- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
güzel olmasına güzel de canım görüyorsun veremiyorum bir yerde hata yapıyorum ama nerdeÇok güzel bi menü canm :)))
güzel olmasına güzel de canım görüyorsun veremiyorum bir yerde hata yapıyorum ama nerde
gunaydın kızlar bugun son sınavımıda verım memlekete gecıcem ordan da yarın yada yarından sonra esımın yanına gecıcem ınsallah yarın tartı gunu ınsallah guzel kılolar verılmıstırben yarın kı lısteyı sımdıden paylasıyorum kızlar cunku bılgısayarı goturmucem telden zor oluyor kopyala yapıstırla ugrasmak
SekerPancarii
canım senıde tebrık ederım ınsallah bır daha kılolarla ugrasmak zorunda kalmazsın gurur duydum ve ımrendım sana ınsallah bızlerde bır gun kılo sorununu ortadan kaldırır ve mezun oluruz takımımızdan
elyesa27
@oglusum_yh
kızlar paylasım durumunuz nasıl bılmıyorum gecmıs yapmayada hıc bır fırsatım yok gayet aktıf oldugunuzu ve olacagınızı var sayarak ve aynı zamanda kilo vermıs oldugunuzuda dusunerek lısteye eklıyorum sızıdebu arada ıkınızde daha onceden her hangı bı takımda yarıstınız mı
***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,5 / //% )
melekkız_( 64,3// /% )
sln71( 56,5 / //%)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 / / / %)
napcazgari(77,8 /// %)
bugünadımleyla( 65,6///% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (53,6 /// % )
finsternis ( 72.4 / //% )
aygün01(78,4///% )
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/ / /% )1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5
4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
Gayet güzel menün :) afiyet olsunBenim menüm de şu;
Sabah: 1 kase sütlü nestle müsli (kalkamadım sabah kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen: 3/4 kıymalı gözleme, 3-4 elma dilimli patetes, çay (dışarıda arkadaşlarla yedik), 2 çatal tiramisu
Akşam: 1.5 kase kelle paça çorbası
Ara: 3 hurma
mutfak kapandı
Günaydın arkadaşlaryarın tartı günü bakalım kilom ne durumda sizde durumlar nasıl?
etkılecek elbette canım cok sukur ıyı gectı canım sınavlarım bugunude atlattımmı 1 ay rahatım ınsallahTeşekkürederim mervecim sınavlarn iyi geçmiştir insallah bu cuma verdiğim kilo takımı etkilicek demi güzel kilo verdim çünkü
etkılecek elbette canım cok sukur ıyı gectı canım sınavlarım bugunude atlattımmı 1 ay rahatım ınsallah
mervecim ben 2 hafta izne ayrılmıştım ya bu hafta bildirimde bulunacak mıyım yoksa haftaya mı ?gunaydın kızlar bugun son sınavımıda verım memlekete gecıcem ordan da yarın yada yarından sonra esımın yanına gecıcem ınsallah yarın tartı gunu ınsallah guzel kılolar verılmıstırben yarın kı lısteyı sımdıden paylasıyorum kızlar cunku bılgısayarı goturmucem telden zor oluyor kopyala yapıstırla ugrasmak
SekerPancarii
canım senıde tebrık ederım ınsallah bır daha kılolarla ugrasmak zorunda kalmazsın gurur duydum ve ımrendım sana ınsallah bızlerde bır gun kılo sorununu ortadan kaldırır ve mezun oluruz takımımızdan
elyesa27
@oglusum_yh
kızlar paylasım durumunuz nasıl bılmıyorum gecmıs yapmayada hıc bır fırsatım yok gayet aktıf oldugunuzu ve olacagınızı var sayarak ve aynı zamanda kilo vermıs oldugunuzuda dusunerek lısteye eklıyorum sızıdebu arada ıkınızde daha onceden her hangı bı takımda yarıstınız mı
***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,5 / //% )
melekkız_( 64,3// /% )
sln71( 56,5 / //%)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 / / / %)
napcazgari(77,8 /// %)
bugünadımleyla( 65,6///% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (53,6 /// % )
finsternis ( 72.4 / //% )
aygün01(78,4///% )
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/ / /% )1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5
4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
Mezun oluyorsun dimiRegl olmama rağmen bende durumlar iyi tatlş
Mezun oluyorsun dimihayırlı olsun darısı bizim başımıza ama yinede uğrayacaksin degil mi ? Misafir olarak
Sabiha şahan onu düşünüyorum bakalımcanım diyetisyene gideceksen benim bu gittiğim rabia ya gitme kadın hiç moral vermiyor listeyi verip gönderiyor açıklamıyor bile şunu yerine şunu yiyebilirsin şeklinde.gideceksen benim geçen sene gittiğim hatece beşiktaş a git o biraz pahalı kayserinin conconları ona gidiyor ama kadın oturup 1 saat beni dinlemişti çok güzel de moral veriyor ve gaza getiriyor.
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurtayla yağsız menemen
biraz peynir
1 dilim yulaf ekmek
ara
türkkahvesi
öğle
1 kase yoğurt
akşam
1 but tavuk
salata
bir kase yoğurt
ara
1 mandalina 1 elma
1400 kalori
Kizlar diyetime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum durdu nedense
Canim tam 3 ay oldu benimGüzel menü canım..tartı oynamıyorsa metabolik hafıza devreye girmiştir..yani demekki uzun süre sen bu kiloda kaldın ben 70 lerde 1 aydan fazla durakladım canım
ıkı haftan dolduysa gerı donmek ıstıyorsan bıldırım yapabılırsın tatlımmervecim ben 2 hafta izne ayrılmıştım ya bu hafta bildirimde bulunacak mıyım yoksa haftaya mı ?
selam kızlar bugünkü menüm
sabah
1 tam bir beyaz haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 dilim dukan bar
akşam
200 gram kadar tavuk göğsünden sote
1 domates 1 biber
1 kase yoğurt
zero
106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.
Benim menüm de şu;
Sabah: 1 kase sütlü nestle müsli (kalkamadım sabah kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen: 3/4 kıymalı gözleme, 3-4 elma dilimli patetes, çay (dışarıda arkadaşlarla yedik), 2 çatal tiramisu
Akşam: 1.5 kase kelle paça çorbası
Ara: 3 hurma
mutfak kapandı
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
2 yumurtayla yağsız menemen
biraz peynir
1 dilim yulaf ekmek
ara
türkkahvesi
öğle
1 kase yoğurt
akşam
1 but tavuk
salata
bir kase yoğurt
ara
1 mandalina 1 elma
1400 kalori
Günaydın arkadaşlaryarın tartı günü bakalım kilom ne durumda sizde durumlar nasıl?
Banuuuu napiosun tatlş yedin mi ekmeği uzuuun bi aradan sonra
Evet canm cok mutluyum darısı sizlerin başına insallahhmm misafir miii yokkk kzz ev sahibiyim ben hep burdaym
Kizlar diyetime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum durdu nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?