- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
merhaba kızlar..
Dün çat kapı gelen bir misafir nedeni ile tüm günüm iptal oldu...(Hiç hoşlanmam çat kapılardan)
Neyse ki önce ki günden 3-4 tepsi poğaça yapıp buzluğa koymuştum.Ocakta da boğazım çok ağrıdığı için sıcak ıhlamur kaynıyordu.Buzluktan közlenmiş biber çıkarıp yoğurtladım ve yine buzluktan hazır doğranmış bal kabağının tatlısını yaptım.İkramlıklarımda sıkıntı yoktu ama gelin görün ki 11-3 arası hiç susmayan bir misafiriniz olunca ,bir de onun üstüne boğaz ağrısı çekince çok kötü oldum.Akşam 9da yoğun baş ağrısı nedeni ile yatağa zor attım kendimi.
Kadının çenesi bir açıldı mı hiç susmuyor.İkramlıkları bile yiyemedi konuşmaktan.Oturduğu 4 saat boyunca sadece 2 çay bardağı ile ıhlamur içebildi...Çünkü konuşmaktan sıra gelmedi
Neyse bu sabaha yine hafif bir boğaz ağrısı ile uyandım ama en azından başımın ağrısı geçmiş :))
Bu arada cuma günün hedefine sadece 400 gram kalmış
Yarın karabuğday yaparsam kesin cumaya hedefi tuttururumm
Finsternisss,rakibim korkk bendenn
Dün yediklerim (bol karbonhidratlı oldu)
sabah 7.30
- 2 tane 35 gramlık poğaça 200kcal (poğaçayı yaparken hepsi aynı boy olsun diye tartıyorum :))
ara 10.00
-2 tane diyet eti bisküvi
öğlen 13.00
-2 tane 35 gramlık poğaça
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-4 dilim kabak tatlısı
ara yok
akşam 18.00 (fazla karbonhidrat nedeni ile kan şekerim fena düştü.Bayılacak gibiydim açıktan)
-1 orta boy karnıbaharın yarısını haşladım
-3 kaşık yoğurt ve biraz sos olarak salça
-3 tane jalapeno turşusu
su : 2 lt
spor yok
Banada biraz evvel komşu ablam kahve içmeye gelditam karabuğdayımı hazırlayıp yiyecekken neyse şimdi gönderdim karnımı doyurayımda işlerime girişeyim
İNşallah cuma eksileri görürüzde değer karabuğday yediğime
Anaaaa ben türk kahvesi içtim amatürk kahveside yasakmı yoksa sırf neskafemi
Bugün karabugday alıp deneyeceğim ilk defa bugün ve yarın akşam yemeğinde 3 kaşık yesem olur mu birde içine Salça koyuyor musunuz ayrıca içine garnitür koyup renklendirsek nasıl olur etkisi olmaz mı acaba o zaman
Bakalim bende boyle yapayim etkusi olursa soylerim selincim[/QUOTE]Bakalım b"sln7böyle yapayım etkisi membersöylerim "]Meraba gülsencim valla ben hiç tek öğün ve içine baska bişeyler katarak yemedim hep kür halinde yaptm kahvaltdan sonra acıktkça yoğurtlayıp yeşilliklerle yiyorum bide elma bu kadar
Baktır canım kansızlık kilo verimini durduruyor benim ki çok düşük çıktı 7 lerde kan ilacı yazdı içmem gerekecekOohhh sporda harika canm aslında benimde aklmda kan verip herseye baktrmak istiyorum en azndan düşük olanlari ilac desteğiyle yerine koymaya çalışırız dimi
Ben de canımbende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu cidden
Bu arada geçmiş olsun canım.
canım benim iyiyim idare ediyorum kendi adıma, cumaya az kaldı o yüzdeeen bugün ekstradan dikkat ediyorum:) Allah kolaylık versin sınavlarında inşallah geçersin hepsini öpüyorum tatlım özledik seni bu arada biranönce bitsin sınavların gel buraya :)selam kızlar nasıl gıdıyor okuma fırsatım olmuyor bu hafta cumaya son 2 gun kacamaklara dıkkat bana soracak olursanız valla su sınav haftasnda onume ne konursa onu yıyorum ders calısmak ıstemıyorum ve acayıp ıskence gelıyor
bugun ku sınavda resmen uzerımden dozer gectı zaman yetısmedı acayıp ıslem gerektıren bı sınavdı ve 90 puanlık anca yetıstırebıldım umarım 80 gelır butunlemeye kalmak ıstemıyorum
dun gece hıc uyuyamadım
bıraz uyuyayım cuma gunu 2 tane sınavım var onlara calısmaya baslayacagım ınsallah guzel gecer ya
pes etmek diye bi kelime yok bizim lugatımızda zaten :):) hehe, neyse umarım daha iyisindir şekerim karnın niye şiş ki yeşil çay içiyor musun? çok güzel ödem attırıyorNaber kızlar mas size valla muhabbet koyu olmuş.
