Ayran hastasıyım zaten canim ama yogurdum bitti gidip almam lazım useniyorumSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum
Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor
Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğizartık oradada bol bol yürümüş olurum
Harikasın canım cidden güzel bir menüValla bu cuma takım içinde büyük çekişme olacak şimdiden belli İlk 3.e girelimde takım içinde birinci olmasamda olur
Canım aslında menün fena sayılmaz ama sabah sabah aç karnına o portakal suyunu içtiğin anda kan şekerin birden fırlayacak ve çok çabuk düşeceği için çok kısa süre sonra aniden acıkacaksın
Bence sabahları çok erken kalkıp kahvaltı edemezsen en azından 1 büyük ayran iç ( bende önüme gelene ayran reklamı yapar gibi oldum ama benim kurtarıcım) en azından portakal suyundan çok daha iyidir ve daha uzun tok tutar
Ben tencere yemeği şeklinde yaptım canım o bakımdan kıymalı yazmıştım
Ama aslında karnabaharı haşlayıp kıymayıda salça ve domates püresiyle iyice kavurduktan sonra ikisinide fırın kabında karıştırıp az da fırına verebilirsin hatta üzerine rende kaşarda olabilirtabi biraz daha kalorisi yüksek olur o yüzden yapmayalım biz onu
Seline katılıyorum canım o pilavin yarısı olsaydı birde yedigün olmasaydı tam süpermiş aslında
Yinede güzel sonuç alacağına adım gibi eminim sadece bir sonraki sefer için aklında kalsın
Canım ya sabahları uyuya kalma ihtimalini göze alarak kendine geceden bir tabak hazırlayıp streçlesen daha iyi olmazmısabah sabah o yağlı poğçaları yemekten iyidir hatta iş yerinde kahvaltı ediyorsan öyle zamanlarda o zamanda kapaklı birşeye koyup yanında da götürebilirsin sonuçta sağlıklı beslenmek ayıp değil ya
Eşim kutuları bazen getirmemezlik ediyor şirkette bırakıyor diye bazen ona yağlı kağıda yada folyoya sarıp yanına koyuyorum birşeyleren azından işi bitince atıyor paketini
Kız o kocalar hiç bir zaman anlaşılmaz daha doğrusu onlar bizi anlasalar zaten sorun kalmayacaklar ama işte hep dediğim gibi kodu bozuk bunların
Kız bende arada öyle 3 tane hüpletiyorumnasıl seviyorsam şu yumurtayıda hiç tiksinmiyorum
Eşime bazen melemeni sen yap dediğimde adam resmen 10 yumurta kullanırki 4 kişiyiz ve ufaklık zaten kuş kadar yer
Tabi sırf yumurtalarımı bitiriyor bir kerette diye nadiren ona yaptırıyorum ancak benim tembelliğim tutarsa
İnşallahhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhh bu hafta oda olacak
Canım aslında akşama kadar çok iyi gidiyorsun ama işte ne oluyor akşam yemeğinden sonra oluyor
Acaba can sıkıntısından yeme ihtimalin varmı hani benim bir ara öyle oluyorduşimdi kendimi fazladan oyalayınca pek aklıma gelmiyor hatta bazen son anda aklıma kahvem falan geliyorda hadi içeyim diyorum
Selinin dediği gibi tarçınlı süt yada istersen şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap denemek için hani çok tatlı krizine girersen ondan yersin bir kasecik ve en az zararla atlatmış olursun
Sağol canimcimGayet güzel canm afiyettt olsuunn
ayyy kuzum tebrik ediyorum seni yaaa bu harika haber :) inş hep bu kiloda kalırsın aman diyim sakın ipin ucunu kaçırma ve darısı tez zamanda başımıza diyorum aminnnnnnnBendeeeeeeçoooook mutluyuuummm zayflk çok güzel bi duygu inşallah bir daha o kilolu dönemlerime dönmicemnn hedef kilom 53 dü ama 55 de kalmaya karar verdim canmm bi sorun yok demi
menü güzel afiyet olsunMenüm
Sabah 8:30
