***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit
8. Takım Ortalaması %
kızlar ben bir süre izne ayırıyorum kendimi,burada takımın başında olucam fakat kilo menü vs.bildirimlerde bulunmucam...
babacığımın vefatından sonra ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyiyim diye kendimi ne kadar kandırsamda değilim...hiç bir şeye adapte olamıyorum ev eş çocuklar ders diyet ailem arkadaşlarım komşularım sizler ne bilim kısacası dünya diyim..
okurum ama cevaplayamam bu süreçte beni mazur görün lütfen...
sporumu yapmaya yürümeye diyetime vs. dikkat edicem tabii ama kendimi de çok sıkmadan..yapabildiğimce...kendimi toparladığımda ve inşallah eksilerde olarak tekrar listede olucam...
sevgili püsküütümün dediği gibiyim;
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin umarım huzuru bulmuştur
kaptancım dinlen sen.gözün arkada kalmasın.arkadaşlar maşallah canavar gibi...birbirlerini takip ediyor.
KENDİNE İYİ BAK
ablam benım ınsallah en yakın zamanda tekrar aramıza donersın ve en yakın zamanda toparlanırsın yasadıgın cok agır bı durum rabbım baska acı gostermesın ınsallah rabbım babacıgına rahmet etsın ve mekanı cennet olsun ınsallah rabbım yardımcın olsun sen ıyı ol bı an once yeter kı en yakın zamanda toparlanırsın ınsallahhh ınanıyorum kı sen cok guclu bı bayansın
Seni seviyoruz kaptanımİnşallah bu sıkıntılı süreci hafif geçirirsin.Zor bir durum ama Rabbimin takdiri : (
Birgün hepimizin yaşayacağı durum.Allah sonumuzu hayır eylesin
çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin umarım huzuru bulmuştur
***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit
8. Takım Ortalaması %
kızlar ben bir süre izne ayırıyorum kendimi,burada takımın başında olucam fakat kilo menü vs.bildirimlerde bulunmucam...
babacığımın vefatından sonra ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyiyim diye kendimi ne kadar kandırsamda değilim...hiç bir şeye adapte olamıyorum ev eş çocuklar ders diyet ailem arkadaşlarım komşularım sizler ne bilim kısacası dünya diyim..
okurum ama cevaplayamam bu süreçte beni mazur görün lütfen...
sporumu yapmaya yürümeye diyetime vs. dikkat edicem tabii ama kendimi de çok sıkmadan..yapabildiğimce...kendimi toparladığımda ve inşallah eksilerde olarak tekrar listede olucam...
sevgili püsküütümün dediği gibiyim;
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
hoşgeldin tatlımMerhabalar
Yeni katildim ben.belki cok aktif olamam ama takip etmeye calisicam. zayiflamak icin baskul alarak basladim ise.haftaya gelecek.
Sen iyi olda herşey düzelir canm seni seviyoruz tekrar bekliyoruz
MerhabaMerhabalar
Yeni katildim ben.belki cok aktif olamam ama takip etmeye calisicam. zayiflamak icin baskul alarak basladim ise.haftaya gelecek.
Merhabalar
Merhabalar
Bana da bana da :)Hoşgeldin tattlmmmm boll motivasyon var bizde accikde sana veririz
ayy mervem olurmu öyle şey bitanem sen benimde takımımızında önce hamişikendımı acayıp dıs kapının dıs mandalı gıbı hıssettım he bu hafta ıkı lıstede yer almıyorum hanı kucuk cocukları oyunda fasulyeden dolandırılar ya aynı ona benzedım
Ben de öyleyimSimdi yonlendirmelerinize ihtiyacim var.65 kiloyum 10 kilo kadar vermem gerekiyor. Cok istahliyim ne olacak benim halim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?