Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar

Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrı ama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum

Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım

Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu )
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktı eee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayım eşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm

Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri )

Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odaya demezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk

Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer

Canım suyunu yeterli içiyormusun acaba
Büyük ihtimal ödemdir o canım inan bende her gün tartıda farklı bir rakam görüyorum hatta bazen 2 kg bile fazla çıkıyor ama ödem olduğuna emin olduğum için pek umursamıyorum
SEnde takılma rakama sonuçta yediklerin kilo almaya asla izin vermez

Ay canım benim sen beni guldurdun allahta seni guldursun inş. Dizi izlermis gibi okudum bir solukta
laf sokmasalar olmaz zaten
sende artık bir kaç ay sonra verdiğin kilolarinla verirsin cevabını inş. Canım

Kız ben önce bir iki güne kadar onu bir kalaylıyayım sonra kilo verdikçe daha bir net fark eder kesin verdiğimi
İnan iki gündür taktım yine kadına Ulen ben sana elimden geldiğince her anlamda destek oluyorum, yeri geldiğinde eşimin akıl edemediğini ben akıl edip senin rahatını sağlıyorum eeee 6 sene aradan sonra tekrar sana Anne demeye başlamışım ne diye beni çıldırtmak için elinden geleni yapıyorsun ki kadın Neyseeee bir iki gün daha keyifle otursun nasılsa kızım yola çıkmadan bir akşam uğrayacağız o zaman görür bakalım laf nasıl sokuluyormuş uymayacağım şeytana diyorum ama oda resmen gel gel yapıyor be anacığım

Günaydın cnm, ee zamane kizlari ne yapcan Rabbim mutlulugunuzu daim etsn ayirmasin.

günaydın kızlar ben vücudumu anlamıyorum yaa
dün akşam tok karnıma 70.9 geldim çok sevindim kesin aç karnıma 70 gelirim diye düşünürken sabah aç karnıma 71.0 geldim gerçekten çok garip artık vücuduma nalam veremiyorum ama sporumu dün yapamadım başımfelaket ağrıyodu sonrada uykum geldi yattım bugün sporu telafi edicem...

Oo senin kız büyümüsde ihtiyaçları değişmiş sağsağlim gitsin eylensin gelsin inşallah kaç yaşındaydi senin kız 14 müydü

Gayet iyi

bu da güzel

kızlar her zaman menümü yazamıyorum ama bundan sonra yazıcam yazmasamda sizden izin alıcam

BENİM NİYETİM KÖTÜ...
BU KİLOLARDAN İNTİKAM ALICAM...
kurtul canım bak ben 67 leri ucundan gördüm hadi gaza basss

suyunu sakın ihmal etme canım yoksa ödem olur
gayet iyi

Benüm dünkü menüm
Sabah: Yulaf kepekli omlet, peynir, zeytin, şekersiz çay
Öğle: Haşlanmış tavuk, sabahtan kalan yulaf kepekli omlet
Akşam: Dukana uyamadım bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yarım incecik lavaş,2 lokma pekmezli yoğurt
3-4 küçük dilim balkabağı tatlısı

Canım şu tartıya takılma bukadar ödemdir o sonuçta tok karnına 70.9 gelmişsin işte daha ne olsun
İnan bende bu sabah cumaya nazaran yine 1 kg fazla çıktım ama hiçççç umurum değil
Bol su, dikkatli beslenme, spor ve yeşil çay takviyesiyle ben nasılsa cumaya en azından yine eski rakamı görürüm ki inan sabit bile çıksam rahat olurum ne olursa olsun yavaş yavaş aldıklarımızı vereceğimize adım gibi eminim

Oo senin kız büyümüsde ihtiyaçları değişmiş sağsağlim gitsin eylensin gelsin inşallah kaç yaşındaydi senin kız 14 müydü

Aminnn canım inşallah sağlıcakla gider gelir evet canım 14 yaşında kızım

Kiz sen en azindan cevap veriyorsun laf uretebiliyorsun bende o beceri hic yok bisey olduğu öylece kalirim ben sonradan aklima soyleyecek laf gelir ama is isten geçmiş olur

Çok sağol tatlim bende sizi ozledimmm

canim ayri kiyafetle mi tartiliyorsun yada tartildiktan sonra su falan ictiysen oda etkiler ben genelde ya ayni kiyafetle tartilirim yada kiyafetsiz tartilirim yada üstümdeki kiyafetin agirligini ölçer onu kilomdan cikartirim :))

Kiz sen en azindan cevap veriyorsun laf uretebiliyorsun bende o beceri hic yok bisey olduğu öylece kalirim ben sonradan aklima soyleyecek laf gelir ama is isten geçmiş olur

Kız o an laf söyleyemedim kendimi tuttum diye daha çok kızıyorum ya şimdi birde hatun hala akıllanmamış yaaa Neyseeeeeee intikam soğuk yenen bir yemektir gittiğimde zaten konuyu kendim açıcağım sen niye ben çay koyarken milletin içinde böyle böyle dedin diye o an ses etmedim ama bir dahakine dikkatli konuşmazsan emin ol milletin içinde bozarım diye de acık acık söyleyeceğim artık sonra ne kendi nede eşim uyarmadın diyemezler

Günaydın kızlaarrr....

