- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar bugunku menum
sabah
3 adet hindi fume
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
ara
1 dilim dukan bar
sade nescafe
ara
sekersiz puding
aksam
200 gram kadar haslanmis tavuk
1 servis kasigi karnabahar yemegi
1 tane salatlik tursusu
yesillik ve domates
kizlar ben neden kilo aliyorum?
Ay canım benim sen beni guldurdun allahta seni guldursun inş. Dizi izlermis gibi okudum bir solukta
laf sokmasalar olmaz zaten
sende artık bir kaç ay sonra verdiğin kilolarinla verirsin cevabını inş. Canım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar
Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrıama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum
Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım
Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu)
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktıeee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayımeşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm
Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri)
Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odayademezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk
Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok şükür bugün uykumu almış bir şekilde erkenden uyanabildim hatta kahvaltımı bile yaptım şu saate ( 07:15 ) kadar
Bugün dukan expressede başladım Allahın izniyle ( yanlız yine tartıda fazla çıktım o ayrıama tamamen benim hatam çünkü iki gündür yine suyu ihmal ettim o yüzden takılmıyorum gördüğüm rakama )
İnşallah Cumaya kadar güzel eksiler görürüm diye düşünüyorum
Öğleden sonrada güzel güzel sporumuda yapacağım
Dün gece kızım illa bavulumu hazırlayalım diye tutturunca çok uğrayamadım ( gerçi arada sayfa yeniledim baktım kimseciklerden ses seda yoktu)
Oda lazım olur bunuda giyersin falan derken bir sürü şey çıktıeee 15 gün kalacak normaldir sonuçta her gün temiz temiz giyinsin istedim Bu arada benim ilk göz ağrım yanına kalem ve rimelde istiyor tabi kendi hiç çekmediği için gidene kadar her gün kalem çekmeyi deneyecek
Çok şükür kuzum artık ufak ufak genç kız olduğunun farkına vardı ve güzel görünmek için çabalıyor hatta dün eşim yüzünde bir kaç sivilceyi fark edince kız o sivilcelerini tırnaklamada geçsin diyince bizimki eeee almıyorsun ki sivilce giderici kremler falan kendime bakayımeşim nasıl şaşırıp bana bakıyor bu neydi şimdi diye dedim normaldir artık çocuk değil ihtiyaçları farklılaşıcak tabi dinsizin hakkından imansız gelir ben sana hiç masraf çıkarmıyordum artık kızınada alma göreyim diye nasıl güldüm
Yarın bir ara kızkardeşime gidiceğiz hem kahve içmek için hemde hanıma bir iki birşeyler alacağız ( gözkalemi, rimel, dişfırçası, dişmacunu ve şampuan gibi temel şeyleri)
Bu arada ufaklık bavulun hazırlandığını görünce önce bizi bir kopardı; Ohhh sen gidiyorsun oda bana kalıyor istediğim saatte yatarım artık hemde ranza alırım odayademezmi
Karnımıza ağrılar girdi resmen gülmekten fırsatcı kuzunun lafına, aradan bir saat kadar zaman geçti bizim cimcime ablasının 15 gün sonra döneceğini öğrenince; Şükürler olsun ablacığımmmm ben hiç dönmeyeceksin sandım şükürler olsun dönücekmişsin, sakın beni bırakma oldumu Abbacık diye ablasına sarılınca daha beter olduk
Hem çok seviyor hemde kurtuldum ayağı yapıyor
Bir tatil için öyle yapıyor ileride ablası evlenince herhalde iyice bunalıma girer
Gayet iyiKizlar bugunku menum
sabah
3 adet hindi fume
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
ara
1 dilim dukan bar
sade nescafe
ara
sekersiz puding
aksam
200 gram kadar haslanmis tavuk
1 servis kasigi karnabahar yemegi
1 tane salatlik tursusu
yesillik ve domates
kizlar ben neden kilo aliyorum?
bu da güzelHayırlı akşamlar kızlar
Bugunki menum
sabah
Yarim sandvic ekmegine tavuk gogsu sote, bir elma bir kiwi
oglen
bir tabak tavuk gogsuyle sebzeli bulgur pilavı, bir kase pekmezli yogurt
aksam
bir dilim misir ekmegine sucuklu yumurta, az tahin helva, bir avuc badem
Birazdan sekersiz cay icecem
kurtul canım bak ben 67 leri ucundan gördüm hadi gaza bassskızlar her zaman menümü yazamıyorum ama bundan sonra yazıcam yazmasamda sizden izin alıcam
BENİM NİYETİM KÖTÜ...
