günaydın çıtır hatun adayları
napıyosunuzzzz ? kar tatilinin keyfini sürüyorum ben de...
aynennn aklımda o kadar çok istediğim şey var ki
bol teryağlı bol şekerli bir irmikk helvasııı
tavukgöğsüüü
havuçlu kekkk
çıtır çıtır sigara böreğiii
bol tavuklu pirinç pilavııı
sıkma börekkk
ekşili kuru patlıcan dolmaııı
yaş pastaaaa
yutkunuyorum ve su içiyorum şu anda
günaydın çıtır hatun adayları
napıyosunuzzzz ? kar tatilinin keyfini sürüyorum ben de...
susssss kızzzzzzz adamı dinden imandan çıkarma salatalık ye salatalık
kazandibi yapmaya niyetliydim ama vazcaydım
şimdi yerde tepine tepine jillian yapmaya çalışacağım
saol kuzucum evet kardeşimi sınava götürüp getirdim öğleni orda yedim her ne kdr toplamda azcık kaçmış olsa da orda birsürü yemek çeşitleri varken ben 1 çorba içtim ve 2 çeşit salata aldım sadece :) ama bugün çok daha dikkat ediceeeemDengeli bir menü olmuş afiyet olsun canım
Akşam menüsünde ne var öncesi gayet iyi
Allah kalanlara sabır versin inşallah ateş düştüğü yeri yakar
Verirsin canım üzülmee geç olsun güç olmasın sağlıklı ol da sen gerisine Üzülme
Afiyet olsunn hareketli bir gündü galiba :)
saol sevilaycım evet walla dinlenmek için güzel fırsat oluyo tatiller ama biryandan da sınav haftasıydı sınavlar kaldı...Sagol canim sanada afiyet olsun menun cok iyi
Yeni mi dogduydu canim, Allah rahmet eylesin. Allahim kimseye evlat acisi vermesin iinşallah
Rakibim baya Dişli Gördüm seni afiyet olsun
Afiyet olsun leylacim, okul tatilse bol bol dinlenirsin
saol kuzucum, gayet güzel menü afiyet olsunMerhaba kızlar, hepinizin menüsünü okudum maşallah hepsi gayet güzelböyle devam ederseniz eminim ki güzel sonuçlar elde edeceksiniz bende menümü yazayım :
Sabah:
1 lokma kek, 1 haslanmis yumurta
Öğle:
1 küçük poğaça, 1 mandalina
Aksam:
1 kase tarhana çorbası, 3-4 kaşık kuru fasulye
Ara:
1 havuç, patlamış Mısır
1.30 saat yürüyüş yaptım, 6 bardak su içtim
gayet güzel canım afiyet olsun, ben de bugün çok daha dikkat edicem :)Merhaba kizlar bayildimenulere ama leylaaaaa senin menü biraz fazla geldi bama canim kendi menümu debyazayim
Sabah. Hastaneye ac gittim bir kete pogacasi cay
Ara. Yarim avuç antep fıstığı
Ogle. 3 yk et sote 2 mandalinae pek acikmamistim
Aksam. Yarim tabak kuru fasulye 4-5 yk zeytinyağlı pirasa yemeği pirincsiz
Ara. Yarım su bardağı süt
harikasın canım evet ben de çok kararlıyım başarıcaz bu kezbu gün yediklerim
sabah 1 elma
öğle :4 köfte +1 elma +2 dilim kepek ekmeği
akşam:1,5 kepçe tarhana çorba +2 tane köfte +bolca salata
2 kivi+1 küçük kase nar...
sabah jilian sporu
KARARLIYIM KIZLARRRRRRRR
canım malesef insanlar konuşuyor ha benim de başıma geldi ama doğru buluyomuyum asla, ne kdr samimi olursa olsun birinin kilosuyla ilgili yorum yapmak laf çarptırmak çok samimiyetsizce geliyor bana...sen de zayıflayarak ağzının payını ver canım :)bu gün çok üzüldüm ama hakettim 2 senedir görmediğim birini gördüm ve bana 75-80 varsındır dedi.Ben masada oturuyordum benim üst kısımda var kilo çok kilolu göründüm arkadaşa o yüzden moralim bozuk ama kararlıyım vericem kiloları
benben yerimm seniii...değerli eşleşmemnerdesinnnn ben yatıyom kızlar iyi geceler
günaydın sevgili rakibem :) ben bugün çok kararlıyım bak sen de aklını başına al ona göreGünaydın kızlar nasılsınız ?
Çoğunun menüsü çok güzel okudum geçmişi.
