Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bak hala uzuluyor yaa kuzum moral moral morall haftaya cok daha guzel olucak ben bıze ınanıyorummhafta sonu kacamaklarına dıkkat

Aslaaaa haftasonu kacamağı yokkk moral bozmakta yok anlasıldı bide biz kücükken sen sütsün derlerdi oyun oynarken dediğin gibi dolanrdk ortalkta

Aslaaaa haftasonu kacamağı yokkk moral bozmakta yok anlasıldı bide biz kücükken sen sütsün derlerdi oyun oynarken dediğin gibi dolanrdk ortalkta
hehhhh soyle haftaya tam gaz devamm
aynen canım ya sımdı lıstelerle ugrasırken o aklıma geldı bı gulme aldı benı kendım calıp kendım oynuyorumda uygun bak

hehhhh soyle haftaya tam gaz devamm
aynen canım ya sımdı lıstelerle ugrasırken o aklıma geldı bı gulme aldı benı kendım calıp kendım oynuyorumda uygun bak

Olsun canm başarının büyüğünü sen yapıyorsun hamileyken gidiyor kilolar rminim doğum yaptktan sonra emzirerekte bütün kilolarını daha hızlı vereceksin

Olsun canm başarının büyüğünü sen yapıyorsun hamileyken gidiyor kilolar rminim doğum yaptktan sonra emzirerekte bütün kilolarını daha hızlı vereceksin
ayy inşallah canım benım ya bakalım son aylarda kılo cok almazsam dogum sonrası hedefe bısey kalmayacak ama sıkılasmak ıcın caba harcamam gerekecek

offfff fena durumdayız yani

Yaaaa ben batırdmmmm

Kuzum bitek sen değil hepimiz batırdık ya minimum kilo vermişiz ya da sabit kalmışız. Haftaya inşallah yeni yıla güzel bir giriş yaparız hep beraber

selin doğru söylemiş ben 58 kilo ile hamile kaldım 70 e yakın ile doğum yaptım.emzirme döeminde 16 kilo verdim...

benim geçen hafta ctesi günü kilom 82.5 ti ama 82.3 değil

N napcazgari canım ben dukan yapmıştım ben sana yardım ederim
aaa çok sevinirim aslında benim problemim şimdiye kadar çok fazla kilo verip geri almamdan dolayı metabolizmamın yavaş olması. tabi insülin direncim ve pko da var bu yüzden inanın yemek yemeye korkuyorum ve hep kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. biraz umutsuzum yani

offfff fena durumdayız yani

Kuzum bitek sen değil hepimiz batırdık ya minimum kilo vermişiz ya da sabit kalmışız. Haftaya inşallah yeni yıla güzel bir giriş yaparız hep beraber

Inşallah haftaya hepimiz güzel bildirimler yaparz hatice nin ki gibi az olmaz

1)***mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>> 56 (69,8 geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>69,3

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>69,9

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2)***napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60 (82,5 takıma geldiği gün) cuma gunu tartısı elınde olmadıgı ıcın cumartesı gunu bıldırım yaptı

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>82,3

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>80,4

3)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>

4)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

5)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> ?? (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

6)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

7)***deli_avrat >> 24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (77,3 takıma geldıgı gun)

8)***sempatikhatun >>24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (95 takıma geldıgı gun)

9)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> (62 takıma geldıgı gun)

takıma gelip bir daha uğramayan 2 üye listeden çıkarılmıştır...

------------------------------------------------------------------------

mervemmm eline sağlık bitanemmmm
rabbim bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnnn
rabbim ,okulunu tez zamanda bitirmeyi,borçlarından arınmayı,kocişin ve bebişinle mutlu mesut bir ömür sağlıcakla ve istediğin kiloda yaşamayı nasip etsin inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…