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Peynir
Öğle 12:00
Lor peynirli salata bir büyük kase (tuzsuz)
1 büyük bardak bitki çayı
Ara 14:15
1 küçük elma
Akşam 17:00
1 küçük baget
3-5 parça patates
1 kaşık yoğurt
1 küçük elma
Bol su
süpersin tatlım sporun da varMenümü yaziiim
SABAH : 2 tane maydanozlu yumurta azcik yagda
1 dilim jambon
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
yarımdan biraz fazla ayva
şekersiz çay
yarı sütlü neskafe
Ara 1 tane maydanozlu yumurta
1 bardak ayran
yarım ayva
Ara: yarı sütlü neskafe
yarıdan az elma ( ayvam büyük olduğu için onu 1 buçuk meyve saydm)
AKŞAM : 1 büyük tabak kıymali menemen
1 bardak ayran
Su 1 litre devam
Spor 25 dk jillian Michael
veee gün içinde 400 tane thing master 100 er 100 er yapıyorum yatmadan bi 100 daha yapp 500 e tamamlıcam
afiyet olsun canım güzelKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık ciğer sote
3 zeytin
1 domates
ÖĞLE
1/2 nar
1 portakal
3 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 tabak kıymalı karnabahar
1 küçük kase yoğurt
25 dk jillian
15 dk tempolu koşu
cok iyi canım afiyet olsunbenim menüm :
sabah:09.00
2 haşlanmış yumurta + yarım yumurtadan omlet (oğlumun kalanı)
öğlen 12.00
-1 büyük kase yoğurtlu tarhana çorbası
ara
-1 portakal
-1 küp şekerli türk kahvesi
akşam 17.00
-1 büyük kase yoğurtlu tarhana
mutfak kpanmıştır...
su : 2.5 lt
spor : 45 dk yürüyüş
afiyet olsun rakibemMerhaba kızlar, 2 gündür çok aktif değilim kusura bakmayın oğlum hasta demiştim. Bugün dr gittik sadece kanında enfeksiyon var ama görünürde bişey yok ilk kez antibiyotik aldı oğlum enjeksiyon yapıldı, yarın sabah yine kan verecek. Ben menümü yazıp cikicam cikicam çünkü uykusuzluk tan çok kötüyüm.
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
40 gr beyaz peynir
30 g kepekli lavas
3 zeytin ve kıvırcık
Yarım yumurta ile mantar tavasa
1 yk kahvaltilik sos
ara 1 kinder ciholata 12 gr
4 badem
Öğle yarım pogaca
Akşam 220 gr tavuk but ızgara
Soğan salatası
75gr kepekli lavaş
1 soda
Ara 2 bardk çay
4 badem
1 hurma
2 yulaflı bisküvi
20dk yürürum nefes aalmk için,.Yarın görüşürüz.
canım aynen doydum zaten ama herkes yiyor ya ben de uydum devam ettimBence çok kötü değil canm erken vakitte yemissin sonuçta heee şu bi kase patates salatasi olmasaydi iyiydi kzz zaten 1 tabak makarna seni doyurmuştur ama neyse aksama dengelemissin canm
Nekadar uygun kaç saat canım hayırlı olsun inş.GÜNAYDIN KIZLARRR NABERSİNİZ BAKİİİYM?
ben sabah menemen yedim biraz peynirle. menemen tamamiyle yağsızdı öğlen yoğurt akşama da evde olursam sebzeli etli bir yemek yapıcam.ne zamandır tartılmıyorum ama kıyafetlerim aynı sanırım kilo veremedim bu arada haftaya yüzmeye başlıyorum fiyatı uygun geldi haftada 2 gün aylık 50 tl sadece.
ayyy kuzum tebrik ediyorum seni yaaa bu harika haber :) inş hep bu kiloda kalırsın aman diyim sakın ipin ucunu kaçırma ve darısı tez zamanda başımıza diyorum aminnnnnnn
menü güzel afiyet olsun
süpersin tatlım sporun da var
afiyet olsun canım güzel
cok iyi canım afiyet olsun
afiyet olsun rakibem
canım aynen doydum zaten ama herkes yiyor ya ben de uydum devam ettimevet en azından o var erken yemem
bence de çok kötü değil hatta güzel çok kaçırmamışsınselam bayanlar bugün misafirlerimiz yüzünden karbonhidrat patlaması yaşadım walla akşama sadece yoğurdum sütlü kahvem ve 1 mandalinam var inş zararı kapatabilirim tam da böyle tam motive olmuş giderken !
