Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin banucumm

Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?
Tuzu mümkün olduğunca az kullanıyoruz..peynir yiyoruz protein grubunda..ancak yağlı sert peynir yok..lor ve light peynirler..ancak ben light ürün kullanmayı tasvip etmediğim için hep normal yedim diyetim boyunca..

günaydın millet karne işleriyle uğraşmaktan tenefüslerde gelemiyorum dukan express yapanlar nederedesiniz BANU SELİN ÖZLEM ÇAĞLA.bugün saf protein yapıyoruz değil mi ?

Canım ben sp'ciyim bugün..

Geçmiş olsun canm aman dikkat et kendine baya yoğun geçmiş seninde hafta sonun benimde baya yoğundu bide ateş basip duruyor bana fenalik geliyor böyle :)
Hoşgeldin tattlmmmm maşallah bebiş büyümüş işleri kendini yormadan yap annesi bebisi yorma
hosbuldum canim benim çok şükür kilo almisiz canim dinlene dinlene yapiyorum canim ozlemisim ev islerinide :)

Turuncuyu al canim bebeklerde renkli seyler bicir bicir oluyor bizde fistik yesili aldik gerçi biz hem kiza hem erkeğe uysun diye onu seçtik :)

Turuncuyu al canim bebeklerde renkli seyler bicir bicir oluyor bizde fistik yesili aldik gerçi biz hem kiza hem erkeğe uysun diye onu seçtik :)
turuncuda gozum ama oglan icin koyu olsun istedim, turuncuyu alacam sagol tatlim bu arada hosgeldin canim bebis nasil
Evet bence turuncu çok güzel olurrr canmm hayırlı olsun yakısıklıya
Sagol tatlim turuncuyu isttiyorum, ama esim koyu renkleri seviyor, niye turuncu aldin der, turuncuda gozum
Arabanızın koltukları ne renkse ona uyumlu alabilirsin canım
Arabanin koltugu koyu gri canim

Pastırma olur canım çemenini sıyırarak..yulaf kepeğini ben yiyorum zaten..sabah omletime kattım çünkü çok doyurucu..dukan yapmadığım zaman da tam buğday unuyla yulaf kepeğini karıştırıp kendime ekmek yapıyorum..çok çok tok tutuyor..sadece kahvaltıda yiyorum..yulaf kepeği güzel ben karabuğdayı henüz denemedim..dukan kepeğe önem veriyor çünkü tek alınan karbonhidrat kaynağı. ayrıca mideye girince 3 katı kadar büyüyor..

Canım çok güzel birşey düşünüyorsun bence ama mutlaka çok iyi düşün
Emin ol bunu canı yürekten yaparsan hiç acık olanlara özenmezsin zaten Eşinin seni beğenmemesi bence söz konusu olmaz sonuçta kapalılar içinde okadar şık ve güzel şeyler varki eminim eşinde senin o halini çok daha fazla beğenecektir sonuçta ev içinde yine dilediğin gibi dolanırsın
Bence sana kapalılıkda çok çok yakışacaktır Olmadı eşinle bu konuda uzun uzun konuş onun sana desteği emin ol bir çok insandan daha etkili olacaktır

Canım biraz geç oldu ama pastırma oluyor canım
Ben bugün sabah erkenden evden çıkınca dukan expresse uygun kahvaltı etmedim o yüzden yarın başlıyacağım ve dediğin gibi bu kez yulaf kepeğiyle deneyeceğim belki daha farklı bir sonuç görürüm
Reglde olacağım ama bakalım kısmet artık ne olucak cuma görürüm

Arkadaşlar çeşitli sağlık nedenlerinden dolayı yazamadım, siz beni atmadan ben gruptan ayrılmayı talep ediyorum teşekkür ederim burası çok güzeldi herkese başarılar diliyorum.

