- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Anam cuma günü hazırlık falan derken giremedim
Cumarteside geç uyandım uğrayamadan direk son hazırlıklarımı yaptımÖğleden akşama kadar gün misafirlerine koşturdum yorgunluktan geberdim hatta daha bulaşıkları yıkarken akşam Annemlerle kızkardeşim geldi ve gece 11e kadar onlara hizmet ettim
Onlar gittiklerinde ohh çekecekken beni bir sıtma tuttuüzerine birde baş ağrısıyla uyandım gece 3 de ve sabah 6ya kadar süründüm resmen 7 gibi uyuya kalıncada kalkmam 12yi buldu
Pazar eşim hadi biraz dışarı çıkalım kendine gel dedi ama resmen ruh gibi zoraki dolaştım biraz ve dışardada fena olunca kendimizi mecbur eve attık
Yine üşüme tuttunca su lastiğiyle kendimi koltuğa zor attım ve bu sabah ancak kendime geldim
Anam bir daha tübe aynı gün iki posta misafir kabul etmiyeceğimölüyorum sandım resmen
SAbahta eşimle notere gidip kızın tek başına yurtdışına çıkabilmesi için muavakkatname çıkartık notere gittikancak gelmeye fırsat bulabildim
GEçmiş yapamadım daha ama arada bakarım yoksa meraktan çatlarım
Sizler nasılsınız görüşmeyeli
Tuzu mümkün olduğunca az kullanıyoruz..peynir yiyoruz protein grubunda..ancak yağlı sert peynir yok..lor ve light peynirler..ancak ben light ürün kullanmayı tasvip etmediğim için hep normal yedim diyetim boyunca..Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?
günaydın millet karne işleriyle uğraşmaktan tenefüslerde gelemiyorum dukan express yapanlar nederedesiniz BANU SELİN ÖZLEM ÇAĞLA.bugün saf protein yapıyoruz değil mi ?
Eki Görüntüle 1380240 Eki Görüntüle 1380241 Kızlar hayırlı günleroğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum
Ice tea yi hic icmem aslinda canim, ama dun gorumcemdeydim ikram edince yok diyemedimİcetealer çok fazla karbonhidrat içeriyor. Diye biliyorum canm dikkatli tüketmek lazim
Geçmiş olsun canm aman dikkat et kendine baya yoğun geçmiş seninde hafta sonun benimde baya yoğundu bide ateş basip duruyor bana fenalik geliyor böyle :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaçak oynakbaşı geldiiiiiiiiiii
Anam cuma günü hazırlık falan derken giremedim
Cumarteside geç uyandım uğrayamadan direk son hazırlıklarımı yaptımÖğleden akşama kadar gün misafirlerine koşturdum yorgunluktan geberdim hatta daha bulaşıkları yıkarken akşam Annemlerle kızkardeşim geldi ve gece 11e kadar onlara hizmet ettim
Onlar gittiklerinde ohh çekecekken beni bir sıtma tuttuüzerine birde baş ağrısıyla uyandım gece 3 de ve sabah 6ya kadar süründüm resmen 7 gibi uyuya kalıncada kalkmam 12yi buldu
Pazar eşim hadi biraz dışarı çıkalım kendine gel dedi ama resmen ruh gibi zoraki dolaştım biraz ve dışardada fena olunca kendimizi mecbur eve attık
Yine üşüme tuttunca su lastiğiyle kendimi koltuğa zor attım ve bu sabah ancak kendime geldim
Anam bir daha tübe aynı gün iki posta misafir kabul etmiyeceğimölüyorum sandım resmen
SAbahta eşimle notere gidip kızın tek başına yurtdışına çıkabilmesi için muavakkatname çıkartık notere gittikancak gelmeye fırsat bulabildim
GEçmiş yapamadım daha ama arada bakarım yoksa meraktan çatlarım
Sizler nasılsınız görüşmeyeli