BU KİLOLARDAN İNTİKAM ALICAM...
suyunu sakın ihmal etme canım yoksa ödem olurBU GÜN YEDİKLERİM:
sabah:2 poryakal
öğle:1 ortaboy tabak ıspanak+1 turp+2 dilim ekmek
ara : 1 kremalı bisküvü
akşam:yarım ortaboy tabak ıspanak +1 kaşık kıyma kavurma+1 dilim ekmek
2 kupa yeşilçay
1 litre su
fazla su içemedim kızlar
spor jilian level 2
gayet iyiBugün ve ben
sabah
1.5 yağda yumurta
7 tane zeytin
1.5 k.k suzme peynir
1 bardak greyfurt lu portakal suyu
2 dilim ekmek
Ara
1 tane elma
2 kaşık nar
yarım avuç leblebi
Akşam
Yarım kepçe nohut
1 porsiyon fırında yumurtalı Beşamel soslu karnabahar
Eşimin Muzlu tatlisindan 1 kaşık
Bugün sadece sabah ekmek yedim
günaydın kızlar ben vücudumu anlamıyorum yaa
dün akşam tok karnıma 70.9 geldim çok sevindim kesin aç karnıma 70 gelirim diye düşünürken sabah aç karnıma 71.0 geldim gerçekten çok garip artık vücuduma nalam veremiyorum ama sporumu dün yapamadım başımfelaket ağrıyodu sonrada uykum geldi yattım bugün sporu telafi edicem...
Oo senin kız büyümüsde ihtiyaçları değişmişsağsağlim gitsin eylensin gelsin inşallah kaç yaşındaydi senin kız 14 müydü
Kiz sen en azindan cevap veriyorsun laf uretebiliyorsun bende o beceri hic yok bisey olduğu öylece kalirim ben sonradan aklima soyleyecek laf gelir ama is isten geçmiş olurValla anlamıyorum kadının kafasınıOnun yaşındakiler aman torunlarıma kazak öreyim yada oturup şu kuranımı her gün okuyayım der ama hatunun parmak atmadığı yer kalmadı neredeyse nette hani bir chatte girmediği kaldı onuda cesaret edemez herhalde başıma birşey gelir hesabı
Kız söyledim söylemesine ama bana yeterli gelmedibenim onu bir güzel halletmem lazım bir daha başkasının yanında bana laf sokmaya kalkarsa çok fena bozacağımı bilmesi için
Hayır zaten daha yeni yeni aramız düzeliyor hesapta ama kadın akıllanacağına yine kaşınmaya başladı
Dün hatta eşimede anlattım oda ya seni gaza getirmek için demiştir dedi güldüm ulen sen bile söylediğine inanmıyorsun benimmi inanmamı bekliyorsun diyeaslında doğru söylüyorsun dedi ama işte tatsızlık istemediği için öyle demiş Dedim valla kaçarı yok anan kaşınıyor yakında kaşırım demedi deme
Gülüyor tabi çünkü benimde asla terbiyesizce söylemiyeceğimi biliyor
Canım hiç öyle düşünme Merveninde dediği gibi hepimiz aynı şeyleri dönem dönem yaşıyoruz üstelik benim inan genelde tartıdan sonra bazen 1 kg bile fazla çıktığım oluyorödemdir oooo canını hiçççç sıkma
Artıda olsa ekside olsa biz burada hep birbirimize desteğiz ne olursa olsun
Sen yine pes etmeden devam et eminim eksi göreceksin sen cuma yine
Çok sağol tatlim bende sizi ozledimmmcanım benim seni özledik tekrardan aktif olucak olman çok güzel :) dedeni görmen de çok güzel olmuş bebiş de büyüor oh ne güzel :)
canım menün güzel öğlen çok hafif hele ama kurabiyeler cıs biraz çok yağ var onlarda
afiyet olsun rakibem gayet iyi olmuş :)
oo kuzum sen de benim gibi akşam makarna yemişsin inş yakarız
canim ayri kiyafetle mi tartiliyorsun yada tartildiktan sonra su falan ictiysen oda etkiler ben genelde ya ayni kiyafetle tartilirim yada kiyafetsiz tartilirim yada üstümdeki kiyafetin agirligini ölçer onu kilomdan cikartirim :))günaydın kızlar ben vücudumu anlamıyorum yaa
dün akşam tok karnıma 70.9 geldim çok sevindim kesin aç karnıma 70 gelirim diye düşünürken sabah aç karnıma 71.0 geldim gerçekten çok garip artık vücuduma nalam veremiyorum ama sporumu dün yapamadım başımfelaket ağrıyodu sonrada uykum geldi yattım bugün sporu telafi edicem...
