Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

güzel olmasına güzel de canım görüyorsun veremiyorum bir yerde hata yapıyorum ama nerde

Hala hiç inmedi demi kilon canm hapini da aldn menülerinde gayet güzel neden inmiyo ki acaba valla benim kilo 56 da 3 4 hafta takılı kaldi çok sinir bozucu oluyo çünkü boğazndan kesiyosun ama gitmiyo ben hep kalori sayarak verdim galiba vücut buna alşti ve tepki vermiyodu ama bu dukan express bana yaradi şükür sende mi denesen tatlm

gunaydın kızlar bugun son sınavımıda verım memlekete gecıcem ordan da yarın yada yarından sonra esımın yanına gecıcem ınsallah yarın tartı gunu ınsallah guzel kılolar verılmıstır ben yarın kı lısteyı sımdıden paylasıyorum kızlar cunku bılgısayarı goturmucem telden zor oluyor kopyala yapıstırla ugrasmak
SekerPancarii
canım senıde tebrık ederım ınsallah bır daha kılolarla ugrasmak zorunda kalmazsın gurur duydum ve ımrendım sana ınsallah bızlerde bır gun kılo sorununu ortadan kaldırır ve mezun oluruz takımımızdan

elyesa27
@oglusum_yh
kızlar paylasım durumunuz nasıl bılmıyorum gecmıs yapmayada hıc bır fırsatım yok gayet aktıf oldugunuzu ve olacagınızı var sayarak ve aynı zamanda kilo vermıs oldugunuzuda dusunerek lısteye eklıyorum sızıde bu arada ıkınızde daha onceden her hangı bı takımda yarıstınız mı

***8.Takım 395.ETAP***

Ceco34( 111,5 / //% )
melekkız_( 64,3// /% )
sln71( 56,5 / //%)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 / / / %)
napcazgari(77,8 /// %)
bugünadımleyla( 65,6///% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (53,6 /// % )
finsternis ( 72.4 / //% )
aygün01(78,4///% )
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/ / /% )1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %

YENİ ÜYELER

1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5

4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3

2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Teşekkürederim mervecim sınavlarn iyi geçmiştir insallah bu cuma verdiğim kilo takımı etkilicek demi güzel kilo verdim çünkü

Gayet güzel menün :) afiyet olsun

etkılecek elbette canım cok sukur ıyı gectı canım sınavlarım bugunude atlattımmı 1 ay rahatım ınsallah

Oohhh ne güzel canm çok yoğun günler geçirdin bu bir ay sana iyi gelecek boll boll dinlen canm eşinin yanna da gidiceksinn aman cısslara dikkat boll özlem gider

mervecim ben 2 hafta izne ayrılmıştım ya bu hafta bildirimde bulunacak mıyım yoksa haftaya mı ?

Sabiha şahan onu düşünüyorum bakalım

Güzel menü canım..tartı oynamıyorsa metabolik hafıza devreye girmiştir..yani demekki uzun süre sen bu kiloda kaldın ben 70 lerde 1 aydan fazla durakladım canım

Kizlar diyetime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum durdu nedense

Hepimiz yaşuyoruz zamn zamn bu sorunu canm çok can sıkıcı ama en etkili yöntem yaptğn diyeti değiştirmek veya 2 günlük şok diyet falan yapmak vücudu şaşırtmak için :))))

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi
Çok sevindim acıkcası demekki doğru yoldayım

Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardım Çeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun

Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zaten o yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum

selam kızlar bugünkü menüm
sabah
1 tam bir beyaz haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 dilim dukan bar
akşam
200 gram kadar tavuk göğsünden sote
1 domates 1 biber
1 kase yoğurt
zero

Menün Gayet güzel canım bol bol eksi olsun inşallahhhhh

106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.

Canım ya ödemde olmuş olabilir bu kadar çabuk kendine olan inancın zayıflamasın
Allahın izniyle gidecek o kilolar ama için rahat etmiyorsa birde diyetisyen dene

Çok güzel bir menü olmuş canım inşallah bol bol eksi olur sanada

Canım menün seninde gayet güzel ama 1400 kalori olduğuna eminmisin sanki daha az gibime geldi hani ortada kalorisi çok olan birşey göremedim ben

Günaydın arkadaşlar yarın tartı günü bakalım kilom ne durumda sizde durumlar nasıl?

Çok şükür cumaya nazaran eksi gördüm ama inşallah yarın dahada fazla eksiyi görürüm diye umuyorum

Banuuuu napiosun tatlş yedin mi ekmeği uzuuun bi aradan sonra

Sabah sabah sağlık ocağına gittim geç kaldı ama kahvaltımı ettim artık nasıl bir psikolojiye girdiysem kızarmış ekmek diye geçenlerde dört dönen ama yemeyen ben bugünde ekmek yemeyi izinli olduğu halde yüreğim götürmedi eşim şu ufak grisinilerden almıştı küçük kızım için onlardan 4 tane yedim hani şu parmak kadar olanlardan
Sabah erken kalkabilseydim ( kız okula giderken uyandırmadı bende 8 bucuk gibi uyandım eşimde anında çıkmak zorunda olunca kahvaltı dönüşe kaldı )
Bakalım yarın belki iki dilim ekmek kızartıp yerim

Evet canm cok mutluyum darısı sizlerin başına insallah hmm misafir miii yokkk kzz ev sahibiyim ben hep burdaym

Şimdi ben diyecektim ne misafiri kız o topiğin tapusunu alıyor mezuniyetiyle diye

Kizlar diyetime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum durdu nedense

Canım çoğumuzu stres etkiliyor sen devam et emin ol birden gidecek o direnç kırıldığı an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…