hosbuldum canim benim çok şükür kilo almisiz canim dinlene dinlene yapiyorum canim ozlemisim ev islerinide :)Hoşgeldin tattlmmmm maşallah bebiş büyümüşişleri kendini yormadan yap annesi bebisi yorma
Eki Görüntüle 1380240 Eki Görüntüle 1380241 Kızlar hayırlı günleroğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum
Turuncuyu al canim bebeklerde renkli seyler bicir bicir oluyor bizde fistik yesili aldik gerçi biz hem kiza hem erkeğe uysun diye onu seçtik :)Eki Görüntüle 1380240 Eki Görüntüle 1380241 Kızlar hayırlı günleroğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum
anladim tatmin ben sadece aklinda bulunsun diye paylaşmak istedimIce tea yi hic icmem aslinda canim, ama dun gorumcemdeydim ikram edince yok diyemedim
turuncuda gozum ama oglan icin koyu olsun istedim, turuncuyu alacam sagol tatlim bu arada hosgeldin canim bebis nasilTuruncuyu al canim bebeklerde renkli seyler bicir bicir oluyor bizde fistik yesili aldik gerçi biz hem kiza hem erkeğe uysun diye onu seçtik :)
Sagol tatlim turuncuyu isttiyorum, ama esim koyu renkleri seviyor, niye turuncu aldin der,Evet bence turuncu çok güzel olurrr canmmhayırlı olsun yakısıklıya
Arabanin koltugu koyu gri canimArabanızın koltukları ne renkse ona uyumlu alabilirsin canım
Günaydın kızlar...
güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile...
Banucum dukan ekspress için jambon yerine pastırma olur mu ?
Bir de yulaf kepeği ile deneyelim mi bu sefer ?
Dukan nedense bu kepeğe çok önem veriyor.
gerçi tadını tuzunu bilmiyorum,inşallah karabuğday gibi değildir :))
Kararimda emin degilim canim kapanunca ya aciklara ozenirsem diye kirkuyorum ve cevremde hic kapali yok sadece annem oda turban gibi degil birde insan esim o zaman beni begenmeSe diye korkuyor ama diger taraftan istiyorum icimde istek var ama birinin bu isregimde bana desrek olup yanimda olnasi lazim
Günaydın kızlar...
güzel bir pazar geçirmeniz dileği ile...
Banucum dukan ekspress için jambon yerine pastırma olur mu ?
Bir de yulaf kepeği ile deneyelim mi bu sefer ?
Dukan nedense bu kepeğe çok önem veriyor.
gerçi tadını tuzunu bilmiyorum,inşallah karabuğday gibi değildir :))
Arkadaşlar çeşitli sağlık nedenlerinden dolayı yazamadım, siz beni atmadan ben gruptan ayrılmayı talep ediyorum teşekkür ederim burası çok güzeldi herkese başarılar diliyorum.
Merhabalar kizlar ben diyetime cok dikkat etmeme ragmen ve sporumu da aksatmadan yapmama ragmen ki ayagim catladigi icin bi sureligine yapamayacagim bugun tartida cumaya gore arti 500 gram gordum neler oluyor bilmiyorum cildiracagim. Ve kemigimdeki catlagin sebebi de spor yaparken kendime acimamam.. ama vucudum neden bana nankor davraniyot
Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?
günaydın millet karne işleriyle uğraşmaktan tenefüslerde gelemiyorum dukan express yapanlar nederedesiniz BANU SELİN ÖZLEM ÇAĞLA.bugün saf protein yapıyoruz değil mi ?
kızlar banu nerelerde bileniniz var mı dün de hiç gözükmedi haberi olan söylesin onun yazılarını okumayı özledim :)
evet kızlar ben de banuyu merak ediyorum.
en son cumartesi günü misafirleri gelecekti.Cumadan beri kayıplarda...
Bu haftanın dukan eksprescileri nerde ?
