Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi Akşamlarrr

MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
kk az yağlı beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates

ARA
1 mandalina

ÖĞLE
1 baget tavuk
yarım porsiyon patates yemeği
5 kaşık bulgur pilavı

ARA
1 albeni : (
1 mandalina

AKŞAM
1 paket eti form bisküvi
yarım kase yoğurt

3litre su
Jillian 3/30 spor(25 dk)

albeni beni benden aldı bende çok severim ama yemeyeli çooook uzun zaman oldu.
Onun dışında güzel menü canım inşaallah yakmışsındır onu da sporla

albeni beni benden aldı bende çok severim ama yemeyeli çooook uzun zaman oldu.
Onun dışında güzel menü canım inşaallah yakmışsındır onu da sporla

keşke yemeseydim amma eşim almış dün marketten evde vardı yani şeytan da dürtükleyince olan oldu
bende akşamı hafif geçirerek dengelemeye çalıştım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine damladım
Çooook şükür bugün bütün evimi bal dök yala yaptım
Büyük kızım yine kendini dışarı attı iş var demeye fırsat olmadan ama sağ olsun çabucak geldi ve hiç söylemeden kendi kendine baktım işlerin ucundan tutmaya başlamış
Yatak odamın dolap içlerine kadar düzelttim ( kaç gündür sallıyordum )
Öğleden sonra geç saatte işimiz bitti sonrada kızın apartmandan arkadaşları geldiler oturmaya ( bizimki hazır her yer temizken çağırsammı dedi hadi çağır dedim )

Bu arada benim okadar pasaklı Marimar dediğim kızım arkadaşlarıyle makyaj muhabbeti olunca hadi istersen makyaj yap bana dedi kulaklarıma inanamadım gözüne sürme çektirmeyen kız makyajı kendi istedi sırf merak ettiğinden
Kapatıcısına kadar her türlü ayrıntıya girip çok güzel hafif bir makyaj yaptım ve arkadaşları bile bayıldıııı hani çirkin ördek yavrusu sonradan kuğu olur ya o hesap
Bakmaya doyamadım cadıya onunda tabi hem hoşuna gitti hemde herkesten iltifat almaya alışkın olmadığı için utandı

Okullar tatil olmadan bir gün önce gözüme sürme çekebilirsin dedi hani istiyorum demiyor da sen çok istiyorsan yap diyor olur çekerim dedim nasıl gülüyor cadı

Birazdan karabuğdayımı yiyeceğim bu sefer sarımsaklı yoğurtla deneyeceğim belki daha gideri olur
İnşallah eşim geldikten sonra gelirim nasılsa yine ama şimdilik buralardayım

Merhaba hatunlar çok mutluyum okullar tatil sanırım yarın da gitmeyecegim cuma ya allah Kerim

Valla benim tahminimce yarın İstanbulda okul olur hani baya kar var ama daha fazla uzatacaklarını düşünmüyorum tatili zaten büyük kızda diyor artık sıkıldım yaw hem sınavlarımız sonra zaman daralınca peş peşe olacak sonra yine bize olan olacak diye

Valla öyle pilav gibi olsa belki çok daha lezzetli olurdu ama maaleef yoğurtlayıp hüpleteceğiz yada salata içinde

CAnım Rabbim gönlüne göre versin inşallah sınavlarından da anlının akıyla onlarıda verirsinde mezun olursun bütün dualarım seninle

Canım çok güzel menün merakla cuma günü sonuçları bekliyorum

Poğacaları ve kabak tatlısını saymassak menü iyi dicem geriye bisey kalmıyo o yüzden al sana

kızzz o kadar karbonhidrat yememe rağmen akşam üzeri açlıktan bayılacak gibiydimmm.
Kızma banaa :))

salçanın çok etkisini bozacağını sanmıyorum ama garnitür olmaz sanırım bilemiyorum.
ben pilav gibi bir kaşık sıvı yağda yapıp yedim yoğurtlayıp.

