Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayran hastasıyım zaten canim ama yogurdum bitti gidip almam lazım useniyorum ayran hem göbek te eritiyor
Gayet güzel canm afiyettt olsuunn
Sağol canimcim

Bendeeeeee çoooook mutluyuuummm zayflk çok güzel bi duygu inşallah bir daha o kilolu dönemlerime dönmicemnn hedef kilom 53 dü ama 55 de kalmaya karar verdim canmm bi sorun yok demi
ayyy kuzum tebrik ediyorum seni yaaa bu harika haber :) inş hep bu kiloda kalırsın aman diyim sakın ipin ucunu kaçırma ve darısı tez zamanda başımıza diyorum aminnnnnnn
menü güzel afiyet olsun
süpersin tatlım sporun da var
afiyet olsun canım güzel
cok iyi canım afiyet olsun
afiyet olsun rakibem
Bence çok kötü değil canm erken vakitte yemissin sonuçta heee şu bi kase patates salatasi olmasaydi iyiydi kzz zaten 1 tabak makarna seni doyurmuştur ama neyse aksama dengelemissin canm
canım aynen doydum zaten ama herkes yiyor ya ben de uydum devam ettim evet en azından o var erken yemem

Nekadar uygun kaç saat canım hayırlı olsun inş.

Teşekkürederim şekerim darısı sizlerin başına amaa diyet bitti diye yemeklere saldrmak yok tabi her daim aksam yemeğim erjen ve hafif olcak vee tabiki bolll spor isteğim kilodaym simdi sıra istediğim vücutta

bence de çok kötü değil hatta güzel çok kaçırmamışsın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattım Pazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim

Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmış neyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine

canım haftaya ben de katılmak istiyorum dukancıların arasına.
bu arada siz haftaya,yani pazartesi tekrar baştan mı başlıyorsunuz ?Yani ilk gün sade protein mi olacak yine?

Tamamdır o zaman sen, Yıldız ve ben pazartesi saf proteinle başlıyoruz Eğer istserse Gülşende bize katılır

Bu arada mervecimnm yada ayse ablam bu cuma mezun olmak istiyorum belki önceden bildirmem gerekir hanginiz veriyosunuz bakalm ögrencinizin mezuniyet karnesini hepinizi çokkk seviyorummmmm

Anammmm kızzzzzzzzz hani sanki öğrencisini mezun etmiş öğretmenler gibi bir an içim cız etti beee Seninle gurur duyuyoruz Selinimmmmm
Rabbim bir daha asla ama asla kiloyla ilgili sıkıntı yaşatmasın....Aminnnn
Eeeee biz seni mezun ettik sayılır artık sıra sende bundan sonrada sen bize koçluk yapıcaksın ki bizlerde mezun olabilelim

Canım menün gayet güzel bir menü ama mümkünse meyveyi akşama bırakma kan şekeri olayı

Eeeee ben sana ne diyeyim Süpersin canım süperrrrrrrrrrrrrrrr
Ulen kızını gelin veren anne gibi ağlatacaksın bizi

Süper bir menü bol bol eksi olarak dönecektir inşallahhhhhh .....Aminnnnnnnnnnnn

Canım seninde menün gayet güzel nasılsa tarhanada yok yok

Canım inan çok üzüldüm
RAbbim hepinize sabırlar versin özelliklede anne babaya
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın onlarada inşallah vakti gelince sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçaklarına almayı nasip etsin...Aminnnnnn

CAnım kusur olurmu sen kuzunla ilgilen tabiki iyileştiğinde kaldığın yerden devam edersin
RAbbim acil şifalar versin oğluna

Canım keşke ya sırf makarna yada sıf patates salatası yeseydin ama inşallah telafi etmişsindir diye düşünüyorum
FAzla aç kalınca insan sapıtıyor maalesef o yüzden hep diyorum hafif midem kazınsın anında ayrana dayanırım hani beklemek zorundaysam en az 1 saat daha tutuyor beni

Bugün bende adet oldum +300 gördüm ama inş. Cu maya azalır sisligim
bugün ve ben
sabah 2 dilim ekmek
1.5 kibrit kutusu peynir
5 tane zeytin
2 haşlama yumurta

