albeni beni benden aldıİyi Akşamlarrr
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
kk az yağlı beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLE
1 baget tavuk
yarım porsiyon patates yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 albeni : (
1 mandalina
AKŞAM
1 paket eti form bisküvi
yarım kase yoğurt
3litre su
Jillian 3/30 spor(25 dk)
albeni beni benden aldıbende çok severim ama yemeyeli çooook uzun zaman oldu.
Onun dışında güzel menü canım inşaallah yakmışsındır onu da sporla
Merhaba hatunlar çok mutluyum okullar tatil sanırım yarın da gitmeyecegim cuma ya allah Kerim
Bugün karabugday alıp deneyeceğim ilk defa bugün ve yarın akşam yemeğinde 3 kaşık yesem olur mu birde içine Salça koyuyor musunuz ayrıca içine garnitür koyup renklendirsek nasıl olur etkisi olmaz mı acaba o zaman
selam kızlar nasıl gıdıyor okuma fırsatım olmuyor bu hafta cumaya son 2 gun kacamaklara dıkkat bana soracak olursanız valla su sınav haftasnda onume ne konursa onu yıyorum ders calısmak ıstemıyorum ve acayıp ıskence gelıyor
bugun ku sınavda resmen uzerımden dozer gectı zaman yetısmedı acayıp ıslem gerektıren bı sınavdı ve 90 puanlık anca yetıstırebıldım umarım 80 gelır butunlemeye kalmak ıstemıyorum
dun gece hıc uyuyamadım
bıraz uyuyayım cuma gunu 2 tane sınavım var onlara calısmaya baslayacagım ınsallah guzel gecer ya
İyi Akşamlarrr
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
kk az yağlı beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLE
1 baget tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 mandalina
AKŞAM
1 paket eti form bisküvi
yarım kase yoğurt
3litre su
Jillian 3/30 spor(25 dk)
Poğacaları ve kabak tatlısını saymassak menü iyi dicem geriye bisey kalmıyoo yüzden al sana
Bugün karabugday alıp deneyeceğim ilk defa bugün ve yarın akşam yemeğinde 3 kaşık yesem olur mu birde içine Salça koyuyor musunuz ayrıca içine garnitür koyup renklendirsek nasıl olur etkisi olmaz mı acaba o zaman
Akşam da yani 4:40 gibi
Yoğurtlu karabuğdaylı tavuk salatası yaptım 1 kase kelem turşusuyla yedim
her zamanki gibi 5te mutfak kapandı artık sadece su
Öhmmöğlen 1 poğaça yeseydin daha iyi olurdu rakipciğim 4 kabak tatlisi yerine 2 tane olabilirdi ama güzel menün bu hafta zaten kaybettim önümüzdeki haftalarda zorlu bir rakip olarak karşında olacağım
İyi Akşamlarrr
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
kk az yağlı beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLE
1 baget tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 mandalina
AKŞAM
1 paket eti form bisküvi
yarım kase yoğurt
3litre su
Jillian 3/30 spor(25 dk)
onu bende merak ediyrum canımkızzz o kadar karbonhidrat yememe rağmen akşam üzeri açlıktan bayılacak gibiydimmm.
Kızma banaa :))
salçanın çok etkisini bozacağını sanmıyorum ama garnitür olmaz sanırım bilemiyorum.
ben pilav gibi bir kaşık sıvı yağda yapıp yedim yoğurtlayıp.
canım tavsiyem bu kürü turşu ile tüketmemen..Malum kürün özelliği ödem atmak.Turşu ise ödem yapar...
yinede yarın ki kilonu merakla bekliyorum çünkü farklı şekilde tüketmişsin...
rakibimm poğaçalar ve tatlıya rağmennn 500 gr vermişim bir günde ama nabeeeer
bu arada seninle yarışmak hiç eğlenceli değil yaaa.Hemen yenilgiyi kabul ettinn
canım sabah çok güzel.
öğlen ya patates yemeği ya da pilavdan yana kullansaydın hakkını...
albeni yemişsin ama akşamı dengelemişsin
spor zaten çok güzel.
banucum sen geçen bana karabuğdayı nasıl yaptığımı sormuştun.
ben 1 bardak karabuğdayı bir kaşık sıvıyağda kavurup üzerine 3 bardak su ekleyerek pilav gibi kısık ateşte pişirdim.
