hosgeldın canım aramıza ben merve 24 yasındayım ve 25. haftalık hamıleyım ınsallah hep bırlıkte hedeflerımıze ulasıcazIyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. Birbirimizi destek olarak fazla kilolardan kurtulacagiz inşallah. Dogumdan sonraki fazla kiloları atmak istiyorum. 80 kiloyum hedefim 65 Karın ve basen bölgemde fazlam var, basen bölgesi ve karın için önerileriniz var mı? Herkeze sağlıklı zayiflamalar....
tebrıkler canım gecen haftakı cuma gunun ku kılonu bılıyormusunGünaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin 66 yım şuan...
amin cecom ınsallah odemdır o emınım haftaya super bı sonuc gelecek emınımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin şu mübarek günün hatrına
Eki Görüntüle 1351121
Bu hafta maalesef kilom sabitama ödem olduğunu düşünüyorum üstelik Tuvalet sorunu yaşıyorum dünden beri ( aklıma gelen başıma geliyor hep daha geçen gün 111.7yi görmüştüm tartıda ve inşallah bugünde görürüm diyordum ama yine 112.9 çıktım
Neyse canım sağ olsun en azından iki gün önce tartıda o rakamı görmek bile beni mutlu etti
Demekki suyu biraz daha artırmam gerekecek
Umarım sizlerin daha güzel bildirimleriniz olur
canım lıste 6 ya kadar paylasım alanında paylasılması gerekıyor o saate kadar bıldırım yaparsan ayse ablam kabul eder bence ama soyle bıseyde var kahvaltı ve oglen yemek yemıs olucan o yuzden fazla cıkma ıhtımalın yuksek moralın bozulmasın :SKIZLAR GÜNAYDIN
ben evden sabah acele çıktım tartılmayı unuttum yaa eve gitmeye 4 olur saat o zamanda yazsak olur mu kaptanım
tebrıkler canım ıdeal kıloya yaklstıkca az gıdıyor canm dert etme gıtsınde ıster gram gram ıster kıloyla yeterkı gelmesınBaşlangıç kilom 67
Geçen Hafta 64.7
Bu Hafta 64.4
Fark 0.3
Yüzde 0.46
Anlaşıldı benim kilolar gram gram gidecek
tebrıkler canım %0,15 cıkıyor canımKilom: 68,5 canlar -100 gramdayım gram gram gidiyorum artık ne yazıkki son kilolar ve direnç kiloları direniyor vücudum almak ve sabit kalmaktansa -100 e de razı geliyorum maalesef
68,6/100 gr/0,1 doğru mu mervecimmm
tebrıkler canm harıkasınnKilo bildirimim;
başlangıç:58
geçen hafta: 58
bu hafta: 56.2
fark:1.8
yüzde:3.1
gunaydın ablam aminn ınsallahhgünaydın hayırlı cumalar canlarım
tüm hayırlı dileklerimiz kabul olsun inşallah aminnn
tebrıkler canım benım mesajı sımdı okudum persembe gunun bıldırımını yapman dogru olur mu bılmıyorum ama son karar tabıkı ayse ablamızınGünaydın kızlar.Bu sabah kilom aslında 72.7 idi ama dün hem kız kardeşim geldiği için hem biraz tiksinme olduğu için karabuğdaya devam edemedim.Etseydim kesin daha güzel bir rakam görürdüm bugün.
Böyle vucuttan ödem atan diyet sonralarında ertesi günlerde +200-300 gr olabiliyor.Ben de bunu düşünerek perşembe sabahımın bildirimini yapmak istedim.Tabi son karar kaptanın yine de..
Başlangıç kilom 73.5
Geçen Hafta 72.7
Bu Hafta 72.4
Fark 0.3
Yüzde 0.41
Selam kızlar uyumuş kalmsm
Kilom
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.9
Şimdiki kilo : 56.1
Fark: artı 200 gr
Hepsini gönderemedim maalesef
Toplam fark : 19.1
Cnım uzme canını gelen sadec 200 gram kac haftadır cok guzel kılolar verdın zaten yarına coktan gonderırsen sen bu 200 cuk gramıSelam kızlar uyumuş kalmsm
Kilom
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.9
Şimdiki kilo : 56.1
Fark: artı 200 gr
Hepsini gönderemedim maalesef
Toplam fark : 19.1
***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / / /% )
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 ///% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/+0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5// /% )
turuncu (72,7 /72,4/0,3 / %0,41 ) ?