Akşam da yani 4:40 gibi
Yoğurtlu karabuğdaylı tavuk salatası yaptım 1 kase kelem turşusuyla yedim
her zamanki gibi 5te mutfak kapandı artık sadece su

canım tavsiyem bu kürü turşu ile tüketmemen..Malum kürün özelliği ödem atmak.Turşu ise ödem yapar...
yinede yarın ki kilonu merakla bekliyorum çünkü farklı şekilde tüketmişsin...

Öhmm öğlen 1 poğaça yeseydin daha iyi olurdu rakipciğim 4 kabak tatlisi yerine 2 tane olabilirdi ama güzel menün bu hafta zaten kaybettim önümüzdeki haftalarda zorlu bir rakip olarak karşında olacağım

rakibimm poğaçalar ve tatlıya rağmennn 500 gr vermişim bir günde ama nabeeeer
bu arada seninle yarışmak hiç eğlenceli değil yaaa.Hemen yenilgiyi kabul ettinn

canım sabah çok güzel.
öğlen ya patates yemeği ya da pilavdan yana kullansaydın hakkını...
albeni yemişsin ama akşamı dengelemişsin
spor zaten çok güzel.

banucum sen geçen bana karabuğdayı nasıl yaptığımı sormuştun.
ben 1 bardak karabuğdayı bir kaşık sıvıyağda kavurup üzerine 3 bardak su ekleyerek pilav gibi kısık ateşte pişirdim.
Tabi günün sonunda yarısı çöpe gitti :))
yarın yine deneyeceğim,bakalım nasıl yiyeceğim :)

onu bende merak ediyrum canım

Canım ben geceden kaynar su döktüm göz kararı sabahta üzerine az su koyup birazda haşladım hiç yağ falan koymadım öğlende yanında yoğurt, 1 salatalık ve yarım kırmızı biberle yedim ama çok zor gitti
Akşamlık yaparkende bu sefer sarımsaklı yoğurt ( bol sarımsaklı ) ve çok az kırmızı lahana doğrayıp hepsini karıştırdım görüntü çok güzel değildi belki ama tadı öğlene rağmen çok daha lezzetli geldi

Bugün bir arkadaşımda çoban salatası gibi yapmış içinede haşlanmış karabuğdayı eklemiş ( bol soğanlı ) tadını beğenmiş hatta misafirliğe gelen görümcesi bile bayılmış yarında o şekilde deneyeyim diyorum normalde mevsimi değilse domates yemiyordum ama geçen gün çok hoşuma gitti görüntüsü mis gibide kokunca almıştım ama yemek nasip olmadı bari bol soğanlı birazda biberli bir salata yapayım yarında deneyeyim

Bugün ki menü

Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak

Ara yok

Öğlen : 12.00
1 activia gevrekli kahvaltı zamanı(217 kcal)
4 kuru kayısı

Ara :14.00
-yarım koçan mısır

Akşam :16.30
- bir avuç içi haşlama et
- tavada hamsi
- salata

Ara :18.00
Sade türk kahvesi

Su 2.5 lt
spor yok. Benim koşu bandı cam balkonda. Dışarıda ise dondurucu soğuk var. Üşendim o soğukta yürümeye.. zaten boğazım şiş...

Son düzenleme:
slm kızlar menümü paylaşayım

sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
ara: 1 fincan az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay, 1 portakal
ara: 3 galete
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 yeşil çay içerim heralde bir de kahve içebilirim

bol su

Valla ne domates var evde ne soğan. Sarımsak yiyincede tansiyonum düşüyor.
ayy şimdiden yarın ki karabuğday için gerilmeye başladım :))))

