- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Geçmiş olsun rakibimBugün ki menü
Sabah 09.00
- 2 dilim t.b ekmeği
- 1 yumurta
- yarım kk peynir
-3 zeytin
- bir lokma bal - kaymak
Ara yok
Öğlen : 12.00
1 activia gevrekli kahvaltı zamanı(217 kcal)
4 kuru kayısı
Ara :14.00
-yarım koçan mısır
Akşam :16.30
- bir avuç içi haşlama et
- tavada hamsi
- salata
Ara :18.00
Sade türk kahvesi
Su 2.5 lt
spor yok. Benim koşu bandı cam balkonda. Dışarıda ise dondurucu soğuk var. Üşendim o soğukta yürümeye.. zaten boğazım şiş...
gayet iyislm kızlar menümü paylaşayım
sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm yanında 1 kk peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çayy
ara: 1 fincan az şekerli neskafe
öğlen: 1 kase bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay, 1 portakal
ara: 3 galete
akşam: 1 tabak kuru fasülye, 2 kaşık bulgur pilavı
ara: 1 yeşil çay içerim heralde bir de kahve içebilirim
bol su
Çok güzel MenüKızlarmenumu yyazayım hemen
sabah
1 yumurtalı Menemen
biraz peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ara
2 mandalina
akşam
4 yk bulgur pilav
1 köşeden az mercimek çorba
ayran
ara
1 meyve yiyeceğim
Su 1 lt
Geçmiş olsun rakibimbenimde boğazım acıyor bak ne diycem çikolata boğaz şişliğine iyi geliyormuş 1 paket çikolata yersen geçer menün guzel görünüyor
gayet iyi
Cips ye o zaman o da iyi geliyormuşSevgili rakibim,çikoyu 2 hafta önce söyleseydin kesin yumulurdum ama kullandığım insülin ilacının etkisi ile canım hiç tatlı istemiyorr :))
Cips ye o zaman o da iyi geliyormuş
Tatiden sonra sinavlara gurersin saglik olsun canim sen dinlenmene baksaol kuzucum evet kardeşimi sınava götürüp getirdim öğleni orda yedim her ne kdr toplamda azcık kaçmış olsa da orda birsürü yemek çeşitleri varken ben 1 çorba içtim ve 2 çeşit salata aldım sadece :) ama bugün çok daha dikkat ediceeeem
saol sevilaycım evet walla dinlenmek için güzel fırsat oluyo tatiller ama biryandan da sınav haftasıydı sınavlar kaldı...
saol kuzucum, gayet güzel menü afiyet olsun
gayet güzel canım afiyet olsun, ben de bugün çok daha dikkat edicem :)
harikasın canım evet ben de çok kararlıyım başarıcaz bu kez
canım malesef insanlar konuşuyor ha benim de başıma geldi ama doğru buluyomuyum asla, ne kdr samimi olursa olsun birinin kilosuyla ilgili yorum yapmak laf çarptırmak çok samimiyetsizce geliyor bana...sen de zayıflayarak ağzının payını ver canım :)
günaydın sevgili rakibem :) ben bugün çok kararlıyım bak sen de aklını başına al ona göre
günaydın şeker naber?
Bende bu tursuyu yeni almaya basladim tadi cok guzel,
Gelecegin citirlariyizgünaydın çıtır hatun adayları
napıyosunuzzzz ? kar tatilinin keyfini sürüyorum ben de...
Gelecegin çıtır hatunlariyizgünaydın çıtır hatun adayları
napıyosunuzzzz ? kar tatilinin keyfini sürüyorum ben de...
Günaydın canım..emineeee bu ne karbonhidrat çokluğuuuu..sabah bişey yememişsin yumurta falan mutlaka ye..kızlar merhaba
bu gün yediklerim:
sabah 1 domates+1 çay+1 elma
öğle :kısır (bolca) az kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara :2 adet poğaca
akşam:1 tabak lahana + 3 kaşık kısır
1 fincan salep
3 kivi dilimi+yarım elma+yarım portakal
POĞAÇAYI YEDİĞİME ÇOK PİŞMANIMAMA YEDİMMMM bunun karşılığı olarak işyerimde 15 merdiven basamağı var onu 10 kes izdim çıktım...Akşam ve öğleden sonrada 10 ar dakka 2 ez kartopu oynadım...bol bol da su içtim yaklaşık 3 litre falan belki daha fazla iyi geceler..
Günaydın canım kaçamak mı yaptın yoksaGünaydın kızlar
Günaydın canım..emineeee bu ne karbonhidrat çokluğuuuu..sabah bişey yememişsin yumurta falan mutlaka ye..
Günaydın canım kaçamak mı yaptın yoksa
ben de akşam minnacık bir kase puding yedim nişastayla çocuklara yapmıştım regl haftamdaymı kessin dedim yedim ama pişman değilim minnacık bir kaseydi çünkü
Ins. Canım allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Ohhhh bol bol eksi olarak geri döner inşallahhhhhhhhhhhhhh
Çok güzel menün canımsporunuda yapıyorsun eminim güzel bir sonuç gelecek bu hafta
Canım o az tahin helvasınıda eminim yakmışsındır akşama kadar
Gayet güzel bir menü buda
Gelsin eksiler gelsin eksiler
Senin menüye zaten söze gerek yokbakalım bu hafta birincilik kimin olucak herkesin menüsü süper maşallah
Canım senin menünde çok çok güzel
Aynen devam karşılığını bol bol eksi olarak alacaksın sende
Canım Öğlenki makarnayı çük güzel dengelemişsin akşamsen bu işi iyice kapmışsın belli
Canım çok üzüldüm gerçekten
Rabbim sabırlar versin hepinizeBaşınız sağ olsun
Bütün dualarımız sizlerle eminim Anne için ne kadar zor olursada olsun bir kaç aya toplamış olur kendini Allahın izniyle
Aaaaa neler oluyor kızlar yaaaaNazaramı geldiniz nedir
Pes etmek yok elbet gidecek kilolarımız
Ben 2 ay boyunca gram veremediğim günleri bilirim hatta her tartıldığımda cuma dan fazla çıktığım oluyordu ki bu sabah bile 1 kg ya yakın fazla çıkıyorum ama umurum değil elbette gidecek
Bu hafta olmazsa haftayaama neticede gidicek
Öğlenki Albeniyi görmedik sanmaanaaa börekte yemiş
Afiyet olsun canım yinede güzel bir menü
Gayet güzel bir menü canımeminim o patlamış mısırda azdır
Senin menünde çok güzel canım
bol bol eksi olarak döner inşallah
İşte buuuuuuuuuu
Sen kararlı olduktan sonra devamı gelicek zaten
Hiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapabiliyor )
anammmmm bir gün uğramadım dünya geçmiş biriktirmişsiniz
Okumasam aklım kalıyor
Heee karabuğdayım hazır
Sabah canım pek birşey istemedi bende bir şekersiz türk kahvesi + 1 dene muz yedim ve şu an tıka basa tok hissediyorum kendimi
Öğlene acıkınca hemen karabuğdayım, yoğurt ve salatalık ( varsa bakmadım daha) olucak menüm olmadı senin gibi bende yanında elma yerim
İNşallahhhhhhhhhhhhhhh karşılığınıda eksi olarak alırımda şu 110u görürüm artık fenalık geldi valla
Çok etkili ödem Atıcı yada zayiflamaya yardımcı kür öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?