Tabi günün sonunda yarısı çöpe gitti :))
yarın yine deneyeceğim,bakalım nasıl yiyeceğim :)
Bugün bir arkadaşımda çoban salatası gibi yapmış içinede haşlanmış karabuğdayı eklemiş ( bol soğanlı) tadını beğenmiş hatta misafirliğe gelen görümcesi bile bayılmış yarında o şekilde deneyeyim diyorum normalde mevsimi değilse domates yemiyordum ama geçen gün çok hoşuma gitti görüntüsü mis gibide kokunca almıştım ama yemek nasip olmadı bari bol soğanlı birazda biberli bir salata yapayım yarında deneyeyim
Bugün ki menü
Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak
Ara yok
Öğlen : 12.00
1 activia gevrekli kahvaltı zamanı(217 kcal)
4 kuru kayısı
Ara :14.00
-yarım koçan mısır
Akşam :16.30
- bir avuç içi haşlama et
- tavada hamsi
- salata
Ara :18.00
Sade türk kahvesi
Su 2.5 lt
spor yok. Benim koşu bandı cam balkonda. Dışarıda ise dondurucu soğuk var. Üşendim o soğukta yürümeye.. zaten boğazım şiş...
slm kızlar menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
ara: 1 fincan az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay, 1 portakal
ara: 3 galete
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 yeşil çay içerim heralde bir de kahve içebilirim
bol su
kızlar bugun doktora gittim dedim kan tahlili yaptırayım bi ailemde diyabet öyküsü olduğundan doktor tutturdu glikoz intolerans testi de yapalım diye:/ ben de dedim hadi tamam yapalım işte problem şu ki glikoz yuklemesi yaptık bunun için :/ o yüzden cumaya ne kadar şişeceğim hakkında bi fikrim yok (dukan yapıyorum )
bugünkü menüm
sabah 250 ml glikoz yüklemesi
saat 11.30 gibi 1 yumurta 2 dilim peynir domates maydanoz marul
akşam
200- 250 g kadar kıymadan köfte 1 kase yogurt 2 tane salatalık tursusu
şimdi
1 bardak yağsız sütten nescafe
canım diyet ürünleri pek önerilmiyor onun yerine salata fln yeseydin keşke albeni hiç olmamış valla şeytanın dürtüklemesinden bu haldeyiz zatenİyi Akşamlarrr
MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
kk az yağlı beyaz peynir
2 dilim ekmek
domates
ARA
1 mandalina
ÖĞLE
1 baget tavuk
5 kaşık bulgur pilavı
ARA
1 mandalina
AKŞAM
1 paket eti form bisküvi
yarım kase yoğurt
3litre su
Jillian 3/30 spor(25 dk)
afiyet olsun cnm gayet iyiBugün ki menü
Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak
Ara yok
4 kuru kayısı
-yarım koçan mısır
- tavada hamsi
- salata
Sade türk kahvesi
Su 2.5 lt
spor yok. Benim koşu bandı cam balkonda. Dışarıda ise dondurucu soğuk var. Üşendim o soğukta yürümeye.. zaten boğazım şiş...
Bugün ki menü
Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak
Ara yok
4 kuru kayısı
-yarım koçan mısır
- tavada hamsi
- salata
Sade türk kahvesi
Su 2.5 lt
slm kızlar menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
ara: 1 fincan az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay, 1 portakal
ara: 3 galete
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 yeşil çay içerim heralde bir de kahve içebilirim
bol su
Valla ne domates var evde ne soğan. Sarımsak yiyincede tansiyonum düşüyor.