Bende karlı bi sabahta işe gidiyorum.
günaydın şeker naber?Günaydın fıstıklaaaarrr
oo süper ben de pc başında çalışmaya devam tabi önce biraz kitap okucam :)iyiyiz tatlım spor yapıcam birazdan sen nasılsın
saol kuzucum evet kardeşimi sınava götürüp getirdim öğleni orda yedim her ne kdr toplamda azcık kaçmış olsa da orda birsürü yemek çeşitleri varken ben 1 çorba içtim ve 2 çeşit salata aldım sadece :) ama bugün çok daha dikkat ediceeeem
saol sevilaycım evet walla dinlenmek için güzel fırsat oluyo tatiller ama biryandan da sınav haftasıydı sınavlar kaldı...
saol kuzucum, gayet güzel menü afiyet olsun
gayet güzel canım afiyet olsun, ben de bugün çok daha dikkat edicem :)
harikasın canım evet ben de çok kararlıyım başarıcaz bu kez
canım malesef insanlar konuşuyor ha benim de başıma geldi ama doğru buluyomuyum asla, ne kdr samimi olursa olsun birinin kilosuyla ilgili yorum yapmak laf çarptırmak çok samimiyetsizce geliyor bana...sen de zayıflayarak ağzının payını ver canım :)
günaydın sevgili rakibem :) ben bugün çok kararlıyım bak sen de aklını başına al ona göre
günaydın şeker naber?
Ben yaptm bile jillianı ama bittim varya eğer yarışmada olmasam çoktan bırakmştm etlerimi kopariyolar resmen
merhaba kızlar..
Dün çat kapı gelen bir misafir nedeni ile tüm günüm iptal oldu...(Hiç hoşlanmam çat kapılardan)
Neyse ki önce ki günden 3-4 tepsi poğaça yapıp buzluğa koymuştum.Ocakta da boğazım çok ağrıdığı için sıcak ıhlamur kaynıyordu.Buzluktan közlenmiş biber çıkarıp yoğurtladım ve yine buzluktan hazır doğranmış bal kabağının tatlısını yaptım.İkramlıklarımda sıkıntı yoktu ama gelin görün ki 11-3 arası hiç susmayan bir misafiriniz olunca ,bir de onun üstüne boğaz ağrısı çekince çok kötü oldum.Akşam 9da yoğun baş ağrısı nedeni ile yatağa zor attım kendimi.
Kadının çenesi bir açıldı mı hiç susmuyor.İkramlıkları bile yiyemedi konuşmaktan.Oturduğu 4 saat boyunca sadece 2 çay bardağı ile ıhlamur içebildi...Çünkü konuşmaktan sıra gelmedi
Neyse bu sabaha yine hafif bir boğaz ağrısı ile uyandım ama en azından başımın ağrısı geçmiş :))
Bu arada cuma günün hedefine sadece 400 gram kalmış
Yarın karabuğday yaparsam kesin cumaya hedefi tuttururumm
Finsternisss,rakibim korkk bendenn
Dün yediklerim (bol karbonhidratlı oldu)
sabah 7.30
- 2 tane 35 gramlık poğaça 200kcal (poğaçayı yaparken hepsi aynı boy olsun diye tartıyorum :))
ara 10.00
-2 tane diyet eti bisküvi
öğlen 13.00
-2 tane 35 gramlık poğaça
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-4 dilim kabak tatlısı
ara yok
akşam 18.00 (fazla karbonhidrat nedeni ile kan şekerim fena düştü.Bayılacak gibiydim açıktan)
-1 orta boy karnıbaharın yarısını haşladım
-3 kaşık yoğurt ve biraz sos olarak salça
-3 tane jalapeno turşusu
su : 2 lt
spor yok
hep birlikte başarıcaz...Öyle düşünen ve haklı olan insanlara gostercez sen kemiklisin devri bitti canım Azmedicez ve basaricaz istersek yapabiliriz Başara biliriz diğer insanlardan neyimiz eksik
saol canımGeldim tatlim sporun menun suoer masal
o bir erkektiiiiiHiççç canını sıkma canım bir sonraki görüşmenizde çok daha güzel bir fark olacak ve o arkadaşın patavatsızlık yaptığına eminim pişman olucak
Belkide fark görmüştürde moral bozmak için yapmıştır ( bazı insan ne kadar sevsede arada fesatlık yapab
aferin sana yapma kazanların dibini falan elma yeee elmaaakazandibi yapmaya niyetliydim ama vazcaydım
şimdi yerde tepine tepine jillian yapmaya çalışacağım
evet bu sefer olacakkkharikasın canım evet ben de çok kararlıyım başarıcaz bu kez
Kızlar
Sabah 8:30 gibi
Karabuğdaylı bol limonlu marul salatası yaptım güzel oldu yani normalde de yenilebilir
Saat 10:30 da
Bir küçük kahve fincanı şekersiz türk kahvesi
telvesini de yüzüme maske yaptım
Saat 12:30
Muzlu karabuğday tatlısı yaptım oda güzel oldu tadı aynı aşure gibi oldu bol da tarçın
Aslında pek acıkmadım ama canım tatlı istemişti. Yerken de zor bitirdim zaten cidden tıkıyor. Akşama karabuğdayı neyle karıştırsam diye düşünüyorum
Bende her şey birbirine karışmış durumdaKarabuğday küründe kafein yasakkvalla bende içerim bak
Bende sabah dünkü karnabaharmda yedim spor yaptm acktm karabuğdaymi pişirdim sonra biraz canm zeutin ekmek çekti 3 lokma ekmekle 3 zeytin yidimşimdi de yoğurtlu karabuğday yedim cuma ola hayrola
Karabuğday küründe kafein yasakkvalla bende içerim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?