Banum Rabbim emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almayı nasip etsin inşallah aminnnnnSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Bugünüde şükür hasarsız atlattımşimdide şekersiz Türk kahvemi içiyorum
Akşam eşim gelir gelmez komşu ablamıda alıp şükür sonunda Yeğeninin dükkanına gidebildik
Yaptığım boncuklar zincirler kaç haftadır ayakkabı kutusu içinde bekliyorlardıHepsini tek tek bir kağıda yazdım ( cinsine ve istediğim miktara göre ) Yeğeni hepsini çok beğendi
Valla bunlar kesin satılır çok zevkli şeyler yapmışsın dedi
Tabi şu an kış olduğu için işler biraz durgunmuş Pierre Lotide ama onada dedim boş boş evde duracağına bari burada dursun belki müşterisi çıkar nasılsa acelem yok ( Kolyelerde ekmek istemez su istemez nasılsa)
Eşim hemen Yeğeniyle onları nereye koyabileceğimizi ve nasıl bir stand geretiğine baktı ( eşim yapacak onuda )
Rabbim inşallah hayırlısıyla onları satmayı nasip eder ( eğer talep olursa devamını yapacağım zaten birazda o yüzden kağıda türlerini falan yazdım hatta kağıdın birde resmini çektim bende de dursun diye)
Süper valla hüpletmeye rağmen eksi gördüysen
İnşallah cumada çok güzel bir eksi bildirimin olur
Kız o şeker hapini bende hep unutuyorumhatta şimdi okuyunca dur bende içeyim bari dedim ama yarın sabahta doktora gideceğim cırcır olmamam lazım malum ilk gün öyle yapıyor ara verince ve yollarda rezil olurum hastanede de hayatta tuvalete gitme huyum yok malum bin çeşit insan
İyisimi yarın doktordan dönünce başlıyayım bendemalum çistaları inceleyecekler ultrasonla ( 20 gün evvel randevu vermişlerdide bugün hatırladım yarın diye )
Bu arada o su programını bende kullanıyorum hatta su sesi yapmıştım onu ilkten ama şar şar ses duyunca cişim geliyordu hatta sırf benim değil bütün aileninşimdi titreşime aldım titredikçe suya uzanıyorum
Sakınnnnnn gebertirimmmKaçarım bak
Banum Rabbim emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almayı nasip etsin inşallah aminnnnn
Senin çistalardada bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut banum bir konferansda konu çistalardı doktor ağrı varsa korkmayın demişti
Benim programda şar şar ses falan yoksadece kaç bardak içmem yazıyor ve içtikçe düşüyor yani bana hatırlatacak yada uyaracak hiç bişi yok nası titretcem kız bunu ben
Sakınnnnnn gebertirimmm
kızlar fakültede bi endokrin profesörü var adamı aradım özel muayenehanemde bakıyorum hastalara fakültede bakmıyorum dedi.adam alanında uzman gerçekten ama fiyatı çok ya 300 tl.bir defaya mahsus 300 versem sorun olmaz da beni ayda bir kontrole çağırıp her ay 300 versem olmaz yani veremem o kadar.napayım sizce.amcamın hanımı ona gitmişti onda da tiroid ve insülin vardı bendeki gibi kadın 110 lu kilolarda 70 lere düşmüştü 1 yılda.
Şeyyy kızlaarrratın beni denizlereee beennnn sabah güzelllce diyet kahvaltımı yaptmmm veee ögleden bu yana abur cubur yedim ama çok iyi geldi çok mutlu oldum bu saatten itibaren bişey yemicem söz aksamada 2 kaşık yagla pişirdiğim ıspanaktan yeyip günü kapatcam spor yaptmm 30 dk stepper
İyi akşamlar kızlar. İki gündür giremedim nasılsınız herşey yolundadır umarım
Dün eşim izinliydi güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra eşimle oğlum parka gittiler bende evi toparladım bulaşık filan. Akşamada amcam yemeğe davet etti.Annemleri kızkardeşimi ,akşam amcamlara geçtik.Çok güzel bir sofra hazırlamışlar.Abartmadan yedim ama yine de şiştim uzun zamandır az yemeğe alıştığım için :) Bugünde çarşamba günü misafirlerim var, o yüzden detay temizlikleri yaptım.Mutfaktaki herşey temizlendi :)masa pencere buzdolabı dolap sebzelik... temiz gibilerdi ama yinede elden geçsin hepsi dedim. Kapıları, Koltuk derilerini sildim.Banyomu dün detaylı temizlemiştim.E bide olmazsa olmaz yatak odasına giriştim :) çamaşır katla ütüle yerleştir derken bide ocağa nohut koydum.Artık birazcık da olsa dinlenmeyi hakettim ve oturdum :) Tabi bu arada oğlum öksürüyor onun arkasından koşturuyorum yemek yesin pekmez içsin diye.İnşaallah çok ilerlemeden geçer...
