Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hosgeldın canım aramıza ben merve 24 yasındayım ve 25. haftalık hamıleyım ınsallah hep bırlıkte hedeflerımıze ulasıcaz
Günaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin 66 yım şuan...
tebrıkler canım gecen haftakı cuma gunun ku kılonu bılıyormusun
amin cecom ınsallah odemdır o emınım haftaya super bı sonuc gelecek emınım
KIZLAR GÜNAYDIN
ben evden sabah acele çıktım tartılmayı unuttum yaa eve gitmeye 4 olur saat o zamanda yazsak olur mu kaptanım
canım lıste 6 ya kadar paylasım alanında paylasılması gerekıyor o saate kadar bıldırım yaparsan ayse ablam kabul eder bence ama soyle bıseyde var kahvaltı ve oglen yemek yemıs olucan o yuzden fazla cıkma ıhtımalın yuksek moralın bozulmasın :S
Başlangıç kilom 67
Geçen Hafta 64.7
Bu Hafta 64.4
Fark 0.3
Yüzde 0.46

Anlaşıldı benim kilolar gram gram gidecek
tebrıkler canım ıdeal kıloya yaklstıkca az gıdıyor canm dert etme gıtsınde ıster gram gram ıster kıloyla yeterkı gelmesın
Kilom: 68,5 canlar -100 gramdayım gram gram gidiyorum artık ne yazıkki son kilolar ve direnç kiloları direniyor vücudum almak ve sabit kalmaktansa -100 e de razı geliyorum maalesef
68,6/100 gr/0,1 doğru mu mervecimmm
tebrıkler canım %0,15 cıkıyor canım
Kilo bildirimim;
başlangıç:58
geçen hafta: 58
bu hafta: 56.2
fark:1.8
yüzde:3.1
tebrıkler canm harıkasınn
günaydın hayırlı cumalar canlarım
tüm hayırlı dileklerimiz kabul olsun inşallah aminnn
gunaydın ablam aminn ınsallahh
tebrıkler canım benım mesajı sımdı okudum persembe gunun bıldırımını yapman dogru olur mu bılmıyorum ama son karar tabıkı ayse ablamızın bana pek dogru gelmedıhaklısın odemden sonra artı gorunme oluyor ama amann bılemedım neyse

Selam kızlar uyumuş kalmsm
Kilom
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.9
Şimdiki kilo : 56.1
Fark: artı 200 gr
Hepsini gönderemedim maalesef
Toplam fark : 19.1

Canım eminim o 200 gramcık fazlalıkta kesinlikle ödemdir
Önümüzdeki hafta ikimizde süper bir bildirim yapacağız eminim

***8.Takım 393.ETAP***

moni( 101,8 / / /% )
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 ///% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/+0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5// /% )
turuncu (72,7 /72,4/0,3 / %0,41 ) ?

8. Takım Ortalaması %

ABLAM YENI UYELERDEN KIMI ALIP ALMAYACAGINI BILMEDIGIM ICIN BEN EKLEMEDIM DENEME SURESINDE OLANLARINDA BI LISTESINI OLUSTURUCAM INSALLAH EN AZINDAN DAHA KOLAYLIK OLUR SENIN ICIN

Selam kızlar uyumuş kalmsm
Kilom
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 55.9
Şimdiki kilo : 56.1
Fark: artı 200 gr
Hepsini gönderemedim maalesef
Toplam fark : 19.1
Cnım uzme canını gelen sadec 200 gram kac haftadır cok guzel kılolar verdın zaten yarına coktan gonderırsen sen bu 200 cuk gramı

Kesinlikle göndericem canm bide artk benim kilo çok az kaldı hep cok verdim ama artk zor gitcek heralde ama olsun gitsinde az gitsin bu arada artı 1.100 dü karabuğday saolsun 900 gramni gönderdim :)

Canım eminim o 200 gramcık fazlalıkta kesinlikle ödemdir
Önümüzdeki hafta ikimizde süper bir bildirim yapacağız eminim

Inşallah banucum bu hafta çok dikkatli olmam lazm malum yılbaşına evde değilim önümüzdeki cumaya eksili gelmem lazm inşallah başarıcaz

tatlım menün genel olarak güzel
sana kilo bildirimi ile ilgili yazı yazmıştım canımcım sanırım okumadın
tekrar açıklıyım,takıma geldikten sonraki her cuma kilo bildirmen gerekiyordu listeye alabilmem için yarışma kuralları gereği.deneme sürende dolmuştu bugün listeye alacaktım fakat ,geçen haftalarda kilo bildirmediğin için elimde veri yok böyle oluncada listeye almam mümkün olmuyor
ancak bugünkü kilonu baz alıp,haftayada kilo vermiş olursan eğer,sonraki cuma yani haftaya listede olabileceksin.bu benimle yada takımla alakalı bir durum değil bunuda belirteyim genel yarışma kuralları bu şekilde

hoşgeldin canım deneme sürecindesin,bol paylaşımda bulunup her cuma mutlaka kilonu bildirmelisin
çok geçmiş olsun tatlım
sende hoşgeldin canım,aynı şekilde deneme sürecindesin ve bol paylaşımda bulunup cuma günleri mutlaka kilo bildirmelisin
Günaydın kızlar günün ilk bildirimi benden gelsin 66 yım şuan...
tatlım takıma geldiğin günkü kilon 66,5 aradan 3 hafta geçti ,sencede 3 haftada 500gr çok az değilmi
KIZLAR GÜNAYDIN
ben evden sabah acele çıktım tartılmayı unuttum yaa eve gitmeye 4 olur saat o zamanda yazsak olur mu kaptanım
gülşencim cuma günü 6 ya kadar listeleri hazırlamamız gerekiyor 4 çok geç ama yapacak bir şey yok senin okuldan koşa koşa eve gidip tartılman gerekcek yoksa listeyi yayınlamakta geç kalır ve ceza alırız canım koş koş

evet niyetim dukan ama ne yazık ki bazı günler dışada yemek zorunda olduğum için diyetimle ilgili şüpheye düşüyorum Geçmiş olsun bu arada :)

canım benım cok az olmus sankı menun kahvaltın hafıf gecmıs zaten oglen bende pek yemıyorum ama aksamında hafıf gıbı geldı bana
dukan yapmaya çalıştığım için az oluyor. yani bazen ne yiycem konusunda çaresiz kalıyorum sabahları da erken çıkmak zorunda olunca peynirle yumurtayla geçiştiriyorum

YENİ ÜYELER

***bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>12 aralık Cuma>>?yok

2.bildirim>>19 aralık Cuma>>?yok

3.bildirim>>26 aralık Cuma>>66

***duygusaldenge>>>17 aralık Çarşamba>> hedef kilo >>60 (??takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>?

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

***mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>> 56 (69,8 geldiği gün)

***napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60 (82,5 takıma geldiği gün)

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>80,4

***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (76 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>76

***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> ?? (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

***aygün01>>25aralık>>hedef kilo>>65 (80takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…