CAnım kararına saygı duyuyoruz ama keşke bu kadar çabuk ayrılma kararı almasaydın sonuçta sağlık nedenleri yüzünden gelemiyorsun hani keyfi bir şey değil
Bu arada Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnn
Devamlı gelemesende arada sohbete gel bari

Çok geçmiş olsun canım İnşallah bir an önce toparlanırsın canım
Bu ara artılara takılma kesinlikle ödemdir

Kızlar dukan ekspresste ilk gün peynir tüketiliyor mu ?
Ben ev yoğurdundan çökelek yaptım. Yiyebilirmiyim acep ?
Dukan krebine tuz eklenebilir mi ?
Birde normal yediklerimize tuz kullanabiliyormuyuz?

Canım ilk 3 gün peynir yok 4.cü gün ekleniyor peynir
Valla en az da olsa tuz tükkettim yaparken hatta yarın başlayıncada yine az da olsa tüketeceğim inşallah
Ya şu dukan krebinin tarifini bana yazarmısın bari o şekilde tüketeyim yulaf kepeğini yoğurt içinde zor gidiyordu dukan yaptığım zamanlarda

günaydın millet karne işleriyle uğraşmaktan tenefüslerde gelemiyorum dukan express yapanlar nederedesiniz BANU SELİN ÖZLEM ÇAĞLA.bugün saf protein yapıyoruz değil mi ?

GEldimmmmmmmmmmmmm
Ama yarın başlıyorum inşallah

kızlar banu nerelerde bileniniz var mı dün de hiç gözükmedi haberi olan söylesin onun yazılarını okumayı özledim :)

Anam misafir gazisi oldum ancak kendime gelebildim

evet kızlar ben de banuyu merak ediyorum.
en son cumartesi günü misafirleri gelecekti.Cumadan beri kayıplarda...

Bu haftanın dukan eksprescileri nerde ?
Bir ben mi yapıyorum :))

Yarından itibaren bende expresse başlıyorum tekrar

Bencede turunculu olan çok daha hoş
Güle güle kullanın şimdiden

erkek diye koyu alma canim büyüdükçe giymek istemiyorlar renkli şeyleri zaten hosbuldum canim benim iyiymis çok şükür 958 gram olumsuz kanim biraz dusuk cikti ama onuda ilaçla takviye edicem bakalim

Tesekkur ederim banucum insallah turuncuyu alacam, esim sasiracak ve tepki gosterecek o koyu istiyordu ama turuncu cok guzel birazdan internetten siparis verecem bakalim
erkek diye koyu alma canim büyüdükçe giymek istemiyorlar renkli şeyleri zaten hosbuldum canim benim iyiymis çok şükür 958 gram olumsuz kanim biraz dusuk cikti ama onuda ilaçla takviye edicem bakalim
evet canim turuncuyu alacagim, senin koltugun rengide guzel fistik yesilini cok severim canim. Beslenmene dikkat et, bebis dogduktan sonra kilolar gider bebis iyi olsun yeter ben 68 ile hamile kaldim, 95 iledoguma giti dogumdan sonra 80 kiloya kadar indim. Bebis iyi olsunda kilolar gider

Canım benimkinin rengi siyah ama hiç kılıfsız kullanmıyoruz biz.
Kusma riskş,bişey yer içerken dökme riski,ayağının tozu çamuru derken illa ki kılıf gerekiyor. Alırken yanında kılıf almanı tavsiye ederim.

Ben yoğurttan çökelek yapıp öyle yedim.
ben de yoğurdu taze mayalıyorum. Sütğmü yarım yağlı aldım. Bakalım sonuca göre düzenlerim.

