Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Poğacaları ve kabak tatlısını saymassak menü iyi dicem geriye bisey kalmıyo o yüzden al sana

İçinde kafein olan herşey yasak diyo ama benimde içesim var 1 fincan neskafe

Bugün karabugday alıp deneyeceğim ilk defa bugün ve yarın akşam yemeğinde 3 kaşık yesem olur mu birde içine Salça koyuyor musunuz ayrıca içine garnitür koyup renklendirsek nasıl olur etkisi olmaz mı acaba o zaman

Meraba gülsencim valla ben hiç tek öğün ve içine baska bişeyler katarak yemedim hep kür halinde yaptm kahvaltdan sonra acıktkça yoğurtlayıp yeşilliklerle yiyorum bide elma bu kadar

Bakalım b"sln7böyle yapayım etkisi membersöylerim "]Meraba gülsencim valla ben hiç tek öğün ve içine baska bişeyler katarak yemedim hep kür halinde yaptm kahvaltdan sonra acıktkça yoğurtlayıp yeşilliklerle yiyorum bide elma bu kadar [/QUOTE]
Bakalim bende boyle yapayim etkusi olursa soylerim selincim

Bakalim bende boyle yapayim etkusi olursa soylerim selincim[/QUOTE]

Kesin olur canm bi kac kişi denedi burda hep kilo verildi bu arada profil resmin harika ana kz çok güzel çıkmssnz

Oohhh sporda harika canm aslında benimde aklmda kan verip herseye baktrmak istiyorum en azndan düşük olanlari ilac desteğiyle yerine koymaya çalışırız dimi
Baktır canım kansızlık kilo verimini durduruyor benim ki çok düşük çıktı 7 lerde kan ilacı yazdı içmem gerekecek

bende tel de ifade ekleyemiyorum çok sinir bozucu cidden
Bu arada geçmiş olsun canım.
Ben de canım

selam kızlar nasıl gıdıyor okuma fırsatım olmuyor bu hafta cumaya son 2 gun kacamaklara dıkkat bana soracak olursanız valla su sınav haftasnda onume ne konursa onu yıyorum ders calısmak ıstemıyorum ve acayıp ıskence gelıyor
bugun ku sınavda resmen uzerımden dozer gectı zaman yetısmedı acayıp ıslem gerektıren bı sınavdı ve 90 puanlık anca yetıstırebıldım umarım 80 gelır butunlemeye kalmak ıstemıyorum
dun gece hıc uyuyamadım
bıraz uyuyayım cuma gunu 2 tane sınavım var onlara calısmaya baslayacagım ınsallah guzel gecer ya

canım benim iyiyim idare ediyorum kendi adıma, cumaya az kaldı o yüzdeeen bugün ekstradan dikkat ediyorum:) Allah kolaylık versin sınavlarında inşallah geçersin hepsini öpüyorum tatlım özledik seni bu arada biranönce bitsin sınavların gel buraya :)

Naber kızlar mas size valla muhabbet koyu olmuş.
Leyylacim pes etmedim ama dvm ama işte Karnım bir şiş tuhafim yaa
pes etmek diye bi kelime yok bizim lugatımızda zaten :):) hehe, neyse umarım daha iyisindir şekerim karnın niye şiş ki yeşil çay içiyor musun? çok güzel ödem attırıyor

canım akşamı iyi dengelemişsin evet biraz poğaçalar kabak falan ama toparlarsın sen
bu karabuğday işi iyiymiş valla :)

Rabbim zihin açıklığı versn, kolay gelsin

Bence akşama da salata yap geç vakit cnm

Öhmm öğlen 1 poğaça yeseydin daha iyi olurdu rakipciğim 4 kabak tatlisi yerine 2 tane olabilirdi ama güzel menün bu hafta zaten kaybettim önümüzdeki haftalarda zorlu bir rakip olarak karşında olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…