Bir ben mi yapıyorum :))
Eki Görüntüle 1380240 Eki Görüntüle 1380241
Kızlar hayırlı günleroğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum
erkek diye koyu alma canim büyüdükçe giymek istemiyorlar renkli şeyleri zaten hosbuldum canim benim iyiymis çok şükür 958 gram olumsuz kanim biraz dusuk cikti ama onuda ilaçla takviye edicem bakalimturuncuda gozum ama oglan icin koyu olsun istedim, turuncuyu alacam sagol tatlim bu arada hosgeldin canim bebis nasil
Sagol tatlim turuncuyu isttiyorum, ama esim koyu renkleri seviyor, niye turuncu aldin der,turuncuda gozum
Arabanin koltugu koyu gri canim
Tesekkur ederim banucum insallah turuncuyu alacam, esim sasiracak ve tepki gosterecekCanım çok güzel birşey düşünüyorsun bence ama mutlaka çok iyi düşün
Emin ol bunu canı yürekten yaparsan hiç acık olanlara özenmezsin zatenEşinin seni beğenmemesi bence söz konusu olmaz sonuçta kapalılar içinde okadar şık ve güzel şeyler varki eminim eşinde senin o halini çok daha fazla beğenecektir sonuçta ev içinde yine dilediğin gibi dolanırsın
Bence sana kapalılıkda çok çok yakışacaktırOlmadı eşinle bu konuda uzun uzun konuş onun sana desteği emin ol bir çok insandan daha etkili olacaktır
Canım biraz geç oldu ama pastırma oluyor canım
Ben bugün sabah erkenden evden çıkınca dukan expresse uygun kahvaltı etmedim o yüzden yarın başlıyacağım ve dediğin gibi bu kez yulaf kepeğiyle deneyeceğim belki daha farklı bir sonuç görürüm
Reglde olacağım ama bakalım kısmet artık ne olucak cuma görürüm
CAnım kararına saygı duyuyoruz ama keşke bu kadar çabuk ayrılma kararı almasaydın sonuçta sağlık nedenleri yüzünden gelemiyorsun hani keyfi bir şey değil
Bu arada Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Devamlı gelemesende arada sohbete gel bari
Çok geçmiş olsun canımİnşallah bir an önce toparlanırsın canım
Bu ara artılara takılma kesinlikle ödemdir
Canım ilk 3 gün peynir yok 4.cü gün ekleniyor peynir
Valla en az da olsa tuz tükkettim yaparken hatta yarın başlayıncada yine az da olsa tüketeceğim inşallah
Ya şu dukan krebinin tarifini bana yazarmısın bari o şekilde tüketeyim yulaf kepeğiniyoğurt içinde zor gidiyordu dukan yaptığım zamanlarda
GEldimmmmmmmmmmmmm
Ama yarın başlıyorum inşallah
Anam misafir gazisi oldumancak kendime gelebildim
Yarından itibaren bende expresse başlıyorum tekrar
Bencede turunculu olan çok daha hoş
Güle güle kullanın şimdiden
evet canim turuncuyu alacagim, senin koltugun rengide guzel fistik yesilini cok severim canim. Beslenmene dikkat et, bebis dogduktan sonra kilolar gider bebis iyi olsun yeter ben 68 ile hamile kaldim, 95 iledoguma giti dogumdan sonra 80 kiloya kadar indim. Bebis iyi olsunda kilolar gidererkek diye koyu alma canim büyüdükçe giymek istemiyorlar renkli şeyleri zaten hosbuldum canim benim iyiymis çok şükür 958 gram olumsuz kanim biraz dusuk cikti ama onuda ilaçla takviye edicem bakalim
Eki Görüntüle 1380240 Eki Görüntüle 1380241
Kızlar hayırlı günleroğluma araba koltugu almak istiyorum, diger maxi cosi küçüldü, bundan sonra inşallah koltukta oturacak oğlum, ama karar veremedim hangi rengini alayım. Erkek çocuğu için turuncu iyi olurmu turuncuyu seviyorum
Tuzu mümkün olduğunca az kullanıyoruz..peynir yiyoruz protein grubunda..ancak yağlı sert peynir yok..lor ve light peynirler..ancak ben light ürün kullanmayı tasvip etmediğim için hep normal yedim diyetim boyunca.