8. Takım Ortalaması %
ABLAM YENI UYELERDEN KIMI ALIP ALMAYACAGINI BILMEDIGIM ICIN BEN EKLEMEDIMDENEME SURESINDE OLANLARINDA BI LISTESINI OLUSTURUCAM INSALLAH EN AZINDAN DAHA KOLAYLIK OLUR SENIN ICIN
Cnım uzme canını gelen sadec 200 gram kac haftadır cok guzel kılolar verdın zaten yarına coktan gonderırsen sen bu 200 cuk gramı
Canım eminim o 200 gramcık fazlalıkta kesinlikle ödemdir
Önümüzdeki hafta ikimizde süper bir bildirim yapacağız eminim
Daha iyi bi sonuç bekliyordum çarşamba günü 78.4 u gormustum ama bugün wc te cikamadim sanirim onun etkisi var
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.8
Bu hafta:78.5
Giden:0.3
Toplam giden:24.7
Askrhpozitif(78.8/78,5/0,3/%0.38)
Eki Görüntüle 1351140
Memnun oldum :) Merve ben de :)Aahaaa benden küçüğü a gelmiş buraya hoşgelmisbende selin canım 20 yaşındayım
tatlım menün genel olarak güzelSelam bayanlar napıyosunuz bugün çok yorucu bir gün geçirdim menümü paylaşıp geçmişe gidicem
Sabah : aç karna 1 br su 1,5 dilim kızarmış tb 1 tatlı kaşığı tereyağı salça 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
Ara: 1 yeşilçay 1 mandalina
Öğlen: 1 kase taze fasülye
Ara: 3 kaşık yoğurt meyve müsli ve keten tohumu ile
Akşam: fırın köfte patates 1 porsiyon 2 kaşık biber kavurması ve salçalı sos bidee yarım dilim tb
Ara: 1 sade soda ve tarçınlı yeşil çay
Birazdan sade türk kahvesi ve bol su
Yarın ilk bildirimimi yapıcam çok heycanlıyım
hoşgeldin canım deneme sürecindesin,bol paylaşımda bulunup her cuma mutlaka kilonu bildirmelisinMerhaba, takıma yeni katıldım uzun bir süredir kilo vermek istiyorum, fakat 1-2 hafta diyet yapıp birkaç kilo vermekten, sonrada o kiloları fazlasıyla geri almaktan başka bir şey yapamadım
Bugün bütün özgüvensizligimin sebebinin kilom olduğunu fark ettim.Buna bir son vermeliyim :)
Boyum 165 kilom (söylemekten hoşlanmasam da...) 73.
Merhaba... :)
çok geçmiş olsun tatlımŞimdi hastaneden geldik .Gündüz paslı çivi batmıştı bacağıma.Akşam eşim ısrar etti gidelim diye ve iğnemizi vurdurup geldik.Eşime diyorum yarın bildirim günü acaba ödem oluşurmu diye eşimin bakışı tam da böle
sende hoşgeldin canım,aynı şekilde deneme sürecindesin ve bol paylaşımda bulunup cuma günleri mutlaka kilo bildirmelisinIyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım. Birbirimizi destek olarak fazla kilolardan kurtulacagiz inşallah. Dogumdan sonraki fazla kiloları atmak istiyorum. 80 kiloyum hedefim 65 Karın ve basen bölgemde fazlam var, basen bölgesi ve karın için önerileriniz var mı? Herkeze sağlıklı zayiflamalar....
tatlım takıma geldiğin günkü kilon 66,5 aradan 3 hafta geçti ,sencede 3 haftada 500gr çok az değilmiGünaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin 66 yım şuan...
gülşencim cuma günü 6 ya kadar listeleri hazırlamamız gerekiyor 4 çok geç ama yapacak bir şey yok senin okuldan koşa koşa eve gidip tartılman gerekcek yoksa listeyi yayınlamakta geç kalır ve ceza alırız canım koş koşKIZLAR GÜNAYDIN
ben evden sabah acele çıktım tartılmayı unuttum yaa eve gitmeye 4 olur saat o zamanda yazsak olur mu kaptanım
Kilo bildirimim;
başlangıç:58
geçen hafta: 58
bu hafta: 56.2
fark:1.8
yüzde:3.1
Geçen hafta 105.5
Güncel 105.3
Hesap yaparmısınız
evet niyetim dukan ama ne yazık ki bazı günler dışada yemek zorunda olduğum için diyetimle ilgili şüpheye düşüyorumSanırım Dukan diyeti yapıyorsun
İnşallah daim olurda güzel kilolar versin
Ben maalesef bir kere denedim ve verdiğim 6 kg artık hastanelik olup bırakmak zorunda kalınca fazlasıyla geri gelmiştio yüzden ben o tür diyetlere niyetlenmiyorum bile ( ki zaten şu andaki beslenme şeklim yani karatay tam benlik )
dukan yapmaya çalıştığım için az oluyor. yani bazen ne yiycem konusunda çaresiz kalıyorumcanım benım cok az olmus sankı menun kahvaltın hafıf gecmıs zaten oglen bende pek yemıyorum ama aksamında hafıf gıbı geldı bana
teşekkür ederim :)tebrıkler canım nazar degmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?