Dünkü Menüm
KAHVALTI
1.5 peynirli omlet
3 zeytin
azıcık tereyağlı bal
1 dilim ekmek
domates salatalık
şekersiz çay
ÖĞLE
Çorba
Akşam
Mercimek çorbası
Etli topalak köfte
2 baget tavuk
Garnitür salatası
Marul salatası
Havuç tarator
Ayran
(Biraz fazla gibi ama hepsinden azar azar yedim pirinç pilavı vardı hiç almadım tabağa
Çayın yanında revanı ve baklava vardı baktım oğlum baklavayı çok sevdi o yedi.Revaninin de yarısını yedi bana yarım dilim kaldı Allah dan :)
Bugünkü Menüm
KAHVALTI
Haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates
1 dilim ekmek
ARA
2 tane günkurusu kayısı
2 ceviz
ÖĞLE
Maalesef çikolatalı gofret(hayırlısıyla şu reglım olsun şu tatlı krizi ve sinir benden uzaklaşsın)
AKŞAM
Etli nohut yemeği
Yoğurt
Suyu hiç takip etmedim ne kadar içtim diye yaklaşık 1.5 litredir sanırım.Spor yok bugünkü tempom bana yeter
kızlar fakültede bi endokrin profesörü var adamı aradım özel muayenehanemde bakıyorum hastalara fakültede bakmıyorum dedi.adam alanında uzman gerçekten ama fiyatı çok ya 300 tl.bir defaya mahsus 300 versem sorun olmaz da beni ayda bir kontrole çağırıp her ay 300 versem olmaz yani veremem o kadar.napayım sizce.amcamın hanımı ona gitmişti onda da tiroid ve insülin vardı bendeki gibi kadın 110 lu kilolarda 70 lere düşmüştü 1 yılda.
Canım bence ilk muayeneye özele git 300ü verip ama doktora izah et bakın benim durumum bu hesabı en azından tahlilleri falan hastanede ücretsiz yaptırırsın ve sonuçlarınıda hastanedeyken gösterirsin ( nasılsa büyük ihtimalle sonuçu gördükçten sonra ona göre ilaçı verip sonrada 3 yada 6 ay sonra kontrole gel diyecekti ridye tahmin ediyorum )
8. takim uyeleri gunaydin cok sessizsiniz ben iki bardak suyumu ictim biraz egzersz yaptim suan sade kahvemi iciyorum az sonra kahvaltiya gecicem herkese az kalorili bir gun diliyorum
Bu arada herkese günaydın akşam girecektim ama küçük canavarımdan fırsat bulamadım youtuba girip çizgi film açıyor yahu iyice öğrenmiş sıpa menümü yazayım bari
Dünkü Menüm:
Sabah Peynirli yumurta, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim kepekli ekmek
Öğle: 2 parça tavuk, yoğurt, haşlanmış karnıbahar, 1 portakal, 1 dilim elma
(meyveleri akşama bırakmadan yemeye çalışıyorum)
Akşam: Izgara çupra, roka-yeşil soğan-turp salatası, iki lokma helva
Ara: 1 hurma
8. takim uyeleri gunaydin cok sessizsiniz ben iki bardak suyumu ictim biraz egzersz yaptim suan sade kahvemi iciyorum az sonra kahvaltiya gecicem herkese az kalorili bir gun diliyorum
Bu arada herkese günaydın akşam girecektim ama küçük canavarımdan fırsat bulamadım youtuba girip çizgi film açıyor yahu iyice öğrenmiş sıpa menümü yazayım bari
Dünkü Menüm:
Sabah Peynirli yumurta, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim kepekli ekmek
Öğle: 2 parça tavuk, yoğurt, haşlanmış karnıbahar, 1 portakal, 1 dilim elma
(meyveleri akşama bırakmadan yemeye çalışıyorum)
Akşam: Izgara çupra, roka-yeşil soğan-turp salatası, iki lokma helva
Ara: 1 hurma
Günaydın canım
Bende sabah aç karnına şekersiz Türk kahvemi içtim ve kahvaltımıda yaptım
Bİrazdan Maviay1in dün paylaştığı Spor Programının ikinci gününü yapacağım
Eki Görüntüle 1338156
Sanada günaydın canım
Sorma şimdiki sıpalar cidden herşeyi çok çabuk öğreniyorhep diyorum şimdikilere kıyasla bizler geçmişte baya bir aptal kalıyormuşuz yanlarında
Benim küçük cadıda Tableti senelerin Hackeri gibi kullanacak neredeyse
İnan ben alışamadım tablete ( hala eski takoz laptobla idare ediyorum ) hatta bazen tableti elime alıp anam şu neredeydi dediğimde hemen dur Anneciğim ben sana gösteririm diyor