Canım ben sp'ciyim bugün..
Pastırma olur canım çemenini sıyırarak..yulaf kepeğini ben yiyorum zaten..sabah omletime kattım çünkü çok doyurucu..dukan yapmadığım zaman da tam buğday unuyla yulaf kepeğini karıştırıp kendime ekmek yapıyorum..çok çok tok tutuyor..sadece kahvaltıda yiyorum..yulaf kepeği güzel ben karabuğdayı henüz denemedim..dukan kepeğe önem veriyor çünkü tek alınan karbonhidrat kaynağı. ayrıca mideye girince 3 katı kadar büyüyor..
Canım biraz geç oldu ama pastırma oluyor canım
Ben bugün sabah erkenden evden çıkınca dukan expresse uygun kahvaltı etmedim o yüzden yarın başlıyacağım ve dediğin gibi bu kez yulaf kepeğiyle deneyeceğim belki daha farklı bir sonuç görürüm
Reglde olacağım ama bakalım kısmet artık ne olucak cuma görürüm
CAnım kararına saygı duyuyoruz ama keşke bu kadar çabuk ayrılma kararı almasaydın sonuçta sağlık nedenleri yüzünden gelemiyorsun hani keyfi bir şey değil
Bu arada Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Devamlı gelemesende arada sohbete gel bari
Çok geçmiş olsun canımİnşallah bir an önce toparlanırsın canım
Bu ara artılara takılma kesinlikle ödemdir
Canım ilk 3 gün peynir yok 4.cü gün ekleniyor peynir
Valla en az da olsa tuz tükkettim yaparken hatta yarın başlayıncada yine az da olsa tüketeceğim inşallah
Ya şu dukan krebinin tarifini bana yazarmısın bari o şekilde tüketeyim yulaf kepeğiniyoğurt içinde zor gidiyordu dukan yaptığım zamanlarda
GEldimmmmmmmmmmmmm
Ama yarın başlıyorum inşallah
Anam misafir gazisi oldumancak kendime gelebildim
Yarından itibaren bende expresse başlıyorum tekrar
Bencede turunculu olan çok daha hoş
Güle güle kullanın şimdiden
Canım krep tarifi : 1.5 y.k kepek,1 yumurta akı,bir çimdik tuz ve kaşık kaşık süt ekle. Islak kum kıvamına gelince olmuştur. Çok sulu olmasım. Pankek kıvamında gibi oluyor.
teflon tavayı yüksek ısıda iyice ısıtıp küçük göze alıp altını kısıyoruz. Kaşıkla pankek gibi yapıp pişiriyoruz. Ben böyle yaptım.
Arasına da çörek otlu çökelep koyup yedim :))
Cekemiyor anacim senin kaynana seni iyi demissin yinede canm sana para verecegime boyle kalirim daha iyi diye hic laf soyleyememekten iyidirAnam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı benizor tuttum kendimi cevap vermemek için
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdırmilletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil)
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadımYa SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedimBenim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye
Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyihem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten
Aslında benim çakma eltide de akıl yok hepsinin huyunu biliyor ne diye perhizdeyim ayağı yapıyorsun ( hadi yapıyorsun hamurları yeme salatayı yede inandırıcı olsun
Şunların ağzına elli kere diyorum laf verme diye ama yok iyi birşey söylediğini sanıyor sonra golü yiyincede bozuluyor
Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcasıneyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırımeeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler
Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaaNeyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben
400 gr artıdayım ve kv hergün bişeler yapıp beni çağırıyor çok heves ediyor kıramıyorumHayirdir tatlim bi sorun mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?