Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banum Rabbim emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almayı nasip etsin inşallah aminnnnn
Senin çistalardada bişey çıkmayacak gönlünü ferah tut banum bir konferansda konu çistalardı doktor ağrı varsa korkmayın demişti
Benim programda şar şar ses falan yoksadece kaç bardak içmem yazıyor ve içtikçe düşüyor yani bana hatırlatacak yada uyaracak hiç bişi yoknası titretcem kız bunu ben

Sakınnnnnn gebertirimmm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Çok şükür bugün erkenden uyandım ( gece 11de yattım ve şükür uyuyabildim hatta sebebinide buldum dün gece karnım çok açtı ve sanırım kaçamak yapmamak adına bünye kendini kapattıda ben uykuya dalabildim çabucak )

Hemen kendime şekersiz Türk kahvemi aldım ve geldim
Sabah aç karnına şekersiz kahvede cidden iyi geliyor hem kendime geliyorum hemde metabolizmayı hızlandırmış oluyorum
Bugün metabolizmamı şaşırtmak için sırf salata yemeyi düşünüyorum ( bol tabiki )
Dün bir ara tartıda yine 115.5i gördüm az daha kafayı yiyecektim sonra emin oldum kesinlikle ödem olduğuna ve ufak bir oyunla bünyeyi kandırıp o ödemlerden kurtulup daha fazlasını bile vermeyi planlıyorum

Maşallah Sünger BOB gibi hatunum anında sıvıyı çekiyorum herhalde
Kendi suyumu bir sıkayım bir iki gün içinde de Cumaya güzel bir sonuç göreyim

Canım sen şimdi öyle diyince ben baktım programa ( hatta güncellemem gerekiyormuş )
Genel ayarlar bölümünde bildirim sesi diye bir yer var ona tıkladığın an sesı açılıyor hemen bir altındanda Bildirim seslerini özelliktir yazan bir yer var ona tıklayıp varsayılan ve özelleştir diye iki seçenek açılıyor oradan özelleştir diyip istediğin zil sesini seçiyorsun ben su sesi yapmıştım öbür türlü mesajmı diye düşünmeyeyim hesabı

Bildirim aralığına kadar ayarlıyabiliyorsun

kızlar fakültede bi endokrin profesörü var adamı aradım özel muayenehanemde bakıyorum hastalara fakültede bakmıyorum dedi.adam alanında uzman gerçekten ama fiyatı çok ya 300 tl.bir defaya mahsus 300 versem sorun olmaz da beni ayda bir kontrole çağırıp her ay 300 versem olmaz yani veremem o kadar.napayım sizce.amcamın hanımı ona gitmişti onda da tiroid ve insülin vardı bendeki gibi kadın 110 lu kilolarda 70 lere düşmüştü 1 yılda.

Canım bence ilk muayeneye özele git 300ü verip ama doktora izah et bakın benim durumum bu hesabı en azından tahlilleri falan hastanede ücretsiz yaptırırsın ve sonuçlarınıda hastanedeyken gösterirsin ( nasılsa büyük ihtimalle sonuçu gördükçten sonra ona göre ilaçı verip sonrada 3 yada 6 ay sonra kontrole gel diyecekti ridye tahmin ediyorum )

Olsun canım arada gerekiyor nefsi köreltmek lazım bu sana epey gidecek

Çok güzel canım menüler ah o regl krizleri yok mu bizi bizden alan

Canım bence de git sürekli hastası olursan kontrollere her zaman para almaz diye biliyorum ben..zaten tahlillerini fakültede yaptırır göstermek için ona gidersin..

Aynen Banuya katılıyorum açık açık konuş açık yaraya kurt düşmezz

Bu arada herkese günaydın akşam girecektim ama küçük canavarımdan fırsat bulamadım youtuba girip çizgi film açıyor yahu iyice öğrenmiş sıpa menümü yazayım bari

Dünkü Menüm:
Sabah Peynirli yumurta, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim kepekli ekmek
Öğle: 2 parça tavuk, yoğurt, haşlanmış karnıbahar, 1 portakal, 1 dilim elma
(meyveleri akşama bırakmadan yemeye çalışıyorum)
Akşam: Izgara çupra, roka-yeşil soğan-turp salatası, iki lokma helva
Ara: 1 hurma

8. takim uyeleri gunaydin cok sessizsiniz ben iki bardak suyumu ictim biraz egzersz yaptim suan sade kahvemi iciyorum az sonra kahvaltiya gecicem herkese az kalorili bir gun diliyorum

Günaydın canım oohh sen güne erken başlamssn ben aç karnına hiç spor yapamam bravo valla ama sabah kahvesi içmeden bende duramıyorum ama az sütlü şekersiz neskafe içiyorum ben

Menün çok güzel canım :) afiyet olsun

8. takim uyeleri gunaydin cok sessizsiniz ben iki bardak suyumu ictim biraz egzersz yaptim suan sade kahvemi iciyorum az sonra kahvaltiya gecicem herkese az kalorili bir gun diliyorum

