Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun rakibim benimde boğazım acıyor bak ne diycem çikolata boğaz şişliğine iyi geliyormuş 1 paket çikolata yersen geçer menün guzel görünüyor
gayet iyi

Geçmiş olsun rakibim benimde boğazım acıyor bak ne diycem çikolata boğaz şişliğine iyi geliyormuş 1 paket çikolata yersen geçer menün guzel görünüyor

gayet iyi

Sevgili rakibim,çikoyu 2 hafta önce söyleseydin kesin yumulurdum ama kullandığım insülin ilacının etkisi ile canım hiç tatlı istemiyorr :))

Tatiden sonra sinavlara gurersin saglik olsun canim sen dinlenmene bak
canım resimdekinin adı jalapeno turşusu :)) Baya acıdır ama yedikce yedirir
Bende bu tursuyu yeni almaya basladim tadi cok guzel, oglum bizimle yemeye bsladigi icin yemeklere aci koyamiyorum, ama bu tursuyu bayila bayila yiyorum

kızlar merhaba
bu gün yediklerim:
sabah 1 domates+1 çay+1 elma
öğle :kısır (bolca) az kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara :2 adet poğaca
akşam:1 tabak lahana + 3 kaşık kısır
1 fincan salep
3 kivi dilimi+yarım elma+yarım portakal

POĞAÇAYI YEDİĞİME ÇOK PİŞMANIM AMA YEDİMMMM bunun karşılığı olarak işyerimde 15 merdiven basamağı var onu 10 kes izdim çıktım...Akşam ve öğleden sonrada 10 ar dakka 2 ez kartopu oynadım...bol bol da su içtim yaklaşık 3 litre falan belki daha fazla iyi geceler..

Iyi aksamlar kizlar herkesin menusune baktim cokk iyi alintiyi cok zor yapiyorum. Internetcok yavas sinir oldum. Bir alinti icin yarimsaat ugrastim neyse bugun cok yorgu bitkin haldeyimmenumu yazip yatacam herkezi opuyorum

menüm
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin, salatalik, 1 dilim salam, az yumurta, 1 bardak kahve
Ara
Kendi yaptigimiz az sekerli kadayiftan, 2 kaşık, sekersiz bitki cay
Öğle
Yarim tabak makarna, bol salata
Akşam
1 kare cikolata, sekersiz cay, bir avuc badem
6 dan sonra bisey yemedim

Günaydın canım..emineeee bu ne karbonhidrat çokluğuuuu..sabah bişey yememişsin yumurta falan mutlaka ye..

Günaydın kızlar
Günaydın canım kaçamak mı yaptın yoksa

ben de akşam minnacık bir kase puding yedim nişastayla çocuklara yapmıştım regl haftamdaymı kessin dedim yedim ama pişman değilim minnacık bir kaseydi çünkü

Bende öglrne kadar iyiydi sonra ne bulduysam yedim resmen

Yarın tartı günü strese girdim bu hafta kesin + dayım akşam yemeğinden sonra saat 8-9 gibi dayanamayıp birseyler atıştırdım hep

gunaydın kızlar
yarın tartı gunu askam lısteyı yayınlarım sımdı sıze bakıp hemen kahvaltımın basına gecıyorum , sınav sonrası okumam gereken baya bı gecmıs bırıkmıs masallah haftaya persembeye kadar kım bılır ne kadar bırıkır
selincim vermek ıstedıgın hedef kılonun %80 verdıgın zaman mezun olabılıyorsun tatlım

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

Selam kızlar,
Yazılanları okudum, menulerde güzel ben hala toparlanamadim yarında kesin arttı da olucam ve yarismayida kaybettim. Zaten 2 gün özellikle çok dikkt ettim eksilicem halde artilardayim bu nasıl iş anlamadım önceden bırak gr gitmesini 1 kilo giderdi hemen odemim vs yani ama şimdi moralim sıfır ne yapmam lazım ne yapmam

Ins. Canım allah razı olsun
helvayida yakmisimdir inş,. Umitiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…