattım şimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardı Hepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa )
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )

Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye )

hıı hüpletmişin diye kızmayın -200 durumundayım bilginize...

Süper valla hüpletmeye rağmen eksi gördüysen
İnşallah cumada çok güzel bir eksi bildirimin olur

Kız o şeker hapini bende hep unutuyorum hatta şimdi okuyunca dur bende içeyim bari dedim ama yarın sabahta doktora gideceğim cırcır olmamam lazım malum ilk gün öyle yapıyor ara verince ve yollarda rezil olurum hastanede de hayatta tuvalete gitme huyum yok malum bin çeşit insan
İyisimi yarın doktordan dönünce başlıyayım bende malum çistaları inceleyecekler ultrasonla ( 20 gün evvel randevu vermişlerdide bugün hatırladım yarın diye )

Bu arada o su programını bende kullanıyorum hatta su sesi yapmıştım onu ilkten ama şar şar ses duyunca cişim geliyordu hatta sırf benim değil bütün ailenin şimdi titreşime aldım titredikçe suya uzanıyorum

Kaçarım bak

Cumaya göre eksi olduğumu hatırlatayım beklenti oluşmasın

Bu akşam kimsecikler yok sanırım.
İşlerimi bitirdim,oğluşu yatırdım ve dinleniyorum.
Akşam üstü mutfak dolaplarını temizeyeyim dedim,içinden çıkamadım bir türlü.
Bir gün kendi evim olursa mutfağın her yerine dolap yaptıracağım valla.
Kira olunca elindekiyle yetinmek zorunda kalıyorsun ama keşke ev sahipleri de biraz bizleri düşünüp şöyle sağa sola ekstra dolap yapsalar :))

Allah kabul etsin canım ama akşam pilav fazla olmuş gibi arada da kek yemissin ya pilav hiç yemeseymişsin iyiymiş

Geçmiş olsun canım inşallah dinlenirsen sabaha bel ağrısı falan kalmaz
Valla bende dolaba doyamıyorum aslında ama işte çokda yer kaplasın istemiyorum ( en azından salonda yoksa mutfakta tavana kadar dolap olsa mutlaka koyacak birşey buluruz )

Rabbim inşallah sizede ev sahibi olmayı nasip ederde sende gönlüne göre yaptırırsın mutfağını ( tabi inşallah ferah bir mutfağın olur ben evi alırken hiç düşünmedim mutfağın ufak olmasını yada 1 oda daha fazla olsaydı diye manzaraya vurulduk aldık ama şimdi kızlarda diyor keşke bir oda fazla olsaydı diye çocuk odaları var ama biz salondayız bari 1 oda daha olsaydı temiz kapalı bir odam olurdu dediğimde de yoooo iki çocuk odası yapardık bende küçük cadıyla oda paylaşmak zorunda kalmazdım diyor büyük olan )

Kızlarrrrrrr yine kimsenin geleceği yok bari bende kaçayım

ARtık yarın sabah az girer sonrada yollar dökülürüm ( Benim şu 20 gün önce aldığım Ultrason randevusu yarınmış çistaları az mıncıklatıp içinin resmini çektireyim Umarım sonuçlarıda doktor çok yoğun olmazsa gösterme imkanım olur )

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler ( gelen olursa tabi )

Allaha emanet olun

Hayırlı geceler tatlmmm

Gülşen bak ne buldum
Ayrıca kitapta duraklamayı kırmak ve metabolizmayı hızlandırmak icin verilmis bir iksir tarifi de bulunmakta.

İKSİR:
-15 gr yesilcay(yaprak olmalı)
-1 tutam toz kırmızı acı biber
-1/2 yesil limon suyu(lime)
-1/2 lt su

1/2 lt kaynamış su icine malzemeler konarak demlenir.Soğudugunda gun icinde yemeklerden sonra 5 seferde icilmesi oneriliyor

Dukan amca duraksamalar için önermiş. Yeşil limon nerde bulcazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…