avukat için olanını anlatıyorum ben biz öyle aldık.canım dekont almak yeterli mi bankadan sözleşmeye falan gerek var mı
bizim avukatımız para talep etmedi çünkü haklısınız. karşı taraf ödüyor avukat masrafını. dekontları belli bir ücret karşılığı bankalar verir. o verdiğiniz ücretide tahsil edecek avukat.Canım krediler hep eşimin adına çekilmişti birde bütün kredilerin dekontlarını sakladımı onuda bilmiyorum ( bazıları duruyor da eksik varsa bankada geçmiş kredilerin dökümünü çıkarmaz diye tahmin ediyorum )
Yoksa dediğin gibi başvurmak yeterli olurdu ( eniştesi ama nedense bir kaç kere git gel yapmış ama neden onuda bilmiyorum )
hoşgeldin. ben hatice kayserideyim. 2 oğlum var ve burayı çok seviyorumkizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
Yani bende sadece düğünde taktim o günden beri bankada kasada duruyorlaro altınlar durduğu sürece size batar canım. ben altınlarımı bozduğumda altın 84tl di. şimdi bakıyorumda. 2 aylık gelindim altın bozulduğunda. koluma takamadım ama şimdi içinde oturuyorum :)
Hoşgeldin canım,inşalah hep birlikte çok güzel kilolar vericezkizlar bende araniza katildim kisaca kendimi tanitayim yas 29 iki cocugum var kilo 72 hedef 55 (insallah) hem kendime hem takima faydali olabilmek icin elimden geleni yapicam hep beraber basaracagimiza inaniyorum
Cuma günü tartıda görcez o cızları bakalımhıı hüpletmişin diye kızmayın -200 durumundayım bilginize...
hıı hüpletmişin diye kızmayın -200 durumundayım bilginize...
İyi akşamlar canlarım
Akşam yemeğimide 7 itibariyle yemiş bulunuyorumartık su çay kahve gibi sıvı şeylerle devam
Bu gece Allah nasip ederse sahura kalkıcam hafta içi günlerde tutmayı düşünüyorm regl olana kadar bakalımbugün tutamadım sütüm yumurtam bitmişti ekmek de yemeyeceğim için tutmadm acıkırım diye malum karataya uymaya çalışıyorum ucundan kıyısından
Bugün ne zamandır ara verdiğim insülin hapımı ve kan hapımı artık içmeye karar verdim her ne kada bu akşam içmeyi unutsamdasabah içmiştim ,az öncede kan hapımı içtim rengim çok soluk kansızlığım devam ediyor
Bugünkü Menüm
Kahvaltı
Ballı sirkeli limonlu ılık su
Peynir çeşitleri
zeytin
domates
fındık badem
Öğlen
Melemen
Yoğurt
Akşam
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Peynir
Su
2.5 olcak yatana kadar
Telefonuma program indirdm su için 14 bardak içmeliymişim içtikçe sayıyı düşüyor görüyorum ekranda ve içiyorm iyi olduwater your body adı
Spor
Evin içinde 1 saatte 5000 adım attım
Yapabilirsem devam edicem
Bildiğiniz deli dana gibi dolandım
Kaçarım bakHoşgeldin canım,inşalah hep birlikte çok güzel kilolar vericez
Ben ayşe takım kaptanıyım evliyim 44 yaşındayım 2 yetişkin oğlum birde gelinim var oğlum nişanlı,aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisiyim.
Birnci sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor canım gerçi şu an bazı kurallar askıda ama yinede oku öğren kabul et sen canım
İki hafta deneme süren var yeterli paylaşım ve azim görürsem iki hafta sonra listedesin
Cuma günü tartıda görcez o cızları bakalım
Cumaya göre eksi olduğumu hatırlatayım beklenti oluşmasınSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünüde şükür hasarsız atlattımşimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardıHepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa)
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )
Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye)
Süper valla hüpletmeye rağmen eksi gördüysen
İnşallah cumada çok güzel bir eksi bildirimin olur
Kız o şeker hapini bende hep unutuyorumhatta şimdi okuyunca dur bende içeyim bari dedim ama yarın sabahta doktora gideceğim cırcır olmamam lazım malum ilk gün öyle yapıyor ara verince ve yollarda rezil olurum hastanede de hayatta tuvalete gitme huyum yok malum bin çeşit insan
İyisimi yarın doktordan dönünce başlıyayım bendemalum çistaları inceleyecekler ultrasonla ( 20 gün evvel randevu vermişlerdide bugün hatırladım yarın diye )
Bu arada o su programını bende kullanıyorum hatta su sesi yapmıştım onu ilkten ama şar şar ses duyunca cişim geliyordu hatta sırf benim değil bütün aileninşimdi titreşime aldım titredikçe suya uzanıyorum
hayırlı akşamlar kızlar.
bugün ki menü
iftar :
-1 tabak etli nohut yemeği
-4-5 kaşık pirinç pilavı
-salata
-ayran
ara :
-çay ve 1 dilim kek
su : şimdilik 1 lt..
spor : Mutfağı temizledim.Belim kırılıyor yorgunluktan.
hayırlı akşamlar kızlar.
bugün ki menü
iftar :
-1 tabak etli nohut yemeği
-4-5 kaşık pirinç pilavı
-salata
-ayran
ara :
-çay ve 1 dilim kek
su : şimdilik 1 lt..
spor : Mutfağı temizledim.Belim kırılıyor yorgunluktan.
Bu akşam kimsecikler yok sanırım.
İşlerimi bitirdim,oğluşu yatırdım ve dinleniyorum.
Akşam üstü mutfak dolaplarını temizeyeyim dedim,içinden çıkamadım bir türlü.
Bir gün kendi evim olursa mutfağın her yerine dolap yaptıracağım valla.
Kira olunca elindekiyle yetinmek zorunda kalıyorsun ama keşke ev sahipleri de biraz bizleri düşünüp şöyle sağa sola ekstra dolap yapsalar :))
Kızlarrrrrrr yine kimsenin geleceği yok bari bende kaçayım
ARtık yarın sabah az girer sonrada yollar dökülürüm ( Benim şu 20 gün önce aldığım Ultrason randevusu yarınmışçistaları az mıncıklatıp içinin resmini çektireyim Umarım sonuçlarıda doktor çok yoğun olmazsa gösterme imkanım olur )
Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler ( gelen olursa tabi)
Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?