Leyylacim pes etmedim ama dvm ama işte Karnım bir şiş tuhafim yaa
canım akşamı iyi dengelemişsin evet biraz poğaçalar kabak falan ama toparlarsın senmerhaba kızlar..
Dün çat kapı gelen bir misafir nedeni ile tüm günüm iptal oldu...(Hiç hoşlanmam çat kapılardan)
Neyse ki önce ki günden 3-4 tepsi poğaça yapıp buzluğa koymuştum.Ocakta da boğazım çok ağrıdığı için sıcak ıhlamur kaynıyordu.Buzluktan közlenmiş biber çıkarıp yoğurtladım ve yine buzluktan hazır doğranmış bal kabağının tatlısını yaptım.İkramlıklarımda sıkıntı yoktu ama gelin görün ki 11-3 arası hiç susmayan bir misafiriniz olunca ,bir de onun üstüne boğaz ağrısı çekince çok kötü oldum.Akşam 9da yoğun baş ağrısı nedeni ile yatağa zor attım kendimi.
Kadının çenesi bir açıldı mı hiç susmuyor.İkramlıkları bile yiyemedi konuşmaktan.Oturduğu 4 saat boyunca sadece 2 çay bardağı ile ıhlamur içebildi...Çünkü konuşmaktan sıra gelmedi
Neyse bu sabaha yine hafif bir boğaz ağrısı ile uyandım ama en azından başımın ağrısı geçmiş :))
sabah 7.30
- 2 tane 35 gramlık poğaça 200kcal (poğaçayı yaparken hepsi aynı boy olsun diye tartıyorum :))
ara 10.00
öğlen 13.00
-4 dilim kabak tatlısı
ara yok
akşam 18.00 (fazla karbonhidrat nedeni ile kan şekerim fena düştü.Bayılacak gibiydim açıktan)
-3 tane jalapeno turşusu
spor yok
bu karabuğday işi iyiymiş valla :)Kızlar
Sabah 8:30 gibi
Karabuğdaylı bol limonlu marul salatası yaptım güzel oldu yani normalde de yenilebilir
Saat 10:30 da
Bir küçük kahve fincanı şekersiz türk kahvesi
telvesini de yüzüme maske yaptım
Saat 12:30
Muzlu karabuğday tatlısı yaptım oda güzel oldu tadı aynı aşure gibi oldu bol da tarçın
Aslında pek acıkmadım ama canım tatlı istemişti. Yerken de zor bitirdim zaten cidden tıkıyor. Akşama karabuğdayı neyle karıştırsam diye düşünüyorum
Busabah haric her sabah içiyorum hemde tarçınlı. Sen nasılsın tatlımpes etmek diye bi kelime yok bizim lugatımızda zaten :):) hehe, neyse umarım daha iyisindir şekerim karnın niye şiş ki yeşil çay içiyor musun? çok güzel ödem attırıyor
selam kızlar nasıl gıdıyor okuma fırsatım olmuyor bu hafta cumaya son 2 gun kacamaklara dıkkat bana soracak olursanız valla su sınav haftasnda onume ne konursa onu yıyorum ders calısmak ıstemıyorum ve acayıp ıskence gelıyor
bugun ku sınavda resmen uzerımden dozer gectı zaman yetısmedı acayıp ıslem gerektıren bı sınavdı ve 90 puanlık anca yetıstırebıldım umarım 80 gelır butunlemeye kalmak ıstemıyorum
dun gece hıc uyuyamadım
bıraz uyuyayım cuma gunu 2 tane sınavım var onlara calısmaya baslayacagım ınsallah guzel gecer ya
Kızlar
Sabah 8:30 gibi
Karabuğdaylı bol limonlu marul salatası yaptım güzel oldu yani normalde de yenilebilir
Saat 10:30 da
Bir küçük kahve fincanı şekersiz türk kahvesi
telvesini de yüzüme maske yaptım
Saat 12:30
Muzlu karabuğday tatlısı yaptım oda güzel oldu tadı aynı aşure gibi oldu bol da tarçın
Aslında pek acıkmadım ama canım tatlı istemişti. Yerken de zor bitirdim zaten cidden tıkıyor. Akşama karabuğdayı neyle karıştırsam diye düşünüyorum
çok iyi canım hatta üstüne bastın ben de şuan tarçınlısını içiyorum :) walla günü hafif geçirmenin huzurunu yaşıyorum...Busabah haric her sabah içiyorum hemde tarçınlı. Sen nasılsın tatlım
Akşam da yani 4:40 gibiBence akşama da salata yap geç vakit cnm
Öhmmmerhaba kızlar..
sabah 7.30
ara 10.00
öğlen 13.00
-4 dilim kabak tatlısı
ara yok
-3 tane jalapeno turşusu
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?