Argun yok temizlik yaptık zaman olmadı

Aksam
1 kepçe tarhana çorbası kıymalı
yarım tabak çok az makarna Salçalı az yagda yapılma

Biraz öncede küçük 1 tane muz ve oğlumun balık krekerinden birkaç attım ağzıma bukadar da olsun

Birazdan tatlı krizim tutar ona rağmen
sadece küçük 1 tane muz yeme planı yapıyorum yada yeşil eksi elma

Bu arada mervecimnm yada ayse ablam bu cuma mezun olmak istiyorum belki önceden bildirmem gerekir hanginiz veriyosunuz bakalm ögrencinizin mezuniyet karnesini hepinizi çokkk seviyorummmmm

Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza inş.
Rabbim sabır versin inş. Canim benimde kuzenimin öldü 10 gün olmadi daha gerçekten çok zor

Menün süper görünüyor canım gözüm gönlüm açıldı yine inşallahh tartıdaki görüntüde böyle güzel olur
Meyveye gelince adet dönemim yüzden biraz dengesiz oldu ama çok şükür çikolataya saldırmadım tuttum kendimi

Canmmm valla beni de duygulandrdn ama bişey değişmicek kovsanız bile ben burdaym hergün hani menü paylasami falan yapmam ama bugün çok kacirmadm diye size rapor veririm hemencik geri gelmesin kilolar demi canmmsnzz siz benim senin menünde harikaaa tatlmmmm

Menun çok guzel canim hele dün bahsettigin karnabaharli kiymana bayıldım bende istiyorum

Menün güzel tatlm afiyet olsun karabuğdayin var mydi evde varsa yarın bence mutlaka ye ödemi çok güzel atiyo

Sana güveniyoruz regl olmak bizi bukadar iradesiz hale getirmemeli
İstedikten sonra irademizi hiç bir şey yıkamaz ve baktın çok kriz tutarmış gibi oldu hemen kendine tarçınlı süt yap
( inan ben aylardır regl krizi yaşamıyorum ki önceden daha regl olmadan 3 gün önce nasıl tavırlarım değişiyorsa artık eşim poşetle taşırdı ye baride kendine gel regl olacaksın kesin diye resmen içimden canavar çıkıyormuşda kendim bile farkında değilmişim )

kız gitmekten kim söz etti zaten hiç bir yere salmayız zaten seni
Canın istedikçe menü paylaşırsın dediğin gibi ama yinede sık sık burada sohbete ve bizleri motive etmeye gelirsin

Daha benim mezun olduğumuda göreceğiz Allahında izniyle
( Nereye gidiyorsun daha karpuz keseceeedik gibi oldu )

canım ne desen haklısın biraz gergindim çok acıktım normalde olsa o saate kalmazdı zaten yemeğim acıkınca saldırdım işte inş etmişimdir kuzum çok korkuyorum beni geriletmez inş yarın öğleni de hafif geçiştiricem bakalım

Tabiki canm hep destek tam destek hepinizin mezuniyetini görycez inşallah hep birlikte evet biz diyetteyiz pasta yerine karpuz keseriz

Bir yandan FOXda Özcan Denizin Su ve Ateş filmini seyrediyordum dalmışım

Geçen gün EVİM SENSİNden sonra cidden güzel bir film

Tesekkur ederim canim denicem
Adanaliyim canim, yurt disinda kaliyorum, sen nerelisin

Hayirli aksamlar kizlar bugun kosturmaktan sabah kahvalti yapamadim. Erken kalkip oglumu aylik kontrolune goturdum, kilo boy baktilar Allaha sukur gelisimi iyi gidiyor, oglum beni cok yoruyor, hareketkendi durmuyor cay iciyorum masaya uzaniyor, yeni girebildim hala durmuyor yaramaz ama cani sagolsun
Bugunki menum
sabah kahvalti yok
oglen
peynir, bir dilim salam, iki yumurta, az pekmeli yogurt, bir tatli kasigi tahin helva, iki dilim ekmek,bir bardak alovera icecek
Aksam
Bir pasta tabaginda lahana sarmasi, biber tursusu
bir kare kucuk cikolata
Suan sekersiz cay iciyorum

Edersin edersin hem akşam çok hafif ve doyurucu olmuş

Canım menün gayet güzel inşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…