Günaydın canım
Bende sabah aç karnına şekersiz Türk kahvemi içtim ve kahvaltımıda yaptım
Bİrazdan Maviay1in dün paylaştığı Spor Programının ikinci gününü yapacağım

Sanada günaydın canım
Sorma şimdiki sıpalar cidden herşeyi çok çabuk öğreniyor hep diyorum şimdikilere kıyasla bizler geçmişte baya bir aptal kalıyormuşuz yanlarında
Benim küçük cadıda Tableti senelerin Hackeri gibi kullanacak neredeyse
İnan ben alışamadım tablete ( hala eski takoz laptobla idare ediyorum ) hatta bazen tableti elime alıp anam şu neredeydi dediğimde hemen dur Anneciğim ben sana gösteririm diyor

Demi yaa benim kızda versem oynucak ama hiç alıştrmadm bana sormadan hiç dokunmaz telefonuma istediği zamanda verebilir misin mi tatlı annecim diyo ben ne diyorum tabiii olmaz kzm ebbuşlar telefonla oynamaz diyorum ve gerisin geri gidiyo anam bek terbiyeli bu kz kime çekti bilmiyorum

ah canım benim oğlan nasıl öğrenmiş ki sorma fotoğraflara bakıyo videolara çizgi film buluyo neler neler abisi de tablet ustası ödevini yaptıktan sonra oynayabiliyor ama

Maşallah nazar deymesin

Valla benim iki kızımda tuttuğunu koparır
Dün canım sıkılıyor dedi diye öylesine beni rahat bıraksın diye akşam üzere senle bir etkinlik yaparız falan dedim Hatta daha sonra ona dışarı çıkmışken değişik bir lego seti aldım BİMden 10 liraya Tren şeklinde Tom ve Jerryli ve süpriz hesabı hediye ettim ona canın sıkılmasın diye aldım dedim
Az oynadı sonrada benim ona verdiğim söz aklına geldi ve ille birlikte hani etkinlik yapacaktık, hani değişik birşey yapacaktık diye tutturdu ulen oyna işte yeni oyuncağınla dediysemde yok işte Anneler söz verdimi sözünü tutar, hani sen beni hiç üzmezdin, ama benim etkinlik yapasım geldi diye bin tane bahane üretti bana eşim nasıl gülüyor aldın başına belayı diye babanla yap diyorum yok ille sen sözverdin diyor

Ablasının fazla renkli kartonu vardı oturduk A4 kağıdından ev, ağaç, bulut, güneş ve çiçekler kesip kağıda yapıştırdık birlikte sonrada onları pastel boyalarıyla kendi dilediği gibi boyadı ama nasıl mutlu oldu
Gelip geçip Anneciğim etkinlik ve oyuncak için teşekkür ederim diye öpüp durdu beni

Hani hem elinde hem dilinde derler ya bizim cadıda o hesap teknolojide olsa, etkinlikte olsa bir şeyi kafaya koyduysa mutlaka yapacak

Selincim senin dün verdiğin ayran detoksunu yapıcam yarın ve perşembe inşallah eksileri görürüm

İnşallah canm bende çok fena baş ağrısı yaptı ikinci gün ben karabuğday kürünü daha çok begendim kilo verdirme ve tok tutma konusunda

Dur bakiyim benimki da küçük bi büyüsün oda kök söktürür bana tabi konu oyun olunca bizimkide durmuyo ille ikimiz oynuyalm annecim diye bide resim çizmeyi cok seviyo annecim bana ağlayan bebek çiz diyo hele kendisinin bi çizişi var kollar kafadan çıkıo kanepeye kadar uzanıyo
Ayy bu çocuklar bi alem yaa Allah bizlere bağışlasn evlatlarımızı

Çok iyi yapmışsın canım benim oğlanlar da tuttuklarını koparırlar

İnşallah canm bende çok fena baş ağrısı yaptı ikinci gün ben karabuğday kürünü daha çok begendim kilo verdirme ve tok tutma konusunda

bi deneyim bakalım benim de yediklerimden başım çok ağrır dukan yaparken hat safhaya çıkmıştı baş ağrısı

Günaydın canım oohh sen güne erken başlamssn ben aç karnına hiç spor yapamam bravo valla ama sabah kahvesi içmeden bende duramıyorum ama az sütlü şekersiz neskafe içiyorum ben
canim ne kadar erken kalkarsak metobolzmamiz erken calismaya baslar gonul isterki 6-7 gibi kalkayim ama bunada sukur

Aminnnn canım cümlesini

Neyse size doyum olmaz

Bana müsaade
Gidip şu çistaları bir mıncıklatayım ultrasonunu çektireyim
İnşallah önemli birşey yokturda rutin kontrol sayılır
Öğleden sonrada büyük kızı doktora götüreceğim yine baş ağrıları bu ara fazla birde netten girip bakıyor ne olabilir diye kendi kendine hastalık hastası olucak ama şimdi götürmesem kendine gidiyorsun bana gelince cimrilik yapıyorsun der ( halbuki ben devlet hastanesine gidiyorum o özele )

Akşam üzere görüşmek üzere

Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…