sabah: aç karna 1 br su 1 br da ılık limonlu su
1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir, 2 zeytin 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: (işte nolduysa burda oldu zaten) biraz geç vakte kaldı çok acıktım
1 tabak makarna, 1 kase patates salatası, 1 çiğköfte, 1 kk peynir
ara: orta türk kahvesi
ara: 1 kupa tarçınlı limonlu yeşil çay
akşam: 1 kase yulaflı keten tohumlu yoğurt
bol su içiyorum dediğim gibi bir de sütlü kahvem var sizce telafi edebilir miyim?
canım haftaya ben de katılmak istiyorum dukancıların arasına.
bu arada siz haftaya,yani pazartesi tekrar baştan mı başlıyorsunuz ?Yani ilk gün sade protein mi olacak yine?
Bu arada mervecimnm yada ayse ablam bu cuma mezun olmak istiyorum belki önceden bildirmem gerekir hanginiz veriyosunuz bakalm ögrencinizin mezuniyet karnesinihepinizi çokkk seviyorummmmm
Menüm
Sabah 8:30
Ispanaklı yumurta (1 yumurta)
Peynir
Öğle 12:00
Lor peynirli salata bir büyük kase (tuzsuz)
1 büyük bardak bitki çayı
Ara 14:15
1 küçük elma
Akşam 17:00
1 küçük baget
3-5 parça patates
1 kaşık yoğurt
1 küçük elma
Bol su
Menümü yaziiim
SABAH : 2 tane maydanozlu yumurta azcik yagda
1 dilim jambon
2 siyah zeytin
1 yeşil zeytin
yarımdan biraz fazla ayva
şekersiz çay
yarı sütlü neskafe
Ara 1 tane maydanozlu yumurta
1 bardak ayran
yarım ayva
Ara: yarı sütlü neskafe
yarıdan az elma ( ayvam büyük olduğu için onu 1 buçuk meyve saydm)
AKŞAM : 1 büyük tabak kıymali menemen
1 bardak ayran
Su 1 litre devam
Spor 25 dk jillian Michael
veee gün içinde 400 tane thing master 100 er 100 er yapıyorum yatmadan bi 100 daha yapp 500 e tamamlıcam
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık ciğer sote
3 zeytin
1 domates
ÖĞLE
1/2 nar
1 portakal
3 kaşık yoğurt
AKŞAM
1 tabak kıymalı karnabahar
1 küçük kase yoğurt
25 dk jillian
15 dk tempolu koşu
benim menüm :
sabah:09.00
2 haşlanmış yumurta + yarım yumurtadan omlet (oğlumun kalanı)
öğlen 12.00
-1 büyük kase yoğurtlu tarhana çorbası
ara
-1 portakal
-1 küp şekerli türk kahvesi
akşam 17.00
-1 büyük kase yoğurtlu tarhana
mutfak kpanmıştır...
su : 2.5 lt
spor : 45 dk yürüyüş
Kızlar kızkardeşimin karnında bebeği ölmüş şimdi kürtaj olmaya gidiyormuş canım çok sıkıldı.vardır bundada bir hayır diyorum ama ilk defa başımıza geldiği için oldukça üzüldümRabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin
Merhaba kızlar, 2 gündür çok aktif değilim kusura bakmayın oğlum hasta demiştim. Bugün dr gittik sadece kanında enfeksiyon var ama görünürde bişey yok ilk kez antibiyotik aldı oğlum enjeksiyon yapıldı, yarın sabah yine kan verecek. Ben menümü yazıp cikicam cikicam çünkü uykusuzluk tan çok kötüyüm.
Menüm
Kahvaltı
1 fincan tarçınlı yeşil çay
40 gr beyaz peynir
30 g kepekli lavas
3 zeytin ve kıvırcık
Yarım yumurta ile mantar tavasa
1 yk kahvaltilik sos
ara 1 kinder ciholata 12 gr
4 badem
Öğle yarım pogaca
Akşam 220 gr tavuk but ızgara
Soğan salatası
75gr kepekli lavaş
1 soda
Ara 2 bardk çay
4 badem
1 hurma
2 yulaflı bisküvi
20dk yürürum nefes aalmk için,.Yarın görüşürüz.
selam bayanlar bugün misafirlerimiz yüzünden karbonhidrat patlaması yaşadım walla akşama sadece yoğurdum sütlü kahvem ve 1 mandalinam var inş zararı kapatabilirim tam da böyle tam motive olmuş giderken !
