Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettimEvet canm cok mutluyum darısı sizlerin başına insallahhmm misafir miii yokkk kzz ev sahibiyim ben hep burdaym
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bu sabah tahlillerimi göstermek için sağlık ocağına gittim ve çok şükür değerlerim B12 ve Dvit dahil hepsi gayet güzel çıktı takviye almadığım halde
Doktor yediklerinden dolayı değerlerin gayet güzel demekki doğru besleniyorsun dedi
Çok sevindim acıkcası demekki doğru yoldayım
Bugün yine kendime ütülerim haricinde ek ütü çıkardımÇeyizlik bir saten yatak örtüm vardı dantelli falan onu yatağın altından çıkardım ütülerim bittikten sonra onuda ütüleyeceğim Cumartesi olurda yatak odasına giren birileri olursa bari yatağımın örtüsü güzel görünsün diye baya incelemem lazım pilelerini falan ama olsun madem yapıyorum tam olsun
Banyoyuda bir güzel temizledikten sonra pek bir şey kalmıyor yarına zateno yüzden bugün bitireyim ki yarın daha rahat olayım Cumartesi sabah deseniz hiç işim olmasın istiyorum
Menün Gayet güzel canım bol bol eksi olsun inşallahhhhh
Canım ya ödemde olmuş olabilir bu kadar çabuk kendine olan inancın zayıflamasın
Allahın izniyle gidecek o kilolar ama için rahat etmiyorsa birde diyetisyen dene
Çok güzel bir menü olmuş canıminşallah bol bol eksi olur sanada
Canım menün seninde gayet güzel ama 1400 kalori olduğuna eminmisinsanki daha az gibime geldi hani ortada kalorisi çok olan birşey göremedim ben
Çok şükür cumaya nazaran eksi gördüm ama inşallah yarın dahada fazla eksiyi görürüm diye umuyorum
Sabah sabah sağlık ocağına gittim geç kaldı ama kahvaltımı ettimartık nasıl bir psikolojiye girdiysem kızarmış ekmek diye geçenlerde dört dönen ama yemeyen ben bugünde ekmek yemeyi izinli olduğu halde yüreğim götürmedi eşim şu ufak grisinilerden almıştı küçük kızım için onlardan 4 tane yedim hani şu parmak kadar olanlardan
Sabah erken kalkabilseydim ( kız okula giderken uyandırmadı bende 8 bucuk gibi uyandım eşimde anında çıkmak zorunda olunca kahvaltı dönüşe kaldı)
Bakalım yarın belki iki dilim ekmek kızartıp yerim
Şimdi ben diyecektim ne misafiri kız o topiğin tapusunu alıyor mezuniyetiyle diye
Canım çoğumuzu stres etkiliyorsen devam et emin ol birden gidecek o direnç kırıldığı an
Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettimMezun oluyorsun cok guzel , insallah bizde bir gun istegimiz kiloda mezun oluruz
Gunaydin canim
Günaydınlar kızlar
Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.
Gozleme 2 tane yeseydin iyi olurdu, afiyet olsun tatlimBenim menüm de şu;
Sabah: 1 kase sütlü nestle müsli (kalkamadım sabah kahvaltı hazırlayamadım)
Öğlen: 3/4 kıymalı gözleme, 3-4 elma dilimli patetes, çay (dışarıda arkadaşlarla yedik), 2 çatal tiramisu
Akşam: 1.5 kase kelle paça çorbası
Ara: 3 hurma
mutfak kapandı
Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu ICanım ben aslen çorumluyum..ankarada büyüdüm ama..biz de çok yeriz pekmezli yoğurdu merak ettem herkes bilmez diye
Guzel menu afiyet olsun canimBen buldum yazimmm hemen
Perşembe; Protein + sebze + meyve + tahıl
Kahvalt; Omlet yada haşlama yumurta, Jambon yada hindi füme, domates ve salatalık yada Turp, 1 adet elma yada portakal + 2 dilim kızarmış ekmek ( daha az kalorili oluyor kızartınca nasılsa )
ara; acıkınca yoğurt + 1 elma
Akşam; SAhte iskender ( hazır dönerden altına tabi ekmek olmadan ) ısıtıp üzerine yoğurt ve tereyağ yakarak
Aboo yine resim koymusSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yoğun ve yorucu bir günü şükür kazasız atlattımPazarlığımıda yattım hatta 2 saatte yakın yürümüşüz pazarda
Eve gelir gelmezde kendimi mutfağa attım hemen yemeklerimi ısıttım ( malum dünden kalanları bitirmek gerekti ) ve saat 18:00de bir güzel yemeğimi yedim
Bu saatten sonrada ancak ya Türk kahvesi yada bir adet sütlü nescafe içerim