Kuşlar bravo ne güzel menüler ben d yazarim birazdan. Selincim eminecim siz de hazin anacim. Emineeeee nerelerdesin cancagizim

kızlar bugun doktora gittim dedim kan tahlili yaptırayım bi ailemde diyabet öyküsü olduğundan doktor tutturdu glikoz intolerans testi de yapalım diye:/ ben de dedim hadi tamam yapalım işte problem şu ki glikoz yuklemesi yaptık bunun için :/ o yüzden cumaya ne kadar şişeceğim hakkında bi fikrim yok (dukan yapıyorum )
bugünkü menüm
sabah 250 ml glikoz yüklemesi
saat 11.30 gibi 1 yumurta 2 dilim peynir domates maydanoz marul
akşam
200- 250 g kadar kıymadan köfte 1 kase yoğurt 2 tane salatalık tursusu
şimdi
1 bardak yağsız sütten nescafe

Bugünkü menum ise söyle
Sabah,1.5 haslanmis yumurta peynir zeytin domates 1 dilim TB ekmeği 2 lokma sosis

Öğlen, 3 dilim beyaz ekmek menemen disaridaydim

Ara,3-4 antep fistigi

Aksam, yarimkase mercimek çorba 2 lokma ekmek 1 tavuk baget yagsiz kizarmis salata 3 damla çikolata

canım diyet ürünleri pek önerilmiyor onun yerine salata fln yeseydin keşke albeni hiç olmamış valla şeytanın dürtüklemesinden bu haldeyiz zaten
afiyet olsun cnm gayet iyi

Canım menün gayet güzel ben karabuğdayı yedim Seda sayan gibi açımmm açımmm diye dolanacağım birazdan koca bir bardak ayran işimi görecek tabi ama psikolojik olarak gözüm doymadı yoksa aç olduğumdan değil

Ohhh afiyet olsun canım ama öğlen ve akşam da bulgur pilavı çok olmamışmı hani akşam çok az ama bünye anam yine karbonhidrat diye alarma geçmesin
Aslında benimde kaldı önceki günden kuru fasülyem ama ben kür yapınca evdekilerde sırf çorba ve fırında patates yediler ( eşim şu yemek kanallarını izledikçe tatlı patates diye kendini yırttı bulmuş bugün almış onu fırına verdi ama cidden boşuna dünya para vermiş bana bir diş al diye tutturdu minicik ısırdım resmen kabak tadı vardı hani merak eden boşa para vermesin ) onlarda yiyemediler tabi öylece çöpe gidecek kurufasülyede yarın yenmezse kesin gidcek ( piştikten sonra kaldırdım bir daha dolaptan çıkmadı bozulmamıştır sanırım olmadı dökeceğiz onuda )

Valla ne domates var evde ne soğan. Sarımsak yiyincede tansiyonum düşüyor.
ayy şimdiden yarın ki karabuğday için gerilmeye başladım :))))

Hmmm o zaman acaba marulun varsa salata gibi mi yapsan onuda buradaki kızlardan biri yaptı sanırım bol limonlu falan yazmıştı hatta

Ay o şekeryüklemesi berbat birşey tövbe yaptırmam bir daha onu resmen şekerini o suyla fırlatıryorlar be güzelim inşallah değerler düzgün çıkarda bari yaptırdığına değer
İnşallahda sana şişlik olarak dönmez valla kaptan çanta sıpıtır yoksa kız cumayı bekleseydin ya diye şaka şaka yapmaz öyle şey sonuçta sağlık daha önemli

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü seninkide
Haşlanmış yumurtayı görünce canım istedi iki gündür yiyemiyordum dün eşim almayı unuttu diye yarın ilk işim kendime koca bir omlet yapmak olucak şöyle 10 yumurtalı dermişim yok tabi okadar olmaz ama 2 yumurtalı olacağı kesin
Ayyy bu nasıl bir psikolojidir ne zaman bir kür yapayım desem içimdeki canavar uyanıyor sanki ama uymam asla ona sonuçta takımın gidişatı hepimizin vereceği fazladan 100 grla bile değişebiliyor

afiyet olsun cnm ve de geçmiş olsun
öğleni telafi etmişsin canım afiyet olsun :)

walla kuzum bilmem artık geçermi geçmezmi :) aslında hiç yemicektim bulgur ama annemler yerken canım çekti 2 kaşıkcık oda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…