1,5 dilim kızarmış tb üzerine salça sürdüm yanında 1 kk peynir, 2 zeytin 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çay
bol su içiyorum dediğim gibi bir de sütlü kahvem var sizce telafi edebilir miyim?
Bu arada mervecimnm yada ayse ablam bu cuma mezun olmak istiyorum belki önceden bildirmem gerekir hanginiz veriyosunuz bakalm ögrencinizin mezuniyet karnesinihepinizi çokkk seviyorummmmm
Rabbim sabır versin inş. Canim benimde kuzenimin öldü 10 gün olmadi daha gerçekten çok zorKızlar kızkardeşimin karnında bebeği ölmüş şimdi kürtaj olmaya gidiyormuş canım çok sıkıldı.vardır bundada bir hayır diyorum ama ilk defa başımıza geldiği için oldukça üzüldümRabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin
Menün süper görünüyor canım gözüm gönlüm açıldı yineSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattımPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim
Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmışneyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine
Eki Görüntüle 1374731 Eki Görüntüle 1374732
Tamamdır o zaman sen, Yıldız ve ben pazartesi saf proteinle başlıyoruzEğer istserse Gülşende bize katılır
Anammmm kızzzzzzzzz hani sanki öğrencisini mezun etmiş öğretmenler gibi bir an içim cız etti beeeSeninle gurur duyuyoruz Selinimmmmm
Rabbim bir daha asla ama asla kiloyla ilgili sıkıntı yaşatmasın....Aminnnn
Eeeee biz seni mezun ettik sayılır artık sıra sendebundan sonrada sen bize koçluk yapıcaksın ki bizlerde mezun olabilelim
Canım menün gayet güzel bir menü ama mümkünse meyveyi akşama bırakma kan şekeri olayı
Eeeee ben sana ne diyeyimSüpersin canım süperrrrrrrrrrrrrrrr
Ulen kızını gelin veren anne gibi ağlatacaksın bizi
Süper bir menübol bol eksi olarak dönecektir inşallahhhhhh .....Aminnnnnnnnnnnn
Canım seninde menün gayet güzel nasılsa tarhanada yok yok
Canım inan çok üzüldüm
RAbbim hepinize sabırlar versin özelliklede anne babaya
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın onlarada inşallah vakti gelince sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçaklarına almayı nasip etsin...Aminnnnnn
CAnım kusur olurmu sen kuzunla ilgilen tabiki iyileştiğinde kaldığın yerden devam edersin
RAbbim acil şifalar versin oğluna
Canım keşke ya sırf makarna yada sıf patates salatası yeseydin ama inşallah telafi etmişsindir diye düşünüyorum
FAzla aç kalınca insan sapıtıyor maalesef o yüzden hep diyorum hafif midem kazınsın anında ayrana dayanırımhani beklemek zorundaysam en az 1 saat daha tutuyor beni
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattımPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmışneyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine
Tamamdır o zaman sen, Yıldız ve ben pazartesi saf proteinle başlıyoruzEğer istserse Gülşende bize katılır
Anammmm kızzzzzzzzz hani sanki öğrencisini mezun etmiş öğretmenler gibi bir an içim cız etti beeeSeninle gurur duyuyoruz Selinimmmmm
Eeeee biz seni mezun ettik sayılır artık sıra sendebundan sonrada sen bize koçluk yapıcaksın ki bizlerde mezun olabilelim
Canım menün gayet güzel bir menü ama mümkünse meyveyi akşama bırakma kan şekeri olayı
Canım inan çok üzüldüm
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın onlarada inşallah vakti gelince sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçaklarına almayı nasip etsin...Aminnnnnn
CAnım kusur olurmu sen kuzunla ilgilen tabiki iyileştiğinde kaldığın yerden devam edersin
Canım keşke ya sırf makarna yada sıf patates salatası yeseydin ama inşallah telafi etmişsindir diye düşünüyorum
FAzla aç kalınca insan sapıtıyor maalesef o yüzden hep diyorum hafif midem kazınsın anında ayrana dayanırımhani beklemek zorundaysam en az 1 saat daha tutuyor beni
Menun çok guzel canim hele dün bahsettigin karnabaharli kiymana bayıldım bende istiyorumSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Canım inan çok üzüldüm
Bugün bende adet oldum +300 gördüm ama inş. Cu maya azalır sisligim
bugün ve ben
sabah 2 dilim ekmek
1.5 kibrit kutusu peynir
5 tane zeytin
2 haşlama yumurta
Argun yok temizlik yaptık zaman olmadı
Aksam
1 kepçe tarhana çorbası kıymalı
yarım tabak çok az makarna Salçalı az yagda yapılma
Biraz öncede küçük 1 tane muz ve oğlumun balık krekerinden birkaç attım ağzıma bukadar da olsun
Birazdan tatlı krizim tutar ona rağmen
sadece küçük 1 tane muz yeme planı yapıyorum yada yeşil eksi elma
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inş.