Kiz sen en azindan cevap veriyorsun laf uretebiliyorsun bende o beceri hic yok bisey olduğu öylece kalirim ben sonradan aklima soyleyecek laf gelir ama is isten geçmiş olur
Dukanı bu yüzden bırakmıştım işte kısıtlanmışlık duygusu saldırtıyor yiyeceklere..ben yediklerimi dikkat ederken daha az yiyordum ama herşeyin tadına bakıyordum aklımda kalmıyordu...
Hahaha kiz sen laf bulupta soyleyemedigine kiziyorsun bende laf bulamadigima sinir oluyor bazen o kadar sinir bozuluyor ki insanin laf sokmadanda rahatlamiyorKız o an laf söyleyemedim kendimi tuttum diye daha çok kızıyorum ya şimdi birde hatun hala akıllanmamış yaaaNeyseeeeeee intikam soğuk yenen bir yemektir gittiğimde zaten konuyu kendim açıcağım sen niye ben çay koyarken milletin içinde böyle böyle dedin diye o an ses etmedim ama bir dahakine dikkatli konuşmazsan emin ol milletin içinde bozarım diye de acık acık söyleyeceğim artık sonra ne kendi nede eşim uyarmadın diyemezler
Günaydın kızlaarrr....
Dün halsiz ve keyifsiz olunca oğlumla birlikte erkenden uyudum. Uykumu alıp güne enerjik başlamak isterdim ama oğlum gece 5-6 kere uyanınca yine uykusuz kaldım.
Yine asabi ve keyifsizim....
Cuma günü 1 haftalığına annemlere geçeceğim. Sonra ki tatil haftamızı ise k.v de geçireceğiz...Düzenimiz tamamen bozulacak yine çocukla ama gitmesekte olmuyor. Bu cuma 2 haftalık izin istiyorum yani kızlar ama dönüşüm muhteşem olacakk...
Bu arada dün sabah 72.1 kilo idim.
bu sabah 71.3 çıktım. ( wc öncesi,hafif kabızlık var)
Sporumuda yapsaydım dün belki 1 kg vermiş olurdum. Karabuğdaydan daha çok sevdim ben bu dukanı :))
Hahaha kiz sen laf bulupta soyleyemedigine kiziyorsun bende laf bulamadigima sinir oluyor bazen o kadar sinir bozuluyor ki insanin laf sokmadanda rahatlamiyor
Gecen yengemin babası anneme bizim üzerimizde n laf soktu annem genç kizken bize is yaptirmamis nerden biliyorsa ona rağmen ben satilmisim yani evlenmisim Allah var annem bize devamlı is yaptirmadi ama annem ne zaman temizlik yapsa ya kardeşim ya ben hep ucundan tuttuk yada ne zaman misafir gelecek olsa yemeklerin yapiminda ortalik toplamada yedim eder misafirlere de biz hizmet ederdik gicik etti beni kardesimde bende kaç senedir ailemizden ayri evdeyiz ben 6 senedir distayim kardeşim 4 senedir oradaki evlerimizi kim ceviriyor demek geldi içimden ama o an diyemedim sinir den catladim bildiğin boşboğaz adam ya
yok canım ikisinde de iç çamaşırıyla tartıldım bilmiyorum çırpındıkça batıyorum yine moralim bozulmaya başlıyor.canim ayri kiyafetle mi tartiliyorsun yada tartildiktan sonra su falan ictiysen oda etkiler ben genelde ya ayni kiyafetle tartilirim yada kiyafetsiz tartilirim yada üstümdeki kiyafetin agirligini ölçer onu kilomdan cikartirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?