Bugün hesapta birde yeşil kahve alacaktım ama aklımdan çıkmışneyse artık başka bir zaman çıktığımda unutmazsam alırım inşallah
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Resimlerin haricinde kızkardeşimde ufak bir kase sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası yedim ısrarlar üzerine
Eki Görüntüle 1374731 Eki Görüntüle 1374732
Tamamdır o zaman sen, Yıldız ve ben pazartesi saf proteinle başlıyoruzEğer istserse Gülşende bize katılır
Anammmm kızzzzzzzzz hani sanki öğrencisini mezun etmiş öğretmenler gibi bir an içim cız etti beeeSeninle gurur duyuyoruz Selinimmmmm
Rabbim bir daha asla ama asla kiloyla ilgili sıkıntı yaşatmasın....Aminnnn
Eeeee biz seni mezun ettik sayılır artık sıra sendebundan sonrada sen bize koçluk yapıcaksın ki bizlerde mezun olabilelim
Canım menün gayet güzel bir menü ama mümkünse meyveyi akşama bırakma kan şekeri olayı
Eeeee ben sana ne diyeyimSüpersin canım süperrrrrrrrrrrrrrrr
Ulen kızını gelin veren anne gibi ağlatacaksın bizi
Süper bir menübol bol eksi olarak dönecektir inşallahhhhhh .....Aminnnnnnnnnnnn
Canım seninde menün gayet güzel nasılsa tarhanada yok yok
Canım inan çok üzüldüm
RAbbim hepinize sabırlar versin özelliklede anne babaya
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın onlarada inşallah vakti gelince sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçaklarına almayı nasip etsin...Aminnnnnn
CAnım kusur olurmu sen kuzunla ilgilen tabiki iyileştiğinde kaldığın yerden devam edersin
RAbbim acil şifalar versin oğluna
Canım keşke ya sırf makarna yada sıf patates salatası yeseydin ama inşallah telafi etmişsindir diye düşünüyorum
FAzla aç kalınca insan sapıtıyor maalesef o yüzden hep diyorum hafif midem kazınsın anında ayrana dayanırımhani beklemek zorundaysam en az 1 saat daha tutuyor beni
Gunaydin canim
Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor
Gozleme 2 tane yeseydin iyi olurdu, afiyet olsun tatlim
Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu I
icin tercih ediyorum, seker ihtiyacinida karsiliyor
Guzel menu afiyet olsun canim
Aboo yine resim koymusyumurtaya bak cok guzel gorunuyor aha karnibaharda orda kuzu gibi yatiyor bol kiymali saka bi yana cok guzel menu canim afiyet olsun aciktim
3/ 4 yazinca bende 4 tane yedi sandimKizz özlem 1 gözleme bile yememiş zavalli ne 2 siyanlış okumussun tatlş 1 gözlemeden daha az yemiş
Insallah canim, gecmiste baslangic kilona baktigimda cok sasirmistim, ben 56 yi dusunemiyorum 65 te kalirim diye dusunurken sen baya vermisin tebriklerCok tesekkur ederim canım inan bende çok mutluyum gerçekten azmin zaferi 1 sene sürdü çok yoruldum ama başardmeminim sizde başaracaksnz
3/ 4 yazinca bende 4 tane yedi sandimpardon canim iyi bakmamisim, benim oglan gece yarim saatte bir uyandi, dis sancisi cekiyor, banada cektiriyor dikkatli okumamisim,Aksamdan kalma gibiyim
Insallah canim, gecmiste baslangic kilona baktigimda cok sasirmistim, ben 56 yi dusunemiyorum 65 te kalirim diye dusunurken sen baya vermisin tebrikler
Insallah canim, benimde hedefim 65 ama 65 e kadar gidersem senin gibi daha cok vermeye calisacam, bence bir insan dieti uzattigi zaman bunye alisiyor yedikleri duzene giriyor, mide kuculuyor ve daha az yedigi icin kilo sabit kaliyor yada daha cok vermeye devam ediyorIlk öyle oluyo canm ben 75 le başladığımda ilk hedefim 65 di hatta çoğu kişi kal dedi 65 de ama ben bu sefer 58 i hedefledim baktm 58 e doğru mgiderken 53 ü hedefleyip 55 de kalma karari verdim verdikce hangi kilo kendine yakışıyo anliyo insan eminim sende mutlu olacağn kiloya kadar ineceksin hepbirlikte görücez inşallah
Insallah canim, benimde hedefim 65 ama 65 e kadar gidersem senin gibi daha cok vermeye calisacam, bence bir insan dieti uzattigi zaman bunye alisiyor yedikleri duzene giriyor, mide kuculuyor ve daha az yedigi icin kilo sabit kaliyor yada daha cok vermeye devam ediyor