Rabbim sabır versin inş. Canim benimde kuzenimin öldü 10 gün olmadi daha gerçekten çok zor
Menün güzel tatlm afiyet olsun karabuğdayin var mydi evde varsa yarın bence mutlaka ye ödemi çok güzel atiyo
Menün süper görünüyor canım gözüm gönlüm açıldı yineinşallahh tartıdaki görüntüde böyle güzel olur
Meyveye gelince adet dönemim yüzden biraz dengesiz oldu ama çok şükür çikolataya saldırmadım tuttum kendimi
Canmmm valla beni de duygulandrdnama bişey değişmicek kovsanız bile ben burdaym hergün hani menü paylasami falan yapmam ama bugün çok kacirmadm diye size rapor veririm hemencik geri gelmesin kilolar demi canmmsnzz siz benim senin menünde harikaaa tatlmmmm
canım ne desen haklısın biraz gergindim çok acıktım normalde olsa o saate kalmazdı zaten yemeğim acıkınca saldırdım işte inş etmişimdir kuzum çok korkuyorum beni geriletmez inş yarın öğleni de hafif geçiştiricem bakalımSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Canım inan çok üzüldüm
Sana güveniyoruz regl olmak bizi bukadar iradesiz hale getirmemeli
İstedikten sonra irademizi hiç bir şey yıkamaz ve baktın çok kriz tutarmış gibi oldu hemen kendine tarçınlı süt yap
( inan ben aylardır regl krizi yaşamıyorum ki önceden daha regl olmadan 3 gün önce nasıl tavırlarım değişiyorsa artık eşim poşetle taşırdı ye baride kendine gel regl olacaksın kesin diyeresmen içimden canavar çıkıyormuşda kendim bile farkında değilmişim )
kız gitmekten kim söz etti zatenhiç bir yere salmayız zaten seni
Canın istedikçe menü paylaşırsın dediğin gibi ama yinede sık sık burada sohbete ve bizleri motive etmeye gelirsin
Daha benim mezun olduğumuda göreceğiz Allahında izniyle
( Nereye gidiyorsun daha karpuz keseceeedik gibi oldu)
Tesekkur ederim canim denicemSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese kocaman bir Günaydın diliyorum
Umarım bugünde hepimiz için çok çok güzel geçer ve bir sonraki güne çok daha hafif uyanırız inşallahhhhhh
Bende şükür bugünde erken uyandım kahvaltımı yaptım ve şu andada keyif kahvemi alıp kendimi buraya attım
Çok şükür düzenli olunca evde de pek iş olmuyor
Öğlende Annemle hem kızkardeşime hemde onun orada kurulan Pazara gideceğizartık oradada bol bol yürümüş olurum
Harikasın canım cidden güzel bir menüValla bu cuma takım içinde büyük çekişme olacak şimdiden belli İlk 3.e girelimde takım içinde birinci olmasamda olur
Canım aslında menün fena sayılmaz ama sabah sabah aç karnına o portakal suyunu içtiğin anda kan şekerin birden fırlayacak ve çok çabuk düşeceği için çok kısa süre sonra aniden acıkacaksın
Bence sabahları çok erken kalkıp kahvaltı edemezsen en azından 1 büyük ayran iç ( bende önüme gelene ayran reklamı yapar gibi oldum ama benim kurtarıcım) en azından portakal suyundan çok daha iyidir ve daha uzun tok tutar
Ben tencere yemeği şeklinde yaptım canım o bakımdan kıymalı yazmıştım
Ama aslında karnabaharı haşlayıp kıymayıda salça ve domates püresiyle iyice kavurduktan sonra ikisinide fırın kabında karıştırıp az da fırına verebilirsin hatta üzerine rende kaşarda olabilirtabi biraz daha kalorisi yüksek olur o yüzden yapmayalım biz onu