ayy şimdiden yarın ki karabuğday için gerilmeye başladım :))))
kızlar bugun doktora gittim dedim kan tahlili yaptırayım bi ailemde diyabet öyküsü olduğundan doktor tutturdu glikoz intolerans testi de yapalım diye:/ ben de dedim hadi tamam yapalım işte problem şu ki glikoz yuklemesi yaptık bunun için :/ o yüzden cumaya ne kadar şişeceğim hakkında bi fikrim yok (dukan yapıyorum )
bugünkü menüm
akşam
200- 250 g kadar kıymadan köfte 1 kase yoğurt 2 tane salatalık tursusu
şimdi
Bugünkü menum ise söyle
Sabah,1.5 haslanmis yumurta peynir zeytin domates 1 dilim TB ekmeği 2 lokma sosis
Öğlen, 3 dilim beyaz ekmek menemen disaridaydim
Ara,3-4 antep fistigi
Aksam, yarimkase mercimek çorba 2 lokma ekmek 1 tavuk baget yagsiz kizarmis salata 3 damla çikolata
afiyet olsun cnm ve de geçmiş olsunkızlar bugun doktora gittim dedim kan tahlili yaptırayım bi ailemde diyabet öyküsü olduğundan doktor tutturdu glikoz intolerans testi de yapalım diye:/ ben de dedim hadi tamam yapalım işte problem şu ki glikoz yuklemesi yaptık bunun için :/ o yüzden cumaya ne kadar şişeceğim hakkında bi fikrim yok (dukan yapıyorum )
bugünkü menüm
akşam
200- 250 g kadar kıymadan köfte 1 kase yoğurt 2 tane salatalık tursusu
şimdi
öğleni telafi etmişsin canım afiyet olsun :)Bugünkü menum ise söyle
Sabah,1.5 haslanmis yumurta peynir zeytin domates 1 dilim TB ekmeği 2 lokma sosis
Öğlen, 3 dilim beyaz ekmek menemen disaridaydim
Ara,3-4 antep fistigi
Aksam, yarimkase mercimek çorba 2 lokma ekmek 1 tavuk baget yagsiz kizarmis salata 3 damla çikolata
walla kuzum bilmem artık geçermi geçmezmi :) aslında hiç yemicektim bulgur ama annemler yerken canım çekti 2 kaşıkcık oda işteCanım menün gayet güzelben karabuğdayı yedim Seda sayan gibi açımmm açımmm diye dolanacağım birazdan koca bir bardak ayran işimi görecek tabi ama psikolojik olarak gözüm doymadı yoksa aç olduğumdan değil
Ohhh afiyet olsun canım ama öğlen ve akşam da bulgur pilavı çok olmamışmı hani akşam çok az ama bünye anam yine karbonhidrat diye alarma geçmesin
Aslında benimde kaldı önceki günden kuru fasülyem ama ben kür yapınca evdekilerde sırf çorba ve fırında patates yediler ( eşim şu yemek kanallarını izledikçe tatlı patates diye kendini yırttı bulmuş bugün almış onu fırına verdi ama cidden boşuna dünya para vermişbana bir diş al diye tutturdu minicik ısırdım resmen kabak tadı vardı hani merak eden boşa para vermesin ) onlarda yiyemediler tabi öylece çöpe gidecek kurufasülyede yarın yenmezse kesin gidcek ( piştikten sonra kaldırdım bir daha dolaptan çıkmadı bozulmamıştır sanırım olmadı dökeceğiz onuda )
Hmmm o zaman acaba marulun varsa salata gibi mi yapsan onuda buradaki kızlardan biri yaptı sanırımbol limonlu falan yazmıştı hatta
Ay o şekeryüklemesi berbat birşeytövbe yaptırmam bir daha onu resmen şekerini o suyla fırlatıryorlar be güzelim inşallah değerler düzgün çıkarda bari yaptırdığına değer
İnşallahda sana şişlik olarak dönmez valla kaptan çanta sıpıtır yoksakız cumayı bekleseydin ya diye şaka şaka yapmaz öyle şey sonuçta sağlık daha önemli
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü seninkide
Haşlanmış yumurtayı görünce canım istediiki gündür yiyemiyordum dün eşim almayı unuttu diye yarın ilk işim kendime koca bir omlet yapmak olucak şöyle 10 yumurtalı dermişim yok tabi okadar olmaz ama 2 yumurtalı olacağı kesin
Ayyy bu nasıl bir psikolojidir ne zaman bir kür yapayım desem içimdeki canavar uyanıyor sankiama uymam asla ona sonuçta takımın gidişatı hepimizin vereceği fazladan 100 grla bile değişebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?