Ben sevdim canım kepeği. İnanılmaz tok tutuyor evet.
Ama nedense canım tatlı istiyor :))

Canım krep tarifi : 1.5 y.k kepek,1 yumurta akı,bir çimdik tuz ve kaşık kaşık süt ekle. Islak kum kıvamına gelince olmuştur. Çok sulu olmasım. Pankek kıvamında gibi oluyor.
teflon tavayı yüksek ısıda iyice ısıtıp küçük göze alıp altını kısıyoruz. Kaşıkla pankek gibi yapıp pişiriyoruz. Ben böyle yaptım.
Arasına da çörek otlu çökelep koyup yedim :))

Ohhhh afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallah Bende yarın sabah başlıyorum inşallah

Ben de kahvaltıda 2 yumurta, 1.5 kaşık kepek, azıcık tuz, azıcık beyaz peynir, 1 çay kaşığı kabartma tozu güzelce çırptım ısınmış tavaya döktüm kocaman oldu.Yarısını sabah yarısını öğlen yedim..

Anam cumartesi günde yine benim KV az daha çıldırtacaktı beni zor tuttum kendimi cevap vermemek için
Bİr ara eşimin amcagelinin tabağında salatalar durunca birileri kız ne yemiyorsun demiş ( ki normalde kendi benden çok daha zayıf ama iştahlıdır milletin tuhafıne gitti tabi her zaman tabağı temizleyen hatun salatalara el sürmeyince ) bizim saftirikte ay kilo alıyorum dikkat etmem lazım demezmi ulen niyazı hamurları yedin salataları bıraktın bari tam tersi yapsaydın ya demek geçti içimden ama kırılsın istemedim ( hatta benim büyük kız ben o an mutfaktaydı resmen dedi yengemde bir alem insan salataları yer hamurları bırakır diye dedim sus duymasın ayıp kırılır )
TAmda çay koyuyordum ben o an ve bir baktım benim KV bombanın pimini çekti ( kadın intihar ediyor farkında değil )
Ay ne bu nede Banu kilo veremezler zaten demezmi
O an şeytan çaydanlığı sıpıt koş içeri sen ne diyorsun ya diye bağır dedi ama uymadım Ya SAbır dedim ve hiç duymamış gibi odaya bardaklarla döndüm
Tabi laf kiloya gelince anında benim KV başladı yok işte benim kızım çok güzel kilo verdi falan diye anlatmaya ( oda nasıl olduysa geldi )
Benim saftirik çakma elti ( amcagelini işte ) demezmi ay işte ünlü diyetisyenler iyide çok para alıyorlar diye bende heee kız Canan karatayın bile muayene ücreti 300 liraymış hani sırf tanışmak için gitmek isterdim ama baya pahalı dedim Benim görümcede anında atladı siz bana aylık 300 lira verin ben sizi zayıflatırım diye

Bende gülere valla sana 300 lira vereceğime böyle kalırım daha iyi hem çok şükür yavaş yavaş veriyorum o yüzden hiççç ihtiyaçım yok işimde olmaz zaten

Aslında benim çakma eltide de akıl yok hepsinin huyunu biliyor ne diye perhizdeyim ayağı yapıyorsun ( hadi yapıyorsun hamurları yeme salatayı yede inandırıcı olsun
Şunların ağzına elli kere diyorum laf verme diye ama yok iyi birşey söylediğini sanıyor sonra golü yiyincede bozuluyor

Ama KVye laf sokamadım ya ona yanıyorum acıkcası neyse ilk fırsatta golümü atarım nasılsa
Hatuna 6 sene aradan sonra yeni yeni Anne demeye başladım anında totoşu kalktı sanırım hani herşey unutuldu sanıyor sanırım eeee nasılsa hafta içi eşimin Anannesine gidiceğiz malum büyük kızım Halasına gitmeden bir kere daha Babannesini görmeye gidecek o zaman bende ona o konuyu açıp lafı yedirmezsem banada Banu demesinler

Hatun birde İNstagram açmış kendine ve beni takip etme isteği yollamış
Valla çatlayacak yakında heee attığım her adımı takip ediyor hatun yaa Neyse etsin bakalım takip nasılsa her türlü lafımı sokarım ben

Cekemiyor anacim senin kaynana seni iyi demissin yinede canm sana para verecegime boyle kalirim daha iyi diye hic laf soyleyememekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…