Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canm cok mutluyum darısı sizlerin başına insallah hmm misafir miii yokkk kzz ev sahibiyim ben hep burdaym
Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettimMezun oluyorsun cok guzel , insallah bizde bir gun istegimiz kiloda mezun oluruz

Afiyet olsun balımm yine yiyemedin ekmek desene bence yarn ye ekmek yemenin keyfini çıkar kahvaltıda ben 9 da yaptm kahvaltımı bide az sütlü neskafe içtim hala acıkmadm bugün yemegimi 5 de yicem son bildirimim çok güzel olsun boll boll su içiyim ödem olmasn çünkü regl oldum 5 inci günüm ama ilk iki üç gün pek olmadm dün ve bugün yoğun ödem olmas insallah :))) o yüzden boolll suu takviyesi su suyu söker ( uydurdum resmen)
haaa haaa dimi artk mezun olarak 8.Takım ın tapusunu ilk ben aldm artk korkun benden daha acımasız eleştircem sizi çantalarım hazır bu arada tahlillerinin iyi cıkmasina cok sevindim canmm bende ölçtürcem de işte ne zamn

Selincim sen 75 kiloyla baslamisin, ve suan 56 sin azmini taktir ettimMezun oluyorsun cok guzel , insallah bizde bir gun istegimiz kiloda mezun oluruz

Cok tesekkur ederim canım inan bende çok mutluyum gerçekten azmin zaferi 1 sene sürdü çok yoruldum ama başardm eminim sizde başaracaksnz

Günaydınlar kızlar
Gunaydin canim
106-107 i gördüm. Tutunamıyorum. Paramı alınca diyetisyene gitmeye karar verdim. Tek başıma verebileceğim bir savaş değil. Güvensizim kendime. İştede sıkıntı var.
Dietisyen destegiyle basarirsin insallah, kendine basaracagim de, bende diete basladim biraktim ama suan kararliyim bu arada her zaman soyluyirum saat 6 dan sonra yemek yemek cok klo aldiiryor gunicinde yegigiizi eritebil u oruz ama akam yenen yemek kilo donuyor
Gozleme 2 tane yeseydin iyi olurdu, afiyet olsun tatlim
Canım ben aslen çorumluyum..ankarada büyüdüm ama..biz de çok yeriz pekmezli yoğurdu merak ettem herkes bilmez diye
Memnun oldum canim, ben oncr pekmezli yogurdu sevmezdim ama simdi nedense bayiliyorum hem saglikli hemde cikolatadan az kalorili oldugu I
icin tercih ediyorum, seker ihtiyacinida karsiliyor
Guzel menu afiyet olsun canim
Aboo yine resim koymus yumurtaya bak cok guzel gorunuyor aha karnibaharda orda kuzu gibi yatiyor bol kiymali saka bi yana cok guzel menu canim afiyet olsun aciktim

Kizz özlem 1 gözleme bile yememiş zavalli ne 2 si yanlış okumussun tatlş 1 gözlemeden daha az yemiş

Kizz özlem 1 gözleme bile yememiş zavalli ne 2 si yanlış okumussun tatlş 1 gözlemeden daha az yemiş
3/ 4 yazinca bende 4 tane yedi sandim pardon canim iyi bakmamisim, benim oglan gece yarim saatte bir uyandi, dis sancisi cekiyor, banada cektiriyor dikkatli okumamisim,Aksamdan kalma gibiyim
Cok tesekkur ederim canım inan bende çok mutluyum gerçekten azmin zaferi 1 sene sürdü çok yoruldum ama başardm eminim sizde başaracaksnz
Insallah canim, gecmiste baslangic kilona baktigimda cok sasirmistim, ben 56 yi dusunemiyorum 65 te kalirim diye dusunurken sen baya vermisin tebrikler

Ilk öyle oluyo canm ben 75 le başladığımda ilk hedefim 65 di hatta çoğu kişi kal dedi 65 de ama ben bu sefer 58 i hedefledim baktm 58 e doğru giderken 53 ü hedefleyip 55 de kalma karari verdim verdikce hangi kilo kendine yakışıyo anliyo insan eminim sende mutlu olacağn kiloya kadar ineceksin hepbirlikte görücez inşallah

Insallah canim, benimde hedefim 65 ama 65 e kadar gidersem senin gibi daha cok vermeye calisacam, bence bir insan dieti uzattigi zaman bunye alisiyor yedikleri duzene giriyor, mide kuculuyor ve daha az yedigi icin kilo sabit kaliyor yada daha cok vermeye devam ediyor

Aynen canım mide küçülünce az yiyo insan ve kilo gidiyo zaten artk mide fazlasını almiyo artk önemli ola daha sonra mideyi büyütmemek ben bundan bi 4 sene önce falan o hatayi yaptm midemi küçültmüşken daralana kadar yiye yiye geri büyüttüm artk o hatayi yapmaya niyetim yok çünkü mide büyüyünce az yemek işkence oluyo ve yiyip gerisin geri kilolar geri dönüyor o yüzden hep az yemek lazm kararnda insanca

Bende bu saat oldu henüz acıkmadım ama hemen şekersiz türk kahvemi içip ütülerime girişiyorum
Bende bu akşam 5 gibi yemeyi düşünüyorum nasipse o yüzden işlerimi o saatte kadar bitireyim ki şöyle rahat rahat yemeğimi yiyip keyfimi yapayım

Bu arada evet sen artık bizim topiğin İvana Sert'i oldun çanta elinde bizimlesin bizimle deelsin diye hepimizi sıraya geçirebilirsin her türlü eleştireye açığım biliyorsun üstelik fazla kaçıncada uyar yeter kız yeme diye

Kolay gelsin canm bende bi kahve içip meyve yicem aciktim sonra bemde kz uyurken işlerime bakcam tatlş uyarmam miiii tabiki uyarcam hepsi hepimizin ivana sert olmasi icin

selincim demi şzaten tam yemedim canım, pekmezli yoğurt bizim de yemek sonrası tatlımızdır. hatta pekmezimizi eskiden kendimiz yapardık babaannem yapardı rahmetli çocukluğum geldi şimdi aklıma

Yaşasın çok mutlu oldum mervecim
daha önce başka takımda yarışmadim bu ilk canım
artık bende yaristayim

Bugün gününe çeyrek muz la başladım

1 bardak limonlu sogan suyu

Öğlen
küçük haşlama yumurta
2 dili çavdar ekmegi
1 k.k peynir suzme
2 tane zeytin
yarım bardak portakal suyu

Ara
oğlumun kekin in ucundan çok az isirdim tahmini 45 calori hesapladim onu bile

Ara
yarım elma
küçük kivi

Limonlu soğan suyu ne için canım ?

Limonlu soğan suyu ne için canım ?
Kilo vermek için ve hastalıktan korunmak için canım
benim Teyzem rahimindeki sorun için içiyordu soğan suyunu iğne gibi kalmıştı o dönem şimdi annemde başladı bende
başladım
ayrıca doğal antibiyotik olduğu için kışın ilaç yerine de içiyorum yanında kilo verirsemde iyi olur

Peki nasıl hazırlıyorsun canım ben de kaç gündür gribim halsizim meyve de pek yemem öyle atlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…