Dün halsiz ve keyifsiz olunca oğlumla birlikte erkenden uyudum. Uykumu alıp güne enerjik başlamak isterdim ama oğlum gece 5-6 kere uyanınca yine uykusuz kaldım.
Yine asabi ve keyifsizim....
Cuma günü 1 haftalığına annemlere geçeceğim. Sonra ki tatil haftamızı ise k.v de geçireceğiz...Düzenimiz tamamen bozulacak yine çocukla ama gitmesekte olmuyor. Bu cuma 2 haftalık izin istiyorum yani kızlar ama dönüşüm muhteşem olacakk...

Bu arada dün sabah 72.1 kilo idim.
bu sabah 71.3 çıktım. ( wc öncesi,hafif kabızlık var)
Sporumuda yapsaydım dün belki 1 kg vermiş olurdum. Karabuğdaydan daha çok sevdim ben bu dukanı :))

Dukanı bu yüzden bırakmıştım işte kısıtlanmışlık duygusu saldırtıyor yiyeceklere..ben yediklerimi dikkat ederken daha az yiyordum ama herşeyin tadına bakıyordum aklımda kalmıyordu...

İşte benim dün keyifsizliğimde ondan kaynaklandı ama s + p daha iyi geldi bana. Kısıtlanmayı sevmiyorum ben de...

Hahaha kiz sen laf bulupta soyleyemedigine kiziyorsun bende laf bulamadigima sinir oluyor bazen o kadar sinir bozuluyor ki insanin laf sokmadanda rahatlamiyor
Gecen yengemin babası anneme bizim üzerimizde n laf soktu annem genç kizken bize is yaptirmamis nerden biliyorsa ona rağmen ben satilmisim yani evlenmisim Allah var annem bize devamlı is yaptirmadi ama annem ne zaman temizlik yapsa ya kardeşim ya ben hep ucundan tuttuk yada ne zaman misafir gelecek olsa yemeklerin yapiminda ortalik toplamada yedim eder misafirlere de biz hizmet ederdik gicik etti beni kardesimde bende kaç senedir ailemizden ayri evdeyiz ben 6 senedir distayim kardeşim 4 senedir oradaki evlerimizi kim ceviriyor demek geldi içimden ama o an diyemedim sinir den catladim bildiğin boşboğaz adam ya

Woowwww süper sonuç bir günde 1 kg
Bakalım bende bugün başladım ve inşallah cumaya kadar bende çok güzel eksiler görürüm
Sabahta sürahiyi doldururken içine birazda karbonat attım suyum ( alkali olsun diye )
Bol bol su içeyim ki şu ödemide atayım

Anam öyle dengesizler çok maalesef
Benim öyle bir sürü vardı cevremde ama hepsini itinayla hallettim
Annemin arkadaşı biz evlendiğimizde Annemlerin evi aldıklarını sonradanda araba aldıklarını duyunca bir ara ben Annemlere ziyarete almanyaya gittiğimde gülerek bir kız alana bir ev + bir araba bedava demişti o an tabi annem çok sinir oldu ama arkadaşı diye ses etmek istemedi bende heee öyle oldu kız Rükiye ( kadına hiç teyze demezdim sinir olduğum için ) benim kampanya ama nişandan sonra yapıldı senin kız kocayı bulsunda eminim sen daha büyük kampanya yaparsın demiştim hakikatende kızı birine aşık olduğunda ( tabi sırf Almanya aşkına ) damadı getirtebilmek için dünya masraf yaptı, damadın borçlarına kadar kapattı, çalışma izni çıkana kadar 3 sene her gün bol bol harçlığını kendi verdi hatta son model telefon aldı yetmedi damat her sıkıştığında Türkiyeye döneceğim diyince altına arabasını aldı Türkiyeden daire aldı hala her ay emekli maaşını onlara teslim ediyor ve şimdide almanyada bahçeli ev almak istiyorlarmış onunda parası kadından çıkacak
Hatun sırf kızının yuvası dağılmasın diye devamlı para tıkıyor bir taraflarına damadın üstelik adam öyle ahım şahım saygılı biride değil
Hep diyorum kimseye bahane vermek iyi değil mutlaka insanın başına gelir diye

Benim Kv de bir keresinde milletin içinde ay kim bilir ne yaptı da oğlum almak zorunda kaldı dedi bende gülerek ayol senin yamuk oğlunuda benden başkası almazdı demiştim eşim kaburgasının birinin yamuk olduğunu söylemişti bana yeni evliyken hatta eşimin yengesi aaaa günah kız hem güzel hemde saygılı bir gelinin var eee oğlun gelinin sayesinde bedavadan ev ve araba sahibi oldu kız inşallah benim çocuklarda böyle bir aileye damat giderler demişti hatun benim lafıma zaten çok bozulmuştu hatta eşime şikayet etti beni milletin içinde bana böyle böyle dedi diye eşimde eee yalanmı kaburgam yamukkkk diyince iyice fit oldu eltisinede lafı için kızdı neymiş efendim oğlunu aşağılamış para için mi evlenmiş oğluşu onada eşim eee yalanmı sonuçta çalışarak benim ev ve arabaya aynı anda sahip olmam mümkün olmazdı kadın güzel birşey söylemiş daha ne olsun demişti

canim ayri kiyafetle mi tartiliyorsun yada tartildiktan sonra su falan ictiysen oda etkiler ben genelde ya ayni kiyafetle tartilirim yada kiyafetsiz tartilirim yada üstümdeki kiyafetin agirligini ölçer onu kilomdan cikartirim :))
yok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…