Seline katılıyorum canım o pilavin yarısı olsaydı birde yedigün olmasaydı tam süpermiş aslında
Yinede güzel sonuç alacağına adım gibi eminim sadece bir sonraki sefer için aklında kalsın
Canım ya sabahları uyuya kalma ihtimalini göze alarak kendine geceden bir tabak hazırlayıp streçlesen daha iyi olmazmısabah sabah o yağlı poğçaları yemekten iyidir hatta iş yerinde kahvaltı ediyorsan öyle zamanlarda o zamanda kapaklı birşeye koyup yanında da götürebilirsin sonuçta sağlıklı beslenmek ayıp değil ya
Eşim kutuları bazen getirmemezlik ediyor şirkette bırakıyor diye bazen ona yağlı kağıda yada folyoya sarıp yanına koyuyorum birşeyleren azından işi bitince atıyor paketini
Kız o kocalar hiç bir zaman anlaşılmaz daha doğrusu onlar bizi anlasalar zaten sorun kalmayacaklar ama işte hep dediğim gibi kodu bozuk bunların
Kız bende arada öyle 3 tane hüpletiyorumnasıl seviyorsam şu yumurtayıda hiç tiksinmiyorum
Eşime bazen melemeni sen yap dediğimde adam resmen 10 yumurta kullanırki 4 kişiyiz ve ufaklık zaten kuş kadar yer
Tabi sırf yumurtalarımı bitiriyor bir kerette diye nadiren ona yaptırıyorum ancak benim tembelliğim tutarsa
İnşallahhhhhhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhhh bu hafta oda olacak
Canım aslında akşama kadar çok iyi gidiyorsun ama işte ne oluyor akşam yemeğinden sonra oluyor
Acaba can sıkıntısından yeme ihtimalin varmı hani benim bir ara öyle oluyorduşimdi kendimi fazladan oyalayınca pek aklıma gelmiyor hatta bazen son anda aklıma kahvem falan geliyorda hadi içeyim diyorum
Selinin dediği gibi tarçınlı süt yada istersen şu karataycıların yaptığı incir uyutmasından yap denemek için hani çok tatlı krizine girersen ondan yersin bir kasecik ve en az zararla atlatmış olursun
Adanaliyim canim, yurt disinda kaliyorum, sen nerelisinBayılırım ben de pekmezli yoğurda canım nerelisin sen herkes bilmiyor da
hepsi öyleler be canım al birini vur ötekine
Günaydın canım amin
En iyisini yapmışsın canım dukanda izinli besinlerden dilediğin kadar yiyebiliyorsun sıkıntı yok
Edersin edersinselam bayanlar bugün misafirlerimiz yüzünden karbonhidrat patlaması yaşadım walla akşama sadece yoğurdum sütlü kahvem ve 1 mandalinam var inş zararı kapatabilirim tam da böyle tam motive olmuş giderken !
Hayirli aksamlar kizlar bugun kosturmaktan sabah kahvalti yapamadim. Erken kalkip oglumu aylik kontrolune goturdum, kilo boy baktilar Allaha sukur gelisimi iyi gidiyor, oglum beni cok yoruyor, hareketkendi durmuyor cay iciyorum masaya uzaniyor, yeni girebildim hala durmuyor yaramaz ama cani sagolsun
Bugunki menum
sabah kahvalti yok
oglen
peynir, bir dilim salam, iki yumurta, az pekmeli yogurt, bir tatli kasigi tahin helva, iki dilim ekmek,bir bardak alovera icecek
Aksam
Bir pasta tabaginda lahana sarmasi, biber tursusu
bir kare kucuk cikolata
Suan sekersiz cay iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?