Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben buldum yazimmm hemen
Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak

Banucuuummm yarın ki menümüz ne tatmmm

Ben nasıl daldıysam görene kadar sen bulmuşsun zaten

Aynen canım ben tamda bu menüye uyacağım ama benim akıllı koca tavuk döner almış neyse okadar çatlak su kaçırmaz sonuçta oda protein
Sabahta uzunnn bir aradan sonra ( 5 ay olmasada 3 ay kesin sonuçta karataya başladıktan sonra bir kere yemiştim ) kendime 2 dilim ekmek kızartacağımmmm Amannn sabahlar olmasın diyemiyeceğim aksine çabuk olsun

Akşamda sırf çakma iskender tok tutar diye düşünüyorum hatta ben saat 17:00 gibi yemeyi düşünüyorum eşime bile ilan ettim yarın beklemeyeceğim ona göre diye

selam kızlar bugünkü menüm
sabah
1 tam bir beyaz haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 dilim dukan bar
akşam
200 gram kadar tavuk göğsünden sote
1 domates 1 biber
1 kase yoğurt
zero

Güzel menü canm afiyettt olsuunn

106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.

106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.

Canımmmmmmmmm ben sana güveniyorum başarabileceğinide biliyorum sadece biraz istek isteğini kaybettin sen bide diyetisyeni dene ama önce kendin iste

Çok güzel menü

Selincim harikasın thing masterın geldi mi çok güzel spor yapıp ısındıktan sonra yap ki kasların ağrımasın canım esnemeyi de unutma..

Bu da güzeelll

Bu da süper

Canım erken yemişsin akşamı da hafif atlattığın için bence sıkıntı yok

Benim menüm de şu;
Sabah: 1 kase sütlü nestle müsli (kalkamadım sabah kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen: 3/4 kıymalı gözleme, 3-4 elma dilimli patetes, çay (dışarıda arkadaşlarla yedik), 2 çatal tiramisu
Akşam: 1.5 kase kelle paça çorbası
Ara: 3 hurma
mutfak kapandı

Senin menünde gayet güzel özlemcim :))))

Çok güzel bi menü canm :)))

canım diyetisyene gideceksen benim bu gittiğim rabia ya gitme kadın hiç moral vermiyor listeyi verip gönderiyor açıklamıyor bile şunu yerine şunu yiyebilirsin şeklinde.gideceksen benim geçen sene gittiğim hatece beşiktaş a git o biraz pahalı kayserinin conconları ona gidiyor ama kadın oturup 1 saat beni dinlemişti çok güzel de moral veriyor ve gaza getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…