Demi yaa benim kızda versem oynucak ama hiç alıştrmadm bana sormadan hiç dokunmaz telefonuma istediği zamanda verebilir misin mi tatlı annecim diyoben ne diyorum tabiii olmaz kzm ebbuşlar telefonla oynamaz diyorum ve gerisin geri gidiyo anam bek terbiyeli bu kz kime çekti bilmiyorum
Selincim senin dün verdiğin ayran detoksunu yapıcam yarın ve perşembe inşallah eksileri görürüm
Maşallah nazar deymesin
Valla benim iki kızımda tuttuğunu koparır
Dün canım sıkılıyor dedi diye öylesine beni rahat bıraksın diye akşam üzere senle bir etkinlik yaparız falan dedimHatta daha sonra ona dışarı çıkmışken değişik bir lego seti aldım BİMden 10 liraya Tren şeklinde Tom ve Jerryli ve süpriz hesabı hediye ettim ona canın sıkılmasın diye aldım dedim
Az oynadı sonrada benim ona verdiğim söz aklına geldi ve ille birlikte hani etkinlik yapacaktık, hani değişik birşey yapacaktık diye tutturduulen oyna işte yeni oyuncağınla dediysemde yok işte Anneler söz verdimi sözünü tutar, hani sen beni hiç üzmezdin, ama benim etkinlik yapasım geldi diye bin tane bahane üretti bana eşim nasıl gülüyor aldın başına belayı diye babanla yap diyorum yok ille sen sözverdin diyor
Ablasının fazla renkli kartonu vardı oturduk A4 kağıdından ev, ağaç, bulut, güneş ve çiçekler kesip kağıda yapıştırdık birliktesonrada onları pastel boyalarıyla kendi dilediği gibi boyadı ama nasıl mutlu oldu
Gelip geçip Anneciğim etkinlik ve oyuncak için teşekkür ederim diye öpüp durdu beni
Hani hem elinde hem dilinde derler ya bizim cadıda o hesapteknolojide olsa, etkinlikte olsa bir şeyi kafaya koyduysa mutlaka yapacak
Maşallah nazar deymesin
Valla benim iki kızımda tuttuğunu koparır
Dün canım sıkılıyor dedi diye öylesine beni rahat bıraksın diye akşam üzere senle bir etkinlik yaparız falan dedimHatta daha sonra ona dışarı çıkmışken değişik bir lego seti aldım BİMden 10 liraya Tren şeklinde Tom ve Jerryli ve süpriz hesabı hediye ettim ona canın sıkılmasın diye aldım dedim
Az oynadı sonrada benim ona verdiğim söz aklına geldi ve ille birlikte hani etkinlik yapacaktık, hani değişik birşey yapacaktık diye tutturduulen oyna işte yeni oyuncağınla dediysemde yok işte Anneler söz verdimi sözünü tutar, hani sen beni hiç üzmezdin, ama benim etkinlik yapasım geldi diye bin tane bahane üretti bana eşim nasıl gülüyor aldın başına belayı diye babanla yap diyorum yok ille sen sözverdin diyor
Ablasının fazla renkli kartonu vardı oturduk A4 kağıdından ev, ağaç, bulut, güneş ve çiçekler kesip kağıda yapıştırdık birliktesonrada onları pastel boyalarıyla kendi dilediği gibi boyadı ama nasıl mutlu oldu
Gelip geçip Anneciğim etkinlik ve oyuncak için teşekkür ederim diye öpüp durdu beni
Hani hem elinde hem dilinde derler ya bizim cadıda o hesapteknolojide olsa, etkinlikte olsa bir şeyi kafaya koyduysa mutlaka yapacak
İnşallah canm bende çok fena baş ağrısı yaptı ikinci gün ben karabuğday kürünü daha çok begendim kilo verdirme ve tok tutma konusunda
canim ne kadar erken kalkarsak metobolzmamiz erken calismaya baslar gonul isterki 6-7 gibi kalkayim ama bunada sukurGünaydın canım oohh sen güne erken başlamssn ben aç karnına hiç spor yapamam bravo vallaama sabah kahvesi içmeden bende duramıyorum ama az sütlü şekersiz neskafe içiyorum ben
Dur bakiyim benimki da küçük bi büyüsün oda kök söktürür banatabi konu oyun olunca bizimkide durmuyo ille ikimiz oynuyalm annecim diye bide resim çizmeyi cok seviyo annecim bana ağlayan bebek çiz diyo hele kendisinin bi çizişi var kollar kafadan çıkıo kanepeye kadar uzanıyo
Ayy bu çocuklar bi alem yaa Allah bizlere bağışlasn evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?