Afiyet olsun balımm yine yiyemedin ekmek desene bence yarn ye ekmek yemenin keyfini çıkar kahvaltıda ben 9 da yaptm kahvaltımı bide az sütlü neskafe içtim hala acıkmadm bugün yemegimi 5 de yicem son bildirimim çok güzel olsun boll boll su içiyim ödem olmasn çünkü regl oldum 5 inci günüm ama ilk iki üç gün pek olmadm dün ve bugün yoğun ödem olmas insallah :))) o yüzden boolll suu takviyesi su suyu söker( uydurdum resmen )
haaa haaa dimi artk mezun olarak 8.Takım ın tapusunu ilk ben aldmartk korkun benden daha acımasız eleştircem sizi çantalarım hazır bu arada tahlillerinin iyi cıkmasina cok sevindim canmm bende ölçtürcem de işte ne zamn
Bende bu saat oldu henüz acıkmadım ama hemen şekersiz türk kahvemi içip ütülerime girişiyorum
Bende bu akşam 5 gibi yemeyi düşünüyorum nasipse o yüzden işlerimi o saatte kadar bitireyim ki şöyle rahat rahat yemeğimi yiyip keyfimi yapayım
Bu arada evet sen artık bizim topiğin İvana Sert'i oldunçanta elinde bizimlesin bizimle deelsin diye hepimizi sıraya geçirebilirsin her türlü eleştireye açığım biliyorsun üstelik fazla kaçıncada uyar yeter kız yeme diye
Gunaydin canim
Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor
Gozleme 2 tane yeseydin iyi olurdu, afiyet olsun tatlim
Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu I
icin tercih ediyorum, seker ihtiyacinida karsiliyor
Guzel menu afiyet olsun canim
Aboo yine resim koymusyumurtaya bak cok guzel gorunuyor aha karnibaharda orda kuzu gibi yatiyor bol kiymali saka bi yana cok guzel menu canim afiyet olsun aciktim
gunaydın kızlar bugun son sınavımıda verım memlekete gecıcem ordan da yarın yada yarından sonra esımın yanına gecıcem ınsallah yarın tartı gunu ınsallah guzel kılolar verılmıstırben yarın kı lısteyı sımdıden paylasıyorum kızlar cunku bılgısayarı goturmucem telden zor oluyor kopyala yapıstırla ugrasmak
SekerPancarii
canım senıde tebrık ederım ınsallah bır daha kılolarla ugrasmak zorunda kalmazsın gurur duydum ve ımrendım sana ınsallah bızlerde bır gun kılo sorununu ortadan kaldırır ve mezun oluruz takımımızdan
elyesa27
_-CaNiMSiN-_
kızlar paylasım durumunuz nasıl bılmıyorum gecmıs yapmayada hıc bır fırsatım yok gayet aktıf oldugunuzu ve olacagınızı var sayarak ve aynı zamanda kilo vermıs oldugunuzuda dusunerek lısteye eklıyorum sızıdebu arada ıkınızde daha onceden her hangı bı takımda yarıstınız mı
***8.Takım 395.ETAP***
Ceco34( 111,5 / //% )
melekkız_( 64,3// /% )
sln71( 56,5 / //%)mezun olmak istiyor
turuncu (71,7 / / / %)
napcazgari(77,8 /// %)
bugünadımleyla( 65,6///% )
mrtmuhasebe ( 69,9/ / /%)
minmigo (53,6 /// % )
finsternis ( 72.4 / //% )
aygün01(78,4///% )
elyesa27(76,3/ / / % ) 19 aralık cuma 78kg ile geldi ... hedef kilo: 60
oglusum_yh(67,4/ / /% )1 ocak perşembe 67 kg ile geldi...hedef kilo :56
8. TAKIM ORTALAMA %
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3. bidirim >>2 ocak cuma >>76,5
4.bildirim >> 9 ocak cuma >>76,3
2)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>68,2
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
3)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>67,4
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
Bugün gününe çeyrek muz la başladım
1 bardak limonlu sogan suyu
Öğlen
küçük haşlama yumurta
2 dili çavdar ekmegi
1 k.k peynir suzme
2 tane zeytin
yarım bardak portakal suyu
Ara
oğlumun kekin in ucundan çok az isirdim tahmini 45 calori hesapladim onu bile
Ara
yarım elma
küçük kivi
Kilo vermek için ve hastalıktan korunmak için canımLimonlu soğan suyu ne için canım ?
Kilo vermek için ve hastalıktan korunmak için canım
benim Teyzem rahimindeki sorun için içiyordu soğan suyunu iğne gibi kalmıştı o dönem şimdi annemde başladı bende
başladım
ayrıca doğal antibiyotik olduğu için kışın ilaç yerine de içiyorum yanında kilo verirsemde iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?